2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım niye üzülüyorsun Rabbimin dediği olur sen canını sıkma. Bakarsın sağlıklı gebelik olur hem bunun üzerinde üzülmek için çok geç şuan..

Ya bide yumurtlama akıntısı geldiği gün korundum bi kaç gün sonra korunmayı bırakmıştım. Hiç beklemiyodm. Pazar akşamı kaç çıkacak bakalım :)
O akıntı geldigi gün yumurta çatlamıyor ki. Ayni ovulasyon testinde pik yakalamak gibi bir kac gun sonra catlayacaginin habercisi. Boyle yazilmis boyle olmasi gerekiyormus. Bolca dua ile umutla beklemek kaldı geriye :) Pazar günü cok guzel deger cikacak insallah.

Benim de 2 gundur cok agrim var. Yarin kontrolum var insallah ben de iyi haberlerle donerim. Bebegin kalbi durduysa diye korkuyorum.

Ya bide yumurtlama akıntısı geldiği gün korundum bi kaç gün sonra korunmayı bırakmıştım. Hiç beklemiyodm. Pazar akşamı kaç çıkacak bakalım :)
Canım hayırlı olsu. İnşallah allah yüzünü güldürür ve sağlıklı bir gebelik nasip olur demekki bu ay hamile kalmak hayırlısı imiş

Ben hâlâ şoktayım :) bilmiyorum belkide bu sefer kimyasal yaşarım Allahtan hayırlısı

Yavrum sende naptın ne kalp durması aklına niye kötü kötü şeyler getiriyon ya. Neren ağrıyo

Canım hayırlı olsu. İnşallah allah yüzünü güldürür ve sağlıklı bir gebelik nasip olur demekki bu ay hamile kalmak hayırlısı imiş
Aynen canım korunduğumu sansamda öyle değilmiş. Nasip bakalım halim nolacak. Dualarını esirgeme nolur. Değerde çok düşük. Adet döngüm yok ne zaman başladı yeni mi kana geçiyo artacak mı düşecek mi hiç bilmiyorum. Allah hayır etsin

Ben hâlâ şoktayım :) bilmiyorum belkide bu sefer kimyasal yaşarım Allahtan hayırlısı

Yavrum sende naptın ne kalp durması aklına niye kötü kötü şeyler getiriyon ya. Neren ağrıyo
Neden kimyasal olsun yahu bir sakin ol hayirlisi ne ise o olsun de.
Kasiklarimda agri var regl olacak gibi.

Canimm yaa rabbim senin gonlunu biliyor rahatla insallah hersey guzel olacak. Korunmaya calistin ama nasip oldu okadar yumurta gunu olsun diye ugrasiyoruz olmuyor. Mucizeni sahiplen hemen

Sana kurtaj sonrasi rahmin temizlendigini ve hamile olmaya daha musait oldugunu soylemistim. Ne olur dikkat et kendind bebis guzel yere yerlessin uslu uslu :))

Tabiki dua ederim canım allahım inşallah hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin sana sağlıköa ilerlesin gebeliğin güzel güzel tutunsun annesine inşallh

Canim merak etme hersey yolundadir. Bulundugun haftalarda forumda hep ayni hissi yasiyor hamileler ama normalmis oyle hissetmen. Bebisin kalbi atiyor insallah streslenme derim.

Canim merak etme hersey yolundadir. Bulundugun haftalarda forumda hep ayni hissi yasiyor hamileler ama normalmis oyle hissetmen. Bebisin kalbi atiyor insallah streslenme derim.
Insallah canım uzun zamandir böyle agrim yoktu surekli olunca 2 gündür o yüzden endiselendim. Insallah dediginiz gibidir.

Aynen öyle valla canım sen elimden geleni yapmışsın gerisi Takdir İlahi canım en kısa zamanda hayırlı afiyetli evlatlar nasip etsin Rabbim
Ben sağlıkçı olduğum halde bu kadar zor olduğunu bilmiyordum bilsem hiç istememezlik yaparmıydım boşa giden 7ayıma üzüldüm
Bat ne zaman senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…