2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

evet cnm yarin gidecem insAllah.kese gorunurmu ya emin olamadim ama
Canim 1000 kusur olunca kese gorunuyor, 6-8 haftada yorgsac hatta bebek bile kese icinde gorunuyor tabi alet cok onemli bide alttan bakinca daha cabuk gorunuyor. Kasma allahin izniyle yarin keseni gorursun hadi guzel haberlerini bekliyoruz.

Yok cnm sanmıyorum o kadar çabuk olsun, bı araştırarak buluruz herhalde bilemedim. Hcg kaç olması lazımki idrarda gozuksun?
Bu matematik hesaplari normal sartlarda olan ama herkes icin gecerli degil. Ama normal sartlarda yumurtlamadan 8-9 gun sonra rahime yerlesme oluyor yerlesme oncesi zaten yumurtada hsg hormonu salgilaniyor ama yerlesme ile kana ve sonra idrara geciyor. Bu. Nedenle 10 gun kanda cikar deniliyor ama sonucta dedigim gibi herkes icin gecerli degil...

Oncellikle gecmis olsun. Ben de pcos hastasiyim. 3 kez yumurtalama takibi. 3 kez de asilama oldum. 6 si da bosunaymis. Careyi kilo vermek,spor yapmak ve tatil yapmakta buldum. Sonra hic beklemedigim bir an 50 gune bir regl olurken hamile oldugumu ogrendim. Darisi senin basina diyeyim.

Bildigim kadariyla yumurta takibimde de catlatma ignesi vurmalari lazim.asilamada mutlaka vururlar yoksa bir anlami kalmaz tedavinin. Asilamada ignenin bir raporu oluyor hastanenin cikardigi onda eger "sebesiz infertilite" yazarsa 2 kutuya kadar devley karsiliyor. Eger "polikistik over" yazarsa sinirsiz kutuyi devlet karsiliyor.devlet karsilasa da yine de bir bolumuni sen oduyorsun tabii. Benim 3.sunde 5 kutu ile anca yumurta olusunca bu ayrimi ogrendim. Ona dikkat et istersen bi arastir. Insallah en kisa surede mutlu haberler alirsin.

Canlarım nasılsınız epeydir giremedim özledim sizleri inşallah herkes iyidir bende durumlar aynı hamile değilim hala ve artık istemiyorum boşverdim itiraf ediyim aslında bu sebepten uzaklaştım buralardan kafamdan daha kolay atabilmek için kv sağolsun attırmıyor pek ama takmamaya çalışıyorum kuzenlerimin hamile haberlerini alıyorum hiçbirşey hissetmiyorum artık duygusuz bir haldeyim bebek konusunda tek isteğim ayrı bir eve çıkmak durumlarım bu şekilde ve ben girmeyeli 3bin küsür mesaj olmuş tek tek bakamayacağım malesef hepinizi öpüyorum hamile kalmış canlarım varsa tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah hepiniz Allaha emanet olun sanırım ben hamile kalana kadar girmem artık sizlere o güzel haberle dönmek nasip olsun dualarımdasınız

Canım benim belki de ayrı eve çıkabilsen o bile iyi gelecek sana psikolojini rahatlatıp hamile kalbilmene vesile olacak. İnşallah olur Sen de dualarımızda olacaksın...

Benim de reglime 2 gün kaldı canlar.. Psikolojimi tahmin edersiniz yarın ikisinin hamile olduğu bir grup arkadaşımla görüşeceğim. Regl sendromum nedeyniyle üzgün hissediyorum biliyorlar da gebe kalamadığımı sanki bana acıyorşar gibi düşünüp daha çok üzülüyorum Biliyorum saçmalık ama hormonlar yüzünden bu duygular.. Tüp bebek yaparım diyorum bazen kendimi rahatlatmak için sonra niye doğal yoldan olmuyor ki ya tutmazsa ilk seferde gücümüz yeter mi tedaviye falan falan falan.. Kafamdaki sesi vurmak istiyorum

Bende iyim Cok şükür canım, bugün ilk defa midem bulandı sabah. Dedim kendi kendime "yok ya bu kadar erken olmaz, piskolojiktir piskolojik" :)))

Rabbim daha fazla bekletmeden gebelik nasip eder insAllah.
Ins canim allah razi olsun sanda saglikli hayirli bi evlat masip etsin ina rabbm

Stres en büyük düşman zaten.. iyi karar almışsın inşaallah ummadığın anda gelir bebişin

Kızlar ablam 34 haftalık hamile suyu ve kanaması gelmiş dua edin ne olur sağSalim kucağına alsın
Geçmiş olsun cnm insAllah ikisininde sağlığı sıhhati yerindedir

İyi yaptın cnm, kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap. İnsAllah Birgün bizimle mucizenin haberini paylasirsin

İki taraflı çok zor olsa gerek... doğal yoldan olmamasının sebebi varmı? İnsAllah reglin gelmez cnm

Kızlarrr internette arastrdm ama yok bulamadım ama illa yaşamışsınızdr
Dun rahmıme bı sancı grdı vajınam falan bıçak saplandı sankı ve 4 sanıye kılıtledı benı resmn ınledım bu nedır ya

Canm inşallah gelmez kotu dusunme lutfn inşallah olur bu ay hmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…