2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnşallah canım bnm
Bn kaçıyrm kendıne bebişe iyi bak opuldun canm bnm yat dınlen Rabbıme emanetımsınız...

Aaa niye okadar uzun sürüyo ki sonucun çıkması. Ben korunmayı beceremedim
2 yıldır korunmamışım olmamış tedaviyle zor olmuş oda kürtaj. şimdi mi olacak düşüncesi işte benimki :) kanaman leke vs yok dimi ?

Birde bişy sorcm kasıklarım ağrıyo ben bugun kanepeleri kaldrdm çok yordum kendmi. Acaba ondan olabilir mi yoksa yerleşme vs mi yani bilemedim. bilene sormak lazm dedım :)

Gecen ay adet günü 7.6 iki gün sonra 14 çıkmıştı garibim :) doğru söylüyosun akışına bırakıyorum artıkkk desteğin için çok tesekkür ederim hepiniz iyiki varsınızzzzzz

B Biravucmutluluk kuzuuu nerelerdesın hiç goremyrm umarım iyisindr aman iyi olda bn merakımdan çatlasamda olur sende yeğnımde ıyı olun hpp
İyiym canm çok şükür tansiyon problemi ve baş agrimdan başka br sorun yok bnm sıpa iyidr inslh :) 3 hafta geçti en son kontrolden haftaya cumartesi gidicem. :)

Genetik testler oyle cikiyo esim ve benimki de uzun surmustu. Valla bebim 3. dusuk yasamam dr genetigin sonucunu beklemelisin diyor. Elimizden geldigince korunacaz. Sana hak veriyorum oyuzden diyorum ya mucize diye

Kasik agrin batma,saplanma gibi oluyo. Bana gore tarifi bebis ordan kapiyi tokmakliyo ve burdayim diyor :))

Bel ve baş ağrısı hergun var canm bugünüme sükr yine. Sağol merk ettiğin için birazda tansiyon sorunum var harici iyiym. Sn nasılsın

Anlasildi bebis senib enerjini aliyor bize yazamiyon olsun iyi olmana cok sevindim masallah size. Rabbim agrilarini da azaltsin insallah bol bol dinlemeye calis.

Iyiyim canim sukur korunma sureci oylee vakit geciriyorum

Anlasildi bebis senib enerjini aliyor bize yazamiyon olsun iyi olmana cok sevindim masallah size. Rabbim agrilarini da azaltsin insallah bol bol dinlemeye calis.

Iyiyim canim sukur korunma sureci oylee vakit geciriyorum
Ne kadr verdi korunma? Allah tan hamile kalmanda sıkıntı yok inslh korunmayı bıraktığın an yine olur.

Geçenlerde bir 4 5 gün giremedim paketm yoktu ondan sonra dahil olmadim sohbetlere :) yoksa okuyorum gelip sizlere bakıyorum

Canım benim hakkında Hayırlısı olsun inşallahı sağlıklı bir gebelik olur çok sevindim senin adına. Olumsuz düşünme ne olur biliyorum insanın başına gelince öyle duygular baş gösteriyor ama kendini teskin etmeye çalış Rabbim ol der ve gerisinin önemi kalmaz. Yaptığın işlere takılma hamileliği öğreneceğin zamana kadar en güçlü zamanları oluyor inşallah birşey olmayacak müsterih ol

İyiym canm çok şükür tansiyon problemi ve baş agrimdan başka br sorun yok bnm sıpa iyidr inslh :) 3 hafta geçti en son kontrolden haftaya cumartesi gidicem. :)
Eee anne olmak kolay değil diyolar ya senı suan alıştryokı doğdugunda daralma dıye antreman yapıyo velet..
İyi olun canm bnm tansıyon sıkıntın varsa dışarıya tek çıkmamaya dıkkat et olurmu.
Hadı hayrlısı cumartesı bı fotosunu alırım yeğnimin

günaydın canım diyet devam canım 66 kilo gösteriyor tartı. can sıkıntım var nedenini bende bilmiyorum
sen nasılsın
O can sıkıntısı bndede var am bnm ne bılıyrmsn adet agrılarım var yarın olurum kesın ama sankı bu sefer cok farkı bi şekilde olmak istemyrm gelmesın istyrm hamıle olmadığımı ilk defa bu ay kabullenemıyorum cok tuhafım olmadığıma emın ama beynım kabul etmyr

AYY kuzuuummm inşallah hayırlısıyla kavuşursun sende. Rabbim nasip eder inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…