2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kasık ağrım var kızlar adet olacakmışım gibi . bel ağrım var . ateşim var . bacaklarım sızlıyor
bugün kendimi hasta hissediyorum

Arkadaşlar merhaba. Sizlere sorum olacak. 28 mart yumurtlama günümdü. Birleşme oldu. 5 gün sonra adet tarihim ama hiç bi adet belirtim yok normalde kasık ağrımın coktan başlamış olması lazımdı. Test alsam cıkar mı sizce. Küçük bi ayrıntı rüyamda sürekli hamile olduğumu görüyorumm

Allah razi olsun canım. Ne kadar hasta da olsalar başımızdan eksik olmasınlar istiyoruz ama onlar acıyı çekiyor Rabbim hayırlı ömür versin

Canım o rüyalar bilinç altı. Adetime yakinbende hep ya pozitif testler görürüm ya hamile olduğumu ve bu çok sık olur. Kendini dinleme bırak adet gününü bekle inan bi şeye yaramayacak şimdi test yapman anca kafa karışıklığı. Ben de silik cizgiler görüp adet gorenlerdenim. Aslında varsa silikte olsa belli ediyor kendini ama ya git kan ver yada bekle derim idrar şu an bana göre güvenli değil.

Kızlar merhaba nasılsınız ya adet olacakmışım gibi karnım belim ağrıyor ama ayın 1nde bitti 30unda kahverengi geldi sonra pembemsi sonra bitti iki gün sürdü evde test yaptım negatifama ilk defa böyle oluyor 1hafta bekleyim diyorum böyle bi durum yaşayan var mı

O
Oyle tatlım artık negatıfler agır gelıyor bu ay salıyrm tutarsa hesaba inşallah sendn alırz guzel habrler sıkı calış

Aklımada gelmedı değil
İnterntte arastrnca onlara rastladımda sonrada hiç üatüne alınma esra dedımm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…