- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
İyiym çok şükür canm ya giremedim. Paketm bitmişti :) sn nasılsın
İyiyim canm bn senı merak ettım ıyıysen sıkıntı yok canısıııCanm paket bitmişti giremedim. Nasılsın?
Bnde iyiym çok şükür yaİyiyim canm bn senı merak ettım ıyıysen sıkıntı yok canısııı
Başladıgımda 93.5 kilo idim. 4 ocak 2016 da basladim. Diyetisyen ile. 4 nisan 2016 da 81 kilo olarak diyeti biraktim. Ilk ilac kullanmadan reglimi bu 3 aylik surecte oldum. Nasil bir mutluluktur pcoslular bilir:) Nisan mayis haziran aylarinda diyet yapmadim ama dikkat ettim. Temmuz agustos eylul aylarinda eşim yurtdisinda calisiyordu. Ben de reformer plates ve yuzmeye gittim, sahilde yuruyuş yaptim. 79 kg oldum ve sıkılastim. Sonra eşim işi birakti. türkiyeye döndü. 2 hafta kafamiza gore stressiz tatil yaptik. O arada 82 kg oldum:) kasım 11 de yine 60 gundur regl olamamistim. Regl olayim da hazir esim issizken tup bebek tedavisine baslayalim artik diyordum. Gece ruyamda regl oldugumu gordum. Sabah kalkip test yaptim ve şokkkkkk!!!
Suan 25 haftalik hamileyim ve yine 92 kilo oldum( yeme düzenini bozunca ve surekli tatli ve abur cubur yiyince cok aldim farkindayim. Bazen kabullenemesem de cogu zaman amannn yine verilir nasilsa diyorum:))
Kisacasi ben ilac kullanmadan yilda 1 kez bile regl olamazken bu mucizeyi saglikli beslenme ve harekete borclu oldugumu dusunuyorum. Bir de tabii cocuk icin ugrasmamak ve kafa rahatligi)
Şinciiik balım salı gunu kaynatamı hastaneye gtrcm kontrole ozel ya bnmde tam 10. Gunum ya kan versemmı dyorm malum artık ıdrar testıne tobeeeee
Hamileyim ya fazla giremiyorum burayaKız kayıpsın hiç uğramıyon pasta vermıyon nedennn :)
Çok şükür iyiler canım Allah ım korudu onları çok zor bi Doğum olmuş Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere inşaallah hamile arkadaşlarda bi avazda alırlar inşaallahNasıl oldu canım ablan? Merak ettm aksam yazmışsın şimdi gördüm
Başın sağolsun canım Allah sabır versin.Yine iğnenin 18. Günü adet oldum arkadaşlar. Annenem vefat etti Rabbim cennetine layık kılsın kaç gündür giremiyordum bugün olunca haber vereyim dedim memlekete geldim filme de gidemem Hakk tan hayırlısı vesselam
Allah razi olsun canımBaşın sağolsun canım Allah sabır versin.
Yine iğnenin 18. Günü adet oldum arkadaşlar. Annenem vefat etti Rabbim cennetine layık kılsın kaç gündür giremiyordum bugün olunca haber vereyim dedim memlekete geldim filme de gidemem Hakk tan hayırlısı vesselam
Nisaberatim @Zehra ungrms kızlar bat ne zaman benim adet bugün bitiyor geçen aydan umudum yoktu eşim yoktu zaten ama bu Aydanda umudum yok eşim tam yumurta günleri seyire gidiyor mayıstada 20gün yine Yok yani biz bi nevi inzivaya çekiliyoruz sonra da çocuk düşünmüyor oluyoruz olmuyor gözüyle bakıyorlar adama sormazlarmı sen eşini görüyormusunda çocuk olsun kendi kendime mi yapacağım
Ben de senin gibiyim meslek ayni zaten biz cozumu izne cikmakta bulduk tavsiye ediyorum :)Nisaberatim @Zehra ungrms kızlar bat ne zaman benim adet bugün bitiyor geçen aydan umudum yoktu eşim yoktu zaten ama bu Aydanda umudum yok eşim tam yumurta günleri seyire gidiyor mayıstada 20gün yine Yok yani biz bi nevi inzivaya çekiliyoruz sonra da çocuk düşünmüyor oluyoruz olmuyor gözüyle bakıyorlar adama sormazlarmı sen eşini görüyormusunda çocuk olsun kendi kendime mi yapacağım
Çalışmıyorum canımda eşim denizde oluyor hep gitsemde görüşemeyiz inşaallah bir defada tutarda miniğimiz bizi daha fazla bekletmezKarismak gibi olmasin da aklima bisey geldi sen calisiyor musun. Calismiyorsan esinin pesinden mi gitsenbuarada insallah bi kere de olsa tutar belli mi olur
Uok ya hsg nin 2. Ayi.dr 3. Ay dolana kadar hic bisey yok dedi kendi halimize biraktiBiliyorum anlayabiliyorum canım akışına bırak Rabbim nasip edecektir inşallah. Klomen kullanmadın mı bu ay
İzine çıkınca memlekete gidiyoruz genelde senede 2defa görüyoruz anneleri babalarıBen de senin gibiyim meslek ayni zaten biz cozumu izne cikmakta bulduk tavsiye ediyorum :)
Yine iğnenin 18. Günü adet oldum arkadaşlar. Annenem vefat etti Rabbim cennetine layık kılsın kaç gündür giremiyordum bugün olunca haber vereyim dedim memlekete geldim filme de gidemem Hakk tan hayırlısı vesselam
Çok şükür bulantılarım dışında iyiyimİyiym çok şükür canm ya giremedim. Paketm bitmişti :) sn nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?