- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Canim bence pik olmus ama muhtemelen yarin daha koyuyu goreceksin. Bak benim iki gun ust uste cikan testlerimi buraya atayim kiyas yaparsin. Uzerinde yazmayan 16. Gun, yazan 17. Gun. Biz 16 17 ve 18. Gun birlikte olduk turturduk :))Eki Görüntüle 1977609
Canim bunu biraz önce yaptim canim hic bisi icmedim ikinci idrarla saat 11de.okeanoss00 hala pik gibi gelmiyor sanki? Sence?
ayy maşşallah canım çok güzel görünüyorlarCanim bence pik olmus ama muhtemelen yarin daha koyuyu goreceksin. Bak benim iki gun ust uste cikan testlerimi buraya atayim kiyas yaparsin. Uzerinde yazmayan 16. Gun, yazan 17. Gun. Biz 16 17 ve 18. Gun birlikte olduk turturduk :))Eki Görüntüle 1977610 Eki Görüntüle 1977611
Ben 3 gün üst üste diyorum başka da bir şey demiyorumokeanoss00 Canım bi tik daha koyuldu bekleyince. Bi daha teste gerek yok ya. Dün kocayi bulamadim degerlendiremedim. Bugunden sonra ki bi haftayi ciddiye alsam yeter herlade
kesinlikle katılıyorummmm ben ilk hamileliğimi de öyle tutturmuştum. ara vermemiştikBen 3 gün üst üste diyorum başka da bir şey demiyorum
İnşallah bu ay hayırlı haberlerini alırız canım canı gönülden istiyorum inan ki, hepiniz bu güzel haberi alınkesinlikle katılıyorummmm ben ilk hamileliğimi de öyle tutturmuştum. ara vermemiştik
aminnn canım ALLAH razı olsun.. ben hayırlısnı diliyorum. ama bu ay ne farkettim biliyor musun? 2 aydır klomen alıyordum falan ya takviyeler falan.. 9.gün yumurtam çatlatılıyordu büyümüş oluyordu. uzun zamandır ilk kez normal zamanda yumurtluyorum sonuç negatif olacak olsa bile buna sevindim. bazen vücudunu normal haline bırakmak daha iyimiş. doktorun kapısından geçmedim bu ay. inşallah gerek kalmadan hamile kalırız tüm bekleyenlerle birlikte.İnşallah bu ay hayırlı haberlerini alırız canım canı gönülden istiyorum inan ki, hepiniz bu güzel haberi alın
Eki Görüntüle 1977609
Canim bunu biraz önce yaptim canim hic bisi icmedim ikinci idrarla saat 11de.okeanoss00 hala pik gibi gelmiyor sanki? Sence?
CANIM DEĞERLENDİR ARTIK YAKINSIN YUMURTLAMAYA İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ BU AYokeanoss00 Canım bi tik daha koyuldu bekleyince. Bi daha teste gerek yok ya. Dün kocayi bulamadim degerlendiremedim. Bugunden sonra ki bi haftayi ciddiye alsam yeter herlade
Allah isteyen herkese nasip etsin ,her gün söylüyorum bunu , git gör canım insan hemen görmek istiyor :)Pazartesi günü cnm belki bilmiyorum napiyorsa ufaklık :) içerde babası diyor büyüyor napsin evlat baskaymis insan karnına düşünce bile annesinin kıymetini anlıyor rabbim bütün isteyenlere bu sevgiyi tattirsin
aminnn canım ALLAH razı olsun.. ben hayırlısnı diliyorum. ama bu ay ne farkettim biliyor musun? 2 aydır klomen alıyordum falan ya takviyeler falan.. 9.gün yumurtam çatlatılıyordu büyümüş oluyordu. uzun zamandır ilk kez normal zamanda yumurtluyorum sonuç negatif olacak olsa bile buna sevindim. bazen vücudunu normal haline bırakmak daha iyimiş. doktorun kapısından geçmedim bu ay. inşallah gerek kalmadan hamile kalırız tüm bekleyenlerle birlikte.
Ben de üç gün üst üste değerlendirmiştim ,inş tutar bu ay canım senin :)kesinlikle katılıyorummmm ben ilk hamileliğimi de öyle tutturmuştum. ara vermemiştik
Koyverdım artık donsun dunya canm napım ya olmuyo yanı butun gece ilişki olsa yıne olmuyo olmuyo olmuyo hiç onumuzdekı ay adamı bulursam ilşki olur bulamazsam olmaz oylede gıder artık doktr falanda gormk istmyrm zaten bı muhlet kadın doğum bnden uzak dursunAh canım. Bende balığın ağaca tırmanıp horon çekme ihtimali benim hamile kalma ihtimalimden daha yüksek derdim hep. Hayırlısını istiyoruz. Hayırlı olan ise şuan bebek olmamasıymış.. Bunu görüyoruz. Ama Rabbim herseye kadir. Bi sınavdan geçirir belkide sınavdasın yani imtihan dünyasında biz kullara hiç bişy kolay değil. Sen umudunu hiç yitirme. Sen hamile kalacaksın inşallah bu mutluluğuna şahit olup paylaşmayı çok ama çok istiyorum Rabbim güldürsün yüzünü
Tamam canım cok sagol ne guzel yazmissin güzel guzel anlatarak. :)canım belliki gün ve gün koyulaşıyor bu dünden daha koyu bence akıntını da takip et. Eğer yarın ki testin silikleşmeye başlarsa yumurtlaman olacak anlamına gelir. Bence dünü es geçtiniz ise bugünü kesinlikle değerlendirmelisin.
hatta yarın testini aynı saatte sıvıya dikkar ederek yap eğer silikleşirse yarında ilişki olsun. Ozaman kes test yapmayı.
Çünkü Pik ten 12-36 saat içinde yumurtlama oluyor ve test silik çıkıyor sonrasında unutma canım...
Tamam canım. Ben kocaya söylemeyecektim aslında. Ama bugun dedi soyle yumurtladigin zamanlari ona gore ayarlayalim kendimizi es gecmeyelim dedi. Bende dedim artik bugun itibariyle onumuzdeki 3gun onemli daha sonra gun asiri devam diye. Kismet hayirlisi olacsksa olsun insallahCANIM DEĞERLENDİR ARTIK YAKINSIN YUMURTLAMAYA İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ BU AY
Insallah canim cok Sagol:)Ben de üç gün üst üste değerlendirmiştim ,inş tutar bu ay canım senin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?