Aaaaaaaa
Dr korun dedi amabu sonuç tüm planlarımı alt üst etti. Hiç dikkat etmemiştim ya hiç iyi değilim drğerde çok düşük zaten şüphelenmiştim zaten dün gecede yazdım buraya ağlamak ıstıyorum inşallah hamile değilimdir diyerek gittim bide ya
Devlette demin kan verdimDoktorunla gorustunmuu??? Ne dediii?
Istemedigin zamanda geliyor diye bosuna demiyorlar :)) Stres olmayinca geliyor demek ki :) Kat kat artsin insallah guzelce degerler.
Canım niye üzülüyorsun Rabbimin dediği olur sen canını sıkma. Bakarsın sağlıklı gebelik olur hem bunun üzerinde üzülmek için çok geç şuan..
Istemedigin zamanda geliyor diye bosuna demiyorlar :)) Stres olmayinca geliyor demekki :) Kat kat artsin insallah guzelce degerler.
O akıntı geldigi gün yumurta çatlamıyor ki. Ayni ovulasyon testinde pik yakalamak gibi bir kac gun sonra catlayacaginin habercisi. Boyle yazilmis boyle olmasi gerekiyormus. Bolca dua ile umutla beklemek kaldı geriye :) Pazar günü cok guzel deger cikacak insallah.Ya bide yumurtlama akıntısı geldiği gün korundum bi kaç gün sonra korunmayı bırakmıştım. Hiç beklemiyodm. Pazar akşamı kaç çıkacak bakalım :)
Canım hayırlı olsu. İnşallah allah yüzünü güldürür ve sağlıklı bir gebelik nasip olur demekki bu ay hamile kalmak hayırlısı imişYa bide yumurtlama akıntısı geldiği gün korundum bi kaç gün sonra korunmayı bırakmıştım. Hiç beklemiyodm. Pazar akşamı kaç çıkacak bakalım :)
O akıntı geldigi gün yumurta çatlamıyor ki. Ayni ovulasyon testinde pik yakalamak gibi bir kac gun sonra catlayacaginin habercisi. Boyle yazilmis boyle olmasi gerekiyormus. Bolca dua ile umutla beklemek kaldı geriye :) Pazar günü cok guzel deger cikacak insallah.
Benim de 2 gundur cok agrim var. Yarin kontrolum var insallah ben de iyi haberlerle donerim. Bebegin kalbi durduysa diye korkuyorum.
Aynen canım korunduğumu sansamda öyle değilmiş. Nasip bakalım halim nolacak. Dualarını esirgeme nolur. Değerde çok düşük. Adet döngüm yok ne zaman başladı yeni mi kana geçiyo artacak mı düşecek mi hiç bilmiyorum. Allah hayır etsinCanım hayırlı olsu. İnşallah allah yüzünü güldürür ve sağlıklı bir gebelik nasip olur demekki bu ay hamile kalmak hayırlısı imiş
Neden kimyasal olsun yahu bir sakin ol hayirlisi ne ise o olsun de.Ben hâlâ şoktayım :) bilmiyorum belkide bu sefer kimyasal yaşarım Allahtan hayırlısı
Yavrum sende naptın ne kalp durması aklına niye kötü kötü şeyler getiriyon ya. Neren ağrıyo
Tabiki dua ederim canım allahım inşallah hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin sana sağlıköa ilerlesin gebeliğin güzel güzel tutunsun annesine inşallhAynen canım korunduğumu sansamda öyle değilmiş. Nasip bakalım halim nolacak. Dualarını esirgeme nolur. Değerde çok düşük. Adet döngüm yok ne zaman başladı yeni mi kana geçiyo artacak mı düşecek mi hiç bilmiyorum. Allah hayır etsin
Aaaa kız bat ne zaman
O akıntı geldigi gün yumurta çatlamıyor ki. Ayni ovulasyon testinde pik yakalamak gibi bir kac gun sonra catlayacaginin habercisi. Boyle yazilmis boyle olmasi gerekiyormus. Bolca dua ile umutla beklemek kaldı geriye :) Pazar günü cok guzel deger cikacak insallah.
Benim de 2 gundur cok agrim var. Yarin kontrolum var insallah ben de iyi haberlerle donerim. Bebegin kalbi durduysa diye korkuyorum.
Insallah canım uzun zamandir böyle agrim yoktu surekli olunca 2 gündür o yüzden endiselendim. Insallah dediginiz gibidir.Canim merak etme hersey yolundadir. Bulundugun haftalarda forumda hep ayni hissi yasiyor hamileler ama normalmis oyle hissetmen. Bebisin kalbi atiyor insallah streslenme derim.
Aynen öyle valla canım sen elimden geleni yapmışsın gerisi Takdir İlahi canım en kısa zamanda hayırlı afiyetli evlatlar nasip etsin Rabbimbu ay baska bır kadın dogumcuya gıttım klomen sonrası ıgeneye gerek yok kendı catlıyosa dedı vurulmadım yanı ...tamınımce 16.gun catladııı 1 gun arayla olsun dedım ama oncesınde arayla oldu da catlamsıtır dıye dusundugum gun ılıskı oldu ertesı gunu de bos gecemedım :)hadı olsun yıne pespese kacırmayalım ıstedım nasıp ....
dayadım turk kahvesını cevızı fındıgı adama :)))
hamıle kalmanın hıc bu kadar zor oalcagını bılmezdımmm basa gelmeyınce bılmıyor ınsan cnm
Insallah canım uzun zamandir böyle agrim yoktu surekli olunca 2 gündür o yüzden endiselendim. Insallah dediginiz gibidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?