- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Niye olmştu ki acaba üşütncemı oluyr ama hep ayagmda patıkle gezyrm korktm yaGünaydın canım aynen bunu yaşamıştım bende kitlenip yürüyememiştim
Gunaydn canm iyiyiz Allaha şukur alıştrma bu kadarda dıyeteGünaydın kızlarrr . nasılsınız? bugün iştahım hiç yok maalesef sabah çayını çok severim ama tadı bi değişik geldi :) sanırım kendimi diyete baya bi kaptırdım
TUBA48 günaydın cnm, kaç kilo vermeyi dusunuyorsun cnm?
Nisaberatim cnm insAllah yerleşmenin sancisidir, kaç gün geçti yumdan sonra?
Gunaydn canm iyiyiz Allaha şukur alıştrma bu kadarda dıyete
7 gun gectı kız yerleşmenın agrısınn orda ne işi var kasıkta olur dıyolar hepTUBA48 günaydın cnm, kaç kilo vermeyi dusunuyorsun cnm?
Nisaberatim cnm insAllah yerleşmenin sancisidir, kaç gün geçti yumdan sonra?
cnm 10 kilo vermem lazım 70 le başladım 68 e düştüm ama 5 gündür tartılmıyorum
Kasık vagina ikiside aynı yerde degilmi deli kız :)))7 gun gectı kız yerleşmenın agrısınn orda ne işi var kasıkta olur dıyolar hep
Ne bilim hiç aklıma gelmedı bu kadar agrılı hayrlısı o zmn sen nasılsn baklm bebiş rahat duruyrmuİyi ilerliyosun cnm böyle devam edersen hedefine ulaşırsın)
Kasık vagina ikiside aynı yerde degilmi deli kız :)))
Ne bilim hiç aklıma gelmedı bu kadar agrılı hayrlısı o zmn sen nasılsn baklm bebiş rahat duruyrmu
cnm 10 kilo vermem lazım 70 le başladım 68 e düştüm ama 5 gündür tartılmıyorum
:)Yaa bende zayiflamak istiyorum 70 kiloydum sonra hamileyim diye yedim de yedim 73 olmusum yahu. Galiba ugrasacak baska seyler ariyordum buldum :)
Bilmem ki canım valla o ay hamile kaldım işteNiye olmştu ki acaba üşütncemı oluyr ama hep ayagmda patıkle gezyrm korktm ya
İyi iyi desene bzm yaramaz seni braz uzuck :)Hayırlısı canım, bizde iyiz çok şükür :)) fındıkkurdum arada hatırlatıyor kendini, dünden beri ara ara bulantılarım oluyo. Ev kokusu yumos vs çok severim, demin çamaşırları asarken kokunun midemi bulandirdigini fark ettim çok ilginç :))
Anladım canm yok bnm bu ay tek umudum okunana dualardan bılıyrmsn Allah razı olsun hepınız okudunuz Rabbım inşallah kabul eder bnde hiç bi değişiklik yok kı kuzum yaBilmem ki canım valla o ay hamile kaldım işte
Canın ne değişiklik olacak ki zaten bu tarz şeyler oluyor benimde senin olduğun dönemlerimdeydi evde bi anda vajinaya doğru bıçak gibi bi ağrı girdi iki büklüm oldum kıpırdayamadım sonrada bi iki gün adet olacak gibi kasıklarda sızı oldu sonra onlarda bi anda kesildi kendini dinlemesende farkediyorsunAnladım canm yok bnm bu ay tek umudum okunana dualardan bılıyrmsn Allah razı olsun hepınız okudunuz Rabbım inşallah kabul eder bnde hiç bi değişiklik yok kı kuzum ya
Canım bende hamile kaldığım ay aynı şeyi yaşadımKızlarrr internette arastrdm ama yok bulamadım ama illa yaşamışsınızdr
Dun rahmıme bı sancı grdı vajınam falan bıçak saplandı sankı ve 4 sanıye kılıtledı benı resmn ınledım bu nedır ya
Farkettrdı o agrı onun harıcı gecen aylarla aynıyım sol kasıgım agryr eşim gazde dedı zaten doktr beyım koydu tehşisi nasıp gulum bakalm inşallah gelmştrCanın ne değişiklik olacak ki zaten bu tarz şeyler oluyor benimde senin olduğun dönemlerimdeydi evde bi anda vajinaya doğru bıçak gibi bi ağrı girdi iki büklüm oldum kıpırdayamadım sonrada bi iki gün adet olacak gibi kasıklarda sızı oldu sonra onlarda bi anda kesildi kendini dinlemesende farkediyorsun
Cıddenmı ayşşş hoşuma gttıCanım bende hamile kaldığım ay aynı şeyi yaşadım
:) canım bi belirti arama zaten farkı anlıyorsun bak kaç aydır yazışıyoruz burdan her ay bişey yazdık yok şöyle yok böyle aslında onlar her ay olağan şeylerdi sadece kendimizi kandırıyorduk Ben bu kez hamile olduğumu gerçekten farklı sancılar olduğu için hissettim tam döllenme olduğu dönemde ki farklı ağrılar orda bişeyler oluyor hissediyorsun onu döllenme olduktan sonra bi anda normale dönüyorsunFarkettrdı o agrı onun harıcı gecen aylarla aynıyım sol kasıgım agryr eşim gazde dedı zaten doktr beyım koydu tehşisi nasıp gulum bakalm inşallah gelmştr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?