- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Pazar yada pazartesı catladı canm buna gore hesap yaptm Rabbımın işi belli olmaz nasıp artık sagol canm bnm bklyelım bakalmÇok iyi biliyorum o duyguyu neyse ben bu ay Dr. gittiğini ve yumurta takibi yaptığını hatırlıyorum yanılıyormuyum. en son 15 mm di işte pazartesi kada çatlar diyorduk. ya allah aşkına canım sanki erken davranmışsın gibi geldi bana adetini bir bekle de sonrasına bakarsın.
Orda bı bayan vardı olsa cıkardı dıyr 1 gunluk bıle cıkıyr dedı ama Allah bılır herseyı sabırDaha vakit var bekleyelim bence de canım.
Hiç bişeyıde takıp etmyrm canm artık ya adet gunumu bıle bılmek istmyrm hayırlısı bu demekkı Arkadaşm sen yınede duanı esrgemeNisaberatim çok üzüldüm bat ne zaman senin
Birde bir daha kan verme canım adeti bekle böyle daha üzüyor seni
çok şükür iyiyim iş güç işte koşturmaca :)Günaydın canım,
sağol iyiyim ben kimsecikler yoksen nasılsın bakim..
10 nisan bat canmNisaberatim çok üzüldüm bat ne zaman senin
Birde bir daha kan verme canım adeti bekle böyle daha üzüyor seni
10 nisan bat canm
Üzülmek yok pes etmek yok zamanı vardır elbet hiçbişeyi takma kafana ozaman oluyo
Aldım bir gün gecikti günüm üstelik halen gelen giden yol beta dun0.31canım gittin mi? merak ettim sonucunu bildir buradan bekliyorum
Umutlukartalice ne oldu canım sonucu aldın mı?
Daha çok varmış canım ya benim 4 gün kala çıkmıştı10 nisan bat canm
Canım benim gerçekten çok erken yapmışsın ama bu var demek değil. Hep adet olmayı bekle lütfen adet 1 gün geçti benim 102 çıkmıştı değer o yüzden batı geçerse yaptır bundan sonra. Güzel şeyler olcak inanıyorumm ve dua ediyorumPazar yada pazartesı catladı canm buna gore hesap yaptm Rabbımın işi belli olmaz nasıp artık sagol canm bnm bklyelım bakalm
Aldım bir gün gecikti günüm üstelik halen gelen giden yol beta dun0.31
Bence de fark etmez canım sağlıklı hayırlı evlat olsun ,cinsiyet de meraktan öğrenmek istiyor insan :)Bakalım cnm hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlarda erkek kız farketmez ki
Geçen hafta pazar yaa pazartesı catladı kuzumCanim bat 10nisansa bugun nasil 10.gunun oluyo? Öyleyse 4gun sonra bat olması lazim
İki gün erkenden yapmış oluyorsun, bence bekle biraz daha hemen umudunu yitirme vardır insAllah bebisin
Bende ne değişimler var bılıyrmusunCanim bat 10nisansa bugun nasil 10.gunun oluyo? Öyleyse 4gun sonra bat olması lazim
İki gün erkenden yapmış oluyorsun, bence bekle biraz daha hemen umudunu yitirme vardır insAllah bebisin
Çok şükür var canım bizde çoğu zaman beraberiz arkadaşlarlaKonuşmuştuk biliyosn bende tam okadar saat uzağım memlekete, yalnızım burda ama eşimin arkadaşlarımın eşleri var bı kac kişiyle samimiyim bazen beraber kalıyoruz. Sende yok mu o durumlar. Yalnızlığı severim ama zordur bilirim. İnsanız biz...
Kendı doktrumlada konuştm adet oncesı test yapmama hp kızardı ve bana yapman yanlış ama suanda bahsettığın gıbıyse kuvvet muhtemel cıkardı dedı bazı hanımların 10. Gunu yerleşmesi olur hcg bırden yukselır bazılarının hcg 7 olarak başlar bunye meselesı ama ne umutlan ne uzul dedı 5 gun sonra tekrarla kesın sonuc al dedıÜzülmek yok pes etmek yok zamanı vardır elbet hiçbişeyi takma kafana ozaman oluyo
Bn yumurtlamadan hesaplıyrm ya hp yanlışmı yapıyrm acabaDaha çok varmış canım ya benim 4 gün kala çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?