2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım benimde aynen öyle oldu ve 8. Haftada kalp atışını duyduk. Geç döllenme olabilir dedi dr fakat aradaki farkı kapattı bebeğim haftasında ilerliyo çok şükür hiç merak etme

Canım naptın yedi haftalık ne. Duyuluyor kalp atışı sen çok acele Edip boşa içini karartma

Oncelikle hakkinda en hayirlisi olsun insallah test miratech miydi?
Oyleyse bu teste pek guvenipte uzulmeni istemem. Sabah baska bir markanin testiyle tekrarla istersen. Laboquick certain vs.. tekrar hayirlisi olsun insallah.
Aynen bu testi bildugim için guvenemedim bende umudlsnmskts istemiyorum hayrlisi olsun diyelim yarın bakcam işte

yuksek olan tsh degerım kullandıgım ılac sonucu 0 .09 u gordu cok moralım bozukkk ılacı kendım bırakıcam ve aynı doktora gıtmeyecegım bır daha ...hızlı dustugunu bıle bıle ılaca devam et dedı

kızlarrrr hamıle kalmaya engel mı degerınn dusuk olması ne yapabılırımmm tam yumurtlama zamanlarım aglıcam nerdeyseee

Tsh ın hamilelikte 3un altinda olmasi isteniyor zaten. Hamile kaldigimda benim de 0 dı sonra malesef yukselmeye basladi. Sanirim ben de ilaca başlayacağım

Merhaba bebim de son adet tarihimin ilk günü 19 şubat ve 8 martta aşılama yapıldı, baska hiç iliski olmadi. Gecen cuma yani hesaba gore 5+5te doktora gittim. Ultrasona gore 5+6 çıktı ve kese göründü. Vajinal ultrasonda. Kalp atışı için vajinal ultrasonda 10 gun sonra, karindan ultrasonda 20 gun sonra duyulur dedi. Lütfen icinizi ferah tutun ve sabirli olun :) daha onumuzda 8 ay var :)

Tsh ın hamilelikte 3un altinda olmasi isteniyor zaten. Hamile kaldigimda benim de 0 dı sonra malesef yukselmeye basladi. Sanirim ben de ilaca başlayacağım

tessekkkur ederım cevabın ıcın ...canımm dusukken hamıle kalma sansım var mı yıne yuksekken engel oluyormus ya duusklugu ne gıbı etkılıyor pekı bılgın var mı ?
ılk basta 5.921 ıdı 15 gunde 0,400 lere dusmustu sımdı tekrar yaptırdım kı 0.09

anlamadım bu ısııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…