aminn.. Rabbim bu hayirli cuma gecesinde icimizden gecirdiklerimizi bize nasip etsin. tüm dualarimiz kabul olsunMubarek gecede Rabbım dualarımızı kabul buyursun arkadaşlar
HAYIRLI CUMALAR
HERSEY GONLUNUZDEKI GIBI OLSUN GONLUNUZDEKINI RABBIM HAYIRLI KILSIN İNŞALLAH
Bir tatlı kaşığı tuz eklemeyi unutma bak tatsız oluyo sonraVallla yemek yapar gibi bebek yapar olduk
Ne kadar rahat konusuyoz hahaha...dikkate almaya calisirim canim
Ay inşallah tatlım insan nasıl bekliyor pazartesi günü bı gelseydi kurban olurum yaradana rabbim her isteyene nasip etsinŞimdi her şeyi belli olmuştur canım biz de 11+3 te gittik bildiğin insana benzemişti :)
Seni umutlandirmak istemem ama içime sebepsiz bir şekilde hamileymisin gibi geliyor inşallah dogrudurÖzele gelsene aşk bi
İnşallah canım bnm kaldı 3 gun beklıyrm dualarını esırgeme lutfen inşallah guzel haber alırımSeni umutlandirmak istemem ama içime sebepsiz bir şekilde hamileymisin gibi geliyor inşallah dogrudur
Bnde adet olursamkı ınşallah olmam gıdıcem farklı bı doktrda taptrcam canmGünaydın Kızlar,
Malum adet olmuştum 3. günü hormon teslerim yapıldı Çarşamba günü dün sonuçları aldım herşye normal amma Prolaktin 136 çıktı ya ilk defa...
Şikayetlerimde yok aslında ama göğüş şişkinliği süt gelmesi vs. yok. Ama neden bu kadar yüksek çıktı anlamadım dr. bugün göstereceğim sonuçları hadi hayırlısı...
akşamları spora gidiyorum ağır antremanda yükseltiyormuş ama sebebi o mu bilemedim ki neyse bende durumlar bu şekilde...
Umarım sizler iyisinizdir.
osay3 canım piki yakalamışsın tebrikler hadi bakalım umarım bu ay güzel olur sizin için güzel haberlerini bekliyorum.
okeanoss00 Nisaberatim ZK_ASK gulii7
Htckbrysl canım başın sağolsun. Yaşamda en zor olan insanın büyüklerini kaybetmesi ve yaşam boyu eksikliğini hiseetmek. mekanı cennet olsun canım...
Stres kaynaklı da artabiliyormuş prolaktin canım. Doktoruna göster o sana ilaç verecektir düşürürler merak etme. Tek problem bu olsun halledilirGünaydın Kızlar,
Malum adet olmuştum 3. günü hormon teslerim yapıldı Çarşamba günü dün sonuçları aldım herşye normal amma Prolaktin 136 çıktı ya ilk defa...
Şikayetlerimde yok aslında ama göğüş şişkinliği süt gelmesi vs. yok. Ama neden bu kadar yüksek çıktı anlamadım dr. bugün göstereceğim sonuçları hadi hayırlısı...
akşamları spora gidiyorum ağır antremanda yükseltiyormuş ama sebebi o mu bilemedim ki neyse bende durumlar bu şekilde...
osay3 canım piki yakalamışsın tebrikler hadi bakalım umarım bu ay güzel olur sizin için güzel haberlerini bekliyorum.
Htckbrysl canım başın sağolsun. Yaşamda en zor olan insanın büyüklerini kaybetmesi ve yaşam boyu eksikliğini hiseetmek. mekanı cennet olsun canım...
Kızlarrrrrrrrrr benım beta hcg m 101540 cıkmıs yaa anlayan varmı
Allah razi olsun canım. Evet öyle çok zor. Rabbim dayanma gücü versin insalah mekanı cennet olur. Senin için de hakkında hayırlısı insalah.Günaydın Kızlar,
Günaydın Kızlar,
Ooo az kalmış inşallah gelmez kırmızılarrrrİnşallah canım bnm kaldı 3 gun beklıyrm dualarını esırgeme lutfen inşallah guzel haber alırım
Kızlar nasılsınız
ben ruhsal olarak yorgunum nedenini bilmiyorum enerjim düşük
Kızlar birşey soracam hamile kalmak için ilişkiye hangi pozisyonda girildiği önemli mi
İnşallah cnm ederim tabi kiİnşallah canım bnm kaldı 3 gun beklıyrm dualarını esırgeme lutfen inşallah guzel haber alırım
Kızlarrrrrrrrrr benım beta hcg m 101540 cıkmıs yaa anlayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?