2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Zaten normali düşük olmasi. Ben kasımda baktirdim 0.7 falandi. Sonra martta asilamayla hamilr kaldim. Hamileliğin 4.haftasinda 2.7 yukselmis. Doktor bunu kontrol etmemiz lazim dedi. Üçün üstüne çıkmamalı. Sıfir zaten istenen deger rahat olun :)

hadııı ya ıcıme su serpıldıııı cok tesekkur ederım 2 aydır ya zırvedeyım ya dıpteyımm ....

ne guzel hamılesın sanırım darısı basımıza ınsssss ...
o zaman takmamaya calısıyorum deger ıyı dıorsanız

Cok sukur 6 haftalik. Allah size daha güzellerini nasip etsin. 0.5 en ideal rakamlar. Yine doktorunuza danisin ama kafaniza gore ilaci birakmayin. Tsh yuksekken hamile kalmak zor

Cok sukur 6 haftalik. Allah size daha güzellerini nasip etsin. 0.5 en ideal rakamlar. Yine doktorunuza danisin ama kafaniza gore ilaci birakmayin. Tsh yuksekken hamile kalmak zor

gıdecegım tekrar ama aynı doktor olmaz buyuk ıhtımal .....bu gece rahat uyku uyumama sebepsınız ınss :))))

ne guzel ne mutluu yaaa 6 haftalık demekk mubarek aylarda dualarımda ...saglıkla gelsın ınsss

kızlarrrr gecmısı okuyamadımmm gırmıyorum bu aralar bugun skntım olunca fıkır alıyım dedım yumurtlama son gunlerındeyım ama bu ay adete kadar 1 gun yada 2 gun arayla devam edecegım ılıskıye bırakmayacagım klomende 2 buyumeye elverıslı yumıs vardı belkı sonradan buyur ve catlar dıye duusnuyorum ...

sız neler yapıyorsunuzzzz:) osay3 gulii7 sher33

zhracım sen nasıl oldun toparladımı adetın duzene gırdımı kuzum ZK_ASK
bat a kac gun kaldı canım senden de haber beklıyorum benden baya onceydı ymurtlaman Nisaberatim
bebıs nasılll buyumesı saglıgı yerınde degıl mı kuzum cınsıyet ogrenme ne zaman :)

hepınızı cok merak edıyorum ozledım burdakı muhabbetlerı ama cok takıyorum kafama gırdıkce aklım gebelıkte oluyor sureklı oyalamaya calısıyorum kendımı adet olunca gelırım

Valla al benden de o kadar bu ay bende kafam rahat dursun diye pek girmedim. Gene de dayanamıyoruz merak ediyoruz burayı. Ben adet döngümün tam ortasındayım Canim. Bu ay oluruna bıraktım klomen falan kullanmadım. Daha iyi hissediyorum.

Canım yaaa yorgunluğunu anlıyorum ki bende çok yoruldum. Allah bu yolda hepimize sabır versin. Herkes bir şeylerle sınanıyor bizimki de bu işte. Doktordan biraz uzak durmakla en iyisini yapmışsın. Ben aylardir kendi kendime diyodum doktora gidicem ucundan tutmazsam olmucak falan diye. 2 ay klomen tedavisi sonuc yine hüsran. Hem tedavi yapinca beklenti cok daha büyüyor adet görünce de yıkım oluyor. Sağlık sorunun yoksa senin veya eşinin ve aşılama yada tüp bebek yaptirmayacaksan , klomen falan da artik bitirdiysen biraz kafa dinle bencede. Korunma kendin takip et ama kendi halinde olsun vücudun.

Kızlar iki gün önce biliyosunz kan verdim sonuç 0.31 di negatif e bugün şuan yani test yaptimboyle çıktı ne demek oluyo ya http://i.hizliresim.com/V0Dqlr.jpg
Canım bana yanıltıyor gibi geldi test. Çünkü kan değerin 2 günde artmış olsa bile testte çıkacak kadar artmamış olmasi lazim. Yani 1 lerdeyken değerin idrarda cikmaz ki?
Aldığımız testlerin güvenilir olması çok önemli. Yada küçük bi ihtimal le ve dileğimiz olan.. Laboratuvar bozuktur da yanlış değer çıkmıştır:)
Canım ben 1 yıldır hipertiroidi hastasıyım. Ben daha oncede yazmistim burda ama yine yazayim. Ilk once tiroid hastasıysan ve bebek istiyorsan coook sabirli olman gerekiyor. Ve doktorunu çok iyi seçmen gerekiyor. Ben bi turlu sebepsiz yere hamile kalamayinca tiroidlere baktirdim ve şok oldum 0.006 çıkmıştı. Aşırı hızlı çalışıyordu bu da bebegi engelliyordu. Gebelik olusmasi icin doktorlarin dediği 1-2 gibi olmasi degerlerin. Ben agustostan beri ilac kullaniyorum fazla yukleme yapti doktor bi anda sifirlardaki yukselmeyen degerim 4 uzerine çıktı. Bu seferde hapı kullanisimi degistirdiler. Su an yavas yavas geri inmeye basladi ama bu bile 3 ayımı aldı. Hala 1-2 arası degil ama 3 den az. Doktora degerim sifirlardayken sormustum gebe kalmam imkansiz mi diye. O da evet zorlastiriyor ama imkansiz diyemem neler neler görüyoruz diyordu. O yüzden sakın strese girme oluruna bırak. Korunma bu arada ama genede sabırlı ol. Çünkü stres de değerlerinle cok oynuyor. Bu arada ilacin adi ne? Ben propycl kullaniyorum 50mg.

çok teşekkürler cevabınız için, daha önce düşük yaşadığım için inanılmaz bir stres yaşamıştım, sağolun şimdi daha rahatladım.

Canım Allah yardımcın olsun kendini hiç strese sokma burayı kendine yasaklama çünkü daha çok istersin :)) bugünleri değerlendir, sen akışına bırak Allah nasip edecektir inşallah :)

Ben iyiym şükür. 6 mart'ta kürtaj oldm şuan adetimi bekliyorum inşallah olur da rahatlarım

Ben de öyle düşünüyorum canım dediğim gibi umutlanmak da istemiyorum bskiyim başka testler yapcam olmadı başka hastanede kan vercem

Ah canm sagolasın bnm kan negatıf cıktı bata 6 kala yum. 9. Veya 10. Gunuydu tam kestıremıyrm şuan bat 10 nisan ama bı tuhaflık var bnm alnım sıvılce doldu hayatta olmazdı niye bılmyrm ya

Allah razi olsun canım. Evet yaşlı da olsalar hep başımızda kalsın istiyoruz ama mukadderat her nefis ölümü tadacaktır amenna.

Kızlar ya benm senelerdır hiç sıvılcem cıkmaz suan alnım pıtır pıtır doldu ya off sınırım bozuldu bat 4 gun var ama hiç çıkmazdı normalmı şimdi bu yanı hiç çıkmayıp cıkanınız varmı nasıl gecıcek bu

Başınız sağolsun kuzum Allah rahmet eylesin mekanı Cennet olur inşallah. Vardır bunda da bir hayır. Hayatmzda hiç bi konuda plan yapmamamız gerektiğinin kanıtı acı son işte
Aynen öyle canım. Aynen öyle. Biz plan yaparken sanki sonsuza kadar yaşayacağız düşünüyoruz ama gerçek hiç de böyle değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…