2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bu defa saglikla olur insallah :) olsun yine de havali geldi bana cunku ortam degisikligi. Ben yapamiyorum ya malum :))

İnşallah yok balım bn eskı usul annemın alıştrmasyla hep corap artı patık gıyerım patıksız gezemm hiç bi nevı alışkanlık
Hayırlısı bakalm inşallah varsa cıksn inşallahda vardr

Super bi aliskanlik yaa bende kurtaj oldum ya patik giy diye dovecekler yakinda :) hayirlisi canim

Kesin bi şey söylemek için senin erken canım 11+3 te gittim bi şey demedi benzetti birazcık ,bu sefer söylesin kıyafet bakarım artık :))
Benzettiği genelde doğru çıkıyor cnm :) bakalım ben şuan bakmakla yetiniyoruz lm kıyafetleri çok şeker :) minicik annesi yumuk yumuk ellerini sevsin şimdiden için kaynıyor

Canim arastirdim onuda ama incir prolaktini yukseltiyomus benim prilaktin bi dusuyo bi cikiyo zaten ondan cesaret edemiyorum incire
Bende de pko olduğu için incire başlamadım. Yumurta çatlayamama sorunu polikistik over hastalarında oluyo ama iğneyle çatlaması lazm Dr sana nedenini soyledi mi? Bence sen çatlatmak yerine nedenin ne olduğunun üstüne git kuzum

Konuşmuştuk biliyosn bende tam okadar saat uzağım memlekete, yalnızım burda ama eşimin arkadaşlarımın eşleri var bı kac kişiyle samimiyim bazen beraber kalıyoruz. Sende yok mu o durumlar. Yalnızlığı severim ama zordur bilirim. İnsanız biz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…