2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ve kızlar oldum dungece 10uydu erkn geldı huyudr hiç gecıkmz nasıp artık ama rahatladım bı yandanda adet olunca acaba kalkıyo gıdyo kafadan

Onumuzdeki maclara artik canimm yanlis anlama ama senin yumurta takibi falan yaptirman ek tedaviye gecmen lazim.Zaman kaybi yasamaman icin soyluyorum. En azindan bi iki ay dr kontrolunde deneyebilirsin.

Tabi bence vardır canım. Doğuda ki hayatın nasıl olduğunu cok iyi bilirim o hapislik falan. Cok zor. Ama bence en azindan uykuna dikkat etmelisin düzenli hayat sağlıklı hayat zaten vücuda direkt etki ediyor. Tiroidler vücudun orkestra şefi gibi diyordu doktorum bana o düzgün çalışmazsa herseye etki eder diyordu. Bu arada 0.9 bence cok düşük bi deger değil 1 falan zaten normal ki. Benim degerim bi ara0.99 du sevincten havalara uçmuştum.
Iki üç gündür misafir vardi yazamadım gec cevap veriyorum o yüzden canim. Bu arada dereotunun tiroidleri duzenlemesinde cok faydasi var diyolar bi arastir istersen.

Canım yiyecektim ama kahvaltı yapmadan gitmek kısmet oldu canım da çikolata yemek istemedi yoksa biliyordum :)
Ammaannn öğrenirsin zahar :) 20.haftaya brsey kalmadı zatn detaylı ultrason da herşey çok daha net olur bn cumartesi gidecm detaylı ultrasonu konuşup br dahakinde direk detayliya girecem 19.hafta olurm sonraki aya

Ammaannn öğrenirsin zahar :) 20.haftaya brsey kalmadı zatn detaylı ultrason da herşey çok daha net olur bn cumartesi gidecm detaylı ultrasonu konuşup br dahakinde direk detayliya girecem 19.hafta olurm sonraki aya
İyi olsunlar da canım cinsiyet öğrenilir zaten :) 20. Haftada mı ayrıntılı ultrasyona giriliyor hiç bilmiyom sormadım

ZK_ASK canımmmmm bu sefer oldu Insallah dua edelim burdaki bütün kızlar... Hangimizin duasi kabul olacak belli mi? Ama bence gecen ay onca aci cektikten sonra bu ay Rabbim yüzünü güldürecek. Korundugun halde boşa vermemiştir güzel Allahım illa vardir bi güzel sebebi.... Insallah guzel olacak kanamanda yok vak maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…