ahahahcanım yurtdışı bana mecburi eşime tatil yoksa havamızdan değil yani
ben almanyada doğdum büyüdüm 4 yıldır türkiyede yaşıyorum eşimle evleneli yani, eşimle hiç gitmemiştik bu defa niyetlendik beraber 12 gün gidelim kafa dağıtalım doğduğum yerleri görsün diye..düşük yaptığım gebeliğide almanyada öğrenmiştim ilk. inşallah yine olur ama bu sefer sağlıkla doğar hayırlsıyla inşallah.
İnşallah yok balım bn eskı usul annemın alıştrmasyla hep corap artı patık gıyerım patıksız gezemm hiç bi nevı alışkanlık
Hayırlısı bakalm inşallah varsa cıksn inşallahda vardr
Hadı hayırlı geceler bakım yarın sıze ne haber getrcm
Benzettiği genelde doğru çıkıyor cnm :) bakalım ben şuan bakmakla yetiniyoruz lm kıyafetleri çok şeker :) minicik annesi yumuk yumuk ellerini sevsin şimdiden için kaynıyorKesin bi şey söylemek için senin erken canım 11+3 te gittim bi şey demedi benzetti birazcık ,bu sefer söylesin kıyafet bakarım artık :))
Hadı hayırlı geceler bakım yarın sıze ne haber getrcm
Günaydın canım,günaydın kızlar nasılsınız?
Bende de pko olduğu için incire başlamadım. Yumurta çatlayamama sorunu polikistik over hastalarında oluyo ama iğneyle çatlaması lazm Dr sana nedenini soyledi mi? Bence sen çatlatmak yerine nedenin ne olduğunun üstüne git kuzumCanim arastirdim onuda ama incir prolaktini yukseltiyomus benim prilaktin bi dusuyo bi cikiyo zaten ondan cesaret edemiyorum incire
Hakkımızda hayırlısı olsun işte insanlar durmuyor soruyor her telefonda bi ima bi soru artık kimseyi aramıyorum zaten bi tek ailelerle konuşuyorum oda yetiyor orasında doğru canım haklısın aslında bi yumurta günleri olmayacak iki ay demekki nasip demeliyim zorlamamalıyım evet canım ailem tam 16saat uzakta ablam Doğum yaptı şimdi hepberaberler aynı evde kalabalık gülüş bağırış çağırış ne güzel benim eşim nöbetçi 3gündür yalnız yalnız takılıyorum kaderde Buda varmış düğün Doğum ne varsa uzaksın gurbette olunca
Günaydın kızlarNisaberatim tatlım hadi çook güzel haberler ver bize bugün
Amin nasılsın canım diyet nasıl gidiyor regl olmadın sen dimiGünaydın canımmm :)
Allah yardmcsi olsun bizim kızın
Kanı verdım yenı şimdi hayırlısı hiç umut yok canm ama iniallah vardr Allah ım inşallahcanım gittin mi? merak ettim sonucunu bildir buradan bekliyorum
Umutlukartalice ne oldu canım sonucu aldın mı?
Verdım kanı lutfen dua et lutfenGünaydın kızlarNisaberatim tatlım hadi çook güzel haberler ver bize bugün
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımKanı verdım yenı şimdi hayırlısı hiç umut yok canm ama iniallah vardr Allah ım inşallah
Verdım zehrammmGünaydın canımmm :)
Allah yardmcsi olsun bizim kızın
İnşallah canmHayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Başka bi hastane mi bu? Daha önce orada kan verdin mi?İnşallah canm
Saat 12 bucukta cıkıcakmış sonuç
canım benim hadi hayırlısı diyelim, İnşallah güzel haberlerini alırım.Kanı verdım yenı şimdi hayırlısı hiç umut yok canm ama iniallah vardr Allah ım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?