2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Haklisin ama doktorum o kadar moralimi bozdu ki kilo konusunda sormak aklima bile gelmedi bi an once cikmak istedim odadan. Birde doktora gidince bana bi haller oluyo kilitleniyorum resmen sesim cikmiyo cok stres yapıyorum

Sanki zorla doktorluk yaptırıyorlar ya, işini sevmiyoran yapma arkadas. Çok uyuz oluyorum böyle doktorlara sen nasıl dayanmisin bu zamana kadar:))) insAllah bı bilen çıkarsa cvplar sorunu cnm

Kızlar dün teyzemin kızı doğumuna iki hafta varken sezeryanla doğum yapmış. O da niye? Bebeğin başı dönmemiş mis gel sezeryanla alalım demiş doktor
Daha iki hafta varken doktorun bunun söylemesi sinirlerimi bozdu. Kuzenimde araştırmadan etmeden kabul etmiş, ilk normal dogumu ağırlı geçti sezeryan olim ağrısız sizisiz olsun hemde iki hafta beklemekten kurturulum demiş. Ama şimdi çok pişmanım çok ağrım var diyo

Sanki zorla doktorluk yaptırıyorlar ya, işini sevmiyoran yapma arkadas. Çok uyuz oluyorum böyle doktorlara sen nasıl dayanmisin bu zamana kadar:))) insAllah bı bilen çıkarsa cvplar sorunu cnm
Doktor moral vermesi gerekirken moral bozuyo zaten doğumu onunla yapma konusuda ayrı bi stres bende canim sorma son 1 ay kala doktor araştırıyorum tekrar :) vardır bundada bi hayır diyorum napalım. 61 kiloyla hamile kaldım şuan 78im. Normal doğum yapamazsın diye diretiyor son iki aydır bende ısrarla denemek istediğimi söylüyorum kendime güveniyorum sonuçta ama işte iki kelimesinden biri sezaryen olunca bende süphe olustu kac aydan sonra celiskide kaldim :)

İnslh canm. Sen nasıl oldun ne yapıyorsun. Kurtaj nasil geçti?

Genel anezteziliydi bisey anlamadim. Simdi iyiyim canim.

Evet canim dogru okumussun en az ikisi gelisir catlar ucuncude arkadan gelir belli mi olur. Oyuzden bir gun arayla dene catlama gununu tespit edersen ust uste olabilir

Canım nasılsin. Dra ne zaman gideceksin

Canimm iyiyim. Evde olmak cok degisik yaa daha bi hafta daha raporluyum. Cuma gunu kontrole gidecem. Ya yine kafama bisey takildi benim kanamam kesildi leke bile yok dusumu aldim. Antibiyotik verdi dr ondan mi ki. Daha oncekinde kanamam olmustu baya bunda erkenden bitti.

Bence geç bile kaldın cnm doktor değiştirmede. Eltim 3tane hastane dolaştı normal doğum yapabilmek için ve sonundada normal doğum yaptı

İyi bari canm inslh hemn atlatrsin . Kac ay korunma verdi doktor

Başın sağolsun canım

Daha önce gebelik yaşayan arkadaşlar bilir. Bugn çok kötü br kabusla uyandm öyle ki ağlayarak uyandm ve çok korktm bebeğime br zarar gelmiştir diye daha kontrollüme var ama bn duramam böyle aile hekiminde el dopplerinle kalp atışlarıni dinleyebiliyormussun doğru mu acaba ve bn 13 haftaligm bnm ki duyulurmu zayifim arkadaşlar ve aç gitsem duyarm demi yaşıyorsa

Benim görümceminde bebeğinin başı dönmemişti o da doktorun dediği şeyleri yaptı ayaklarını mı kaldır ne demişti sonra çocuk döndü ve normal doğum yaptı, keşke kuzenin birazcık bekleseymiş kendi kendine bile dönebilirdi

Bence geç bile kaldın cnm doktor değiştirmede. Eltim 3tane hastane dolaştı normal doğum yapabilmek için ve sonundada normal doğum yaptı
Evet canim ilk gebeligin acemiligi oldu galiba bende bide dedigim gibi doktor gorunce basiretim baglaniyo ne soracagimi bile unutup eve geliyorum Allahin izniyle normal olur insallah benimde icimden gecen o

İçin nasıl rahat edecekse öyle yap canım, ama çok da kendini üzmede bebişin de üzülür yoksa

Hamilelikte tuhaf rüyalar görülüyor. İçini ferah tut. Aile hekimliğinde hemşiren takip ediyor yani dinleyebiliyor kalp atışlarını. Ben aşı olmaya gittiğimde hemşire dinlemişti.

Ocak ayinda dusuk yaptim ve maalesef sonrask gebe kalamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…