Kizlarrrrrr veeeee pikaninda çıktı t cizgisi c den önce belirdi hatta. Dediginiz çıktı @yanne @okeanoss00
Elimden geleni yapıyorum ama ısrarcı değilim artık bebek için. Biliyorum Rabbim bizim icin en doğru zamani biliyor. Hayırlısını yaşatıyor.. Duan dileğin için Sagol canım..
Bu gece malum olacakta yarın sabahta olsun bence. Yada işten geldiği dk. Yumurta 1 gün yaşıyo malum. Garantiye al :)
Foşur foşur hahahaAkıntın ne alemde kuzum
Yer çekimi olduğu sürece önemli değil diyor benim takvim uygulamam :))) onemli olan sonrasinda ayaklarini dikip karnina masaj yapman ve bi mudden yatip kalmanKızlar birşey soracam hamile kalmak için ilişkiye hangi pozisyonda girildiği önemli mi
Allah razi olsun canım. Ne kadar hasta da olsalar başımızdan eksik olmasınlar istiyoruz ama onlar acıyı çekiyor Rabbim hayırlı ömür versinDedem şu an yataga baglı mesela yaşlıda ama yınede hep bı korkumuz var sabahları odasının kapısını acan korkarak acıyor inşallah bişey olmasın dıye emin ol bılıyrm o duyguyu canm Rabbım mekanını cennet ersın
Allah razi olsun canımAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Canım o rüyalar bilinç altı. Adetime yakinbende hep ya pozitif testler görürüm ya hamile olduğumu ve bu çok sık olur. Kendini dinleme bırak adet gününü bekle inan bi şeye yaramayacak şimdi test yapman anca kafa karışıklığı. Ben de silik cizgiler görüp adet gorenlerdenim. Aslında varsa silikte olsa belli ediyor kendini ama ya git kan ver yada bekle derim idrar şu an bana göre güvenli değil.Arkadaşlar merhaba. Sizlere sorum olacak. 28 mart yumurtlama günümdü. Birleşme oldu. 5 gün sonra adet tarihim ama hiç bi adet belirtim yok normalde kasık ağrımın coktan başlamış olması lazımdı. Test alsam cıkar mı sizce. Küçük bi ayrıntı rüyamda sürekli hamile olduğumu görüyorumm
İnsallah cnm en son gittiğimde kolları falan belli değildi şimdi nasıl olur bilmemBizimki takla atarken yakalandı bize:)) inş sizin ufaklık da hareket ederken görürsünüz çok güzel bir duygu
Oyle tatlım artık negatıfler agır gelıyor bu ay salıyrm tutarsa hesaba inşallah sendn alırz guzel habrler sıkı calışCanım yaaa yorgunluğunu anlıyorum ki bende çok yoruldum. Allah bu yolda hepimize sabır versin. Herkes bir şeylerle sınanıyor bizimki de bu işte. Doktordan biraz uzak durmakla en iyisini yapmışsın. Ben aylardir kendi kendime diyodum doktora gidicem ucundan tutmazsam olmucak falan diye. 2 ay klomen tedavisi sonuc yine hüsran. Hem tedavi yapinca beklenti cok daha büyüyor adet görünce de yıkım oluyor. Sağlık sorunun yoksa senin veya eşinin ve aşılama yada tüp bebek yaptirmayacaksan , klomen falan da artik bitirdiysen biraz kafa dinle bencede. Korunma kendin takip et ama kendi halinde olsun vücudun.
Aklımada gelmedı değilValla inan herseyı yormak istemiyorum yırtık dondan çıkar gibi çıkıp "gebelik belirtisi gebelik" demek istemiyorum. Belki stresten çıkmış olabilir. Arkadaşım hamile kaldığı ay yüzü sivilce dolmuştu. Bi kac arkadaşımda öyle. Hatta benm yüzümde sivilce hiç çıkmazdı. Dış gebelik yaşadığım ay adetime yakın çenemde küçük bi svilce çıkmıştı. Gülümsedim hatta. İnsan sivilceye gülümser minormal gebelik ve dış gebelik belirtileri aynı biliyosun dış gebelikği normal gebelikten ayıran tek şey düzensiz kan değeri ve sancılı leke gelmesi. Onun dışında tüm belirtileri yaşamıştım. Bacaklarımın ağrısından yürüyemedim kalcam sanki çıkmıştı yerinden. İlk kez yaşadım yani. Sende var mı başka durum
Özele gelsene aşk biNisaberatim canım nasılsın
Kendinde farklılıklar hissediyormusun en iyi kendin anlarsın çünkü o hissiyatı anlıyorsun değişik tarifi imkansız ama
Şimdi her şeyi belli olmuştur canım biz de 11+3 te gittik bildiğin insana benzemişti :)İnsallah cnm en son gittiğimde kolları falan belli değildi şimdi nasıl olur bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?