- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın.Kizlar lutfen bebeklerime dua edin..9yildan sonra hamile kaldim.. ikiz bebeklerim 21gundur kuvezde,erken dogum sebebiyle..Hepinizden dua istiyorum,kimin duasi kabul olur bilinmez..(Adim Neslihan adima ederseniz daha makbul olabilir)
Allah hepinizden razi olsun simdiden..
Rabbim miniklerin izi size bağışlasın eşinle büyütmeyi nasıp etsin inşallahKizlar lutfen bebeklerime dua edin..9yildan sonra hamile kaldim.. ikiz bebeklerim 21gundur kuvezde,erken dogum sebebiyle..Hepinizden dua istiyorum,kimin duasi kabul olur bilinmez..(Adim Neslihan adima ederseniz daha makbul olabilir)
Canim arastirdim onuda ama incir prolaktini yukseltiyomus benim prilaktin bi dusuyo bi cikiyo zaten ondan cesaret edemiyorum incireRaporlaştırılıyo diye biliyorum fiyatlar düşüyo o zaman. Yumurtan neden çatlamıyomuş iğne vurmadılar mı hiç? Gonal f ilede güzel gelişiyo ovitrelle ile çatlatıyolar böyledir bu eger olmuyosa bir dahaki aya havuç suyu iç canm o çatlatıyo diye okudum incir kürüyle beraber yapılıyor Allah yardmcn olsun inşallah aşılamaya gerek kalmaz
yok canım benimki kürtaj artı dışgebelik nedeniyle iğne oldu bu nedenle ilk adete kadar korunma var bizdeInsallah normaldir. Ilk kurtajimda bir hafts falan kanama vardi kirmizi ustelik. Bunda cuma gunu kirmiziydi sonra kahve oldu bugunde kesildi bitti gitti. Degisebiliyomus demekki. Sen korunmayi biraktin mi peki dr ilk adetten sonra birak diyo ama kararsizim.
Kizlar lutfen bebeklerime dua edin..9yildan sonra hamile kaldim.. ikiz bebeklerim 21gundur kuvezde,erken dogum sebebiyle..Hepinizden dua istiyorum,kimin duasi kabul olur bilinmez..(Adim Neslihan adima ederseniz daha makbul olabilir)
Çok haklısın canım Nasipten öte yol gitmez bunun bilincindeyiz fakat işte insan isteyince ve olmayınca endişeleniyor merak ediyor olmayacak korkusumda kapılıyor Allah ım sağ salim kucağına almayıda nasip etsin dua et bizlerede inşaallah fazla bekletmez bizleriCanım ben 5 aylık evliyim bebeği biraz daha zaman geçince düşünmeye başlamıştım daha erken olur diyordum ve ovülasyon zamanlarında biraz ara veriyorduk fakaf yumurta döllenmesi ovülasyondan tam 5 gün önce olmuş yani. Kısacası ben ovülasyonda ilişkiye girmediğim halde hamile kaldım ve çok büyük şaşkınlık yaşadık tabi ki ama çok şüküR Allah herkese isteyene nasip etsin inşallah. Çok fazla düşünme rahatına bırak oluruna bırak nasip ne zamansa oluyor buna inan.
Allahım evlatlarınızı size bağışlasın Şafi ismi hürmetine şifa versinKizlar lutfen bebeklerime dua edin..9yildan sonra hamile kaldim.. ikiz bebeklerim 21gundur kuvezde,erken dogum sebebiyle..Hepinizden dua istiyorum,kimin duasi kabul olur bilinmez..(Adim Neslihan adima ederseniz daha makbul olabilir)
Rabbim evlatlarınızı size bağışlasınKizlar lutfen bebeklerime dua edin..9yildan sonra hamile kaldim.. ikiz bebeklerim 21gundur kuvezde,erken dogum sebebiyle..Hepinizden dua istiyorum,kimin duasi kabul olur bilinmez..(Adim Neslihan adima ederseniz daha makbul olabilir)
Allah buyuktr inşallah şifanızı verr Rabbım evkatlarını bağıilasın bnm halamın kızınınkı parmak bebek gıbıydı doktrlar hiç umut yok dedıler cok cok kucuktu ama Allah verıyor o dermanı dun 1 yaşına gırdı tabı yaşıtlarına gore hala cok kucuk o yuzdn sennkıler bı tık daha yukarda sabır ve sukur canmKizlar lutfen bebeklerime dua edin..9yildan sonra hamile kaldim.. ikiz bebeklerim 21gundur kuvezde,erken dogum sebebiyle..Hepinizden dua istiyorum,kimin duasi kabul olur bilinmez..(Adim Neslihan adima ederseniz daha makbul olabilir)
Vallahı durum bu :))İstemsiz güldüm canım :))
Kizlar lutfen bebeklerime dua edin..9yildan sonra hamile kaldim.. ikiz bebeklerim 21gundur kuvezde,erken dogum sebebiyle..Hepinizden dua istiyorum,kimin duasi kabul olur bilinmez..(Adim Neslihan adima ederseniz daha makbul olabilir)
yok canım benimki kürtaj artı dışgebelik nedeniyle iğne oldu bu nedenle ilk adete kadar korunma var bizde
kaldıki iğneden sonra kanama hala kesilmedi benim.
ROSE-MOON gelecek inşallah kuzum gelıck o bebişler...
3 gundur yarını bklyrdm kaynatm hastaneye gtrcm gıtmşkn kan verım dıye 10. Gun ıllakı varsa 0 ustu cıkar dıye falan ama şimdide o heyecan bıttı korkumu dıyım ne o var dyrm kı hiç vermıyımde adet olunca oğrenım sankı 0 ı gormek istemyrm artık ya aman kafam karıştı bı yanım ver acabalardan kurtul bı yanım verme yoktr dyo inan ne yapım bılmıyrm yarın veremezsem 1 hafta cıkamıyrm daha dışarıya
Kesin bi şey söylemek için senin erken canım 11+3 te gittim bi şey demedi benzetti birazcık ,bu sefer söylesin kıyafet bakarım artık :))Benimkine daha çok var bakalım ne diyecek çok mu erken cinsiyeti öğrenir öğrenmez kıyafet almaya başlasam :)
@hazal21umutmirza Rabbim bebislerin acil şifalar versin insAllah canim
Kızlar bugün doktoruma randevu alcaktim cumartesi için ama doluymuş. Eşimin tatil günlerinde bitti hafta içi gidemiyoruz. Gelecek haftaya gitsek geç olurmu? Yoksa ilk başka doktoramı gitsem? Haftaya kadar beklemekte istemiyorum hani
Kizlar 4.5 cm kist olusmus klomeni 4 kez icmsitim gunde.dienille verdi dr digum kontrol habi asilama yaptircaktim olmadı off.ya bu hapdan sonra hamil3 kalan varmi kullanan ya da
Karı koca allah muhabbetinizi artırsın canım :)Vallahı durum bu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?