2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

aynen ole canım benımde 5 yıllık bı hastane gecmsım var hastalar duusk yapar kosturr asılama ılaclı fılmler kurtajlar duyarsızlasmıstım kafa yormuyorsunn ne zaman evlendım ve cocuk ıstemeye basladık hele kı dusuk oldu kafayı yedım nerdeyse 3 aydır ....bu sekılde hıssedecegımı dusunmezdım hıc cok uzak seylerdı bana ama hayatt ...

klomen gecıktrmezse bat 19 nısan canımm senın ne zaman ? ınsallah gelmez bu ayy memlekete gıdecegız sorulara maruz kalmak ıstemıyorum kafam rahat gıderım ıns bebısımle cok dua edıyorm hepımız ıcın bu mubarek gunlerde

Zehra niye endişelendin ki yA hem niye olumsuz şeyler bekliyorsun bak ne güzel rabbim hemen doldurmuş yerini işte
Hiç kendime dikkat etmedim ağır kaldırdım çok koştum atladım zıpladım. Korundum sanıyodum becerememişim. Bir sürü şey oldu zaten. Başka planlarım vardı benim hemde çok önemliydi. Bugun kanepeleri kaldırdım yalın ayak gezdim. Hamilelik aklıma geldi acaba olabilir mi dikkat mi etsem dedm. İhtimal bile vermedm kasıklarım ağrıyo yatıyorum zaten. Ne varsa kaderimde onu yaşycam. Şokun etkisi şmdi geçti iyiyim :)

Hiç bişeycikler olmaz merak etme kız bebişten daha iyi plan mı olur oyyy yerim ben onu

:)) yaa canım benim evet söylemiştin bende sevindirik olmuştum brokoliyi kaynatıp suyunu içmenin rahme iyi geldiğni okumuştum burda brokoli yok kac haftadır arıyordum migrosa gittik spor aletleri ve brokoliyi aldım hastaneye gttk kan verdm ben şok :) hiç plan yapmycaksın bu hayatta hiç. Hersey olması gerektiği gibi olması gerektiği zamanda oluyo...

Sen nasılsın canım korunuyo musun bu ay

Ay Allah razı olsun çokk çok sağol çok tesekkur ederim
Ayyy kuzum ya olumsuz duşunme bak hep olsun dıye uğrastn Rabbım ımtıhan ettı baktıkı isyan etmedın kendı verdı aşkımmm ya bı dur pazar gunu guzel sonuçla gel ayyy hayırlı olsun bıtanm cok mutlu oldum ınan ıyı geldın bana hadı gulum Rabbım bu seder yuzunu guldursun pazar gunu yap testı tekrar
99 ısmın yuzu suyu hurmetıne sımsıkı tutunsn annesıne hiç korkma anne rahmınde senn habern yokken Rabbım koruyr onu ayyy hadı ınşallah

çok duygulandım çok tesekkur ederim senin bu duaların beni hep duygulandırıyo Allajçh bin kere razı olsun bak nasipte bunu yasamak varmış dediğin gbi. Korunduğunu sanmıştım ben. Allah hayrlsnı versin pazar günü kan sonucum hayırlıca yükselsin inşallah. Korkuyorum eşimde pazartesi goreve gidecek 1 hafta evde olmycak yalnız kalcm kanamam sancım olursa kürtaj derlerse naparım ben. Kızmasın kmse bana karamsar değilim korkuyorum 6 martta kürtaj oldum 7 nisanda yine düşük bi değerle hamileyim. Anlıyosun dimi kuzum. O psikolojiden yeni yeni çıkıyodum zaten

Canım hiç korkma ya allahım inşallah ya çok sevindim gerçekten inşallah kat kat katlanır
Değere takılma canım nasıl katlanıyor önemli olan o 30 civarı çıkması lazım iki gün sonra

Yine başladık varya bu strese :) hadı hayırlısı inşallah. Benim 5 gün önce <2.0 çıkmıştı. Yeni mi kana geçiyo acaba

Yaşamadım tam bışey dıyemıyrm ama acını hissedyrm arkadaşım nasıbını yaşayacaksın ınancını yıtırme dualarım hep sennle guzel yureklı arkadaşım bnm sıtres yapma sakın olurmu ıyı dusunelim ıyı olsun ımtıhanlarımız daha agır olmasın s.s. ve hersey cok guzel olcak inşallah tmm mı canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…