- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
bn iyiyim beklıyrm çok siddetlı kasık bel agrım var cıktım 20 dakıkadr yuruyrm yurumk rahatlatp reglıyı gtryr haffde yagmur cıseliyoSağol canm benm . Sen nasılsın?
Çok geçmiş olsun canım yaa. Birşey olmamış şükür. Hakkında hayırlısı inşallah güzel sonuç alacaksınİnşallah canım. Nasipten öte köy yok onu yaşycaz. Eşimi bekliyordum kaza yapmış Allahım şükür kötü bişy yok geçen ay ki hamileliğimde büyük bi deprem olmuştu biliyosun nasıl panik olmuştum. şimdide bu.
Allah kazadan beladan şerden korusun hepimizi
Kaç kiloyla başlamıştın kuzum bende epey incelme oldu resmni atayım mı özelden :))
Salatalık yeşil elma limon maydanoz çubuk tarçın karanfil ne bulursam attım suya sürekli onu içtim ceviz beklettim suyunu içtim defne yaprağı tarçın kaynattım içtim ayran kefir tarçınlı yoğurt naneli biberli sumaklı yogurt günde 5 litre su içtim galiba ondan yumurtlama akıntım geldi su ve hareket etkiliyor Tüm vücudu :) sabah akşam şekersiz Türk kahvesi
Biz gördük çok şükür iyiydi ,her şey şimdilik yolundaymış :) cinsiyeti öğrenemedik hiç oynamadı göstermedi kendini :)Ay ne güzel bizim kocis pazartesi izin alamamış salıya kaldi
Bizimki de 11. Haftada erkek gibi demişti bugün hiçççç oynamadı uyuyordu sıpa ,öğrenemedik sonuç olarak :)Canm 11.hafta erkek gbi dedi br dahaki geldiğinde kesinlestirirz dedi
Kesin mi regl olacagn ki . 4 gün önce yaptığın teste güvenme :)bn iyiyim beklıyrm çok siddetlı kasık bel agrım var cıktım 20 dakıkadr yuruyrm yurumk rahatlatp reglıyı gtryr haffde yagmur cıseliyo
bklyrm yanı canm
Neden çikolata yiyp gitmedn canm uyandırdı hareketlenmesi br daha aklında bulunsun çikolata ye git :)Bizimki de 11. Haftada erkek gibi demişti bugün hiçççç oynamadı uyuyordu sıpa ,öğrenemedik sonuç olarak :)
Kürtaj ı kaçırmışım canım çok geçmiş olsun ama birşey olmaz ya Allah büyük. Benim geçti bulantılar 14. Haftada geçti. büyüdük artık teyzesi inşallah bu günleri görürsün canımMrb kuzum geçen ay habern varmı bilmiyorum 6 martta kürtaj oldum dış gebelikti. Dr korun dedi ama becerememişim yarın akşam yine kan vereceğim o zaman belli olur artk.
Sen nasılsın bulantıların geçti mi
ama bu sancılar normal değil ki oyle bı ıslaklık hissettım hmn eve geldım pedı aldm vc grdm o sancıya sadece seffaf bol akıntı gelmiş şimdide sarıya dondu anlamadığım agrıda kesıldı ama bn adet oncesı agrı cekmem olmadan bı kaçsaat once başlar ve olduğumda bu denlı bı agrı olurduKesin mi regl olacagn ki . 4 gün önce yaptığın teste güvenme :)
bide bu sabah ıdrar testı yaptm canm negatıftı yanı yalandan bıle golge cıkarmadıKesin mi regl olacagn ki . 4 gün önce yaptığın teste güvenme :)
Darısı bize inşallah insan merak ediyor hareketlerini hissetseydik bir içimiz rahatlardiBiz gördük çok şükür iyiydi ,her şey şimdilik yolundaymış :) cinsiyeti öğrenemedik hiç oynamadı göstermedi kendini :)
ZK_ASK can sana ıkı sorum olcak
1. uzayan akıntıdan kaçgun sonra korunmasız ilişkin oldu
2. akıntıdan once olmuşmuydu
Teyzesi ham yapsın onuu. İnşallah kuzum. Rabbm iyiliğinizi daim kılsınKürtaj ı kaçırmışım canım çok geçmiş olsun ama birşey olmaz ya Allah büyük. Benim geçti bulantılar 14. Haftada geçti. büyüdük artık teyzesi inşallah bu günleri görürsün canım
cnm ben 70 kilo ile başladım porsiyon küçülttm sabah öğle akşam sıcak su limon içtim. akşamları pul biberli süzme yoğurt yedim. meyva fazla yiyemiyorum şekerim olduğu için yyarım elma öğlen yada kış armut u . sabah ları bi ara ip atlıyordum :) bu hafta hiç atlamadım belim ağrıyor ama yürüyüş yaptım. bugün akşam yarın akşam düğün var malum kurt dökme falan olur öyle yani
sabahları 2 adet de katısı yedim . hafta da bir de biberiye ve sinameki çayı içiyorum iyi geliyor
Allah razı olsun kuzum sağolasınÇok geçmiş olsun canım yaa. Birşey olmamış şükür. Hakkında hayırlısı inşallah güzel sonuç alacaksın
Aminnnnnnn :)
sümüksü beyaz krem gbi akıntı diyolarya hanio hamilelikte mi geliyo çok afedersin sordum ama
nerden bulcak ki iyi bari az verms inslh tekrar kalirsin sorun cikmazda su ilaçları kullanıyorsun demi bağışıklık sistemi ile alakalı olani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?