- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Senn o ılışkınden kaç gun gectı canm yenı yerleşmiştr belkı bızım melekYine başladık varya bu strese :) hadı hayırlısı inşallah. Benim 5 gün önce <2.0 çıkmıştı. Yeni mi kana geçiyo acaba
İnşaallah canım benim güzel haberler alırsın benim pek umudum yok canım bu ay bat bu ayın sonlarında herhaldeaynen ole canım benımde 5 yıllık bı hastane gecmsım var hastalar duusk yapar kosturr asılama ılaclı fılmler kurtajlar duyarsızlasmıstım kafa yormuyorsunn ne zaman evlendım ve cocuk ıstemeye basladık hele kı dusuk oldu kafayı yedım nerdeyse 3 aydır ....bu sekılde hıssedecegımı dusunmezdım hıc cok uzak seylerdı bana ama hayatt ...
klomen gecıktrmezse bat 19 nısan canımm senın ne zaman ? ınsallah gelmez bu ayy memlekete gıdecegız sorulara maruz kalmak ıstemıyorum kafam rahat gıderım ıns bebısımle cok dua edıyorm hepımız ıcın bu mubarek gunlerde
Yaşamadım tam bışey dıyemıyrm ama acını hissedyrm arkadaşım nasıbını yaşayacaksın ınancını yıtırme dualarım hep sennle guzel yureklı arkadaşım bnm sıtres yapma sakın olurmu ıyı dusunelim ıyı olsun ımtıhanlarımız daha agır olmasın s.s. ve hersey cok guzel olcak inşallah tmm mı canm
Bilmiyorum ki. Onceden takvime kaydederdim saatini bile yazardım. Bu ay adet tarihimi hesaplamak için yumurtlama akıntısının geldiği günğ kaydetmişim. Oda hayatımda ilk defa basıma geldiği için. Klomende bile olmamıştı. Ayın 22sinde geldi o gün korundum bi kaç gün sonra bıraktım korunmayıSenn o ılışkınden kaç gun gectı canm yenı yerleşmiştr belkı bızım melek
Her gebelik kendine hastır dimi sonuçta :)Önceye takılma boşver streste yapma güzel güzel katlanacak değerin inşallah sen keyfine bak tatlım
Canım benim hayırlı olsun Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşaallah güzel düşün güzel olsun inşaallah iyiyi çağır şu mübarek günlerde dua kapıları açık inşaallah bu defa sağlıklı hayırlı bi hamilelik yaşarsın güzel şeyler geçir aklındanİnşallah canııımmmm çok tesekkur ederim senin güzel kalbine hiç hüzün değmesin inşallah
Aynen öyleHer gebelik kendine hastır dimi sonuçta :)
aman ALLAHIM zehra neler okuyorum suan farkettımmm ALLAHIM ne kadar buyuksunnn kız hamılemısınnnnnnnnn :)))))
sen degılmıydın gecen ay butun olumsuzlukları yasayannnn goruyosun dımıııııı opuyoum sneı kocaman bu sefer bomba gıbı gelıyor pıtırcık hadı bakalım ...
hangı gundesın adet gecmedı herhalde dımı
ZK_ASK
22 si o akıntıysa 24 25inde dollenme olduysa 11 12. Gun oluyo bu degerde normal oluyo aşkımBilmiyorum ki. Onceden takvime kaydederdim saatini bile yazardım. Bu ay adet tarihimi hesaplamak için yumurtlama akıntısının geldiği günğ kaydetmişim. Oda hayatımda ilk defa basıma geldiği için. Klomende bile olmamıştı. Ayın 22sinde geldi o gün korundum bi kaç gün sonra bıraktım korunmayı
ZK_ASK senın şimdi meleğin var ya o guzel yureğinle banada dua et olur mu canm bide şimdi guzel bı meyve tabagı hazırla koy ve bı guzel keyıf yap
Leke gelmemesine seviniyorum en çok :)) Allahım düşmanıma yaşatmasınnnn o durumu22 si o akıntıysa 24 25inde dollenme olduysa 11 12. Gun oluyo bu degerde normal oluyo aşkım
Canım benim hayırlı olsun Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşaallah güzel düşün güzel olsun inşaallah iyiyi çağır şu mübarek günlerde dua kapıları açık inşaallah bu defa sağlıklı hayırlı bi hamilelik yaşarsın güzel şeyler geçir aklından
Yok cok az var canm aynı bn değişiklik yok 10u adet gunum beklıyrm işte bu ay olmadı ama Rabbım ne zaman nasıb ederse artık benım sultanım vermıyorsa vardr bı bıldıgı o zamanını bılıyrdurKız sen ne tatlı bişysin Rabbim gönlündekine tez zamanda kavuştursun inşallah seni. Hepppp duamdasınız. Daha fazla olacaksınız inan. Sende var mı değişiklik. Yumurtlamadan sonra göğüs ağrısından kıvranırdın bu ay olmadı mı
Amin inşallah o leke sadece 39. Hafta gelson doğum sinyalın olarakkkkLeke gelmemesine seviniyorum en çok :)) Allahım düşmanıma yaşatmasınnnn o durumu
:)) yaa canım benim evet söylemiştin bende sevindirik olmuştum brokoliyi kaynatıp suyunu içmenin rahme iyi geldiğni okumuştum burda brokoli yok kac haftadır arıyordum migrosa gittik spor aletleri ve brokoliyi aldım hastaneye gttk kan verdm ben şok :) hiç plan yapmycaksın bu hayatta hiç. Hersey olması gerektiği gibi olması gerektiği zamanda oluyo...
Sen nasılsın canım korunuyo musun bu ay
Beklemek için bahane işte ne güzel vakit gecer :)) öyle deme benim 5 gün önce 2nin altında çıktı. Gördüğün gbi nasipte varsa hiç belli olmaz gelir. Nasibine yazılmıştır inşallah hayırlıcaYok cok az var canm aynı bn değişiklik yok 10u adet gunum beklıyrm işte bu ay olmadı ama Rabbım ne zaman nasıb ederse artık benım sultanım vermıyorsa vardr bı bıldıgı o zamanını bılıyrdur
Allah kabul etsın dualarını canımın içi al işte şimdi benım adet madet gıttı aklımdan pazar gunu senn sonuçları bklcm sabırsızca
Ahh benim kuzuum evet geçen ay ağla ağla canım çıkmıştı :) bu ay yıne o zaman oldugu gibi sevinemiyorum çünkü değer yine düşük :) sağlıklı katlanacak mı ona bakcaz artk pazar günü.
Adet günü hiç bilmiyorum 6 martta kürtaj oldum reglim bana göre 1 gün geçti çünkü yumurtlama akıntısı ayın 22sinde gelmişti çok karışık kısaca Allah sonumu hayr etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?