2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Pazar yada pazartesı catladı canm buna gore hesap yaptm Rabbımın işi belli olmaz nasıp artık sagol canm bnm bklyelım bakalm

Nisaberatim canım çok eken yapmış olduğunu düşünüyorum. adeti bekle derim. hemen ümitsizliğe kapılma . ayrıca şimdi çıksa bile sayı yükselir mi diye dert edecektin unut bu testleri . strese sokuyorsun kendini. yapma canım yazık günah yaa.. Allah hayırlısıyla tez zaman da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Pazar yada pazartesı catladı canm buna gore hesap yaptm Rabbımın işi belli olmaz nasıp artık sagol canm bnm bklyelım bakalm
Canım benim gerçekten çok erken yapmışsın ama bu var demek değil. Hep adet olmayı bekle lütfen adet 1 gün geçti benim 102 çıkmıştı değer o yüzden batı geçerse yaptır bundan sonra. Güzel şeyler olcak inanıyorumm ve dua ediyorum

Canim bat 10nisansa bugun nasil 10.gunun oluyo? Öyleyse 4gun sonra bat olması lazim
İki gün erkenden yapmış oluyorsun, bence bekle biraz daha hemen umudunu yitirme vardır insAllah bebisin
Bende ne değişimler var bılıyrmusun
1. Ikı gundur çektıgım adet ve rahım ağrısı
2. 3 kere felaket bı başdonmesı yaşadım
3. Su gıbı akıntım var
Goğüslerım bnm her ay aynı şiddetli agryr adete kadar onu saymıyrm bıle ve aşırı bı sıcak basması bı anda resmn yanıyrm
EGER BEN BUNLARA BEL BAGLAYIP O KANI VERSEYDIM SUAN DAĞILMIŞTIM
AMA BUNLARA HİÇ BEL BAĞLAMADIM HEPSINI FARKLI ŞEYLERE YORDUM O YUZDN SUAN RAHATIM

Çok şükür var canım bizde çoğu zaman beraberiz arkadaşlarla

Üzülmek yok pes etmek yok zamanı vardır elbet hiçbişeyi takma kafana ozaman oluyo
Kendı doktrumlada konuştm adet oncesı test yapmama hp kızardı ve bana yapman yanlış ama suanda bahsettığın gıbıyse kuvvet muhtemel cıkardı dedı bazı hanımların 10. Gunu yerleşmesi olur hcg bırden yukselır bazılarının hcg 7 olarak başlar bunye meselesı ama ne umutlan ne uzul dedı 5 gun sonra tekrarla kesın sonuc al dedı
Zaten 5 gun sonra adet gunumm
Olsun bı nebze sıtresım gectı hayırlısı haktan bızım elimizde olan bı durum degıldı aslında yaptrmamn tek amacı acabalardan kurtulmaktı cunku agrım akıntm falan cogaldı ya bn bunları gıtgıde gebeliğe yorup kndımı boşa umutlandrırdım canm
Her şerde bı hayır vardr
Rabbım beterını gstermesn

Daha çok varmış canım ya benim 4 gün kala çıkmıştı
Bn yumurtlamadan hesaplıyrm ya hp yanlışmı yapıyrm acaba
Yawww bnm ablam hiaç yumurtlama falan bılmydm dıyo 3 tanesı var aman boş ver canım bnm uzulme sende onumuzdekı ay olur inşallah sen nasılsın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…