2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

yanı aslında akıntı olunca yumurta catlamamış oluyo o zaman

Ne yaptn canm geldi mi adet. Kendini çok sıkma stresten uzak dur

Baya uzun is yani. Genetik daha önce yapilmadimi ki size??

Bizim genetik testler yapildi esimde ve bende kromozom sorunu yok. Kan ihtilasmasi cikti bende. Bu kurtaj materyalinin genetik testi canim. Ne cikacak bilmiyorum fikrin var mi
He o genetik . Canm bebeğin kromozomlarina bakıyorlar işte eksiklik varsa sizle alakalı değil bu gebeliğe özgü deyip geçiyorlar. Eğer normal çıkarsa araştırmaya devam ediyorlar .

He o genetik . Canm bebeğin kromozomlarina bakıyorlar işte eksiklik varsa sizle alakalı değil bu gebeliğe özgü deyip geçiyorlar. Eğer normal çıkarsa araştırmaya devam ediyorlar .

Sonucu niye bekletiyolar ozaman. Iyi de ciksa kotude ciksa degisen bisey olmuyo gibi. Kromozom da anormallik olursa tup bebege mi yonlendirirler diye dusunmustum. Ama dogru diyorsun bizim kromozomlarda sorun yok bu bebekte olsa bile diger bebeklerde olmayabilir :) ayy ufkumu actin canim :))

Nisaberatim canım benimde uzayan akıntıdan iki gün sonra olmuştu ilişki o zaman misafirim vardı yatılı yumurtlama günümü kaçırdım diye çok üzülmüştüm hatta
bnm pazar gunu uzayan akıntı gelmşti ya bn oyuzdn hp pazar gunu catladı dyrdm demk kı aynı gun olmuyrmuş yeni farkettım

Nisaberatim canım benimde uzayan akıntıdan iki gün sonra olmuştu ilişki o zaman misafirim vardı yatılı yumurtlama günümü kaçırdım diye çok üzülmüştüm hatta
o zamn bnmkı pazartesı belkıde salı catladı eger oyle hesaplarsam bn kan testını ı. o. gun yapmş oldum yanı erkn
ama bu sabahkı ıdrr testımde negatıftı pazartesı olmazsam bıdaha test yaparm

Gunaydin...haftalar ilerledikce sanki daha kotu oluyorum bulantilarim bel agrim kalca kemigi agrim...sizler nasilsiniz bebek buyudukce iyi olunur deniliyo ama bizde durum boyle..13 hafta 3 gunluguz bugun

Neden çikolata yiyp gitmedn canm uyandırdı hareketlenmesi br daha aklında bulunsun çikolata ye git :)
Aynen canim benimde gostermedi popoyu donuktu doktor yarim saat dolas cikolata ye gel dedi oyle yaptim dondu ..cinsiyeti ogrenemeyenler dedigin gibi cikolata yiyip girsinler oluyo ...

Aynen canim benimde gostermedi popoyu donuktu doktor yarim saat dolas cikolata ye gel dedi oyle yaptim dondu ..cinsiyeti ogrenemeyenler dedigin gibi cikolata yiyip girsinler oluyo ...
Bn yiyip gidicem valla bu haftalarda keyfleri nasl isterse oyleler ne gitmisken kesinlige kavussun artık:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…