2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Tatlim sivi alimi oldugu icin yaniltabilir. Sen bu aksami degerlendir. Yarin sivi alimina dikkat ederek mumkunse sabah 11 e kadar hicbir sey icmeyip sabah 11 de yap o bize net sonucu verecektir.

çakşır otunu ben internetten araştırdım ben geçenlerde, depresyona sebebiyet verebilir diyo. doğru kullanılmadığı taktirde yan etkileri var. ben o riski göze alamadım, keçiboynuzuna devam
Otu deilde direk suyunu iciyor esim.

Merhaba 6. haftadayim bugun gogus hassasiyetim azaldi sanki bir sorun olabilir mi benzer seyler yasayan var sanirim hamileliginiz nasil devam etti

Merhaba 6. haftadayim bugun gogus hassasiyetim azaldi sanki bir sorun olabilir mi benzer seyler yasayan var sanirim hamileliginiz nasil devam etti

Büyük ihtimal yanlış hesaplıyorsun canım gulii7 doğru yazmış 10. Günü olsaydı 4 gün sonra adet görmen lazım
Yeğnım ateşlenmiş hmn acıle gtrdk ablamla onuda kımse zaptedemez ben aldım kucagıma iğne yaptılar kuzuma ya
Ablamda bana dıyokı sankı sen hamılesın gıbı dedı yuzume bakıp
Bende heee bıraz daha bak bak dedım bugun kocaman negatıfle karsındaym dedım yok ya dyo sankı bışey var
Garıbım gonlunu sındıryr ablam ya

Doğru söylüyordur belki bak canım benim durumumu biliyorsun iki gün arayla önce üzüldüm sonra sevindim
O yüzden adet olana kadar hep bi umut vardır

Amin nasılsın canım diyet nasıl gidiyor regl olmadın sen dimi

Güzel gidiyo valla ama bugun eşimin doğum günü için bişyler yaptm süprz falan derken herkesle beraber bende yedim yanii gömdüm :))

Bu ay vücudumda çok garip şeyler oluyo valla. Bana göre yumurtlamanın 14.günü bugun. Dünden beri kasık ağrım var bir haftadır göğüs ağrısı çekiyorum gelmek bilmedi. Geçen hafta kan değerim 2.0 çıktı. İki gün öncede <2.0 çıktı. Bu < işaret ne ki? Zorlama Zehra mı diyo bana acaba

Kızlar ben iki Aydır yumurtlama gününü kaçırıyorum yumurtlama gününden 2 gün önce ilişki oldu bugün yumurtlama günüm ama eşim Yok. Yumurtlama gününde olması şart mı aklımdan çıkmıyor bi türlü

Ohh massallah cnm ne güzel en kotu gününüz öyle olsun:))) degerin de normale dönmüş oda güzel,< 2 ikiden az demek oluyor cnm

Spermlerin iki günü bazen 3gun yaşadığını var sayarsak olasılığı var canım. Yumdan önce olan ilişki hep daha iyidir.
Yumunda bir gün yaşadığını düşünürsen bugün ilişki olursa gene olasılığı var cnm.

Ne zaman gidecen doktora, belki tahmin yapar :)
Pazartesi günü cnm belki bilmiyorum napiyorsa ufaklık :) içerde babası diyor büyüyor napsin evlat baskaymis insan karnına düşünce bile annesinin kıymetini anlıyor rabbim bütün isteyenlere bu sevgiyi tattirsin

Doğru söylüyordur belki bak canım benim durumumu biliyorsun iki gün arayla önce üzüldüm sonra sevindim
O yüzden adet olana kadar hep bi umut vardır
Sen yum yumları blmyrdn aşkkk
Aman nasıp dyrm artık bugun rahatım sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…