2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Masallah canimm bebegine ve sana rabbim saglik versin. Hikayeni bizimle paylasman cok guzel.hicbirseyin imkansiz olmadigini hissettiriyor umut oluyor :)

Şinciiik balım salı gunu kaynatamı hastaneye gtrcm kontrole ozel ya bnmde tam 10. Gunum ya kan versemmı dyorm malum artık ıdrar testıne tobeeeee

10.gun biraz erken gibi canimm ama senin idrar testlerle olan durumundan dolayi yaptirabilirsin sanirim. Ama ben kan vermekten nefret ediyorum damari bulamiyorlar delik desik ediyorlar beni

Kızlar şimdi benim iki haftadır bel kasık ve karın agrilarm oluyo normalde adet gününden bir gün önce bunlar olur bende ama ben dün ise gidemedim ağrıdan sonra ne bilim ben diyetteyim normlar üç kilo vermisdim bu aralar bilmiyorum ama fazlasıyla istahim açıldı ve vedigim kiloyu aldm sonra idrar faasiyla çok şık geliyor hatta geçen sabah afedersiniz ama azcik altıma kacirmisim neyse sonra midem bulanıyor ama kusma yok sonra immmm göğüs uçlarını sadece adet olduktan sonra ve ovu döneminde ayırır ama bir haftadır sütyen takamiyorum ve uçları beyaz olmuş dokunamiyorum bunlar hamilelik belirtisi olabilirmiş regle üç var dün ters yaptım negatif.

Nasıl oldu canım ablan? Merak ettm aksam yazmışsın şimdi gördüm
Çok şükür iyiler canım Allah ım korudu onları çok zor bi Doğum olmuş Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere inşaallah hamile arkadaşlarda bi avazda alırlar inşaallah

Başın sağolsun canım Allah sabır versin.

Nisaberatim @Zehra ungrms kızlar bat ne zaman benim adet bugün bitiyor geçen aydan umudum yoktu eşim yoktu zaten ama bu Aydanda umudum yok eşim tam yumurta günleri seyire gidiyor mayıstada 20gün yine Yok yani biz bi nevi inzivaya çekiliyoruz sonra da çocuk düşünmüyor oluyoruz olmuyor gözüyle bakıyorlar adama sormazlarmı sen eşini görüyormusunda çocuk olsun kendi kendime mi yapacağım

Basin sagolsun canimm benim. Diger konu hayirlisi olsun artik. Rabbim en hayirlisjni versib bizim icin.

Karismak gibi olmasin da aklima bisey geldi sen calisiyor musun. Calismiyorsan esinin pesinden mi gitsen buarada insallah bi kere de olsa tutar belli mi olur

Ben de senin gibiyim meslek ayni zaten biz cozumu izne cikmakta bulduk tavsiye ediyorum :)

Karismak gibi olmasin da aklima bisey geldi sen calisiyor musun. Calismiyorsan esinin pesinden mi gitsen buarada insallah bi kere de olsa tutar belli mi olur
Çalışmıyorum canımda eşim denizde oluyor hep gitsemde görüşemeyiz inşaallah bir defada tutarda miniğimiz bizi daha fazla bekletmez

Başınız sağolsun canın allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…