Amiiin :) biz yarın görecez sıpamızı inş :)Ay inşallah tatlım insan nasıl bekliyor pazartesi günü bı gelseydi kurban olurum yaradana rabbim her isteyene nasip etsin
23 subatta oldum en son 6 hafta felan oluyo
İnşallah canm inşallahOoo az kalmış inşallah gelmez kırmızılarrrr
Hiç merak edip test yapmadnmı ayy bn çatlardm23 subatta oldum en son 6 hafta felan oluyo
Canim bizler hep erken ogrendigimiz icin degerimiz en fazl uclu basamak oluyordu sasirdim ondan. Masallah 6 haftalik hamilesin kan degerin super ilk baktirmansa. Doktora gidip muayene olmalisin kese vs kontrolu icin.
Yapmam mı yaptım gebelik testı ama adetım 1 gın gecmıstı pozıtıf cıktı kan tahlili için 2 hafta bekleyelım dedı doktor ben o ıkı haftada catladım ıste sımdı pazartesi gıdıcem doktora kese varmı dıye benım 9 ay 9 yıl gıbı gececek sanırımHiç merak edip test yapmadnmı ayy bn çatlardm
Hımm anldm canm yanı idrarda ogrendn hayırlı olsun inşallahYapmam mı yaptım gebelik testı ama adetım 1 gın gecmıstı pozıtıf cıktı kan tahlili için 2 hafta bekleyelım dedı doktor ben o ıkı haftada catladım ıste sımdı pazartesi gıdıcem doktora kese varmı dıye benım 9 ay 9 yıl gıbı gececek sanırım
Valla al benden de o kadar bu ay bende kafam rahat dursun diye pek girmedim. Gene de dayanamıyoruz merak ediyoruz burayı. Ben adet döngümün tam ortasındayım Canim. Bu ay oluruna bıraktım klomen falan kullanmadım. Daha iyi hissediyorum.
Canım Allah yardımcın olsun kendini hiç strese sokma burayı kendine yasaklama çünkü daha çok istersin :)) bugünleri değerlendir, sen akışına bırak Allah nasip edecektir inşallah :)
Ben iyiym şükür. 6 mart'ta kürtaj oldm şuan adetimi bekliyorum inşallah olur da rahatlarım
Bende çok fazla aktif değilim canım şu sıralar benim eşimin işinden dolayı yumurta günlerini geçen ay bu ay ve önümüzdeki ay kaçırıyoruz Nasip diyelim kuzumm seninde belli mü olur çatlatma iğnesi falan oldun mu yoksa sadece klomen mi kullandın
Ay ne güzel bizim kocis pazartesi izin alamamış salıya kaldiAmiiin :) biz yarın görecez sıpamızı inş :)
Ben adetım gectıgı gun ogrendım ama kan tahlılı ıcın saglık ocagı 2 hafta bekleyelım dedı bugun yaptırdım daha benım hesabıma gore 4 haftalık felan dıye dusunmustum tesekkurler cnm benim pazartesi gıdıcem doktora bakalım ne dıcek heyecan tavan
Ne yaptın baktinmi yazamadımTamam canim bende öyle düşündüm bı bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?