Pazartesi günü cnm belki bilmiyorum napiyorsa ufaklık :) içerde babası diyor büyüyor napsin evlat baskaymis insan karnına düşünce bile annesinin kıymetini anlıyor rabbim bütün isteyenlere bu sevgiyi tattirsin
Bu durum cihazla alakalıdır muhtemelen hiç korkma. Benim kedim düşünce radyasyon aldığım için acile gitmiştik 6+2 de acildeki doktor kalp atışını bana dinletti. Ertesi gün kendi doktoruma gittim orada ekranda kalp atışı görünüyordu fakat cihaz sesi algılayamadı duyamadık. Doktorun kalp atımını ekranda gördü mü? Görmediyse de bugün yarın atmaya başlar canım kalp atımı olmayanlarda genelde yolk sac olmuyor.Günaydın kızlar,
dün kalp atışını dinlemeye gittik ve duyamadık ay dünya başıma yıkıldı sanki. Doktorun karşısında ağladım resmen.
Şöyle ki benim sat 20 şubat, buna göre 6 haftalık olmam gerekiyordu. Ben 10 martta yumurtladım, doktor geç yumurtlamışsın geç döllenme olmuş bu yüzden duyamadık dedi ama kesem büyük 11 mm. 6 haftaya uyumlu .
Bebişim ise sadece 1,50 mm, yolk sac da var. Ancak kalp atışını duyamadıkiçim içimi yiyor sizce her şey yolunda mıdır?
Arada mola vermek lazım diyetedeGüzel gidiyo valla ama bugun eşimin doğum günü için bişyler yaptm süprz falan derken herkesle beraber bende yedim yanii gömdüm :))
Bu ay vücudumda çok garip şeyler oluyo valla. Bana göre yumurtlamanın 14.günü bugun. Dünden beri kasık ağrım var bir haftadır göğüs ağrısı çekiyorum gelmek bilmedi. Geçen hafta kan değerim 2.0 çıktı. İki gün öncede <2.0 çıktı. Bu < işaret ne ki? Zorlama Zehra mı diyo bana acaba
Canım vajinal bakınca zor da olsa görür gibi oldu ama emin olamadı, çünkü bebeğim çok küçükmüş. Kesem büyük ama bebeğim daha 6 haftalık değilmiş, ancak 5. haftanın başında olabilir dedi doktorum, bunun nedeni de geç döllenme olabilir dedi. Ama benim içim hiç rahat etmiyorBu durum cihazla alakalıdır muhtemelen hiç korkma. Benim kedim düşünce radyasyon aldığım için acile gitmiştik 6+2 de acildeki doktor kalp atışını bana dinletti. Ertesi gün kendi doktoruma gittim orada ekranda kalp atışı görünüyordu fakat cihaz sesi algılayamadı duyamadık. Doktorun kalp atımını ekranda gördü mü? Görmediyse de bugün yarın atmaya başlar canım kalp atımı olmayanlarda genelde yolk sac olmuyor.
bu arada canım ultrason bebeğimi ölçemedi, bebeğimin haftası ultrason cihazında gözükmüyordu. Çünkü cihaz en küçük 2 mm ölçüyormuş, biz oysa sadece 1,50 mm'ydik. Doktor tahmini 5. haftanın başıdır dedi.Bu durum cihazla alakalıdır muhtemelen hiç korkma. Benim kedim düşünce radyasyon aldığım için acile gitmiştik 6+2 de acildeki doktor kalp atışını bana dinletti. Ertesi gün kendi doktoruma gittim orada ekranda kalp atışı görünüyordu fakat cihaz sesi algılayamadı duyamadık. Doktorun kalp atımını ekranda gördü mü? Görmediyse de bugün yarın atmaya başlar canım kalp atımı olmayanlarda genelde yolk sac olmuyor.
Ben de 18. gün yumurtladım geriden geliyor bebek. İlk başladığımızda 6 gün fark vardı, şimdi 4'e düştü. Korkma önümüzdeki hafta duyarsınız. Benim bebeği 1 gün önce devletteki doktor görememişti boş gebelik bile olabilir demişti burada da paylaşmıştım (karnımdan baktı) ertesi gün ben hem bebeği hem de kalp atışını duydum acilde. Üzülme boş yere geç döllenme nedeniyle öyle oluyor. Bir daha ne zaman çağırdı?bu arada canım ultrason bebeğimi ölçemedi, bebeğimin haftası ultrason cihazında gözükmüyordu. Çünkü cihaz en küçük 2 mm ölçüyormuş, biz oysa sadece 1,50 mm'ydik. Doktor tahmini 5. haftanın başıdır dedi.
canım ben ağlayınca cumartesi gel bi bakalım dedi, ama yine kalp atışını duyamayabiliriz dedi. Cumartesi gidicem, inşallahh duyarım. yorumların için de çok sağol canım biraz içim rahatladı.Ben de 18. gün yumurtladım geriden geliyor bebek. İlk başladığımızda 6 gün fark vardı, şimdi 4'e düştü. Korkma önümüzdeki hafta duyarsınız. Benim bebeği 1 gün önce devletteki doktor görememişti boş gebelik bile olabilir demişti burada da paylaşmıştım (karnımdan baktı) ertesi gün ben hem bebeği hem de kalp atışını duydum acilde. Üzülme boş yere geç döllenme nedeniyle öyle oluyor. Bir daha ne zaman çağırdı?
Duyarsın canım Allah'ın izniyle kendini strese sokma olur mu?canım ben ağlayınca cumartesi gel bi bakalım dedi, ama yine kalp atışını duyamayabiliriz dedi. Cumartesi gidicem, inşallahh duyarım. yorumların için de çok sağol canım biraz içim rahatladı.
sağol canım çalışacağım ama çok zor geçecek zaman, ilk gebeliğim de düşük olduğu için çok endişeliyim.Duyarsın canım Allah'ın izniyle kendini strese sokma olur mu?
Arada mola vermek lazım diyetede
Kız sen korunmadın mı bu ay
Vallahi şuan kışın ortasındakı erık agacınn cıcek açmasını beklemk bu canısı hayrlısı ya
Ay çok tatlısın yaYumurtlama günü ve sonraki 1 hafta korundum. Ama sonrası korunmadımkanı vermemin sebebide bhcg sıfırlanmış mı diye ayy
Günaydın kızlar,
dün kalp atışını dinlemeye gittik ve duyamadık ay dünya başıma yıkıldı sanki. Doktorun karşısında ağladım resmen.
Şöyle ki benim sat 20 şubat, buna göre 6 haftalık olmam gerekiyordu. Ben 10 martta yumurtladım, doktor geç yumurtlamışsın geç döllenme olmuş bu yüzden duyamadık dedi ama kesem büyük 11 mm. 6 haftaya uyumlu .
Bebişim ise sadece 1,50 mm, yolk sac da var. Ancak kalp atışını duyamadıkiçim içimi yiyor sizce her şey yolunda mıdır?
çok sağol canımm, benim önceki gebeliğimde düşük olunca endişe artıyor ister istemez bir daha aynı şeyleri yaşayacağım diye ödüm kopuyor. İnşallah cumartesi duyarım atışınıı. Allahım hepimize sağ salim bir evlat nasip etsin inşallah.canım bunu en acı şekilde yaşamış biri olarak söylüyorum Dr. eğer bekle demişse korkma. Çünkü inan Kese büyüklüğünden şeklinden herşeyi anlıyorlar. Benim Dr. Hemen kürtaj olman lazım demişti ve renkli ultrasona gönderdi daha iyi cihaz da da bakılsın emin olalım dedi ve Kürtaj dedi.İçini ferah tut canım benim Dr. bir şüphesi olunca pat diye söylüyor hiç üzme boş yere kendini. bence herşey yolundadır allahında izniyle...
Bu durum cihazla alakalıdır muhtemelen hiç korkma. Benim kedim düşünce radyasyon aldığım için acile gitmiştik 6+2 de acildeki doktor kalp atışını bana dinletti. Ertesi gün kendi doktoruma gittim orada ekranda kalp atışı görünüyordu fakat cihaz sesi algılayamadı duyamadık. Doktorun kalp atımını ekranda gördü mü? Görmediyse de bugün yarın atmaya başlar canım kalp atımı olmayanlarda genelde yolk sac olmuyor.
Günaydın kızlar,
çok sağol canımm, benim önceki gebeliğimde düşük olunca endişe artıyor ister istemez bir daha aynı şeyleri yaşayacağım diye ödüm kopuyor. İnşallah cumartesi duyarım atışınıı. Allahım hepimize sağ salim bir evlat nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?