- 25 Ocak 2017
- 339
- 796
- 18
- 35
Aynen öyle valla canım sen elimden geleni yapmışsın gerisi Takdir İlahi canım en kısa zamanda hayırlı afiyetli evlatlar nasip etsin Rabbim
Ben sağlıkçı olduğum halde bu kadar zor olduğunu bilmiyordum bilsem hiç istememezlik yaparmıydım boşa giden 7ayıma üzüldüm
Bat ne zaman senin
Aaaa kız bat ne zaman
Hiç kendime dikkat etmedim ağır kaldırdım çok koştum atladım zıpladım. Korundum sanıyodum becerememişim. Bir sürü şey oldu zaten. Başka planlarım vardı benim hemde çok önemliydi. Bugun kanepeleri kaldırdım yalın ayak gezdim. Hamilelik aklıma geldi acaba olabilir mi dikkat mi etsem dedm. İhtimal bile vermedm kasıklarım ağrıyo yatıyorum zaten. Ne varsa kaderimde onu yaşycam. Şokun etkisi şmdi geçti iyiyim :)Zehra niye endişelendin ki yA hem niye olumsuz şeyler bekliyorsun bak ne güzel rabbim hemen doldurmuş yerini işte
Canım hiç korkma ya allahım inşallah ya çok sevindim gerçekten inşallah kat kat katlanırBilmiyorum daha adet olmadım
Yanii hamılemisin
Tabiki dua ederim canım allahım inşallah hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin sana sağlıköa ilerlesin gebeliğin güzel güzel tutunsun annesine inşallh
Hiç bişeycikler olmaz merak etme kız bebişten daha iyi plan mı olur oyyy yerim ben onuHiç kendime dikkat etmedim ağır kaldırdım çok koştum atladım zıpladım. Korundum sanıyodum becerememişim. Bir sürü şey oldu zaten. Başka planlarım vardı benim hemde çok önemliydi. Bugun kanepeleri kaldırdım yalın ayak gezdim. Hamilelik aklıma geldi acaba olabilir mi dikkat mi etsem dedm. İhtimal bile vermedm kasıklarım ağrıyo yatıyorum zaten. Ne varsa kaderimde onu yaşycam. Şokun etkisi şmdi geçti iyiyim :)
:)) yaa canım benim evet söylemiştin bende sevindirik olmuştum brokoliyi kaynatıp suyunu içmenin rahme iyi geldiğni okumuştum burda brokoli yok kac haftadır arıyordum migrosa gittik spor aletleri ve brokoliyi aldım hastaneye gttk kan verdm ben şok :) hiç plan yapmycaksın bu hayatta hiç. Hersey olması gerektiği gibi olması gerektiği zamanda oluyo...Canimm yaa rabbim senin gonlunu biliyor rahatla insallah hersey guzel olacak. Korunmaya calistin ama nasip oldu okadar yumurta gunu olsun diye ugrasiyoruz olmuyor. Mucizeni sahiplen hemen
Sana kurtaj sonrasi rahmin temizlendigini ve hamile olmaya daha musait oldugunu soylemistim. Ne olur dikkat et kendind bebis guzel yere yerlessin uslu uslu :))
Hiç bişeycikler olmaz merak etme kız bebişten daha iyi plan mı olur oyyy yerim ben onu
Ayyy kuzum ya olumsuz duşunme bak hep olsun dıye uğrastn Rabbım ımtıhan ettı baktıkı isyan etmedın kendı verdı aşkımmm ya bı dur pazar gunu guzel sonuçla gel ayyy hayırlı olsun bıtanm cok mutlu oldum ınan ıyı geldın bana hadı gulum Rabbım bu seder yuzunu guldursun pazar gunu yap testı tekrarAy Allah razı olsun çokk çok sağol çok tesekkur ederim
Yanii hamılemisin
İnşallah gulum inşallah cok dua edıcem inşallahEvet.geçen 7.6 çıkmıştı ilk. Biliyosun. Bakalım bu nolacak. İnşallah sağlıkla artar bu sefer
Bebişi planımdan çıkarınca bir sürü planlarım olmuştu. Şmdi hepsini solda sıfır bıraktıbende seni yerim
Ayyy kuzum ya olumsuz duşunme bak hep olsun dıye uğrastn Rabbım ımtıhan ettı baktıkı isyan etmedın kendı verdı aşkımmm ya bı dur pazar gunu guzel sonuçla gel ayyy hayırlı olsun bıtanm cok mutlu oldum ınan ıyı geldın bana hadı gulum Rabbım bu seder yuzunu guldursun pazar gunu yap testı tekrar
99 ısmın yuzu suyu hurmetıne sımsıkı tutunsn annesıne hiç korkma anne rahmınde senn habern yokken Rabbım koruyr onu ayyy hadı ınşallah
Allah razı olsun kuzum ☺ güzel haberler verrm inşallah bu sefer. Siz nasılsınız bebişleAyy gerçekten çok sevindim zehracım ya dualarım seninle sapsağlıklı gebelik nasip olur inşallah
Canım hiç korkma ya allahım inşallah ya çok sevindim gerçekten inşallah kat kat katlanır
Değere takılma canım nasıl katlanıyor önemli olan o 30 civarı çıkması lazım iki gün sonra
İnşallah canım benimAllah razı olsun kuzum ☺ güzel haberler verrm inşallah bu sefer. Siz nasılsınız bebişle
Önceye takılma boşver streste yapma güzel güzel katlanacak değerin inşallah sen keyfine bak tatlımYine başladık varya bu strese :) hadı hayırlısı inşallah. Benim 5 gün önce <2.0 çıkmıştı. Yeni mi kana geçiyo acaba
Yaşamadım tam bışey dıyemıyrm ama acını hissedyrm arkadaşım nasıbını yaşayacaksın ınancını yıtırme dualarım hep sennle guzel yureklı arkadaşım bnm sıtres yapma sakın olurmu ıyı dusunelim ıyı olsun ımtıhanlarımız daha agır olmasın s.s. ve hersey cok guzel olcak inşallah tmm mı canmçok duygulandım çok tesekkur ederim senin bu duaların beni hep duygulandırıyo Allajçh bin kere razı olsun bak nasipte bunu yasamak varmış dediğin gbi. Korunduğunu sanmıştım ben. Allah hayrlsnı versin pazar günü kan sonucum hayırlıca yükselsin inşallah. Korkuyorum eşimde pazartesi goreve gidecek 1 hafta evde olmycak yalnız kalcm kanamam sancım olursa kürtaj derlerse naparım ben. Kızmasın kmse bana karamsar değilim korkuyorum 6 martta kürtaj oldum 7 nisanda yine düşük bi değerle hamileyim. Anlıyosun dimi kuzum. O psikolojiden yeni yeni çıkıyodum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?