2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Destekcım bnm cansınnn inşallah hayırlı bı sonuç alalım ama sankı 2 aaattır adet olcakmışım gibi agrı cekıyrm karın degıl kasık ve rahım alt bolge agrısı hayırlısı canm dualarını esirgeme

Kizlar dr kist icin dogum kontrol habi verdi ayni anda sogan kurude yapmanin bi zarari varmi bi ayda hemen erirmi kist sadece ilacla

Canim randevular dolu olabilir sabah erkenden gidip sira alip muayene olabilirsin sorarsin sekreterine falan. Sira aldiktan sonra drlar muayene etmeden bitirmiyo mesaiyi.
Ozel veya devlet fark ediyormu cnm? Randevum yok diye sıra vermezse bana?

Kizlar dr kist icin dogum kontrol habi verdi ayni anda sogan kurude yapmanin bi zarari varmi bi ayda hemen erirmi kist sadece ilacla

Geçmiş olsun cnm, hiç bilmiyorum ama herşeyin fazlası zarar derler ya kas yapim gözü cikarmiyasin

selam kızlar,
ben adet oldum bugün :) heçç şaşmaz sağolsun...
Bu arada cumartesi eşim sperm testinin sonucunu gösterdi DR. nihayet.
Dr. sonuca göre sperm sayı ve şekil hareketliliğinde sorun yok ama sıvılaşma süresi cok uzun bunu düzeltelim deyip ilaç yazdı. İlaç bildiğimiz antibiyotik hadi bakalım.
Bende Çarşamba adetin 3. günü hormon testleri için tahlil yaptıracağım.
bende durumlar böyle umarım sizler iyisinizdir.. Bugün pek giremedim.
Nisaberatim okeanoss00 @Zehra ungrms gulii7

Himm demek yurtdisi tatilii ecnebi bebis geliooo topige cok yakinda
ahahah canım yurtdışı bana mecburi eşime tatil yoksa havamızdan değil yani
ben almanyada doğdum büyüdüm 4 yıldır türkiyede yaşıyorum eşimle evleneli yani, eşimle hiç gitmemiştik bu defa niyetlendik beraber 12 gün gidelim kafa dağıtalım doğduğum yerleri görsün diye.. düşük yaptığım gebeliğide almanyada öğrenmiştim ilk. inşallah yine olur ama bu sefer sağlıkla doğar hayırlsıyla inşallah.

Hadi bakalım hakkında hayırlısı cnm, insAllah tahlillerin güzel cikar

Aaaa oylemi,Türkiye yerleşmiş olarak bende kendimi tek saniyodum :)))

Kuzum hayırlısı olsun. Sen bu ay yumurtlamani da bilememistin zaten :) Ovulasyon testiyle deneriz bu ay esin de ilacini kullansin tez zamanda gelecek guzel haber inşallah.

Hayırlısı olsun canm inşallah her ay bır adım yaklaşıyoruz bu ay yumurta gununu takıp et olur mu

Aaa geçmiş olsun canm
İnşallah pozıtıf olur kaçta cıkıyr sonuç

Ozel veya devlet fark ediyormu cnm? Randevum yok diye sıra vermezse bana?

Geçmiş olsun cnm, hiç bilmiyorum ama herşeyin fazlası zarar derler ya kas yapim gözü cikarmiyasin

Canimm ozel devlet farketmiyor benim bildigim iki ayri sehirde gittim dr muayenelerinde hep oyleydi bir randevulu hasta bi sirali hasta aliyorlar.

Dua ediyorumm hep eğer usutmediysen iyiye isarettir :)
İnşallah yok balım bn eskı usul annemın alıştrmasyla hep corap artı patık gıyerım patıksız gezemm hiç bi nevı alışkanlık
Hayırlısı bakalm inşallah varsa cıksn inşallahda vardr

Sonuç neeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…