Akıntıdan önce hep korunuyodum. Akıntı geldiği günde ilişki oldu yine korunduk. Aradan iki üç gün geçti ondan sonra ilişki oldu sabah akşam. Korunmadım yumurta yaşamıyodur nasılsa dedim kuzum zaten ilişkiden sonra kalkıp tuvalete gittim. Geçen gün tam 3 saat boyunca aralıksız yürüdüm spor amaçlı biliyon
anladm canm ozele bak yazdm bnBilmiyorumokeanoss00 öyle diyoo :)
Ne yaptn canm geldi mi adet. Kendini çok sıkma stresten uzak durama bu sancılar normal değil ki oyle bı ıslaklık hissettım hmn eve geldım pedı aldm vc grdm o sancıya sadece seffaf bol akıntı gelmiş şimdide sarıya dondu anlamadığım agrıda kesıldı ama bn adet oncesı agrı cekmem olmadan bı kaçsaat once başlar ve olduğumda bu denlı bı agrı olurdu
hayrlısı Allahtan
Baya uzun is yani. Genetik daha önce yapilmadimi ki size??Evet canim oldukca beyaz akinti oluyo. Benim az olmustu baslarda
Vitaminleri iciyorum diye az zaman verdi ama genetik sonucu da beklememiz lazim iki ay surebilir. Bagisiklik ile ilgili ilaclari biraktim vucud kendini toplasin yeniden testler yapilacak anti tpo falan bakilacak ona gore ilaca baslayacam canim.
Baya uzun is yani. Genetik daha önce yapilmadimi ki size??
He o genetik . Canm bebeğin kromozomlarina bakıyorlar işte eksiklik varsa sizle alakalı değil bu gebeliğe özgü deyip geçiyorlar. Eğer normal çıkarsa araştırmaya devam ediyorlar .Bizim genetik testler yapildi esimde ve bende kromozom sorunu yok. Kan ihtilasmasi cikti bende. Bu kurtaj materyalinin genetik testi canim. Ne cikacak bilmiyorum fikrin var mi
He o genetik . Canm bebeğin kromozomlarina bakıyorlar işte eksiklik varsa sizle alakalı değil bu gebeliğe özgü deyip geçiyorlar. Eğer normal çıkarsa araştırmaya devam ediyorlar .
yok gelmedı sıkmıyrm gelsin bitsnde calışmalara baslım dıyrm ama eli kulağında gelir cnmNe yaptn canm geldi mi adet. Kendini çok sıkma stresten uzak dur
bnm pazar gunu uzayan akıntı gelmşti ya bn oyuzdn hp pazar gunu catladı dyrdm demk kı aynı gun olmuyrmuş yeni farkettımNisaberatim canım benimde uzayan akıntıdan iki gün sonra olmuştu ilişki o zaman misafirim vardı yatılı yumurtlama günümü kaçırdım diye çok üzülmüştüm hatta
o zamn bnmkı pazartesı belkıde salı catladı eger oyle hesaplarsam bn kan testını ı. o. gun yapmş oldum yanı erknNisaberatim canım benimde uzayan akıntıdan iki gün sonra olmuştu ilişki o zaman misafirim vardı yatılı yumurtlama günümü kaçırdım diye çok üzülmüştüm hatta
Aynen canim benimde gostermedi popoyu donuktu doktor yarim saat dolas cikolata ye gel dedi oyle yaptim dondu ..cinsiyeti ogrenemeyenler dedigin gibi cikolata yiyip girsinler oluyo ...Neden çikolata yiyp gitmedn canm uyandırdı hareketlenmesi br daha aklında bulunsun çikolata ye git :)
Kısmet canm Allah ım br an önce nasip eder umarm :)yok gelmedı sıkmıyrm gelsin bitsnde calışmalara baslım dıyrm ama eli kulağında gelir cnm
Bn yiyip gidicem valla bu haftalarda keyfleri nasl isterse oyleler ne gitmisken kesinlige kavussun artık:)))Aynen canim benimde gostermedi popoyu donuktu doktor yarim saat dolas cikolata ye gel dedi oyle yaptim dondu ..cinsiyeti ogrenemeyenler dedigin gibi cikolata yiyip girsinler oluyo ...
ve kızlar oldum dungece 10uydu erkn geldı huyudr hiç gecıkmz nasıp artık ama rahatladım bı yandanda adet olunca acaba kalkıyo gıdyo kafadanNisaberatim canım benimde uzayan akıntıdan iki gün sonra olmuştu ilişki o zaman misafirim vardı yatılı yumurtlama günümü kaçırdım diye çok üzülmüştüm hatta
Kısmet canm Allah ım br an önce nasip eder umarm :)
Günaydın 16. Haftada bitiyor genelde canımGunaydin...haftalar ilerledikce sanki daha kotu oluyorum bulantilarim bel agrim kalca kemigi agrim...sizler nasilsiniz bebek buyudukce iyi olunur deniliyo ama bizde durum boyle..13 hafta 3 gunluguz bugun
Hayırlısı canım benim o dediğimi bi araştırırmısınve kızlar oldum dungece 10uydu erkn geldı huyudr hiç gecıkmz nasıp artık ama rahatladım bı yandanda adet olunca acaba kalkıyo gıdyo kafadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?