2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Çok geçmiş olsun canım yaa. Birşey olmamış şükür. Hakkında hayırlısı inşallah güzel sonuç alacaksın

cnm ben 70 kilo ile başladım porsiyon küçülttm sabah öğle akşam sıcak su limon içtim. akşamları pul biberli süzme yoğurt yedim. meyva fazla yiyemiyorum şekerim olduğu için yyarım elma öğlen yada kış armut u . sabah ları bi ara ip atlıyordum :) bu hafta hiç atlamadım belim ağrıyor ama yürüyüş yaptım. bugün akşam yarın akşam düğün var malum kurt dökme falan olur öyle yani
sabahları 2 adet de katısı yedim . hafta da bir de biberiye ve sinameki çayı içiyorum iyi geliyor

Mrb kuzum geçen ay habern varmı bilmiyorum 6 martta kürtaj oldum dış gebelikti. Dr korun dedi ama becerememişim yarın akşam yine kan vereceğim o zaman belli olur artk.

Sen nasılsın bulantıların geçti mi
Kürtaj ı kaçırmışım canım çok geçmiş olsun ama birşey olmaz ya Allah büyük. Benim geçti bulantılar 14. Haftada geçti. büyüdük artık teyzesi inşallah bu günleri görürsün canım

Kesin mi regl olacagn ki . 4 gün önce yaptığın teste güvenme :)
ama bu sancılar normal değil ki oyle bı ıslaklık hissettım hmn eve geldım pedı aldm vc grdm o sancıya sadece seffaf bol akıntı gelmiş şimdide sarıya dondu anlamadığım agrıda kesıldı ama bn adet oncesı agrı cekmem olmadan bı kaçsaat once başlar ve olduğumda bu denlı bı agrı olurdu
hayrlısı Allahtan

ZK_ASK can sana ıkı sorum olcak
1. uzayan akıntıdan kaçgun sonra korunmasız ilişkin oldu
2. akıntıdan once olmuşmuydu

Akıntıdan önce hep korunuyodum. Akıntı geldiği günde ilişki oldu yine korunduk. Aradan iki üç gün geçti ondan sonra ilişki oldu sabah akşam. Korunmadım yumurta yaşamıyodur nasılsa dedim kuzum zaten ilişkiden sonra kalkıp tuvalete gittim. Geçen gün tam 3 saat boyunca aralıksız yürüdüm spor amaçlı biliyon

Oh maşallahhhh :)) kurtları dökecen yanii :) hedefin kaç kuzum çok güzel vermişsin maşallah ip atlamak çok kalori yakıyo bende dün ip aldım atlarım diye sonra kan verdm kaldı öylece

Aminnnnnnn :)
sümüksü beyaz krem gbi akıntı diyolarya hani o hamilelikte mi geliyo çok afedersin sordum ama

Evet canim oldukca beyaz akinti oluyo. Benim az olmustu baslarda

nerden bulcak ki iyi bari az verms inslh tekrar kalirsin sorun cikmazda su ilaçları kullanıyorsun demi bağışıklık sistemi ile alakalı olani

Vitaminleri iciyorum diye az zaman verdi ama genetik sonucu da beklememiz lazim iki ay surebilir. Bagisiklik ile ilgili ilaclari biraktim vucud kendini toplasin yeniden testler yapilacak anti tpo falan bakilacak ona gore ilaca baslayacam canim.

Yaa buarada kayseri huma hastanesinde doktor ersad batmaz hakkinda bilgisi olan var mi.

Prof dan daha uygun hastane fiyatlari ona gitmeyi dusunuyorum bir de.

Kızlar ben sağlık Ocağı'na gittim dün geç girmişim sabah gitmem gerekiyormuş adet olacağım gbi ağrım var dedim belim ağrıyor dedim yerleşme kanaması gibi mevsimden de kaynaklanıyor olabilir dedi ama dedim daha önce böyle bişey olmamıştı Pazartesi erken den gel aç karnına bi bakalım şekere de bakalım dedi.hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…