2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Benzettiği genelde doğru çıkıyor cnm :) bakalım ben şuan bakmakla yetiniyoruz lm kıyafetleri çok şeker :) minicik annesi yumuk yumuk ellerini sevsin şimdiden için kaynıyor
Erkeğe benzetti canım bilmiyorum öğrenecem haftasonu inş, ben de kıyafetlere bakıyorum hem kız hem erkek çokk şirinler, o kıyafetleri bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde giydirmek nasip olur inşş :)

Bakalım cnm hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlarda erkek kız farketmez ki

Günaydın kızlar Nisaberatim tatlım hadi çook güzel haberler ver bize bugün

Günaydın canımmm :)

Allah yardmcsi olsun bizim kızın

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

canım benim hadi hayırlısı diyelim, İnşallah güzel haberlerini alırım.
Bu ayda nasıp degil yanı 0. 100 hiç şaşırtmayan bı rakam yıne olmadı hayırlısı degılmiş napalım nasıp kısmet
Hepimiz nasıbımızdekını alıyoruz benım nasıbım daha gelmedı hepınız sagolun kızlar

Yok guzelim gosyersen ne olcak kocaman 0 yanı bı 3 5 olsa o bıle yok
Canım Benim
ben şuna takıldım şimdi yumurtlamanı takip ettin, o günlerde ilişkide oluyor sorun ne olabilir ki?
Bence sen bu işten biraz uzaklaş gerçekten stresten diye düşünmye başladım.
10. günü erken yapmışsın yani bu matemikten sıyrıl artık bu iş öyle hesapla olmaz. Gerçketen belli olmuyor. Biraz uzaklaş oluruna bırak olmadı ... Üzme kendini canım benim herşeyin hayırlısı zamanı gelince en güzeli olur İnşallah..

Yoknaslında beklediğim bi şeydi bianlık bı uzuntu vuruyr yuzume gozum doluyr sonra gecıyor hmn cok ta şey yapmıyrm nasıp dıyorum susuyrm canm

Kan testıne herzaman guvenıyrm hiç yanılmadım ıdrar zaten yapmm asla
Bat 10 nisan bkletelım bakalm o zaman

Yoknaslında beklediğim bi şeydi bianlık bı uzuntu vuruyr yuzume gozum doluyr sonra gecıyor hmn cok ta şey yapmıyrm nasıp dıyorum susuyrm canm

Çok iyi biliyorum o duyguyu neyse ben bu ay Dr. gittiğini ve yumurta takibi yaptığını hatırlıyorum yanılıyormuyum. en son 15 mm di işte pazartesi kada çatlar diyorduk. ya allah aşkına canım sanki erken davranmışsın gibi geldi bana adetini bir bekle de sonrasına bakarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…