2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Eki Görüntüle 1977609
Canim bunu biraz önce yaptim canim hic bisi icmedim ikinci idrarla saat 11de. okeanoss00 hala pik gibi gelmiyor sanki? Sence?
Canim bence pik olmus ama muhtemelen yarin daha koyuyu goreceksin. Bak benim iki gun ust uste cikan testlerimi buraya atayim kiyas yaparsin. Uzerinde yazmayan 16. Gun, yazan 17. Gun. Biz 16 17 ve 18. Gun birlikte olduk turturduk :))

ayy maşşallah canım çok güzel görünüyorlar burda takıla takıla testlere ayrı bi gözle bakmaya başladık
teşekkür ederim yorumların için canım

İnşallah bu ay hayırlı haberlerini alırız canım canı gönülden istiyorum inan ki, hepiniz bu güzel haberi alın
aminnn canım ALLAH razı olsun.. ben hayırlısnı diliyorum. ama bu ay ne farkettim biliyor musun? 2 aydır klomen alıyordum falan ya takviyeler falan.. 9.gün yumurtam çatlatılıyordu büyümüş oluyordu. uzun zamandır ilk kez normal zamanda yumurtluyorum sonuç negatif olacak olsa bile buna sevindim. bazen vücudunu normal haline bırakmak daha iyimiş. doktorun kapısından geçmedim bu ay. inşallah gerek kalmadan hamile kalırız tüm bekleyenlerle birlikte.

Eki Görüntüle 1977609
Canim bunu biraz önce yaptim canim hic bisi icmedim ikinci idrarla saat 11de. okeanoss00 hala pik gibi gelmiyor sanki? Sence?

canım belliki gün ve gün koyulaşıyor bu dünden daha koyu bence akıntını da takip et. Eğer yarın ki testin silikleşmeye başlarsa yumurtlaman olacak anlamına gelir. Bence dünü es geçtiniz ise bugünü kesinlikle değerlendirmelisin.
hatta yarın testini aynı saatte sıvıya dikkar ederek yap eğer silikleşirse yarında ilişki olsun. Ozaman kes test yapmayı.
Çünkü Pik ten 12-36 saat içinde yumurtlama oluyor ve test silik çıkıyor sonrasında unutma canım...

okeanoss00 Canım bi tik daha koyuldu bekleyince. Bi daha teste gerek yok ya. Dün kocayi bulamadim degerlendiremedim. Bugunden sonra ki bi haftayi ciddiye alsam yeter herlade
CANIM DEĞERLENDİR ARTIK YAKINSIN YUMURTLAMAYA İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ BU AY

Allah isteyen herkese nasip etsin ,her gün söylüyorum bunu , git gör canım insan hemen görmek istiyor :)

Amin canım Rabbim gönlüne göre versin

Kızlar vajinit oldum bende regl biter bitmez. Sirkeli şu içiyorum doğan kürü filan.
doğal şeyler kullanmak istiyorum napicam bilmiyorum yumurtlama da geçer bu gidisle

Merhaba Arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım.
2017 KASIM ANNESİ

Lokman Hekim Sincan'da doğum yapmak istiyorum. Doktorum Bahar Hanım.

Benim sorum Doğum Paketi???

Arkadaslar Lokman Hekim Doğum paketi 3500 Tl.
Doğum Sezeryan veya Normal
Nst ler Sınırsız
10 Adet Muayene
2-3-4 lü tarama testi
Tüm tahliller
Şeker yüklemesi
Ultrason Renkli Gelismis
Bebegin ilk kontrolleri ve asilari
Fotografci
Oda Süslemesi

Doğum Paketi Almak Mantıklımı Almalımıyız.Alan veya LH Sincan da dogum yapan Fiyatlari bilen varmi Yardimci olabilirminiz.Tesekkurler

Kizlar kist olunca e2 de mi yuksek oluyir.dr bana 4.5 cnm kistin var e2 in 50 nin altindaysa asilama yapariz dedi 75 cikti.dogum kontrol hapi verdi sogan kurune de basladim yok olsn diye.bilginiz varmi kist ve e2 degeri arasindaki iliskiyi

Koyverdım artık donsun dunya canm napım ya olmuyo yanı butun gece ilişki olsa yıne olmuyo olmuyo olmuyo hiç onumuzdekı ay adamı bulursam ilşki olur bulamazsam olmaz oylede gıder artık doktr falanda gormk istmyrm zaten bı muhlet kadın doğum bnden uzak dursun
Cunku beynımı yıyor resmn sigarayı içmyrm yıyorum dıyeblrm
Herşey haktan cokta zorlamaya gerek yok yazmamışsa anlına ne yaparsan yap faydasız

Tamam canım cok sagol ne guzel yazmissin güzel guzel anlatarak. :)

CANIM DEĞERLENDİR ARTIK YAKINSIN YUMURTLAMAYA İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ BU AY
Tamam canım. Ben kocaya söylemeyecektim aslında. Ama bugun dedi soyle yumurtladigin zamanlari ona gore ayarlayalim kendimizi es gecmeyelim dedi. Bende dedim artik bugun itibariyle onumuzdeki 3gun onemli daha sonra gun asiri devam diye. Kismet hayirlisi olacsksa olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…