2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yok şükür gece yatağa girince kasık ağrısından inledim resmen ama şuan iyiym yarın akşamı bekliyorum sabırsızlıkla :) sen nasılsın? Niye karamsar ve mutsuzsun???? Gözümden kaçtı sanmaa
adet gunum yaklaştı ya ondandr sabah bı test yaptım ilk defa negatıf cıktı blyn hep pozıtıf cıkardı bnm testler bu nepnegatıftı bu ay cıtayı fazla yukselttım kuzum o yuzdn bıraz kotuyum ama geçer geçer
bu arada bebiş yerleşme donemı cekeceksın sancıları bırazcık canm bnm

Dün markette fenalık geçirdim çok kötü oldum brde kustm eve geldm artk tek çıkmam gözüm kararp kalbim çarpmaya durunca uçuyorum sanıyorum uzun suruyo bazn aksi gbi hep eşim evde yokken oluyo
ablamdan bılıyrm tansıyonu dusmuştu yolda yıgıldı kaldı cok kızmştm onada tek gtme dye bn evde kendını kotu hissettgndede ayaga kalkma pek olur mu kıyamm ya

aaa cok geçmiş olsun canm şükür bişey yokmuş Rabbım hep korusun sızı canm bnm mınık cekırdek ailene kaza bela musıbet vermesn

Tamamen şoktaydım bi çok kişiyi unutmuşum o an sonucu gördüm direkt buraya yazdm kuzum. İki gün önceki Msjıma cvp vermeni bekliyodum hiç girmedin sandım. Yaa çok sağol hiç beklemiyodum biliyosun. Yarın ki değer artmış olur inşallah :)

Kurtaj materyali sonucunu bekleyecez ilk adetten sonra da korunmayabilirsin dedi. Ramazan da geliyo bilmiyorum bakalim. Dusuk olmayacak bidaha deseler hemen calismalara baslarim da biraz korkum var o konuda canimm. Sen de dikkat et kendine yaninda refakatci mi bulundursan acaba

Amiin canim. Evet insan asama asama diliyor beklentileri ona gore oluyo insallah 9ay boyunca hersey yolunda giden bi hamilelik olsun. Hepimize de oyle nasip etsin :))

Takipteyim hep . Ama iş dolayısıyla pek vaktim olmuyor . Geceleri okuyorum . Bu aralar zaman bana hızlı işliyor . Dualaşalım inşallah .

merhaba bnde araniza katilabilirmiyim.ben 2 yil 3 aylik evliyim gecen ay adetim iki gun surdu agrisiz ....bu ay ise 3 ve 4.gun lekelenme oldu... ve agrili surdu... adetime 12 gun kaldi adetten sonra ikinci gun iliski oldu iliskiden bir gun sonra pembe bidamla kadar agrili bisekilde sabah leke geldi dunde kolllarimin uyusuklugu bacaklarimin agrisi ve ayaklarimin ustunde duramiyordum uykum okadar cok geliyorduki bacaklarimin agrisindan yatamadim gecen sabah kollarimin uyusuklugu kol bileklerimdeki damarlar bile belirginlesmisti acaba dollenme belirtisimidir bunlar adetten iki gunde bir iliskiye giriyoruz bide acaba tutunmusmudur lutfen dua edin

Aminnnnnnn :)

sümüksü beyaz krem gbi akıntı diyolarya hani o hamilelikte mi geliyo çok afedersin sordum ama

Benmde gözlerimi kan çanağı yapmıştı iki gün kullandım daha içmedm hiç. Sabahları ve akşamları aç karna limonlu su içiyomusun :)

aynen.. sıcak su limon tabi ki devam :) bi de sabahları kuru kayısı 2 adet yiyorum :) porsiyonlar küçük hafta da 3 gün 45 dk yürüyüş öyle

nerden bulcak ki iyi bari az verms inslh tekrar kalirsin sorun cikmazda su ilaçları kullanıyorsun demi bağışıklık sistemi ile alakalı olani

Canım mesaji okudum ama yoguniktan yazamadım. Bu ay benim birim nöbetçi ve imza yetkisi bende.

Canım güzel düşün insallah güzel haberlerini alacağız. Yarını merakla bekliyorum. Bu sefer evladın seninle sağlıkla gelişecek inanıyorum

İnşallah kuzum inşallah bu ay hüsran olmaz. Allah hayırlı ve sağlıklı gebelik nasip etsin

aynen.. sıcak su limon tabi ki devam :) bi de sabahları kuru kayısı 2 adet yiyorum :) porsiyonlar küçük hafta da 3 gün 45 dk yürüyüş öyle
Kaç kiloyla başlamıştın kuzum bende epey incelme oldu resmni atayım mı özelden :))

Salatalık yeşil elma limon maydanoz çubuk tarçın karanfil ne bulursam attım suya sürekli onu içtim ceviz beklettim suyunu içtim defne yaprağı tarçın kaynattım içtim ayran kefir tarçınlı yoğurt naneli biberli sumaklı yogurt günde 5 litre su içtim galiba ondan yumurtlama akıntım geldi su ve hareket etkiliyor Tüm vücudu :) sabah akşam şekersiz Türk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…