- 12 Ekim 2016
- 650
- 1.303
- 113
- 41
Canım benimde aynen öyle oldu ve 8. Haftada kalp atışını duyduk. Geç döllenme olabilir dedi dr fakat aradaki farkı kapattı bebeğim haftasında ilerliyo çok şükür hiç merak etmeGünaydın kızlar,
dün kalp atışını dinlemeye gittik ve duyamadık ay dünya başıma yıkıldı sanki. Doktorun karşısında ağladım resmen.
Şöyle ki benim sat 20 şubat, buna göre 6 haftalık olmam gerekiyordu. Ben 10 martta yumurtladım, doktor geç yumurtlamışsın geç döllenme olmuş bu yüzden duyamadık dedi ama kesem büyük 11 mm. 6 haftaya uyumlu .
Bebişim ise sadece 1,50 mm, yolk sac da var. Ancak kalp atışını duyamadıkiçim içimi yiyor sizce her şey yolunda mıdır?
Biraz bekle 10-15 dk tekrar bak günün gectimiKızlar iki gün önce biliyosunz kan verdim sonuç 0.31 di negatif e bugün şuan yani test yaptimboyle çıktı ne demek oluyo ya http://i.hizliresim.com/V0Dqlr.jpg
Kızlar iki gün önce biliyosunz kan verdim sonuç 0.31 di negatif e bugün şuan yani test yaptimboyle çıktı ne demek oluyo ya http://i.hizliresim.com/V0Dqlr.jpg
İlk damlattigmda direk çıktı ikisi de sonra siliklesti daha da kaybolmadi öyle yapcam canımın yarın ilk idaratla yapcam bakalım umudum yok ama haurlisiIki gun gectigi icin kan degerin artmistir canim. Ikinci cizgi hemen cikti mi yoksa bekledin mi. Yarin sabah ilk idrarla yapmalisin.
İki gün oldu geçiyor günüm canım halen öyle duruyor bakalım yarın yine tekrar edicemBiraz bekle 10-15 dk tekrar bak günün gectimi
Çöpe atma onu sabah tekrar bakİki gün oldu geçiyor günüm canım halen öyle duruyor bakalım yarın yine tekrar edicem
Tamam canim bende öyle düşündüm bı bakayımÇöpe atma onu sabah tekrar bak
Oncelikle hakkinda en hayirlisi olsun insallah test miratech miydi?Tamam canim bende öyle düşündüm bı bakayım
İnşallah vardır sende eresin muradinaTamam canim bende öyle düşündüm bı bakayım
Evet özledim büyümüştür minigim belki ultrasonda hareket ederken görürüz :)Allah isteyen herkese nasip etsin ,her gün söylüyorum bunu , git gör canım insan hemen görmek istiyor :)
Bilinmez mı aynı şehirde olsan bile aynı evde değilsin cnm insan en çok istediği zaman annesine sarilabilmeyi özlüyorHeleki anneler uzakta olunca pişmanlikla birlikte daha bı kıymeti biliniyor
Canım naptın yedi haftalık ne. Duyuluyor kalp atışı sen çok acele Edip boşa içini karartmaGünaydın kızlar,
dün kalp atışını dinlemeye gittik ve duyamadık ay dünya başıma yıkıldı sanki. Doktorun karşısında ağladım resmen.
Şöyle ki benim sat 20 şubat, buna göre 6 haftalık olmam gerekiyordu. Ben 10 martta yumurtladım, doktor geç yumurtlamışsın geç döllenme olmuş bu yüzden duyamadık dedi ama kesem büyük 11 mm. 6 haftaya uyumlu .
Bebişim ise sadece 1,50 mm, yolk sac da var. Ancak kalp atışını duyamadıkiçim içimi yiyor sizce her şey yolunda mıdır?
Aynen bu testi bildugim için guvenemedim bende umudlsnmskts istemiyorum hayrlisi olsun diyelim yarın bakcam işteOncelikle hakkinda en hayirlisi olsun insallah test miratech miydi?
Oyleyse bu teste pek guvenipte uzulmeni istemem. Sabah baska bir markanin testiyle tekrarla istersen. Laboquick certain vs.. tekrar hayirlisi olsun insallah.
Bizimki takla atarken yakalandı bize:)) inş sizin ufaklık da hareket ederken görürsünüz çok güzel bir duyguEvet özledim büyümüştür minigim belki ultrasonda hareket ederken görürüz :)
yuksek olan tsh degerım kullandıgım ılac sonucu 0 .09 u gordu cok moralım bozukkk ılacı kendım bırakıcam ve aynı doktora gıtmeyecegım bır daha ...hızlı dustugunu bıle bıle ılaca devam et dedı
kızlarrrr hamıle kalmaya engel mı degerınn dusuk olması ne yapabılırımmm tam yumurtlama zamanlarım aglıcam nerdeyseee
Günaydın kızlar,
Tsh ın hamilelikte 3un altinda olmasi isteniyor zaten. Hamile kaldigimda benim de 0 dı sonra malesef yukselmeye basladi. Sanirim ben de ilaca başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?