2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Dün markette fenalık geçirdim çok kötü oldum brde kustm eve geldm artk tek çıkmam gözüm kararp kalbim çarpmaya durunca uçuyorum sanıyorum uzun suruyo bazn aksi gbi hep eşim evde yokken oluyo

Çok sağol bende kendimi öyle teselli ediyorum adet günümü bilmediğim için değer hakknda yorum yapamıyoz malum yarın güzel haberle gelirim inşallah. Ben aylarca boşuna belimde yastıkla yatmışım. Nasipte olunca geliyomuş zaten öyleydi biliyordum ama birebir yaşayınca değişik oldum. Rahimden parça aldılarya hani. Yerleşmesi sürecinde bi sıkıntı olur mu acaba

Dün markette fenalık geçirdim çok kötü oldum brde kustm eve geldm artk tek çıkmam gözüm kararp kalbim çarpmaya durunca uçuyorum sanıyorum uzun suruyo bazn aksi gbi hep eşim evde yokken oluyo
Ayy hiç çıkma kız ağır dönemlere girmişsin ya Allahtan bişy olmamış. ne zamana kadar böyle devam edecek bilgin var mı

Ayy hiç çıkma kız ağır dönemlere girmişsin ya Allahtan bişy olmamış. ne zamana kadar böyle devam edecek bilgin var mı
Hc bir bilgim yok canm gittiğimde soracagim haftaya cumartesi gidiyorum doktora ve onun öncesi yine öyle olursam acile gidecegm bu kez

günaydın canım diyet devam canım 66 kilo gösteriyor tartı. can sıkıntım var nedenini bende bilmiyorum
sen nasılsın

Ben 63le başlamıştm bugun 60 çıktım. Dün kendime spor aletleri aldım bir sürü. Yoğunlaştıracaktım sporu artk. Ama olmadı :) nasip

Sen niye durgunsun kuzum neyin var? Normal İç sıkıntısı mı

Yaa canım inşallah sizinde ilk korunmayı bıraktığınız ay hamile kalırsın. Son kaybın olsun Rabbim bir daha böyle üzücü olay yaşatmasın hiç birimize hiç kimseye inşallah.

Benimki bu sefer yerleşebilsin tek dileğim o :)) sağa sola sapmadan dümdüz ilerlese yolu bulacakta oraların yabancısı oda :)))

normal yaa anlamadım bi haftadır beri böyleyim ben bi boşvermişlik sendromu yaşıyorum sanırsam
İnşallah değerlerin kat kat artar da sağlıklı bebek kucakladıktan sonra spora devam edersin :)

ZK_ASK canım Zehra uzun zamandır sayfaya girmiyordum . Değerini gördüm ve çok sevindim . Ben diyetisyen kontrolünde zayıflamaya başladım tabi eşim de . Önümüzde 2-3 aylık bi dinlenme maratonu var Bebek için . Ramazan'dan sonra devam çalışmalara . Tabi bu süreçte eşim test de yaptıracak . Bazen mucizeler hiç ummadığın anda gelirler . İnşallah bu sefer herşey güZel olacak . Dualarım sizlerle . Nisaberatim Rabbim yüzünüzü güldürsün kızlar . Ve daha etiketleyemeğim canım dostlarım . Herşey güzel olsun . Kimse üzülmesin . Hep sayfayı ziyaret ettiğimde güzel haberlerinizi alayım inşallah .

Yok canım ya çok kişi duydum düşük yaptığı ya da kürtaj olduğu ay sonrasında hamile kalan rahim önceki aydan hazır hissediyormuş çünkü kendini daha kolay oluyormuş biz çok ince eleyip sık dokuyoruz dinlenme olsun falan diye Rabbim hayr etsin İnşallah duam seninle gelişmeleri bekliyorum

İnşallah canım. Nasipten öte köy yok onu yaşycaz. Eşimi bekliyordum kaza yapmış Allahım şükür kötü bişy yok geçen ay ki hamileliğimde büyük bi deprem olmuştu biliyosun nasıl panik olmuştum. şimdide bu.
Allah kazadan beladan şerden korusun hepimizi

Kuzum sende az kahrımı çekmedin Allah razı olsun çok sağol. Arada gel özletme lütfen ya. Zayıflamana çok çok sevindim aynen epey bi kilo ver inşallah eşinin test sonuçları da güzel çıksın. Dualarım hepinizle. Kendine çok dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…