- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
Bence çoğu kişi stresi atınca hamile kalıyor stres çok etkiliyor bence gebeliği rabbim nasip etsin sana da cnm inşallah arasında ablama da çünkü çok zor biliyorum ama kendini strese sokmamaya çalışaynen kızlar çok kastık çok üstüne düştük...biraz rahat olmaya ihtiyacım var. nasılsa mayısta aşılama var diye o zamana kadar kafa dinlemeye stresten uzak durmaya karar aldık. bu ay hafif hissediyorum kendimi çok şükür
Uykum yok canım soğudum ya erkenden kalkıyom daha da uyumuyom ,bu haftasonu cinsiyeti öğrenecez bakalım :)Cnm bebisden değil grip ama cocukdan dolayı vücut zayıflıyor daha çabuk hasta oluyorsun o var :) uykum yok mu bakalım bebislerin cinsiyeti farklı mı :) bnm çok uykum geliyor bulantim aşırı yok mesela
Amin kız ne güzel dedin dedin öyleeeInsallah fazla bekletmeyecek bak gor
Olması gereken öyle aslında seninki normal. Bende ilk iki gün yok gibiydi. İkinci günü arttı. İlkinde nasıldı canım. Bende anti ve ağrı kesici kullandım. İnşallah Rabbim bir daha yasatmasin bu üzücü olayi.
Amin kız ne güzel dedin dedin öyleee
Hakkımızda hayırlısı olsun işte insanlar durmuyor soruyor her telefonda bi ima bi soru artık kimseyi aramıyorum zaten bi tek ailelerle konuşuyorum oda yetiyor orasında doğru canım haklısın aslında bi yumurta günleri olmayacak iki ay demekki nasip demeliyim zorlamamalıyım evet canım ailem tam 16saat uzakta ablam Doğum yaptı şimdi hepberaberler aynı evde kalabalık gülüş bağırış çağırış ne güzel benim eşim nöbetçi 3gündür yalnız yalnız takılıyorum kaderde Buda varmış düğün Doğum ne varsa uzaksın gurbette oluncaSenin durumunu bilenler zaten böyle bişy söylemez bilmeyen densizlerde ne söylerse söylesinler. İnsanların her duruma müdahale etme yorum yapma huyuna sinir oluyorum. Yumurtlama günlerinde evde olmuyosa vardır bunda da bi hayr kuzum. Koca bir ayda yumoş dönemi evde olamıyosa durup düşünmek lazım dimi. Rabbim en doğru zamanı bilir tabi. Sabretmek lazım. Üzme kendni. Sende bu boşlukta dinlenir bişylere kafa verirsin. Yalnız mı yaşıyosn sende benm gibi :) bnim tahmini bata 2 gün var bilmiyorum ne zaman canı isterse o zaman gelecek göğüs ağrım vardı oda hafiflemeye başladı zaten
İnşaallah canım ağzın bal yesin inşaallah bebeklerimizin gazıydı emmesiydi uykusuydu beziydi bunlarla uğraşmak nasip olur bizedeFotografina bi iki saniye dalip yazmistimicimizden gecenleri rabbim biliyor insallah :)
kızlar bu aralar çok ihtimal ettim burayı ama birazda bilerek girmiyorum. Malum son 2 aydır beklentilerim o kadar büyüktü ki yıkımı da o kadar büyük oldu adet olunca günlerce ağladım ama bu ay ne doktora gittim ne bişey yaptım. sadece ovulasyon testleriyle yumurtlamayı takip ediyorum onda da piki yakalasam kocama söylemeyeceğim o da stres olmasın rahat bi birleşme olsun. bi kaç güne yumurtlama olacak sanırım zaten testler pozitife yakın. bu ay kafayı rahat tutmak ıstıyorum 2 hafta sonra yurtdışına çıkıcaz kısmetse eşimle tatil öncesi strese girmek istemiyorum doğal akışına bırakıcam. eşim hatta bu gün dedi sperm testini yenilememiz lazım doktor 2 ay sonra yeniden ver demişti dedi bende tatilden sonra verirsin yaaa nasılsa aşılama zamanı isteyecekler dedim. öyle işte kızcelerrrrrrr
İnşaallah canım ağzın bal yesin inşaallah bebeklerimizin gazıydı emmesiydi uykusuydu beziydi bunlarla uğraşmak nasip olur bizede
Ayyy senin duygularını seveyim ben bizimde eşimle sevgililik döneminden defterimiz var okulların bitmesini iş bulmayı sözlenmeyi evlenmeyi o telaşların hayalini gerçekleştiğini bir o bir ben yazmıştık şimdi bizde geriye bi sen kaldın meleğimiz diye arada yazıyoruz 1sene 3ay olduCocuklarimiza anlatacak cok duygumuz var bizim :) bebegimizi beklerken diye bi anidefterim var benim yaziyorum ara ara aglaya zirlaya. Rahatliyorum.
Buraya yazmak da iyi geliyor herkese cevap veremesem de ayni duyguyu hissediyorum
Ayyy senin duygularını seveyim ben bizimde eşimle sevgililik döneminden defterimiz var okulların bitmesini iş bulmayı sözlenmeyi evlenmeyi o telaşların hayalini gerçekleştiğini bir o bir ben yazmıştık şimdi bizde geriye bi sen kaldın meleğimiz diye arada yazıyoruz 1sene 3ay oldu
Rabbimin verdiği nimetler saymakla bitmez şükürsüz kul etmesin bizleri inşaallah canım İmanımız inancımız her zaman böyle teslimiyetli olsun inşaallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin kuzumm ben uyuyorum Allah rahatlık versinDemekki sadece ben degilmisim yazan :) zaten biz secilmis insanlariz evlilik is tum hayaller bizi yormadan gerceklesmiyor. Ama sonunda en guzeliyle oluyor. Bu yuzden cok inancliyimNisaberatim dedigin gibi o bebis bu gobuslere gelecek :))
Hakkımızda hayırlısı olsun işte insanlar durmuyor soruyor her telefonda bi ima bi soru artık kimseyi aramıyorum zaten bi tek ailelerle konuşuyorum oda yetiyor orasında doğru canım haklısın aslında bi yumurta günleri olmayacak iki ay demekki nasip demeliyim zorlamamalıyım evet canım ailem tam 16saat uzakta ablam Doğum yaptı şimdi hepberaberler aynı evde kalabalık gülüş bağırış çağırış ne güzel benim eşim nöbetçi 3gündür yalnız yalnız takılıyorum kaderde Buda varmış düğün Doğum ne varsa uzaksın gurbette olunca
Rabbimin verdiği nimetler saymakla bitmez şükürsüz kul etmesin bizleri inşaallah canım İmanımız inancımız her zaman böyle teslimiyetli olsun inşaallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin kuzumm ben uyuyorum Allah rahatlık versin
Canım ben 5 aylık evliyim bebeği biraz daha zaman geçince düşünmeye başlamıştım daha erken olur diyordum ve ovülasyon zamanlarında biraz ara veriyorduk fakaf yumurta döllenmesi ovülasyondan tam 5 gün önce olmuş yani. Kısacası ben ovülasyonda ilişkiye girmediğim halde hamile kaldım ve çok büyük şaşkınlık yaşadık tabi ki ama çok şüküR Allah herkese isteyene nasip etsin inşallah. Çok fazla düşünme rahatına bırak oluruna bırak nasip ne zamansa oluyor buna inan.
Çok sağol canm ilgilendiğin için inslh geçecek bu günler. :)Evet sen de kendini çok sıkma. Hamilelikte insan gerçekten çok tuhaf rüyalar görebiliyor. Dua oku bol bol. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Benimkine daha çok var bakalım ne diyecek çok mu erken cinsiyeti öğrenir öğrenmez kıyafet almaya başlasam :)Uykum yok canım soğudum ya erkenden kalkıyom daha da uyumuyom ,bu haftasonu cinsiyeti öğrenecez bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?