2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bence çoğu kişi stresi atınca hamile kalıyor stres çok etkiliyor bence gebeliği rabbim nasip etsin sana da cnm inşallah arasında ablama da çünkü çok zor biliyorum ama kendini strese sokmamaya çalış

İyi geceler nasılsınız idrar yollarında enfokson var fitil ve merhem kullanıyorum yatip kalkarken canım ağzıma geliyor normalmiki 2 hafta sonra şeker yüklemesi ne gitcem

Cnm bebisden değil grip ama cocukdan dolayı vücut zayıflıyor daha çabuk hasta oluyorsun o var :) uykum yok mu bakalım bebislerin cinsiyeti farklı mı :) bnm çok uykum geliyor bulantim aşırı yok mesela
Uykum yok canım soğudum ya erkenden kalkıyom daha da uyumuyom ,bu haftasonu cinsiyeti öğrenecez bakalım :)

Insallah normaldir. Ilk kurtajimda bir hafts falan kanama vardi kirmizi ustelik. Bunda cuma gunu kirmiziydi sonra kahve oldu bugunde kesildi bitti gitti. Degisebiliyomus demekki. Sen korunmayi biraktin mi peki dr ilk adetten sonra birak diyo ama kararsizim.

Hakkımızda hayırlısı olsun işte insanlar durmuyor soruyor her telefonda bi ima bi soru artık kimseyi aramıyorum zaten bi tek ailelerle konuşuyorum oda yetiyor orasında doğru canım haklısın aslında bi yumurta günleri olmayacak iki ay demekki nasip demeliyim zorlamamalıyım evet canım ailem tam 16saat uzakta ablam Doğum yaptı şimdi hepberaberler aynı evde kalabalık gülüş bağırış çağırış ne güzel benim eşim nöbetçi 3gündür yalnız yalnız takılıyorum kaderde Buda varmış düğün Doğum ne varsa uzaksın gurbette olunca

Himm demek yurtdisi tatilii ecnebi bebis geliooo topige cok yakinda

İnşaallah canım ağzın bal yesin inşaallah bebeklerimizin gazıydı emmesiydi uykusuydu beziydi bunlarla uğraşmak nasip olur bizede

Cocuklarimiza anlatacak cok duygumuz var bizim :) bebegimizi beklerken diye bi anidefterim var benim yaziyorum ara ara aglaya zirlaya. Rahatliyorum.

Buraya yazmak da iyi geliyor herkese cevap veremesem de ayni duyguyu hissediyorum

Cocuklarimiza anlatacak cok duygumuz var bizim :) bebegimizi beklerken diye bi anidefterim var benim yaziyorum ara ara aglaya zirlaya. Rahatliyorum.

Buraya yazmak da iyi geliyor herkese cevap veremesem de ayni duyguyu hissediyorum
Ayyy senin duygularını seveyim ben bizimde eşimle sevgililik döneminden defterimiz var okulların bitmesini iş bulmayı sözlenmeyi evlenmeyi o telaşların hayalini gerçekleştiğini bir o bir ben yazmıştık şimdi bizde geriye bi sen kaldın meleğimiz diye arada yazıyoruz 1sene 3ay oldu

Demekki sadece ben degilmisim yazan :) zaten biz secilmis insanlariz evlilik is tum hayaller bizi yormadan gerceklesmiyor. Ama sonunda en guzeliyle oluyor. Bu yuzden cok inancliyim Nisaberatim dedigin gibi o bebis bu gobuslere gelecek :))

Demekki sadece ben degilmisim yazan :) zaten biz secilmis insanlariz evlilik is tum hayaller bizi yormadan gerceklesmiyor. Ama sonunda en guzeliyle oluyor. Bu yuzden cok inancliyim Nisaberatim dedigin gibi o bebis bu gobuslere gelecek :))
Rabbimin verdiği nimetler saymakla bitmez şükürsüz kul etmesin bizleri inşaallah canım İmanımız inancımız her zaman böyle teslimiyetli olsun inşaallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin kuzumm ben uyuyorum Allah rahatlık versin

Canım ben 5 aylık evliyim bebeği biraz daha zaman geçince düşünmeye başlamıştım daha erken olur diyordum ve ovülasyon zamanlarında biraz ara veriyorduk fakaf yumurta döllenmesi ovülasyondan tam 5 gün önce olmuş yani. Kısacası ben ovülasyonda ilişkiye girmediğim halde hamile kaldım ve çok büyük şaşkınlık yaşadık tabi ki ama çok şüküR Allah herkese isteyene nasip etsin inşallah. Çok fazla düşünme rahatına bırak oluruna bırak nasip ne zamansa oluyor buna inan.

Sukur Elhamdulillah...amiin canimm iyi geceler

Birbirimize hatirlattigimiz tam da bu. Nasip. sen canli orneksin ne mutlu bize. Rabbim sana ve bebegine saglik versin. Gozunaydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…