2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim bizler hep erken ogrendigimiz icin degerimiz en fazl uclu basamak oluyordu sasirdim ondan. Masallah 6 haftalik hamilesin kan degerin super ilk baktirmansa. Doktora gidip muayene olmalisin kese vs kontrolu icin.

Ben adetım gectıgı gun ogrendım ama kan tahlılı ıcın saglık ocagı 2 hafta bekleyelım dedı bugun yaptırdım daha benım hesabıma gore 4 haftalık felan dıye dusunmustum tesekkurler cnm benim pazartesi gıdıcem doktora bakalım ne dıcek heyecan tavan

Hiç merak edip test yapmadnmı ayy bn çatlardm
Yapmam mı yaptım gebelik testı ama adetım 1 gın gecmıstı pozıtıf cıktı kan tahlili için 2 hafta bekleyelım dedı doktor ben o ıkı haftada catladım ıste sımdı pazartesi gıdıcem doktora kese varmı dıye benım 9 ay 9 yıl gıbı gececek sanırım

Hımm anldm canm yanı idrarda ogrendn hayırlı olsun inşallah
Kesenıde gor bebişide insallah

2.ayım benım klomende olmazsa onumuzdekı ay bende kullanmıcam serbest zaman :)ıyıce olmuyor moduna gırıp ıpın ucunu bırakayım kı ole zamanlar da oluyor ya belkı tutar

benımde 19.gunum bakalım adetı beklıcez artık verımlı zamanlar gectı hayrlısı ne dıyelım cnm ..sıralansın guzel haberlerımız ınss

osay3

euthyrox canım ılacın adı yuksekken kullandım dustu ıste smdı 0.9 bıraktım ben baska bır doktora gıdecegım sımdı de yukselsın dıye ugrasıcaz ıste ...

korunma yok canım tam gaz calısıyoruz artık ıstıyoruz cunku ama engel denıyor bılmıyorum ...
stres herseyın bası zaten haklısın ..

onun dısında bırsey danısıcam benım calısırken cok aktıf bır hayatım vardı gunde 20 dk ıse yururdum gıdıp gelırken 40 dk toplam ,ona gore duzenlı bır hayat yanı ...sonra doguya tasındık ve eve hapıs oldum dısarı ımkansız cıkmam evde kendımce arada bır hareket yapıyorum ama yetrsız tabı ...yanı duragan bır hayat hareket yok denıcek kadar az oglene kadar uyuyorum gec yatıyorum skldım ıyıce bunlarında etkısı vardır dıye dusunuyorum sence alakası var mıdır ?

ınd duzene gırer hemen canım ben kendım dusurdugum halde 2 ay sureklı kanamam olduu 2ay bosa beklmıs gıbı oldum ama cogu kısı hemen 30 40 gun sonra adet olurmus tekrar , benımkı ıstsnaydı yanı :)

bol bol degerlendırdık bat 19 nısan beklemek cok zorrrrrrr

bu ay baska bır kadın dogumcuya gıttım klomen sonrası ıgeneye gerek yok kendı catlıyosa dedı vurulmadım yanı ...tamınımce 16.gun catladııı 1 gun arayla olsun dedım ama oncesınde arayla oldu da catlamsıtır dıye dusundugum gun ılıskı oldu ertesı gunu de bos gecemedım :)hadı olsun yıne pespese kacırmayalım ıstedım nasıp ....

dayadım turk kahvesını cevızı fındıgı adama :)))

hamıle kalmanın hıc bu kadar zor oalcagını bılmezdımmm basa gelmeyınce bılmıyor ınsan cnm

Saglikla buyusun bebisin insallah canim. Son adet tarihine gore de 6 haftalik kan degerine gore de canim. Hersey yolunda masallah gozunaydin tekrardan

Cook yurekten aminnn
İnşallah ((
Eki Görüntüle 1978926

Amiiin bin kere yuz kere amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…