2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın.

Rabbim miniklerin izi size bağışlasın eşinle büyütmeyi nasıp etsin inşallah

Canim arastirdim onuda ama incir prolaktini yukseltiyomus benim prilaktin bi dusuyo bi cikiyo zaten ondan cesaret edemiyorum incire

yok canım benimki kürtaj artı dışgebelik nedeniyle iğne oldu bu nedenle ilk adete kadar korunma var bizde
kaldıki iğneden sonra kanama hala kesilmedi benim.

canım allah yavrularını sana bağışlasın.

Çok haklısın canım Nasipten öte yol gitmez bunun bilincindeyiz fakat işte insan isteyince ve olmayınca endişeleniyor merak ediyor olmayacak korkusumda kapılıyor Allah ım sağ salim kucağına almayıda nasip etsin dua et bizlerede inşaallah fazla bekletmez bizleri

Allahım evlatlarınızı size bağışlasın Şafi ismi hürmetine şifa versin

Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın

ROSE-MOON gelecek inşallah kuzum gelıck o bebişler...
3 gundur yarını bklyrdm kaynatm hastaneye gtrcm gıtmşkn kan verım dıye 10. Gun ıllakı varsa 0 ustu cıkar dıye falan ama şimdide o heyecan bıttı korkumu dıyım ne o var dyrm kı hiç vermıyımde adet olunca oğrenım sankı 0 ı gormek istemyrm artık ya aman kafam karıştı bı yanım ver acabalardan kurtul bı yanım verme yoktr dyo inan ne yapım bılmıyrm yarın veremezsem 1 hafta cıkamıyrm daha dışarıya

Allah buyuktr inşallah şifanızı verr Rabbım evkatlarını bağıilasın bnm halamın kızınınkı parmak bebek gıbıydı doktrlar hiç umut yok dedıler cok cok kucuktu ama Allah verıyor o dermanı dun 1 yaşına gırdı tabı yaşıtlarına gore hala cok kucuk o yuzdn sennkıler bı tık daha yukarda sabır ve sukur canm

Rabbim bebislerine saglik sana da guc versin canim. Atlatirsiniz insallah bu gunleri

yok canım benimki kürtaj artı dışgebelik nedeniyle iğne oldu bu nedenle ilk adete kadar korunma var bizde
kaldıki iğneden sonra kanama hala kesilmedi benim.

Ilk adete kadar bekleyip toparlanmak daha iyi oluyor sanirim.

Canim icimden geceni soyluyorum sen kani ver sonuctan da hic korkma cunku erken cikmayabilir adet gununu bekleriz. Yumurtanin catlama gununu tespit etmistin zaten insallab guzel haber alacaz

@hazal21umutmirza Rabbim bebislerin acil şifalar versin insAllah canim

Kızlar bugün doktoruma randevu alcaktim cumartesi için ama doluymuş. Eşimin tatil günlerinde bitti hafta içi gidemiyoruz. Gelecek haftaya gitsek geç olurmu? Yoksa ilk başka doktoramı gitsem? Haftaya kadar beklemekte istemiyorum hani

Kizlar 4.5 cm kist olusmus klomeni 4 kez icmsitim gunde.dienille verdi dr digum kontrol habi asilama yaptircaktim olmadı off.ya bu hapdan sonra hamil3 kalan varmi kullanan ya da

Benimkine daha çok var bakalım ne diyecek çok mu erken cinsiyeti öğrenir öğrenmez kıyafet almaya başlasam :)
Kesin bi şey söylemek için senin erken canım 11+3 te gittim bi şey demedi benzetti birazcık ,bu sefer söylesin kıyafet bakarım artık :))

galiba olmadı benimki lekelenme gördüm sabah bu sabah baktım hala gelen giden yok.
bu arada nisan 1de olması gerekti hadi 2 diyelim 3 bugun onda da az leke var. cumartesi test yaptım tek çizgi
nedensiz bir ay daha geçti gitti bence...

Canim randevular dolu olabilir sabah erkenden gidip sira alip muayene olabilirsin sorarsin sekreterine falan. Sira aldiktan sonra drlar muayene etmeden bitirmiyo mesaiyi.

Kizlar 4.5 cm kist olusmus klomeni 4 kez icmsitim gunde.dienille verdi dr digum kontrol habi asilama yaptircaktim olmadı off.ya bu hapdan sonra hamil3 kalan varmi kullanan ya da

Canim klomeni gunde 2 tane icip ovitrelle catlatma ignesiyle hamile kaldim. Ilk hamileligim oyle olmustu. Sorun klomen kullanmakla alakali degil zaten o yumurta gelistirmek icin. Catlatma ignesi kullanman gerekirdi kullandiysan dr zamanini iyi ayarlayamamis demektir. Senin bunyene gunde 4 tane klomen fazla gelmis yumurtalarin fazla gelismis olabilir bunu hesap edip drun erken kontrol etmesi ve catlatmasi gerekirdi. Cunku vucudumuzun istemi disinda gelistiyoruz yumurtalari dolayisiyla kendiliginden catlamamasi normal. Takibin iyi yapilmamis gibi geldi bana canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…