Canim 1000 kusur olunca kese gorunuyor, 6-8 haftada yorgsac hatta bebek bile kese icinde gorunuyor tabi alet cok onemli bide alttan bakinca daha cabuk gorunuyor. Kasma allahin izniyle yarin keseni gorursun hadi guzel haberlerini bekliyoruz.evet cnm yarin gidecem insAllah.kese gorunurmu ya emin olamadim ama
Bu matematik hesaplari normal sartlarda olan ama herkes icin gecerli degil. Ama normal sartlarda yumurtlamadan 8-9 gun sonra rahime yerlesme oluyor yerlesme oncesi zaten yumurtada hsg hormonu salgilaniyor ama yerlesme ile kana ve sonra idrara geciyor. Bu. Nedenle 10 gun kanda cikar deniliyor ama sonucta dedigim gibi herkes icin gecerli degil...Yok cnm sanmıyorum o kadar çabuk olsun, bı araştırarak buluruz herhalde bilemedim. Hcg kaç olması lazımki idrarda gozuksun?
Sagol cnm insAllah. Haber veririm yarinCanim 1000 kusur olunca kese gorunuyor, 6-8 haftada yorgsac hatta bebek bile kese icinde gorunuyor tabi alet cok onemli bide alttan bakinca daha cabuk gorunuyor. Kasma allahin izniyle yarin keseni gorursun hadi guzel haberlerini bekliyoruz.
Kizlar bana akil verin lutfen dun doktora gittm baska bi doktora durumumu anlattim 4 ay klomen kullandim 4undede yumurtalarim catlamayip kist oluyo dedim bana asilama yaptirmami soyledi yumurtalarin hassas dedi artik klomen kullanmanin faydasi olmaz dedi ama asilama icin igne tedavisi yapiliyomus ve igneler 1000 tl yi geciyomus napsam bilemedim korkuyorm asilamadada yumurtam catlamazsa ve yine bosa giderse diye varmi boyle durum yasayip asilama olan aranizda
Canım benim belki de ayrı eve çıkabilsen o bile iyi gelecek sana psikolojini rahatlatıp hamile kalbilmene vesile olacak. İnşallah olurCanlarım nasılsınız epeydir giremedim özledim sizleri inşallah herkes iyidir bende durumlar aynı hamile değilim hala ve artık istemiyorum boşverdim itiraf ediyim aslında bu sebepten uzaklaştım buralardan kafamdan daha kolay atabilmek için kv sağolsun attırmıyor pek ama takmamaya çalışıyorum kuzenlerimin hamile haberlerini alıyorum hiçbirşey hissetmiyorum artık duygusuz bir haldeyim bebek konusunda tek isteğim ayrı bir eve çıkmak durumlarım bu şekilde ve ben girmeyeli 3bin küsür mesaj olmuş tek tek bakamayacağım malesef hepinizi öpüyorum hamile kalmış canlarım varsa tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah hepiniz Allaha emanet olun sanırım ben hamile kalana kadar girmem artık sizlere o güzel haberle dönmek nasip olsun dualarımdasınız
Canım çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur ablan da bebek de Allah a emanet olsunlarKızlar ablam 34 haftalık hamile suyu ve kanaması gelmiş dua edin ne olur sağSalim kucağına alsın
Amin inşaallah canım benim Allah razı olsunCanım çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur ablan da bebek de Allah a emanet olsunlar
Ins canim allah razi olsun sanda saglikli hayirli bi evlat masip etsin ina rabbmBende iyim Cok şükür canım, bugün ilk defa midem bulandı sabah. Dedim kendi kendime "yok ya bu kadar erken olmaz, piskolojiktir piskolojik" :)))
Rabbim daha fazla bekletmeden gebelik nasip eder insAllah.
Canlarım nasılsınız epeydir giremedim özledim sizleri inşallah herkes iyidir bende durumlar aynı hamile değilim hala ve artık istemiyorum boşverdim itiraf ediyim aslında bu sebepten uzaklaştım buralardan kafamdan daha kolay atabilmek için kv sağolsun attırmıyor pek ama takmamaya çalışıyorum kuzenlerimin hamile haberlerini alıyorum hiçbirşey hissetmiyorum artık duygusuz bir haldeyim bebek konusunda tek isteğim ayrı bir eve çıkmak durumlarım bu şekilde ve ben girmeyeli 3bin küsür mesaj olmuş tek tek bakamayacağım malesef hepinizi öpüyorum hamile kalmış canlarım varsa tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah hepiniz Allaha emanet olun sanırım ben hamile kalana kadar girmem artık sizlere o güzel haberle dönmek nasip olsun dualarımdasınız
Geçmiş olsun cnm insAllah ikisininde sağlığı sıhhati yerindedirKızlar ablam 34 haftalık hamile suyu ve kanaması gelmiş dua edin ne olur sağSalim kucağına alsın
İyi yaptın cnm, kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap. İnsAllah Birgün bizimle mucizenin haberini paylasirsinCanlarım nasılsınız epeydir giremedim özledim sizleri inşallah herkes iyidir bende durumlar aynı hamile değilim hala ve artık istemiyorum boşverdim itiraf ediyim aslında bu sebepten uzaklaştım buralardan kafamdan daha kolay atabilmek için kv sağolsun attırmıyor pek ama takmamaya çalışıyorum kuzenlerimin hamile haberlerini alıyorum hiçbirşey hissetmiyorum artık duygusuz bir haldeyim bebek konusunda tek isteğim ayrı bir eve çıkmak durumlarım bu şekilde ve ben girmeyeli 3bin küsür mesaj olmuş tek tek bakamayacağım malesef hepinizi öpüyorum hamile kalmış canlarım varsa tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah hepiniz Allaha emanet olun sanırım ben hamile kalana kadar girmem artık sizlere o güzel haberle dönmek nasip olsun dualarımdasınız
Benim de reglime 2 gün kaldı canlar.. Psikolojimi tahmin edersinizyarın ikisinin hamile olduğu bir grup arkadaşımla görüşeceğim. Regl sendromum nedeyniyle üzgün hissediyorum biliyorlar da gebe kalamadığımı sanki bana acıyorşar gibi düşünüp daha çok üzülüyorum Biliyorum saçmalık ama hormonlar yüzünden bu duygular.. Tüp bebek yaparım diyorum bazen kendimi rahatlatmak için sonra niye doğal yoldan olmuyor ki ya tutmazsa ilk seferde gücümüz yeter mi tedaviye falan falan falan.. Kafamdaki sesi vurmak istiyorum
Canm inşallah gelmez kotu dusunme lutfn inşallah olur bu ay hmnBenim de reglime 2 gün kaldı canlar.. Psikolojimi tahmin edersinizyarın ikisinin hamile olduğu bir grup arkadaşımla görüşeceğim. Regl sendromum nedeyniyle üzgün hissediyorum biliyorlar da gebe kalamadığımı sanki bana acıyorşar gibi düşünüp daha çok üzülüyorum Biliyorum saçmalık ama hormonlar yüzünden bu duygular.. Tüp bebek yaparım diyorum bazen kendimi rahatlatmak için sonra niye doğal yoldan olmuyor ki ya tutmazsa ilk seferde gücümüz yeter mi tedaviye falan falan falan.. Kafamdaki sesi vurmak istiyorum
Günaydın canım aynen bunu yaşamıştım bende kitlenip yürüyememiştimKızlarrr internette arastrdm ama yok bulamadım ama illa yaşamışsınızdr
Dun rahmıme bı sancı grdı vajınam falan bıçak saplandı sankı ve 4 sanıye kılıtledı benı resmn ınledım bu nedır ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?