- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Ama snin duyman normal bn daha 13 hastalığın bütün sorun hissedemiyorum o zatn insan hissetse rahtlarBen tetanoz aşısı için gitmiştim. 21-22 haftalık falandım sanırım. O haftalarda endişe oluyor hissedemediğin için normal. Kabus görmen de normal.
Benim görümceminde bebeğinin başı dönmemişti o da doktorun dediği şeyleri yaptı ayaklarını mı kaldır ne demişti sonra çocuk döndü ve normal doğum yaptı, keşke kuzenin birazcık bekleseymiş kendi kendine bile dönebilirdi
Ama ben biraz kiloluyum yani o cihazla bende duyabildiyse sende de duyabilir diye düşünüyorum. Telefonla sor istersen yol gösterirler en azından. Aile hekimliğine kayıt yaptırdın mı? Yaptırmadıysan o bahane ile git o arada rica edersinAma snin duyman normal bn daha 13 hastalığın bütün sorun hissedemiyorum o zatn insan hissetse rahtlar
İleriki haftalarda kabızlık olursa Allah korusun hemoroid olabilir acı da azdırıyor diye biliyorum tedbirli olmakta fayda var canım. Benim kabız olmadığım halde makatta şişlik oldu. Neyseki hemoroide çevirmeden iyileştirdik. Ne oturabiliyordum ne de yürüyebiliyordumKızlar acı hicc ama hiiccc sevmem deli gibi burnumdan gözümden yaş gelene kadar acı yiyorum yemek istiyorumm
Dokunurmu acı yesem?
Benim cnm da acı istiyor acı turşu istiyorum ama yemedim çünkü bebeğe iyi değil diye ama önüme bı tabak verseler nasıl yerim :)) çocuk için tutuyorum kendimiKızlar acı hicc ama hiiccc sevmem deli gibi burnumdan gözümden yaş gelene kadar acı yiyorum yemek istiyorumm
Dokunurmu acı yesem?
Sorularimi kağıda yazıyorum. Cnm ben aklında olsunHaklisin ama doktorum o kadar moralimi bozdu ki kilo konusunda sormak aklima bile gelmedi bi an once cikmak istedim odadan. Birde doktora gidince bana bi haller oluyo kilitleniyorum resmen sesim cikmiyo cok stres yapıyorum
Doktor bilgilendirmeliydi canım haklısın, gözü kapalı güvenmemeli tabiki, kuzenin de bebişi hayırlı olsun analı babalı büyüsün inşş :)bu durumlar bizim için ders gibi bi şeyEvet cnm ya iki haftası vardı sonuçta, burda en büyük suç doktorda hastan bilmiyor bilgilendirmek onun isio yüzden doktorlara gözü pakali guvenmemeli, benim kuzende aristirmadi ondada suç var tabi :))
Ben de not alıyorum yoksa unuturum :))Sorularimi kağıda yazıyorum. Cnm ben aklında olsun
Her şeyin fazlası zarar düşüncesindeyim ben canım :)Kızlar acı hicc ama hiiccc sevmem deli gibi burnumdan gözümden yaş gelene kadar acı yiyorum yemek istiyorumm
Dokunurmu acı yesem?
Geçen gittim doktor a siraladim soruları adam bakıyor benim hamilelik ilerlese hiç susmam galiba hamilelikte çoğu şeyi büyütüyoruz biz aslında mesela doktor yeşil akıntı bin bebeğe zararı yok dedi ben sırf onun için doktora gittim sen düşünBen de not alıyorum yoksa unuturum :))
İleriki haftalarda kabızlık olursa Allah korusun hemoroid olabilir acı da azdırıyor diye biliyorum tedbirli olmakta fayda var canım. Benim kabız olmadığım halde makatta şişlik oldu. Neyseki hemoroide çevirmeden iyileştirdik. Ne oturabiliyordum ne de yürüyebiliyordum
Benim cnm da acı istiyor acı turşu istiyorum ama yemedim çünkü bebeğe iyi değil diye ama önüme bı tabak verseler nasıl yerim :)) çocuk için tutuyorum kendimi
İlk gebelik mi senin de canım :)) bizimkisi soruları seviyor , ben sordukça rahatsız olmuyor allahtan bi arkadaşa doktor sorulardan sonra sen çok bilmişsin demiş , akıntı için gidilir bence geçen bir konuda enfeksiyon belirtisi yazmıştı ve bebek doğduğunda başında yara varmış bu sebepten ,biz kendimizce haklıyız bence :)Geçen gittim doktor a siraladim soruları adam bakıyor benim hamilelik ilerlese hiç susmam galiba hamilelikte çoğu şeyi büyütüyoruz biz aslında mesela doktor yeşil akıntı bin bebeğe zararı yok dedi ben sırf onun için doktora gittim sen düşün
Yaptrdim ama geri çağırmıştı kan tahlili sonuçları na bakalm kilona bakarz demsti gitmemstim smdi gideym br deneyeym o zamn bn epey zayifimAma ben biraz kiloluyum yani o cihazla bende duyabildiyse sende de duyabilir diye düşünüyorum. Telefonla sor istersen yol gösterirler en azından. Aile hekimliğine kayıt yaptırdın mı? Yaptırmadıysan o bahane ile git o arada rica edersin
Bence kesin duyulur git aksatmaYaptrdim ama geri çağırmıştı kan tahlili sonuçları na bakalm kilona bakarz demsti gitmemstim smdi gideym br deneyeym o zamn bn epey zayifim
Hem içim rahtlar ya . Yüreği burkuluyor insanın umarm br daha böyle rüyalar gormemBence kesin duyulur git aksatma
İyi bari canm inslh hemn atlatrsin . Kac ay korunma verdi doktor
Daha önce gebelik yaşayan arkadaşlar bilir. Bugn çok kötü br kabusla uyandm öyle ki ağlayarak uyandm ve çok korktm bebeğime br zarar gelmiştir diye daha kontrollüme var ama bn duramam böyle aile hekiminde el dopplerinle kalp atışlarıni dinleyebiliyormussun doğru mu acaba ve bn 13 haftaligm bnm ki duyulurmu zayifim arkadaşlar ve aç gitsem duyarm demi yaşıyorsa
Evet sen de kendini çok sıkma. Hamilelikte insan gerçekten çok tuhaf rüyalar görebiliyor. Dua oku bol bol. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımHem içim rahtlar ya . Yüreği burkuluyor insanın umarm br daha böyle rüyalar gormem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?