2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Mubarek gecede Rabbım dualarımızı kabul buyursun arkadaşlar
HAYIRLI CUMALAR
HERSEY GONLUNUZDEKI GIBI OLSUN GONLUNUZDEKINI RABBIM HAYIRLI KILSIN İNŞALLAH
aminn.. Rabbim bu hayirli cuma gecesinde icimizden gecirdiklerimizi bize nasip etsin. tüm dualarimiz kabul olsun

Günaydın Kızlar,

Malum adet olmuştum 3. günü hormon teslerim yapıldı Çarşamba günü dün sonuçları aldım herşye normal amma Prolaktin 136 çıktı ya ilk defa...
Şikayetlerimde yok aslında ama göğüş şişkinliği süt gelmesi vs. yok. Ama neden bu kadar yüksek çıktı anlamadım dr. bugün göstereceğim sonuçları hadi hayırlısı...
akşamları spora gidiyorum ağır antremanda yükseltiyormuş ama sebebi o mu bilemedim ki neyse bende durumlar bu şekilde...
Umarım sizler iyisinizdir.
osay3 canım piki yakalamışsın tebrikler hadi bakalım umarım bu ay güzel olur sizin için güzel haberlerini bekliyorum.
okeanoss00 Nisaberatim ZK_ASK gulii7
Htckbrysl canım başın sağolsun. Yaşamda en zor olan insanın büyüklerini kaybetmesi ve yaşam boyu eksikliğini hiseetmek. mekanı cennet olsun canım...

Bnde adet olursamkı ınşallah olmam gıdıcem farklı bı doktrda taptrcam canm

Stres kaynaklı da artabiliyormuş prolaktin canım. Doktoruna göster o sana ilaç verecektir düşürürler merak etme. Tek problem bu olsun halledilir

Allah razi olsun canım. Evet öyle çok zor. Rabbim dayanma gücü versin insalah mekanı cennet olur. Senin için de hakkında hayırlısı insalah.

Yaaa adet mi oldun valla yeni öğreniyorum kaç gündür giremedim pek bende. Prolaktin yükselmesinin sebebi ne acaba? Stresten olabilir mi? Dostinex vermedi mi Dr? Benim arkadas kullandı bir ayda 18e düştü. Hakkında hayırlısı olsun kuzum daha baska halledilemeyecek sorun vermesin inşallah...

Ya kuzum netten baktım. Kürtajın olduğu günden başlayıp saydığımızda 20.günü yumurtlama oluyomuş. Kürtajın oldugu günün 15inden 20 25ine kadar korunmak lazımmış. Benim yumurtlamam 17.günü oldu. Yani mart 22sinde. O gün korundum bi kaç gün sonra hiç korunmadım. Aklıma da gelmedi. Sonra 28 martta göğüs ağrım başladı bi kaç gün sonra kasık ağrısı ben adet olacam diye sevinirken . E bugun yumurtlamanın 17.günü. Bakıyorum ağrı yok elimle bastırdığımda anca ağrıyo göğsüm. Kan zaten 2.0 çıktı geçen hafta biliyosn. Hamile olduğumu düşünmüyorum düşünmek istemiyorum inşallah yoktur. Akşam kan vereceğim kuzum sence niye böyle oldu karışık yazdm heralde hakkını helal et kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…