- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
adet gunum yaklaştı ya ondandr sabah bı test yaptım ilk defa negatıf cıktı blyn hep pozıtıf cıkardı bnm testler bu nepnegatıftı bu ay cıtayı fazla yukselttım kuzum o yuzdn bıraz kotuyum ama geçer geçerYok şükür gece yatağa girince kasık ağrısından inledim resmen ama şuan iyiym yarın akşamı bekliyorum sabırsızlıkla :) sen nasılsın? Niye karamsar ve mutsuzsun???? Gözümden kaçtı sanmaa
ablamdan bılıyrm tansıyonu dusmuştu yolda yıgıldı kaldı cok kızmştm onada tek gtme dye bn evde kendını kotu hissettgndede ayaga kalkma pek olur mu kıyamm yaDün markette fenalık geçirdim çok kötü oldum brde kustm eve geldm artk tek çıkmam gözüm kararp kalbim çarpmaya durunca uçuyorum sanıyorumuzun suruyo bazn aksi gbi hep eşim evde yokken oluyo
aaa cok geçmiş olsun canm şükür bişey yokmuş Rabbım hep korusun sızı canm bnm mınık cekırdek ailene kaza bela musıbet vermesnİnşallah canım. Nasipten öte köy yok onu yaşycaz. Eşimi bekliyordum kaza yapmış Allahım şükür kötü bişy yok geçen ay ki hamileliğimde büyük bi deprem olmuştu biliyosun nasıl panik olmuştum. şimdide bu.
Allah kazadan beladan şerden korusun hepimizi
Canım ya beni nasıl etiketlemeZsin böyle güzel bir haberi tesadüflen sayfalar arasında gördüm tebrik ederim Çok ama çok sevindim Her şey çok güzel olacak inşallah lütfen kötü düşünme dualarımdasın
Canım ya beni nasıl etiketlemeZsin böyle güzel bir haberi tesadüflen sayfalar arasında gördüm tebrik ederim Çok ama çok sevindim Her şey çok güzel olacak inşallah lütfen kötü düşünme dualarımdasın
Allah razı olsun tatlım. Ucuz atlatıyoruz hep çok şüküraaa cok geçmiş olsun canm şükür bişey yokmuş Rabbım hep korusun sızı canm bnm mınık cekırdek ailene kaza bela musıbet vermesn
Ne kadr verdi korunma? Allah tan hamile kalmanda sıkıntı yok inslh korunmayı bıraktığın an yine olur.
Geçenlerde bir 4 5 gün giremedim paketm yoktu ondan sonra dahil olmadim sohbetlere :) yoksa okuyorum gelip sizlere bakıyorum
Yaa canım inşallah sizinde ilk korunmayı bıraktığınız ay hamile kalırsın. Son kaybın olsun Rabbim bir daha böyle üzücü olay yaşatmasın hiç birimize hiç kimseye inşallah.
Benimki bu sefer yerleşebilsin tek dileğim o :)) sağa sola sapmadan dümdüz ilerlese yolu bulacakta oraların yabancısı oda :)))
Takipteyim hep . Ama iş dolayısıyla pek vaktim olmuyor . Geceleri okuyorum . Bu aralar zaman bana hızlı işliyor . Dualaşalım inşallah .Kuzum sende az kahrımı çekmedin Allah razı olsun çok sağol. Arada gel özletme lütfen ya. Zayıflamana çok çok sevindim aynen epey bi kilo ver inşallah eşinin test sonuçları da güzel çıksın. Dualarım hepinizle. Kendine çok dikkat et
onu 4 gün kullandım canım bana göre değil o yaa . mide rahatsızlığı yaptıChia yapmış olabilir :))
Benmde gözlerimi kan çanağı yapmıştı iki gün kullandım daha içmedm hiç. Sabahları ve akşamları aç karna limonlu su içiyomusun :)onu 4 gün kullandım canım bana göre değil o yaa . mide rahatsızlığı yaptı
:)
Kurtaj materyali sonucunu bekleyecez ilk adetten sonra da korunmayabilirsin dedi. Ramazan da geliyo bilmiyorum bakalim. Dusuk olmayacak bidaha deseler hemen calismalara baslarim da biraz korkum var o konuda canimm. Sen de dikkat et kendine yaninda refakatci mi bulundursan acaba
Amiin canim. Evet insan asama asama diliyor beklentileri ona gore oluyo insallah 9ay boyunca hersey yolunda giden bi hamilelik olsun. Hepimize de oyle nasip etsin :))
Benmde gözlerimi kan çanağı yapmıştı iki gün kullandım daha içmedm hiç. Sabahları ve akşamları aç karna limonlu su içiyomusun :)
Canm 11.hafta erkek gbi dedi br dahaki geldiğinde kesinlestirirz dediCinsiyeti öğrendin mi :)
Kurtaj materyali sonucunu bekleyecez ilk adetten sonra da korunmayabilirsin dedi. Ramazan da geliyo bilmiyorum bakalim. Dusuk olmayacak bidaha deseler hemen calismalara baslarim da biraz korkum var o konuda canimm. Sen de dikkat et kendine yaninda refakatci mi bulundursan acaba
Amiin canim. Evet insan asama asama diliyor beklentileri ona gore oluyo insallah 9ay boyunca hersey yolunda giden bi hamilelik olsun. Hepimize de oyle nasip etsin :))
Sağol canm benm . Sen nasılsın?ablamdan bılıyrm tansıyonu dusmuştu yolda yıgıldı kaldı cok kızmştm onada tek gtme dye bn evde kendını kotu hissettgndede ayaga kalkma pek olur mu kıyamm ya
Canım mesaji okudum ama yoguniktan yazamadım. Bu ay benim birim nöbetçi ve imza yetkisi bende.Tamamen şoktaydım bi çok kişiyi unutmuşum o an sonucu gördüm direkt buraya yazdm kuzum. İki gün önceki Msjıma cvp vermeni bekliyodum hiç girmedin sandım. Yaa çok sağol hiç beklemiyodum biliyosun. Yarın ki değer artmış olur inşallah :)
İnşallah kuzum inşallah bu ay hüsran olmaz. Allah hayırlı ve sağlıklı gebelik nasip etsinCanım mesaji okudum ama yoguniktan yazamadım. Bu ay benim birim nöbetçi ve imza yetkisi bende.
Canım güzel düşün insallah güzel haberlerini alacağız. Yarını merakla bekliyorum. Bu sefer evladın seninle sağlıkla gelişecek inanıyorum
Kaç kiloyla başlamıştın kuzum bende epey incelme oldu resmni atayım mı özelden :))aynen.. sıcak su limon tabi ki devam :) bi de sabahları kuru kayısı 2 adet yiyorum :) porsiyonlar küçük hafta da 3 gün 45 dk yürüyüş öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?