- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Dualarım hep seninle canım bu kez hissediyorum inşallah rabbim mutluluktan havalara uçursun seniVerdım kanı lutfen dua et lutfen
Erkeğe benzetti canım bilmiyorum öğrenecem haftasonu inş, ben de kıyafetlere bakıyorum hem kız hem erkek çokk şirinler, o kıyafetleri bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde giydirmek nasip olur inşş :)Benzettiği genelde doğru çıkıyor cnm :) bakalım ben şuan bakmakla yetiniyoruz lm kıyafetleri çok şeker :) minicik annesi yumuk yumuk ellerini sevsin şimdiden için kaynıyor
Güzel haberlerle gel inşş :)İnşallah canm
Saat 12 bucukta cıkıcakmış sonuç
Verdım canm bu buyuk bı hastane esencan hastanesıBaşka bi hastane mi bu? Daha önce orada kan verdin mi?
Kız arada bi sor illaki 12.30 u bekleme belki erken çıkarVerdım canm bu buyuk bı hastane esencan hastanesı
Hastanedeym zaten kaynatamı muaybe ettrdım canm şimdide acıkmış bıraz corba içiyr onu bklyrm bıde panık yapmıyrm nedenseKız arada bi sor illaki 12.30 u bekleme belki erken çıkar
Ben 10 dk da bir sorardım
Bakalım cnm hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlarda erkek kız farketmez kiErkeğe benzetti canım bilmiyorum öğrenecem haftasonu inş, ben de kıyafetlere bakıyorum hem kız hem erkek çokk şirinler, o kıyafetleri bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde giydirmek nasip olur inşş :)
canım üzülme belki erkendir, ondan çıkmamıştır. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Üzme kendini canım ama hayret ettim ya
Günaydın kızlarNisaberatim tatlım hadi çook güzel haberler ver bize bugün
Günaydın canımmm :)
Allah yardmcsi olsun bizim kızın
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Bu ayda nasıp degil yanı 0. 100 hiç şaşırtmayan bı rakam yıne olmadı hayırlısı degılmiş napalım nasıp kısmetcanım benim hadi hayırlısı diyelim, İnşallah güzel haberlerini alırım.
Olsa bı mlmde olsa yukselırdı cnm tam catlayalı 10. Guncanım üzülme belki erkendir, ondan çıkmamıştır. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Yok guzelim gosyersen ne olcak kocaman 0 yanı bı 3 5 olsa o bıle yokÜzme kendini canım ama hayret ettim ya
Dr göstercen mi sonucu?
Canım BenimYok guzelim gosyersen ne olcak kocaman 0 yanı bı 3 5 olsa o bıle yok
Yoknaslında beklediğim bi şeydi bianlık bı uzuntu vuruyr yuzume gozum doluyr sonra gecıyor hmn cok ta şey yapmıyrm nasıp dıyorum susuyrm canmCanım Benim
ben şuna takıldım şimdi yumurtlamanı takip ettin, o günlerde ilişkide oluyor sorun ne olabilir ki?
Bence sen bu işten biraz uzaklaş gerçekten stresten diye düşünmye başladım.
10. günü erken yapmışsın yani bu matemikten sıyrıl artık bu iş öyle hesapla olmaz. Gerçketen belli olmuyor. Biraz uzaklaş oluruna bırak olmadı ... Üzme kendini canım benim herşeyin hayırlısı zamanı gelince en güzeli olur İnşallah..
Adetı beklıyeşım bakalım nasıp canm napalımDaha erken kuzum soylemistim beklemeye devam
Yoknaslında beklediğim bi şeydi bianlık bı uzuntu vuruyr yuzume gozum doluyr sonra gecıyor hmn cok ta şey yapmıyrm nasıp dıyorum susuyrm canm
Daha vakit var bekleyelim bence de canım.Kan testıne herzaman guvenıyrm hiç yanılmadım ıdrar zaten yapmm asla
Bat 10 nisan bkletelım bakalm o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?