2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İyi ilerliyosun cnm böyle devam edersen hedefine ulaşırsın)

Kasık vagina ikiside aynı yerde degilmi deli kız :)))
Ne bilim hiç aklıma gelmedı bu kadar agrılı hayrlısı o zmn sen nasılsn baklm bebiş rahat duruyrmu

kızlar adetim 27 martta bitti 28 de ilişki oldu ve o gün ve 29. da kahverengi akıntı geldi. 31 ve bugün kasık ağrım var sizce yumurtluyor muyum yaa. bu ay kendimi bıraktım zaten ama bi tuhaf oldum şimdi yine erken yumurtlayıp 27 günde adet olacam sanırım :) bu ay böyle geçsin gelecek ay yine kürler preseed devam :)

Ne bilim hiç aklıma gelmedı bu kadar agrılı hayrlısı o zmn sen nasılsn baklm bebiş rahat duruyrmu

Hayırlısı canım, bizde iyiz çok şükür :)) fındıkkurdum arada hatırlatıyor kendini, dünden beri ara ara bulantılarım oluyo. Ev kokusu yumos vs çok severim, demin çamaşırları asarken kokunun midemi bulandirdigini fark ettim çok ilginç :))

İyi iyi desene bzm yaramaz seni braz uzuck :)

Anladım canm yok bnm bu ay tek umudum okunana dualardan bılıyrmsn Allah razı olsun hepınız okudunuz Rabbım inşallah kabul eder bnde hiç bi değişiklik yok kı kuzum ya
Canın ne değişiklik olacak ki zaten bu tarz şeyler oluyor benimde senin olduğun dönemlerimdeydi evde bi anda vajinaya doğru bıçak gibi bi ağrı girdi iki büklüm oldum kıpırdayamadım sonrada bi iki gün adet olacak gibi kasıklarda sızı oldu sonra onlarda bi anda kesildi kendini dinlemesende farkediyorsun

Farkettrdı o agrı onun harıcı gecen aylarla aynıyım sol kasıgım agryr eşim gazde dedı zaten doktr beyım koydu tehşisi nasıp gulum bakalm inşallah gelmştr

Canım bende hamile kaldığım ay aynı şeyi yaşadım
Cıddenmı ayşşş hoşuma gttı
Sagol kuzum inan bn araştrnca rahim kanserıne falan baktm hiç gebelkle ilgili okumadım cunku resmn o 4 sanıye coook acılıydı inşallah canm inşallah bnde szn gbymdr

Farkettrdı o agrı onun harıcı gecen aylarla aynıyım sol kasıgım agryr eşim gazde dedı zaten doktr beyım koydu tehşisi nasıp gulum bakalm inşallah gelmştr
:) canım bi belirti arama zaten farkı anlıyorsun bak kaç aydır yazışıyoruz burdan her ay bişey yazdık yok şöyle yok böyle aslında onlar her ay olağan şeylerdi sadece kendimizi kandırıyorduk Ben bu kez hamile olduğumu gerçekten farklı sancılar olduğu için hissettim tam döllenme olduğu dönemde ki farklı ağrılar orda bişeyler oluyor hissediyorsun onu döllenme olduktan sonra bi anda normale dönüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…