2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

O bu degılde encokta neye bozuluyrm blynzmu can arkadaşlarım bnm bı dahakı bat ta 8 mayıs bekle babam bekle bu ay test falan kullanmıcam zaten eşimde pek olmck evde olduğundaa ister istemez ilişki olcak zaten bu ay takıp yok huzur var inşallah

Kızlar merhaba yerleşme kanaması yaşayan var mı hamilemiyim bilmiyorum yardımcı olabılecekler var mı

Hayırlısı olsun inş üzme de kendini

Soruyorm surekli ama dedigi tek sey klomen tedavisinde boyle olabiliyor diyo. En son farkli doktora gittim oda yumurtalarin hassas o yuzden ilaca tepki veriyo igne tedavisiyle asilama yaptir dedi ufak dozdan baslayip yavas yavas igne dozu arttirilmaliymis

Ama ne kadar dogru bilmiyorm son gittigm doktor sadece anlattiklarima gore bi yorumda bulundu yumurtalarin hassas diye

Büyük ihtimal yanlış hesaplıyorsun canım gulii7 doğru yazmış 10. Günü olsaydı 4 gün sonra adet görmen lazım

Kızlar ozellikle de okeanoss00 Canim bugun adetimin 12.gunu ben genelde 9.-10.gün yumurtlardim hamd olsun galiba bu kez normal yumurtlayacağım. Hic ilac yada takviye almadim doktora da gitmedim bu ay bilindigi üzre. Sıvı alımına dikkat etmedim 3 gündür takip ediyordum yumurtlamayi ayni saatte yapmış olayim diye yaptım. Bi kac dakika icinde böyle oldu. Pik yapmis olsa c den önce t cikiyor normalde yada sivi aldigim icin mi öyle oldu ki. Günlerdir akıntı yoktu bugun beyaz beyaz gelmis. Bugünden başlayıp değerlendireyim mi ? Yoksa bu daha pozitif sayilmaz mi? Bi de preseed jeli kullansam mi bu ay da?

Canım sıvı alımına dikkat etmemiş olman yanıltabilir, bence bugünü değerlendir eğer dün ilişki olmadıysa tabi.
yarın testinin durumu aslında daha net cevap verecektir. Pikten 12-36 saat içinde yumurta çatlıyor tam zamanı bilmediğimiz için boş geçme canım.
Jel konusunu bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.

aynen canım ya saatin farkında olamadım içişim su. en azından önümüzde ki günler artık önemli diyebiliriz biraz akışına bırakıp düzenli ilişki olduktan sonrasını sallamak lazım sanırım. strese gırmemek önemli.. sağol kuzum

Bende belcikadan İstanbul'a göç ettim canım iki ay felan oluyor :))
Testinide gördüm, yanne nin dediği gibi sıvı alımı yanıltabilir. Yoksa pike yakın duruyor. İnsAllah bu ay gebelik nasip cnm
amin canım çok sağol...haırlısıyla inşallah. ben mayısta 4 yıl olacağım döneli.. almanyadan geldim ben .. 4 yılda yaşadığım şehirleri sıralayayım
6ay ankara
6ay adana
2yıl mardin
yaklasık bir yıldırda kırıkkaledeyiz :)

Kızlar merhaba yerleşme kanaması yaşayan var mı hamilemiyim bilmiyorum yardımcı olabılecekler var mı

Merhaba, hiç yerleşme kanaması yaşamadım ama okuduğum kadarila regle bi hafta kala içinde görülüyormus. Ve lekelenme şeklinde, zaten o değilse adet peşinden gelir. İnsAllah yerleşmedir, kaç var batina?

Rica edeirm canım, sen akışına bırak keyfine bak... En doğrusunu yaparsın... hadi İnşallah güzel haberlerini alalım.

Oh oh massallah :)) güzel olsa gerek ama bir o kadarda zor degilmi?

Oh oh massallah :)) güzel olsa gerek ama bir o kadarda zor degilmi?
sevince zorluk falan kalmıyor alışıyorsun.. :) yapım uygun zaten sürekli yerdeğiştirmeye aynı yerde sıkılırım ben zamanla bıkılır elbette.. vatani görev yapcak bişi yok eşlerimiz iyi olsunda her yere gideriz.

Merhaba, hiç yerleşme kanaması yaşamadım ama okuduğum kadarila regle bi hafta kala içinde görülüyormus. Ve lekelenme şeklinde, zaten o değilse adet peşinden gelir. İnsAllah yerleşmedir, kaç var batina?
Adet tarihimden bir gün sonra kahverengi leke geldi adet oldum sandım devamı gelmedi ertesi gün açık renk pembemsi leke geldi 2gün sürdü ve bitti çok az miktarda ilk defa böyle oldu normalde adetim düzenlidir acaba dedim bende bakıyım bekliyorum bi kaç gün

Testi ne zaman düşünüyorsun cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…