- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Pek umudum yok ama en azından varsa 0 ustu cıkar yoksada 0 cıkar canm sitrese grmmBiraz erken sanki:) ama çıkadabilir gebelik varsa kuzum
Evet cnm ilk Benim doktorum da takir takir cvb veriyor önceki kadındı mal mal bakıyordu değiştirdim iyi ki tabi ki sorucaz ilk hiç bir bilgimiz yok ilk kez karşılaşıyoruz herseyle sonuçta hatta biz sormadan söylemesi lazım ben öyle düşünüyorum şunları ye demeli meselaİlk gebelik mi senin de canım :)) bizimkisi soruları seviyor , ben sordukça rahatsız olmuyor allahtan bi arkadaşa doktor sorulardan sonra sen çok bilmişsin demiş , akıntı için gidilir bence geçen bir konuda enfeksiyon belirtisi yazmıştı ve bebek doğduğunda başında yara varmış bu sebepten ,biz kendimizce haklıyız bence :)
Tut cnm minik için iyi degil bak ben kahve icerdim her gün 3 adet sigara ile şimdi hepsini bıraktım insan karnına düştü mu anne oluyor gorsen bütün herşey onun üstüne ney daha iyi besler onu diye bakıp onları yiyorumSaolun hanimlar dediklerinizi kulağıma küpe ettimkararında çok açık yerim ozaman direnipte dayanamazsam. Ama bı görseniz beni halimr gulersiniz ohlaya pohlaya acı yenirmi
Olması gereken öyle aslında seninki normal. Bende ilk iki gün yok gibiydi. İkinci günü arttı. İlkinde nasıldı canım. Bende anti ve ağrı kesici kullandım. İnşallah Rabbim bir daha yasatmasin bu üzücü olayi.Genel anezteziliydi bisey anlamadim. Simdi iyiyim canim.
Evet canim dogru okumussun en az ikisi gelisir catlar ucuncude arkadan gelir belli mi olur. Oyuzden bir gun arayla dene catlama gununu tespit edersen ust uste olabilir
Canimm iyiyim. Evde olmak cok degisik yaa daha bi hafta daha raporluyum. Cuma gunu kontrole gidecem. Ya yine kafama bisey takildi benim kanamam kesildi leke bile yok dusumu aldim. Antibiyotik verdi dr ondan mi ki. Daha oncekinde kanamam olmustu baya bunda erkenden bitti.
Benim de ilk canım , bilgi vermeleri lazım tabi her konuda yavaş yavaş alışıyoruz öğreniyoruz :)Evet cnm ilk Benim doktorum da takir takir cvb veriyor önceki kadındı mal mal bakıyordu değiştirdim iyi ki tabi ki sorucaz ilk hiç bir bilgimiz yok ilk kez karşılaşıyoruz herseyle sonuçta hatta biz sormadan söylemesi lazım ben öyle düşünüyorum şunları ye demeli mesela
Ben elimden geldiğince cvb veririm cnm haftaya pazartesi ikili test yapılacak ben hiç birşey hissetmiyorum ilginç bir hamilelik benim ki :) bulantilarim var oda iki gündür falanBenim de ilk canım , bilgi vermeleri lazım tabi her konuda yavaş yavaş alışıyoruz öğreniyoruz :)
İstemsiz güldüm canım :))Kızlar dun gece resmen adet sancısı cektım uykudan kalktm yanı gece gozumu actım acabamı dedım bebiş vardamı boyle sancım oldu
Ondan sonra bı baktm bnm uyuzzzz adam battanıyeyı hep dusurmuş yere meğer üşüyorum o yuzdn agrımış bi taraflarım açık kalmış
Bi mazeret cekecektm hamişliğe o bıle olmadı
Ben yaptırdım iki hafta önce sonucu daha öğrenemedim ,benim midem problemli olduğu için bazen çok bulanıyor ,çok fazla da gazım var :)Ben elimden geldiğince cvb veririm cnm haftaya pazartesi ikili test yapılacak ben hiç birşey hissetmiyorum ilginç bir hamilelik benim ki :) bulantilarim var oda iki gündür falan
boşver canım zaten şu dönemde yat uzan dinlen bebeğin rahat rahat büyüsün. yolculuk falan da yapma bence.Bende rizeliyim canim :))) kaynanamgilerde yarın arabayla gidiyorlar memlekete, bende gitmeyi dusunuyodum ama eşimin izini bitti. Yanlızda gitmek istemedim :))
çakşır otunu ben internetten araştırdım ben geçenlerde, depresyona sebebiyet verebilir diyo. doğru kullanılmadığı taktirde yan etkileri var. ben o riski göze alamadım, keçiboynuzuna devamCanim esinin hiz problemi var sadece.. ileri hizin 40 in uzerinde olmasi gerekiyor..bunun için caksir suyu icebilir baya etkiliyor hizi.hatta yaninda keciboynuzu kürü yaparsan daha etkili oluyor
Evet bende De gaz var eşim dalga geçiyor :) ama napiyim çok karnımı agritiyor ikili testi devlette mı yaptırdın özelde mıBen yaptırdım iki hafta önce sonucu daha öğrenemedim ,benim midem problemli olduğu için bazen çok bulanıyor ,çok fazla da gazım var :)
Benim eşim de dalga geçiyor :)))özelde yaptırdım 47 lira verdimEvet bende De gaz var eşim dalga geçiyor :) ama napiyim çok karnımı agritiyor ikili testi devlette mı yaptırdın özelde mı
Normal değil ama haklılar :) olsun geçsinler bende diyorum bebisden napiyim zaten bir uykudur bende anlatamam TV izlerken uyuya kalıyorum yaşlı nineler gibiBenim eşim de dalga geçiyor :)))özelde yaptırdım 47 lira verdim
Bence iyi düşünmüşsün biraz rahat bırak ve tatil iyi gelir inşş :)kızlar bu aralar çok ihtimal ettim burayı ama birazda bilerek girmiyorum. Malum son 2 aydır beklentilerim o kadar büyüktü ki yıkımı da o kadar büyük oldu adet olunca günlerce ağladım ama bu ay ne doktora gittim ne bişey yaptım. sadece ovulasyon testleriyle yumurtlamayı takip ediyorum onda da piki yakalasam kocama söylemeyeceğim o da stres olmasın rahat bi birleşme olsun. bi kaç güne yumurtlama olacak sanırım zaten testler pozitife yakın. bu ay kafayı rahat tutmak ıstıyorum 2 hafta sonra yurtdışına çıkıcaz kısmetse eşimle tatil öncesi strese girmek istemiyorum doğal akışına bırakıcam. eşim hatta bu gün dedi sperm testini yenilememiz lazım doktor 2 ay sonra yeniden ver demişti dedi bende tatilden sonra verirsin yaaa nasılsa aşılama zamanı isteyecekler dedim. öyle işte kızcelerrrrrrr
Eşini De kendini De strese sokma çocuk için değil De zevk için beraber ol benim fikrim bu açıkçasıkızlar bu aralar çok ihtimal ettim burayı ama birazda bilerek girmiyorum. Malum son 2 aydır beklentilerim o kadar büyüktü ki yıkımı da o kadar büyük oldu adet olunca günlerce ağladım ama bu ay ne doktora gittim ne bişey yaptım. sadece ovulasyon testleriyle yumurtlamayı takip ediyorum onda da piki yakalasam kocama söylemeyeceğim o da stres olmasın rahat bi birleşme olsun. bi kaç güne yumurtlama olacak sanırım zaten testler pozitife yakın. bu ay kafayı rahat tutmak ıstıyorum 2 hafta sonra yurtdışına çıkıcaz kısmetse eşimle tatil öncesi strese girmek istemiyorum doğal akışına bırakıcam. eşim hatta bu gün dedi sperm testini yenilememiz lazım doktor 2 ay sonra yeniden ver demişti dedi bende tatilden sonra verirsin yaaa nasılsa aşılama zamanı isteyecekler dedim. öyle işte kızcelerrrrrrr
Benim tam tersi uykudan soğudum yaa , uykun varken güzel güzel uyu:)grip olsak bebişten diyecez yaNormal değil ama haklılar :) olsun geçsinler bende diyorum bebisden napiyim zaten bir uykudur bende anlatamam TV izlerken uyuya kalıyorum yaşlı nineler gibi
Bence iyi düşünmüşsün biraz rahat bırak ve tatil iyi gelir inşş :)
aynen kızlar çok kastık çok üstüne düştük...biraz rahat olmaya ihtiyacım var. nasılsa mayısta aşılama var diye o zamana kadar kafa dinlemeye stresten uzak durmaya karar aldık. bu ay hafif hissediyorum kendimi çok şükürEşini De kendini De strese sokma çocuk için değil De zevk için beraber ol benim fikrim bu açıkçası
Cnm bebisden değil grip ama cocukdan dolayı vücut zayıflıyor daha çabuk hasta oluyorsun o var :) uykum yok mu bakalım bebislerin cinsiyeti farklı mı :) bnm çok uykum geliyor bulantim aşırı yok meselaBenim tam tersi uykudan soğudum yaa , uykun varken güzel güzel uyu:)grip olsak bebişten diyecez ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?