Yok şükür gece yatağa girince kasık ağrısından inledim resmen ama şuan iyiym yarın akşamı bekliyorum sabırsızlıkla :) sen nasılsın? Niye karamsar ve mutsuzsun???? Gözümden kaçtı sanmaaZK_ASK kuzum nasılsın sıkıntı yok demı
Dün markette fenalık geçirdim çok kötü oldum brde kustm eve geldm artk tek çıkmam gözüm kararp kalbim çarpmaya durunca uçuyorum sanıyorumEee anne olmak kolay değil diyolar ya senı suan alıştryokı doğdugunda daralma dıye antreman yapıyo velet..
İyi olun canm bnm tansıyon sıkıntın varsa dışarıya tek çıkmamaya dıkkat et olurmu.
Hadı hayrlısı cumartesı bı fotosunu alırım yeğnimin
Canım benim hakkında Hayırlısı olsun inşallahı sağlıklı bir gebelik olur çok sevindim senin adına. Olumsuz düşünme ne olur biliyorum insanın başına gelince öyle duygular baş gösteriyor ama kendini teskin etmeye çalış Rabbim ol der ve gerisinin önemi kalmaz. Yaptığın işlere takılma hamileliği öğreneceğin zamana kadar en güçlü zamanları oluyor inşallah birşey olmayacak müsterih ol
Ayy hiç çıkma kız ağır dönemlere girmişsin yaDün markette fenalık geçirdim çok kötü oldum brde kustm eve geldm artk tek çıkmam gözüm kararp kalbim çarpmaya durunca uçuyorum sanıyorumuzun suruyo bazn aksi gbi hep eşim evde yokken oluyo
Hc bir bilgim yok canmAyy hiç çıkma kız ağır dönemlere girmişsin yaAllahtan bişy olmamış. ne zamana kadar böyle devam edecek bilgin var mı
günaydın canım diyet devam canım 66 kilo gösteriyor tartı. can sıkıntım var nedenini bende bilmiyorum
sen nasılsın
Geçecekk hiiiç endişen olmasın. Kaç haftalık olduk bakimmmValla bnde özledim okuyorm hep ama pek yazamiyorum. Gittikçe kolaylaşacak yerde zorlaşıyor sankigeçer inslh.
Genetik testler oyle cikiyo esim ve benimki de uzun surmustu. Valla bebim 3. dusuk yasamam dr genetigin sonucunu beklemelisin diyor. Elimizden geldigince korunacaz. Sana hak veriyorum oyuzden diyorum ya mucize diye
Kasik agrin batma,saplanma gibi oluyo. Bana gore tarifi bebis ordan kapiyi tokmakliyo ve burdayim diyor :))
Hc bir bilgim yok canmgittiğimde soracagim haftaya cumartesi gidiyorum doktora ve onun öncesi yine öyle olursam acile gidecegm bu kez
Bugn tam 14+0 olduk canm çok şükür inslh herşey yolundadır :)Geçecekk hiiiç endişen olmasın. Kaç haftalık olduk bakimmm
normal yaa anlamadım bi haftadır beri böyleyim ben bi boşvermişlik sendromu yaşıyorum sanırsamBen 63le başlamıştm bugun 60 çıktım. Dün kendime spor aletleri aldım bir sürü. Yoğunlaştıracaktım sporu artk. Ama olmadı :) nasip
Sen niye durgunsun kuzum neyin var? Normal İç sıkıntısı mı
Göbüş geri kayboldu hiç tartilmadm aldığımi hc sanmıyorum belki 1 yda 2 kilo ancaİnşallah geçer gider kıyamam sende yat dinlen bol bol. Kilo aldın mı en son göbüşe seviniyodun :)
normal yaa anlamadım bi haftadır beri böyleyim ben bi boşvermişlik sendromu yaşıyorum sanırsam
İnşallah değerlerin kat kat artar da sağlıklı bebek kucakladıktan sonra spora devam edersin :)
Cinsiyeti öğrendin mi :)Bugn tam 14+0 olduk canm çok şükür inslh herşey yolundadır :)
Yok canım ya çok kişi duydum düşük yaptığı ya da kürtaj olduğu ay sonrasında hamile kalan rahim önceki aydan hazır hissediyormuş çünkü kendini daha kolay oluyormuş biz çok ince eleyip sık dokuyoruz dinlenme olsun falan diye Rabbim hayr etsin İnşallah duam seninle gelişmeleri bekliyorumÇok sağol bende kendimi öyle teselli ediyorum adet günümü bilmediğim için değer hakknda yorum yapamıyoz malum yarın güzel haberle gelirim inşallah. Ben aylarca boşuna belimde yastıkla yatmışım. Nasipte olunca geliyomuş zaten öyleydi biliyordum ama birebir yaşayınca değişik oldum. Rahimden parça aldılarya hani. Yerleşmesi sürecinde bi sıkıntı olur mu acaba
Mrb kuzum geçen ay habern varmı bilmiyorum 6 martta kürtaj oldum dış gebelikti. Dr korun dedi ama becerememişim yarın akşam yine kan vereceğim o zaman belli olur artk.ZK_ASK canım merhaba hamiş çıkmışsın naptın çok sevindim vallahi
Yok canım ya çok kişi duydum düşük yaptığı ya da kürtaj olduğu ay sonrasında hamile kalan rahim önceki aydan hazır hissediyormuş çünkü kendini daha kolay oluyormuş biz çok ince eleyip sık dokuyoruz dinlenme olsun falan diye Rabbim hayr etsin İnşallah duam seninle gelişmeleri bekliyorum
ZK_ASK canım Zehra uzun zamandır sayfaya girmiyordum . Değerini gördüm ve çok sevindim . Ben diyetisyen kontrolünde zayıflamaya başladım tabi eşim de . Önümüzde 2-3 aylık bi dinlenme maratonu var Bebek için . Ramazan'dan sonra devam çalışmalara . Tabi bu süreçte eşim test de yaptıracak . Bazen mucizeler hiç ummadığın anda gelirler . İnşallah bu sefer herşey güZel olacak . Dualarım sizlerle . Nisaberatim Rabbim yüzünüzü güldürsün kızlar . Ve daha etiketleyemeğim canım dostlarım . Herşey güzel olsun . Kimse üzülmesin . Hep sayfayı ziyaret ettiğimde güzel haberlerinizi alayım inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?