2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnşaallah canım benim güzel haberler alırsın benim pek umudum yok canım bu ay bat bu ayın sonlarında herhalde
Dualarını Rabbim izzeti dergahında kabul etsin inşaallah bende dua ediyorum hepimize
@Zehra ungrms kuzu hayırlı olsun hemen kötü düşünme hele

İnşallah canııımmmm çok tesekkur ederim senin güzel kalbine hiç hüzün değmesin inşallah

aman ALLAHIM zehra neler okuyorum suan farkettımmm ALLAHIM ne kadar buyuksunnn kız hamılemısınnnnnnnnn :)))))

sen degılmıydın gecen ay butun olumsuzlukları yasayannnn goruyosun dımıııııı opuyoum sneı kocaman bu sefer bomba gıbı gelıyor pıtırcık hadı bakalım ...

hangı gundesın adet gecmedı herhalde dımı
ZK_ASK

Senn o ılışkınden kaç gun gectı canm yenı yerleşmiştr belkı bızım melek
Bilmiyorum ki. Onceden takvime kaydederdim saatini bile yazardım. Bu ay adet tarihimi hesaplamak için yumurtlama akıntısının geldiği günğ kaydetmişim. Oda hayatımda ilk defa basıma geldiği için. Klomende bile olmamıştı. Ayın 22sinde geldi o gün korundum bi kaç gün sonra bıraktım korunmayı

İnşallah canııımmmm çok tesekkur ederim senin güzel kalbine hiç hüzün değmesin inşallah
Canım benim hayırlı olsun Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşaallah güzel düşün güzel olsun inşaallah iyiyi çağır şu mübarek günlerde dua kapıları açık inşaallah bu defa sağlıklı hayırlı bi hamilelik yaşarsın güzel şeyler geçir aklından

Ahh benim kuzuum evet geçen ay ağla ağla canım çıkmıştı :) bu ay yıne o zaman oldugu gibi sevinemiyorum çünkü değer yine düşük :) sağlıklı katlanacak mı ona bakcaz artk pazar günü.

Adet günü hiç bilmiyorum 6 martta kürtaj oldum reglim bana göre 1 gün geçti çünkü yumurtlama akıntısı ayın 22sinde gelmişti çok karışık kısaca Allah sonumu hayr etsin

22 si o akıntıysa 24 25inde dollenme olduysa 11 12. Gun oluyo bu degerde normal oluyo aşkım

ZK_ASK senın şimdi meleğin var ya o guzel yureğinle banada dua et olur mu canm bide şimdi guzel bı meyve tabagı hazırla koy ve bı guzel keyıf yap

Kız sen ne tatlı bişysin Rabbim gönlündekine tez zamanda kavuştursun inşallah seni. Hepppp duamdasınız. Daha fazla olacaksınız inan. Sende var mı değişiklik. Yumurtlamadan sonra göğüs ağrısından kıvranırdın bu ay olmadı mı

Doğru söylüyosun canım ben çok bıraktım kendimi. Beri öte derken kayboluyordum kendime geldim. Allah hayr etsin. Çok sağol kuzum

Yok cok az var canm aynı bn değişiklik yok 10u adet gunum beklıyrm işte bu ay olmadı ama Rabbım ne zaman nasıb ederse artık benım sultanım vermıyorsa vardr bı bıldıgı o zamanını bılıyrdur
Allah kabul etsın dualarını canımın içi al işte şimdi benım adet madet gıttı aklımdan pazar gunu senn sonuçları bklcm sabırsızca

Ayy brokoliyi bende severim belki de canin cekmistir dualarim seninle kendim icin ne diliyorsam rabbimden burdaki herkes icinde onu diliyorum. Hayirlisi... Tahmini bat tan 4-5 gun once bu deger cikar yumurtlama akintina gore de normal bu sefer. Gecen seferkinde adet gunu degerin dusuktu sanki yanlis mi hatirliyorum. Amaan onumuze bakiyoruz onumuzee orda bebis var

Bana gelince iyiyim sukur korunmaya devam genetik teste gitti kurtaj materyali sonucu cikana kadar bekleyecez. O da iki aya yakin. Ramazan da geliyo. Bakalimm ne olacak :)

Beklemek için bahane işte ne güzel vakit gecer :)) öyle deme benim 5 gün önce 2nin altında çıktı. Gördüğün gbi nasipte varsa hiç belli olmaz gelir. Nasibine yazılmıştır inşallah hayırlıca

duzenın bozulduya bence gec yumurtladınnn artıcak canım ya ıcıme oyle doguyor 12 de cok dusuk bı deger degılkı hadı 5 6 cıkarda ,katlamaya baslamıs bıle bence ....yukselıcek gor bakkk ...stres yapma dınlen ALLAH cok buyuk canım benımmm cok gozyası doktun evet sınavdı belkıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…