- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Hayırlısı olsun inş üzme de kendiniBende ne değişimler var bılıyrmusun
1. Ikı gundur çektıgım adet ve rahım ağrısı
2. 3 kere felaket bı başdonmesı yaşadım
3. Su gıbı akıntım var
Goğüslerım bnm her ay aynı şiddetli agryr adete kadar onu saymıyrm bıle ve aşırı bı sıcak basması bı anda resmn yanıyrm
EGER BEN BUNLARA BEL BAGLAYIP O KANI VERSEYDIM SUAN DAĞILMIŞTIM
AMA BUNLARA HİÇ BEL BAĞLAMADIM HEPSINI FARKLI ŞEYLERE YORDUM O YUZDN SUAN RAHATIM
Soruyorm surekli ama dedigi tek sey klomen tedavisinde boyle olabiliyor diyo. En son farkli doktora gittim oda yumurtalarin hassas o yuzden ilaca tepki veriyo igne tedavisiyle asilama yaptir dedi ufak dozdan baslayip yavas yavas igne dozu arttirilmaliymisBende de pko olduğu için incire başlamadım. Yumurta çatlayamama sorunu polikistik over hastalarında oluyo ama iğneyle çatlaması lazm Dr sana nedenini soyledi mi? Bence sen çatlatmak yerine nedenin ne olduğunun üstüne git kuzum
Ama ne kadar dogru bilmiyorm son gittigm doktor sadece anlattiklarima gore bi yorumda bulundu yumurtalarin hassas diyeSoruyorm surekli ama dedigi tek sey klomen tedavisinde boyle olabiliyor diyo. En son farkli doktora gittim oda yumurtalarin hassas o yuzden ilaca tepki veriyo igne tedavisiyle asilama yaptir dedi ufak dozdan baslayip yavas yavas igne dozu arttirilmaliymis
Büyük ihtimal yanlış hesaplıyorsun canımBn yumurtlamadan hesaplıyrm ya hp yanlışmı yapıyrm acaba
Yawww bnm ablam hiaç yumurtlama falan bılmydm dıyo 3 tanesı var aman boş ver canım bnm uzulme sende onumuzdekı ay olur inşallah sen nasılsın bakalım
Eki Görüntüle 1977228
Kızlar ozellikle deokeanoss00 Canim bugun adetimin 12.gunu ben genelde 9.-10.gün yumurtlardim hamd olsun galiba bu kez normal yumurtlayacağım. Hic ilac yada takviye almadim doktora da gitmedim bu ay bilindigi üzre. Sıvı alımına dikkat etmedim 3 gündür takip ediyordum yumurtlamayi ayni saatte yapmış olayim diye yaptım. Bi kac dakika icinde böyle oldu. Pik yapmis olsa c den önce t cikiyor normalde yada sivi aldigim icin mi öyle oldu ki. Günlerdir akıntı yoktu bugun beyaz beyaz gelmis. Bugünden başlayıp değerlendireyim mi ? Yoksa bu daha pozitif sayilmaz mi? Bi de preseed jeli kullansam mi bu ay da?
aynen canım ya saatin farkında olamadım içişim su. en azından önümüzde ki günler artık önemli diyebiliriz biraz akışına bırakıp düzenli ilişki olduktan sonrasını sallamak lazım sanırım. strese gırmemek önemli.. sağol kuzumCanım sıvı alımına dikkat etmemiş olman yanıltabilir, bence bugünü değerlendir eğer dün ilişki olmadıysa tabi.
yarın testinin durumu aslında daha net cevap verecektir. Pikten 12-36 saat içinde yumurta çatlıyor tam zamanı bilmediğimiz için boş geçme canım.
Jel konusunu bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.
amin canım çok sağol...haırlısıyla inşallah. ben mayısta 4 yıl olacağım döneli.. almanyadan geldim ben .. 4 yılda yaşadığım şehirleri sıralayayımBende belcikadan İstanbul'a göç ettim canım iki ay felan oluyor :))
Testinide gördüm, yanne nin dediği gibi sıvı alımı yanıltabilir. Yoksa pike yakın duruyor. İnsAllah bu ay gebelik nasip cnm
Kızlar merhaba yerleşme kanaması yaşayan var mı hamilemiyim bilmiyorum yardımcı olabılecekler var mı
aynen canım ya saatin farkında olamadım içişim su. en azından önümüzde ki günler artık önemli diyebiliriz biraz akışına bırakıp düzenli ilişki olduktan sonrasını sallamak lazım sanırım. strese gırmemek önemli.. sağol kuzum
amin canım çok sağol...haırlısıyla inşallah. ben mayısta 4 yıl olacağım döneli.. almanyadan geldim ben .. 4 yılda yaşadığım şehirleri sıralayayım
6ay ankara
6ay adana
2yıl mardin
yaklasık bir yıldırda kırıkkaledeyiz :)
sevince zorluk falan kalmıyor alışıyorsun.. :) yapım uygun zaten sürekli yerdeğiştirmeye aynı yerde sıkılırım benOh oh massallah :)) güzel olsa gerek ama bir o kadarda zor degilmi?
sevince zorluk falan kalmıyor alışıyorsun.. :) yapım uygun zaten sürekli yerdeğiştirmeye aynı yerde sıkılırım benzamanla bıkılır elbette.. vatani görev yapcak bişi yok eşlerimiz iyi olsunda her yere gideriz.
Adet tarihimden bir gün sonra kahverengi leke geldi adet oldum sandım devamı gelmedi ertesi gün açık renk pembemsi leke geldi 2gün sürdü ve bitti çok az miktarda ilk defa böyle oldu normalde adetim düzenlidir acaba dedim bende bakıyım bekliyorum bi kaç günMerhaba, hiç yerleşme kanaması yaşamadım ama okuduğum kadarila regle bi hafta kala içinde görülüyormus. Ve lekelenme şeklinde, zaten o değilse adet peşinden gelir. İnsAllah yerleşmedir, kaç var batina?
Adet tarihimden bir gün sonra kahverengi leke geldi adet oldum sandım devamı gelmedi ertesi gün açık renk pembemsi leke geldi 2gün sürdü ve bitti çok az miktarda ilk defa böyle oldu normalde adetim düzenlidir acaba dedim bende bakıyım bekliyorum bi kaç gün
Bilmiyorum ki direkt kandan baktırmak istiyorum aslında idrarda çıkmayabiliyormuş canım senceTesti ne zaman düşünüyorsun cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?