- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Canım nasılsin. Dra ne zaman gideceksin@YaKaMoZz-z ve B Biravucmutluluk iyi olmaniza sevindim kizlarbulanti iyi bisey aslinda ama yinede sizi fazla zorlamaz insalllah
Haklisin ama doktorum o kadar moralimi bozdu ki kilo konusunda sormak aklima bile gelmedi bi an once cikmak istedim odadan. Birde doktora gidince bana bi haller oluyo kilitleniyorum resmen sesim cikmiyo cok stres yapıyorum
Doktor moral vermesi gerekirken moral bozuyo zaten doğumu onunla yapma konusuda ayrı bi stres bende canim sorma son 1 ay kala doktor araştırıyorum tekrar :) vardır bundada bi hayır diyorum napalım. 61 kiloyla hamile kaldım şuan 78im. Normal doğum yapamazsın diye diretiyor son iki aydır bende ısrarla denemek istediğimi söylüyorum kendime güveniyorum sonuçta ama işte iki kelimesinden biri sezaryen olunca bende süphe olustu kac aydan sonra celiskide kaldim :)Sanki zorla doktorluk yaptırıyorlar ya, işini sevmiyoran yapma arkadas. Çok uyuz oluyorum böyle doktorlara sen nasıl dayanmisin bu zamana kadar:))) insAllah bı bilen çıkarsa cvplar sorunu cnm
İnslh canm. Sen nasıl oldun ne yapıyorsun. Kurtaj nasil geçti?
Dimiiii canimmm yaaa bari 2 tanesi guzel olsun diyorum ki sansim artsin gecen ay gec baslamistim klomene 1 tane guzel olusmustu bakalim artik smdi nasil olcak gunde 2 mm buyuyordu sanirim sanki ole okumustum ....
Birde hergun degil 1 gun arayla denicem bu ay da bole olsun bakalim ...
Sagol canimmmm cevabin icin moralsiniz banaaa :)
Canım nasılsin. Dra ne zaman gideceksin
Doktor moral vermesi gerekirken moral bozuyo zaten doğumu onunla yapma konusuda ayrı bi stres bende canim sorma son 1 ay kala doktor araştırıyorum tekrar :) vardır bundada bi hayır diyorum napalım. 61 kiloyla hamile kaldım şuan 78im. Normal doğum yapamazsın diye diretiyor son iki aydır bende ısrarla denemek istediğimi söylüyorum kendime güveniyorum sonuçta ama işte iki kelimesinden biri sezaryen olunca bende süphe olustu kac aydan sonra celiskide kaldim :)
1 nisan şakası yaoayim dedim yüzüme bulaştı ahahhaha ^_^E test yaptım negatif yazmışsın
İyi bari canm inslh hemn atlatrsin . Kac ay korunma verdi doktorGenel anezteziliydi bisey anlamadim. Simdi iyiyim canim.
Evet canim dogru okumussun en az ikisi gelisir catlar ucuncude arkadan gelir belli mi olur. Oyuzden bir gun arayla dene catlama gununu tespit edersen ust uste olabilir
Canimm iyiyim. Evde olmak cok degisik yaa daha bi hafta daha raporluyum. Cuma gunu kontrole gidecem. Ya yine kafama bisey takildi benim kanamam kesildi leke bile yok dusumu aldim. Antibiyotik verdi dr ondan mi ki. Daha oncekinde kanamam olmustu baya bunda erkenden bitti.
Ahahhaha kızlar yok yok 1 nisan yapayim dedim unutmuşum o mesajı bide wciklama yapmism yüzüme bulaştı ahahhahaOnu bende düşündüm, espirimı yanlışmı bilemedim:))
Başın sağolsun canımYine iğnenin 18. Günü adet oldum arkadaşlar. Annenem vefat etti Rabbim cennetine layık kılsın kaç gündür giremiyordum bugün olunca haber vereyim dedim memlekete geldim filme de gidemem Hakk tan hayırlısı vesselam
Benim görümceminde bebeğinin başı dönmemişti o da doktorun dediği şeyleri yaptı ayaklarını mı kaldır ne demişti sonra çocuk döndü ve normal doğum yaptı, keşke kuzenin birazcık bekleseymiş kendi kendine bile dönebilirdiKızlar dün teyzemin kızı doğumuna iki hafta varken sezeryanla doğum yapmış. O da niye? Bebeğin başı dönmemiş mis gel sezeryanla alalım demiş doktor
Daha iki hafta varken doktorun bunun söylemesi sinirlerimi bozdu. Kuzenimde araştırmadan etmeden kabul etmiş, ilk normal dogumu ağırlı geçti sezeryan olim ağrısız sizisiz olsun hemde iki hafta beklemekten kurturulum demiş. Ama şimdi çok pişmanım çok ağrım var diyo
Evet canim ilk gebeligin acemiligi oldu galiba bende bide dedigim gibi doktor gorunce basiretim baglaniyo ne soracagimi bile unutup eve geliyorum Allahin izniyle normal olur insallah benimde icimden gecen oBence geç bile kaldın cnm doktor değiştirmede. Eltim 3tane hastane dolaştı normal doğum yapabilmek için ve sonundada normal doğum yaptı
İçin nasıl rahat edecekse öyle yap canım, ama çok da kendini üzmede bebişin de üzülür yoksaDaha önce gebelik yaşayan arkadaşlar bilir. Bugn çok kötü br kabusla uyandm öyle ki ağlayarak uyandm ve çok korktm bebeğime br zarar gelmiştir diye daha kontrollüme var ama bn duramam böyle aile hekiminde el dopplerinle kalp atışlarıni dinleyebiliyormussun doğru mu acaba ve bn 13 haftaligm bnm ki duyulurmu zayifim arkadaşlar ve aç gitsem duyarm demi yaşıyorsa
Kız ne zn geçecek bu evhanlarimz durduramiyorum kendimi keşke geri uyumasaydim ya bu rüyayı Gorecegimeİçin nasıl rahat edecekse öyle yap canım, ama çok da kendini üzmede bebişin de üzülür yoksa
Sağlıkla kucağımıza aldığımızda canım :) rüyanı iyiye Yor ,allah hayretsin canımKız ne zn geçecek bu evhanlarimz durduramiyorum kendimi keşke geri uyumasaydim ya bu rüyayı Gorecegime
Hamilelikte tuhaf rüyalar görülüyor. İçini ferah tut. Aile hekimliğinde hemşiren takip ediyor yani dinleyebiliyor kalp atışlarını. Ben aşı olmaya gittiğimde hemşire dinlemişti.Daha önce gebelik yaşayan arkadaşlar bilir. Bugn çok kötü br kabusla uyandm öyle ki ağlayarak uyandm ve çok korktm bebeğime br zarar gelmiştir diye daha kontrollüme var ama bn duramam böyle aile hekiminde el dopplerinle kalp atışlarıni dinleyebiliyormussun doğru mu acaba ve bn 13 haftaligm bnm ki duyulurmu zayifim arkadaşlar ve aç gitsem duyarm demi yaşıyorsa
Kac haftalık tin canmHamilelikte tuhaf rüyalar görülüyor. İçini ferah tut. Aile hekimliğinde hemşiren takip ediyor yani dinleyebiliyor kalp atışlarını. Ben aşı olmaya gittiğimde hemşire dinlemişti.
Ocak ayinda dusuk yaptim ve maalesef sonrask gebe kalamadim.merhabalar. hiç belirtim yok diye üzülmeyin. ben tüp bebek yaptırdım.27 mart test günümde ve hiç belirtim olmamıştı ama b-hcg değerim 2103.15 çıktı.5 nisansa ultrason randevum var inş bebeğimi görecem ve hala belirtim yok.belirti arayıpta stres yapmayın derim..
Ben tetanoz aşısı için gitmiştim. 21-22 haftalık falandım sanırım. O haftalarda endişe oluyor hissedemediğin için normal. Kabus görmen de normal.Kac haftalık tin canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?