Destekcım bnm cansınnn inşallah hayırlı bı sonuç alalım ama sankı 2 aaattır adet olcakmışım gibi agrı cekıyrm karın degıl kasık ve rahım alt bolge agrısı hayırlısı canm dualarını esirgemeRabbim bebislerine saglik sana da guc versin canim. Atlatirsiniz insallah bu gunleri
Ilk adete kadar bekleyip toparlanmak daha iyi oluyor sanirim.
Canim icimden geceni soyluyorum sen kani ver sonuctan da hic korkma cunku erken cikmayabilir adet gununu bekleriz. Yumurtanin catlama gununu tespit etmistin zaten insallab guzel haber alacaz
Amınnn cumlemizin canmKarı koca allah muhabbetinizi artırsın canım :)
Ozel veya devlet fark ediyormu cnm? Randevum yok diye sıra vermezse bana?Canim randevular dolu olabilir sabah erkenden gidip sira alip muayene olabilirsin sorarsin sekreterine falan. Sira aldiktan sonra drlar muayene etmeden bitirmiyo mesaiyi.
Kizlar dr kist icin dogum kontrol habi verdi ayni anda sogan kurude yapmanin bi zarari varmi bi ayda hemen erirmi kist sadece ilacla
Amiin canım:)Amınnn cumlemizin canm
RABBIM HERKESE HUZUR VERSIN BANADA İNŞALLAH
ahahahHimm demek yurtdisi tatiliiecnebi bebis geliooo topige cok yakinda
selam kızlar,
ben adet oldum bugün :) heçç şaşmaz sağolsun...
Bu arada cumartesi eşim sperm testinin sonucunu gösterdi DR. nihayet.
Dr. sonuca göre sperm sayı ve şekil hareketliliğinde sorun yok ama sıvılaşma süresi cok uzun bunu düzeltelim deyip ilaç yazdı. İlaç bildiğimiz antibiyotik hadi bakalım.
Bende Çarşamba adetin 3. günü hormon testleri için tahlil yaptıracağım.
bende durumlar böyle umarım sizler iyisinizdir.. Bugün pek giremedim.
Nisaberatim okeanoss00 @Zehra ungrms gulii7
ahahahcanım yurtdışı bana mecburi eşime tatil yoksa havamızdan değil yani
ben almanyada doğdum büyüdüm 4 yıldır türkiyede yaşıyorum eşimle evleneli yani, eşimle hiç gitmemiştik bu defa niyetlendik beraber 12 gün gidelim kafa dağıtalım doğduğum yerleri görsün diye..düşük yaptığım gebeliğide almanyada öğrenmiştim ilk. inşallah yine olur ama bu sefer sağlıkla doğar hayırlsıyla inşallah.
Kuzum hayırlısı olsun. Sen bu ay yumurtlamani da bilememistin zaten :) Ovulasyon testiyle deneriz bu ay esin de ilacini kullansin tez zamanda gelecek guzel haber inşallah.selam kızlar,
Dr. sonuca göre sperm sayı ve şekil hareketliliğinde sorun yok ama sıvılaşma süresi cok uzun bunu düzeltelim deyip ilaç yazdı. İlaç bildiğimiz antibiyotik hadi bakalım.
Hayırlısı olsun canm inşallah her ay bır adım yaklaşıyoruz bu ay yumurta gununu takıp et olur muselam kızlar,
Aaa geçmiş olsun canmKizçelerr iş yerinde bileğimi burktum yadirseğini felan hissetmiyorum acile geldik eşimle röntgen verdi ama benim bugün baya di olmadım şüphem var dedim beta için kan verdm inş bebeğim beimledir duanizq ihtiyacım var inş bu ay yuzm güler
İyiyiz canm sen nasılsnKızlarrrr merhabaaa nasılsınız herşey yolundadır umarım. Dualarım sizinle hep unutmuyorum. Varmı haberler
Destekcım bnm cansınnn inşallah hayırlı bı sonuç alalım ama sankı 2 aaattır adet olcakmışım gibi agrı cekıyrm karın degıl kasık ve rahım alt bolge agrısı hayırlısı canm dualarını esirgeme
Ozel veya devlet fark ediyormu cnm? Randevum yok diye sıra vermezse bana?
Geçmiş olsun cnm, hiç bilmiyorum ama herşeyin fazlası zarar derler ya kas yapim gözü cikarmiyasin
İnşallah yok balım bn eskı usul annemın alıştrmasyla hep corap artı patık gıyerım patıksız gezemm hiç bi nevı alışkanlıkDua ediyorumm hepeğer usutmediysen iyiye isarettir :)
Sonuç neeeeKizçelerr iş yerinde bileğimi burktum yadirseğini felan hissetmiyorum acile geldik eşimle röntgen verdi ama benim bugün baya di olmadım şüphem var dedim beta için kan verdm inş bebeğim beimledir duanizq ihtiyacım var inş bu ay yuzm güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?