2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kızlarrrrrrr bu aralar temızlıge adadım kendımı kafamı dagıttım bılelrekte gırmıyorum bu ay stresımı azaltmak ılgı alanımı dagtmak ıcın .....

12.gun doktora gıttım 3 4 tane bır tarafta 3 4 tane bı tarafta folıkullerın olusmus amaa bız buyuyenlerı baz alıyoruz dedı

bırı 14.8
dıgerı 13.8
mınıgı 6.2

haftasonu gırıyor dıye 12.gun gıttım mecbur kontrole genelde 16.gun catlıyor en az ıkısı guzel boyuta gelır dıye dusunuyorum sızce nasıl olur ?

yarından snr preesed ı kullanmaya baslıyorum gerısı ALLAH ımın takdırı bakalım gorucez hep bılrıkte ...

canım bu arada basın sagolsun mekanı cennet olsunnn ınsss ananeler babnneler yaslıda olsalar ınsan kıyamıyor ALLAH rahmet eylesın cnm Htckbrysl

gerıye donuk okuyamadım kızlarrr hepınızı opuyorummm sıkıntı ugramasın hıcbırımıze ıns

Çok şükür bulantılarım dışında iyiyim
Aman iyi tek sorun paketin bitmesi olsun
Aynen valla. Dedm smdi kizlr nasıl merk ettiler acaba brsey mi oldu diye dusunmuslerdir dedm. Bulantı zor canm Allah yardımcın olsun ayva ve limon dene iyi geliyor

Başınız sağolsun canın allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun insAllah

Canimm ilk filizlenmeye gore boyutlar cok guzel kaliteli kaliteli gelissinler masallah :)

Canimm ilk filizlenmeye gore boyutlar cok guzel kaliteli kaliteli gelissinler masallah :)

Dimiiii canimmm yaaa bari 2 tanesi guzel olsun diyorum ki sansim artsin gecen ay gec baslamistim klomene 1 tane guzel olusmustu bakalim artik smdi nasil olcak gunde 2 mm buyuyordu sanirim sanki ole okumustum ....

Birde hergun degil 1 gun arayla denicem bu ay da bole olsun bakalim ...

Sagol canimmmm cevabin icin moralsiniz banaaa :)

Senin durumunu bilenler zaten böyle bişy söylemez bilmeyen densizlerde ne söylerse söylesinler. İnsanların her duruma müdahale etme yorum yapma huyuna sinir oluyorum. Yumurtlama günlerinde evde olmuyosa vardır bunda da bi hayr kuzum. Koca bir ayda yumoş dönemi evde olamıyosa durup düşünmek lazım dimi. Rabbim en doğru zamanı bilir tabi. Sabretmek lazım. Üzme kendni. Sende bu boşlukta dinlenir bişylere kafa verirsin. Yalnız mı yaşıyosn sende benm gibi :) bnim tahmini bata 2 gün var bilmiyorum ne zaman canı isterse o zaman gelecek göğüs ağrım vardı oda hafiflemeye başladı zaten

Başınız sağolsun kuzum Allah rahmet eylesin mekanı Cennet olur inşallah. Vardır bunda da bir hayır. Hayatmzda hiç bi konuda plan yapmamamız gerektiğinin kanıtı acı son işte

Merhaba kızlar sizlere birsey danışmak istiyorum. 36 haftalık gebeyim kontrolde doktor plasentanın yaşlanmaya olgunlaşmaya başladığını doğum için hazırlandığını söyledi. Bebeğimin gününü doldurmadan doğmasına sebep olur mu yoksa uygun zamanı bu haftalar mı. Ne kadar sürede olgunlaşıp doğuma hazır hale gelir

Cnm merhaba, keşke doktoruna sorsaydin en güzel cvp o verirdi sana. Ben bilmiyorum ama bilen varsa yazar bı ay kaldı galiba doğuma? Hadi hayırlısıcanım kucağına alırsın insAllah

Cnm merhaba, keşke doktoruna sorsaydin en güzel cvp o verirdi sana. Ben bilmiyorum ama bilen varsa yazar bı ay kaldı galiba doğuma? Hadi hayırlısıcanım kucağına alırsın insAllah
Haklisin ama doktorum o kadar moralimi bozdu ki kilo konusunda sormak aklima bile gelmedi bi an once cikmak istedim odadan. Birde doktora gidince bana bi haller oluyo kilitleniyorum resmen sesim cikmiyo cok stres yapıyorum

Ne güzel maşallah sana :) bilirim bende pkoluyum. Kendi kendine ilaçsız gelen reglim beni havalara uçuruyodu bebeğin olmamasından ziyade :) bende 63 kiloyla başladım şuan 61im. Bu ara salladım ama tekrar sıkı bi şekilde başlycam. Plates topu aldım dengede bile duramıyorum nasıl yapacaksam :)) bende bi dış gebelik geçirdim bu ay korunmak zorunda kaldm adetimi bekliyorum 2 hafta oldu işte. İnşallah bende bir pkolu olarak burdan bu mucizeyi hayırlıca verirm müjde olarak. Allah'tan hayırlısı canım bence sende kiloya takma 25. Haftaya gelmişsin normal. Kısma kendni hiç. Allah hayırlı ve sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Canım başınız sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…