- 2 Ekim 2016
- 673
- 1.126
- 33
- 42
ve kızlar oldum dungece 10uydu erkn geldı huyudr hiç gecıkmz nasıp artık ama rahatladım bı yandanda adet olunca acaba kalkıyo gıdyo kafadan
Tabi bence vardır canım. Doğuda ki hayatın nasıl olduğunu cok iyi bilirim o hapislik falan. Cok zor. Ama bence en azindan uykuna dikkat etmelisin düzenli hayat sağlıklı hayat zaten vücuda direkt etki ediyor. Tiroidler vücudun orkestra şefi gibi diyordu doktorum bana o düzgün çalışmazsa herseye etki eder diyordu. Bu arada 0.9 bence cok düşük bi deger değil 1 falan zaten normal ki. Benim degerim bi ara0.99 du sevincten havalara uçmuştum.osay3
euthyrox canım ılacın adı yuksekken kullandım dustu ıste smdı 0.9 bıraktım ben baska bır doktora gıdecegım sımdı de yukselsın dıye ugrasıcaz ıste ...
korunma yok canım tam gaz calısıyoruz artık ıstıyoruz cunku ama engel denıyor bılmıyorum ...
stres herseyın bası zaten haklısın ..
onun dısında bırsey danısıcam benım calısırken cok aktıf bır hayatım vardı gunde 20 dk ıse yururdum gıdıp gelırken 40 dk toplam ,ona gore duzenlı bır hayat yanı ...sonra doguya tasındık ve eve hapıs oldum dısarı ımkansız cıkmam evde kendımce arada bır hareket yapıyorum ama yetrsız tabı ...yanı duragan bır hayat hareket yok denıcek kadar az oglene kadar uyuyorum gec yatıyorum skldım ıyıce bunlarında etkısı vardır dıye dusunuyorum sence alakası var mıdır ?
Çok stresten uzak dur dedigm o şeyi yaptr bu ay :)ve kızlar oldum dungece 10uydu erkn geldı huyudr hiç gecıkmz nasıp artık ama rahatladım bı yandanda adet olunca acaba kalkıyo gıdyo kafadan
Canım yiyecektim ama kahvaltı yapmadan gitmek kısmet oldu canım da çikolata yemek istemedi yoksa biliyordum :)Neden çikolata yiyp gitmedn canm uyandırdı hareketlenmesi br daha aklında bulunsun çikolata ye git :)
Sağlıklı bir şekilde görürsünüz inşş ,hareketlerini de Allahın izniyle hissederiz :)Darısı bize inşallah insan merak ediyor hareketlerini hissetseydik bir içimiz rahatlardi
Ammaannn öğrenirsin zahar :) 20.haftaya brsey kalmadı zatn detaylı ultrason da herşey çok daha net olur bn cumartesi gidecm detaylı ultrasonu konuşup br dahakinde direk detayliya girecem 19.hafta olurm sonraki ayaCanım yiyecektim ama kahvaltı yapmadan gitmek kısmet oldu canım da çikolata yemek istemedi yoksa biliyordum :)
İyi olsunlar da canım cinsiyet öğrenilir zaten :) 20. Haftada mı ayrıntılı ultrasyona giriliyor hiç bilmiyom sormadımAmmaannn öğrenirsin zahar :) 20.haftaya brsey kalmadı zatn detaylı ultrason da herşey çok daha net olur bn cumartesi gidecm detaylı ultrasonu konuşup br dahakinde direk detayliya girecem 19.hafta olurm sonraki aya
ŞahaneeeeeeeeBugun 2 saat erken verdim kanı :)
39 çıktı :)
Hayırlı olsun annesi daha küçücük ,sağlıklı gebelikler dilerim :)Bugun 2 saat erken verdim kanı :)
İnşallah bu sefer güzel sağlıkla hayırlıca ilerleriz :)Hayırlı olsun annesi daha küçücük ,sağlıklı gebelikler dilerim :)
Maşallah zehracım ya çok şükür inşallah güzel güzel olması gerektiği gibi katlansın ayy çok sevindim yA
Maşallah taze anneeee inşaallah sağlıkla ilerlersiniz duanda banada yer ver artık hamişsinTatlım inşallah güzel devam ederiz. Bunun 2 katı 78 mi oluyo 80 üzeri mi çıkması lazm iki gün sonra
Geliyoooor minnos :)) Maşallah:)Bugun 2 saat erken verdim kanı :)
Amin canım inşallah 80 üzeri çıkar hatta 78 olması gereken tabi hatta 70 te olur ama bence senin 93 çıkacakTatlım inşallah güzel devam ederiz. Bunun 2 katı 78 mi oluyo 80 üzeri mi çıkması lazm iki gün sonra
Maşallah ya cok sevindim geçen ayın hüznü mutluluğa döner insallah hiç boZulmaz bu güzellik...❤Bugun 2 saat erken verdim kanı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?