2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Heleki anneler uzakta olunca pişmanlikla birlikte daha bı kıymeti biliniyor

Günaydın kızlar,
dün kalp atışını dinlemeye gittik ve duyamadık ay dünya başıma yıkıldı sanki. Doktorun karşısında ağladım resmen.
Şöyle ki benim sat 20 şubat, buna göre 6 haftalık olmam gerekiyordu. Ben 10 martta yumurtladım, doktor geç yumurtlamışsın geç döllenme olmuş bu yüzden duyamadık dedi ama kesem büyük 11 mm. 6 haftaya uyumlu .
Bebişim ise sadece 1,50 mm, yolk sac da var. Ancak kalp atışını duyamadık içim içimi yiyor sizce her şey yolunda mıdır?

Bu durum cihazla alakalıdır muhtemelen hiç korkma. Benim kedim düşünce radyasyon aldığım için acile gitmiştik 6+2 de acildeki doktor kalp atışını bana dinletti. Ertesi gün kendi doktoruma gittim orada ekranda kalp atışı görünüyordu fakat cihaz sesi algılayamadı duyamadık. Doktorun kalp atımını ekranda gördü mü? Görmediyse de bugün yarın atmaya başlar canım kalp atımı olmayanlarda genelde yolk sac olmuyor.

Arada mola vermek lazım diyetede
Kız sen korunmadın mı bu ay

Canım vajinal bakınca zor da olsa görür gibi oldu ama emin olamadı, çünkü bebeğim çok küçükmüş. Kesem büyük ama bebeğim daha 6 haftalık değilmiş, ancak 5. haftanın başında olabilir dedi doktorum, bunun nedeni de geç döllenme olabilir dedi. Ama benim içim hiç rahat etmiyor

bu arada canım ultrason bebeğimi ölçemedi, bebeğimin haftası ultrason cihazında gözükmüyordu. Çünkü cihaz en küçük 2 mm ölçüyormuş, biz oysa sadece 1,50 mm'ydik. Doktor tahmini 5. haftanın başıdır dedi.

Ben de 18. gün yumurtladım geriden geliyor bebek. İlk başladığımızda 6 gün fark vardı, şimdi 4'e düştü. Korkma önümüzdeki hafta duyarsınız. Benim bebeği 1 gün önce devletteki doktor görememişti boş gebelik bile olabilir demişti burada da paylaşmıştım (karnımdan baktı) ertesi gün ben hem bebeği hem de kalp atışını duydum acilde. Üzülme boş yere geç döllenme nedeniyle öyle oluyor. Bir daha ne zaman çağırdı?

canım ben ağlayınca cumartesi gel bi bakalım dedi, ama yine kalp atışını duyamayabiliriz dedi. Cumartesi gidicem, inşallahh duyarım. yorumların için de çok sağol canım biraz içim rahatladı.

canım ben ağlayınca cumartesi gel bi bakalım dedi, ama yine kalp atışını duyamayabiliriz dedi. Cumartesi gidicem, inşallahh duyarım. yorumların için de çok sağol canım biraz içim rahatladı.
Duyarsın canım Allah'ın izniyle kendini strese sokma olur mu?

Vallahi şuan kışın ortasındakı erık agacınn cıcek açmasını beklemk bu canısı hayrlısı ya

Ah canım. Bende balığın ağaca tırmanıp horon çekme ihtimali benim hamile kalma ihtimalimden daha yüksek derdim hep. Hayırlısını istiyoruz. Hayırlı olan ise şuan bebek olmamasıymış.. Bunu görüyoruz. Ama Rabbim herseye kadir. Bi sınavdan geçirir belkide sınavdasın yani imtihan dünyasında biz kullara hiç bişy kolay değil. Sen umudunu hiç yitirme. Sen hamile kalacaksın inşallah bu mutluluğuna şahit olup paylaşmayı çok ama çok istiyorum Rabbim güldürsün yüzünü

canım bunu en acı şekilde yaşamış biri olarak söylüyorum Dr. eğer bekle demişse korkma. Çünkü inan Kese büyüklüğünden şeklinden herşeyi anlıyorlar. Benim Dr. Hemen kürtaj olman lazım demişti ve renkli ultrasona gönderdi daha iyi cihaz da da bakılsın emin olalım dedi ve Kürtaj dedi.İçini ferah tut canım benim Dr. bir şüphesi olunca pat diye söylüyor hiç üzme boş yere kendini. bence herşey yolundadır allahında izniyle...

çok sağol canımm, benim önceki gebeliğimde düşük olunca endişe artıyor ister istemez bir daha aynı şeyleri yaşayacağım diye ödüm kopuyor. İnşallah cumartesi duyarım atışınıı. Allahım hepimize sağ salim bir evlat nasip etsin inşallah.

söylediklerinin coğunda haklısın canım ama yolk sac olabiliyor bu yanıltmasın(bende de vardı) arkadaşı ama onada dediğim gibi Dr. çoğunlukla kesenin şeklinde veya bebeğin ölçülerinden hemen şüpheniyor ve söylüyorlar.

CANIM İLLAKİ 6. HAFTADA DUYULACAK DİYE BİRŞEY YOK 8. HAFTANIN SONUNA KADAR VAKTİN VAR.

evet maalesef bu süreçler biraz sancılı ancak içini ferah tut canım, üzme kendini boş yere olacağın önüne geçemiyoruz ama en azından gebeliğin sağlığını bozmamak adına bu kötü düşünceleri at ve zamana bırak...
Herşey güzel sonuçlancak İnşallah biraz sabır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…