- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Dedem şu an yataga baglı mesela yaşlıda ama yınede hep bı korkumuz var sabahları odasının kapısını acan korkarak acıyor inşallah bişey olmasın dıye emin ol bılıyrm o duyguyu canm Rabbım mekanını cennet ersınAllah razi olsun canım. Evet yaşlı da olsalar hep başımızda kalsın istiyoruz ama mukadderat her nefis ölümü tadacaktır amenna.
Aynen canim aklinda suphe kalip rahatsiz edeceğine emin olmak daha iyi.. Insallah guzel sonuc alirsinBen de öyle düşünüyorum canım dediğim gibi umutlanmak da istemiyorum bskiyim başka testler yapcam olmadı başka hastanede kan vercem
Allah razi olsun canımCanım başınız sağolsun.
Allah razi olsun canımBaşın sağolsun canım
:) Bu gece ve yarın çok önemli :) Hadi gazanız mübarek ola canım :)Kizlarrrrrr veeeee pikaninda çıktı t cizgisi c den önce belirdi hatta. Dediginiz çıktı yanne okeanoss00
Bende çok fazla aktif değilim canım şu sıralar benim eşimin işinden dolayı yumurta günlerini geçen ay bu ay ve önümüzdeki ay kaçırıyoruz Nasip diyelim kuzumm seninde belli mü olur çatlatma iğnesi falan oldun mu yoksa sadece klomen mi kullandınkızlarrrr gecmısı okuyamadımmm gırmıyorum bu aralar bugun skntım olunca fıkır alıyım dedım yumurtlama son gunlerındeyım ama bu ay adete kadar 1 gun yada 2 gun arayla devam edecegım ılıskıye bırakmayacagım klomende 2 buyumeye elverıslı yumıs vardı belkı sonradan buyur ve catlar dıye duusnuyorum ...
sız neler yapıyorsunuzzzz:)osay3 @gulii7 sher33
zhracım sen nasıl oldun toparladımı adetın duzene gırdımı kuzumZK_ASK
bat a kac gun kaldı canım senden de haber beklıyorum benden baya onceydı ymurtlamanNisaberatim
bebıs nasılll buyumesı saglıgı yerınde degıl mı kuzum cınsıyet ogrenme ne zaman :)
hepınızı cok merak edıyorum ozledım burdakı muhabbetlerı ama cok takıyorum kafama gırdıkce aklım gebelıkte oluyor sureklı oyalamaya calısıyorum kendımı adet olunca gelırım
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunAllah razi olsun canım
Kizlarrrrrr veeeee pikaninda çıktı t cizgisi c den önce belirdi hatta. Dediginiz çıktı yanne okeanoss00
Valla mesaj yazdım kocaya top sende artik ben yakaladim piki diye :))) ya en cok 13.gun yumurtladigima seviniyorum ya. Cok şükür. Belkide hayatimda ilk kez normal zamanda yumurtluyorum. Çünkü hep 9. Gun oluyordu benim erken den catliyodu..:) Bu gece ve yarın çok önemli :) Hadi gazanız mübarek ola canım :)
25 mart sat 20 nisan bat canim bugun 13.günoooo Maşallah canımm :) hadi size kolay geleeee
sat ve bat tarihin neydi bugün kaçıncıgünün
Canım benim yumurtam 17. gün çatladı :)) İyi oldu belki de bebek bu ay kendi kendine gelecek. İnşallah olur.Valla mesaj yazdım kocaya top sende artik ben yakaladim piki diye :))) ya en cok 13.gun yumurtladigima seviniyorum ya. Cok şükür. Belkide hayatimda ilk kez normal zamanda yumurtluyorum. Çünkü hep 9. Gun oluyordu benim erken den catliyodu..
hadi bakalım inşallah bu ay tutarrrr tüm kalbimle istiyorum25 mart sat 20 nisan bat canim bugun 13.gün
Canm 11 mm kesede bebeği iyi görmüssn bnce normal ya duyamamn korkma 16mmden önce bebek görünmez diyorlar sen en iyisi mi haftaya git bak duyacaksn krsinGünaydın kızlar,
dün kalp atışını dinlemeye gittik ve duyamadık ay dünya başıma yıkıldı sanki. Doktorun karşısında ağladım resmen.
Şöyle ki benim sat 20 şubat, buna göre 6 haftalık olmam gerekiyordu. Ben 10 martta yumurtladım, doktor geç yumurtlamışsın geç döllenme olmuş bu yüzden duyamadık dedi ama kesem büyük 11 mm. 6 haftaya uyumlu .
Bebişim ise sadece 1,50 mm, yolk sac da var. Ancak kalp atışını duyamadıkiçim içimi yiyor sizce her şey yolunda mıdır?
ayy sağol canım bu doktorlar insanın ödünü koparıyorlar gerçekten, elimden gelse hiç gitmeyeceğim doktora. Cumartesi gel dedi kontrole belki yine duyamauız ama bakalım dedi, cumartesi gidicem olmazsa haftaya gidicem canım. çok sağol.Canm 11 mm kesede bebeği iyi görmüssn bnce normal ya duyamamn korkma 16mmden önce bebek görünmez diyorlar sen en iyisi mi haftaya git bak duyacaksn krsin
Bn 7+2de gittim kese boyutu söylemedi ama tahminimce 20 25mm arası vardı o zamn bile tam ritimli duymadk hatta bn yavaş buldm br dahaki kontrolde daha hızlı atıyordu ve daha yüksekti ses bence gitme sen 7.haftadn önce gene pank olursun.ayy sağol canım bu doktorlar insanın ödünü koparıyorlar gerçekten, elimden gelse hiç gitmeyeceğim doktora. Cumartesi gel dedi kontrole belki yine duyamauız ama bakalım dedi, cumartesi gidicem olmazsa haftaya gidicem canım. çok sağol.
Elimden geleni yapıyorum ama ısrarcı değilim artık bebek için. Biliyorum Rabbim bizim icin en doğru zamani biliyor. Hayırlısını yaşatıyor.. Duan dileğin için Sagol canım..Canım benim yumurtam 17. gün çatladı :)) İyi oldu belki de bebek bu ay kendi kendine gelecek. İnşallah olur.
Allah razı olsun canım kısmet artık:)hadi bakalım inşallah bu ay tutarrrr tüm kalbimle istiyorum
Valla mesaj yazdım kocaya top sende artik ben yakaladim piki diye :))) ya en cok 13.gun yumurtladigima seviniyorum ya. Cok şükür. Belkide hayatimda ilk kez normal zamanda yumurtluyorum. Çünkü hep 9. Gun oluyordu benim erken den catliyodu..
Ah canm sagolasın bnm kan negatıf cıktı bata 6 kala yum. 9. Veya 10. Gunuydu tam kestıremıyrm şuan bat 10 nisan ama bı tuhaflık var bnm alnım sıvılce doldu hayatta olmazdı niye bılmyrm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?