- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
İnşallah canım bnmBeklemek için bahane işte ne güzel vakit gecer :)) öyle deme benim 5 gün önce 2nin altında çıktı. Gördüğün gbi nasipte varsa hiç belli olmaz gelir. Nasibine yazılmıştır inşallah hayırlıca
Aaa niye okadar uzun sürüyo ki sonucun çıkması. Ben korunmayı beceremedimAyy brokoliyi bende severim belki de canin cekmistirdualarim seninle kendim icin ne diliyorsam rabbimden burdaki herkes icinde onu diliyorum. Hayirlisi... Tahmini bat tan 4-5 gun once bu deger cikar yumurtlama akintina gore de normal bu sefer. Gecen seferkinde adet gunu degerin dusuktu sanki yanlis mi hatirliyorum. Amaan onumuze bakiyoruz onumuzee orda bebis var
Bana gelince iyiyim sukur korunmaya devam genetik teste gitti kurtaj materyali sonucu cikana kadar bekleyecez. O da iki aya yakin. Ramazan da geliyo. Bakalimm ne olacak :)
duzenın bozulduya bence gec yumurtladınnn artıcak canım ya ıcıme oyle doguyor 12 de cok dusuk bı deger degılkı hadı 5 6 cıkarda ,katlamaya baslamıs bıle bence ....yukselıcek gor bakkk ...stres yapma dınlen ALLAH cok buyuk canım benımmm cok gozyası doktun evet sınavdı belkıde
Bel ve baş ağrısı hergun var canm bugünüme sükr yine. Sağol merk ettiğin içinCanim senin de bel agrilarin vardi nasil oldun B Biravucmutluluk
Kuzum maşallah hemen tekrar kalmissin çok şükür inslh br sorun çıkmadan devam eder Rabbim korusun inslh :)
İyiym canm çok şükür tansiyon problemi ve baş agrimdan başka br sorun yok bnm sıpa iyidr inslh :) 3 hafta geçti en son kontrolden haftaya cumartesi gidicem. :)B Biravucmutluluk kuzuuu nerelerdesın hiç goremyrm umarım iyisindr aman iyi olda bn merakımdan çatlasamda olur sende yeğnımde ıyı olun hpp
İnşallahhhh, :) özlendinnn kaçakkkKuzum maşallah hemen tekrar kalmissin çok şükür inslh br sorun çıkmadan devam eder Rabbim korusun inslh :)
Aaa niye okadar uzun sürüyo ki sonucun çıkması. Ben korunmayı beceremedim
2 yıldır korunmamışım olmamış tedaviyle zor olmuş oda kürtaj. şimdi mi olacak düşüncesi işte benimki :) kanaman leke vs yok dimi ?
Birde bişy sorcm kasıklarım ağrıyo ben bugun kanepeleri kaldrdm çok yordum kendmi. Acaba ondan olabilir mi yoksa yerleşme vs mi yani bilemedim. bilene sormak lazm dedım :)
Bel ve baş ağrısı hergun var canm bugünüme sükr yine. Sağol merk ettiğin içinbirazda tansiyon sorunum var harici iyiym. Sn nasılsın
Valla bnde özledim okuyorm hep ama pek yazamiyorum. Gittikçe kolaylaşacak yerde zorlaşıyor sankiİnşallahhhh, :) özlendinnn kaçakkk
Ne kadr verdi korunma? Allah tan hamile kalmanda sıkıntı yok inslh korunmayı bıraktığın an yine olur.Anlasildi bebis senib enerjini aliyor bize yazamiyonolsun iyi olmana cok sevindim masallah size. Rabbim agrilarini da azaltsin insallah bol bol dinlemeye calis.
Iyiyim canim sukur korunma sureci oylee vakit geciriyorum
Canım günaydın merak erme bence bu ağrılar normal ben hala adet ağrısı gibi kasık ağrıları yaşıyorum dr normal dediInsallah canım uzun zamandir böyle agrim yoktu surekli olunca 2 gündür o yüzden endiselendim. Insallah dediginiz gibidir.
Nasılsın kuzu? İyi misin bugun? Diyet n'oldu :) moralin neden yokkk. Bunların cevabnı istiyorumm :)
aaaaa :)
Canım benim hakkında Hayırlısı olsun inşallahı sağlıklı bir gebelik olur çok sevindim senin adına. Olumsuz düşünme ne olur biliyorum insanın başına gelince öyle duygular baş gösteriyor ama kendini teskin etmeye çalış Rabbim ol der ve gerisinin önemi kalmaz. Yaptığın işlere takılma hamileliği öğreneceğin zamana kadar en güçlü zamanları oluyor inşallah birşey olmayacak müsterih ol
Eee anne olmak kolay değil diyolar ya senı suan alıştryokı doğdugunda daralma dıye antreman yapıyo velet..İyiym canm çok şükür tansiyon problemi ve baş agrimdan başka br sorun yok bnm sıpa iyidr inslh :) 3 hafta geçti en son kontrolden haftaya cumartesi gidicem. :)
O can sıkıntısı bndede var am bnm ne bılıyrmsn adet agrılarım var yarın olurum kesın ama sankı bu sefer cok farkı bi şekilde olmak istemyrm gelmesın istyrm hamıle olmadığımı ilk defa bu ay kabullenemıyorum cok tuhafım olmadığıma emın ama beynım kabul etmyrgünaydın canım diyet devam canım 66 kilo gösteriyor tartı. can sıkıntım var nedenini bende bilmiyorum
sen nasılsın
O can sıkıntısı bndede var am bnm ne bılıyrmsn adet agrılarım var yarın olurum kesın ama sankı bu sefer cok farkı bi şekilde olmak istemyrm gelmesın istyrm hamıle olmadığımı ilk defa bu ay kabullenemıyorum cok tuhafım olmadığıma emın ama beynım kabul etmyr
Saglikla buyusun bebisin insallah canim. Son adet tarihine gore de 6 haftalik kan degerine gore de canim. Hersey yolunda masallah gozunaydin tekrardan
Cok tesekkur ederim canim benim
Amiiin bin kere yuz kere amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?