Bugun 2 saat erken verdim kanı :
39 çıktı :)
18ile 24 arası giriliyormus canm bn gidince konuşacamİyi olsunlar da canım cinsiyet öğrenilir zaten :) 20. Haftada mı ayrıntılı ultrasyona giriliyor hiç bilmiyom sormadım
ZK_ASK sağlıkla büyür inşallah canım küçük meleğin
ZK_ASK canımmmmm bu sefer oldu Insallah dua edelim burdaki bütün kızlar... Hangimizin duasi kabul olacak belli mi? Ama bence gecen ay onca aci cektikten sonra bu ay Rabbim yüzünü güldürecek. Korundugun halde boşa vermemiştir güzel Allahım illa vardir bi güzel sebebi.... Insallah guzel olacak kanamanda yok vak maşallah
Sukur rabbime :) devamini bekliyoruz sagliklaa insallah
Okudum canımKızlar bana birer defa ayetel kürsi okur musunuz? Adım merve. Tez zamanda gebe kalmam için.
Maşallah ya cok sevindim geçen ayın hüznü mutluluğa döner insallah hiç boZulmaz bu güzellik...❤
Amin canım inşallah 80 üzeri çıkar hatta 78 olması gereken tabi hatta 70 te olur ama bence senin 93 çıkacak
İnşallah :) inşallahhhhh sağlıkla gelsinnn ♡♡♡♡Geliyoooor minnos :)) Maşallah:)
Maşallah taze anneeee inşaallah sağlıkla ilerlersiniz duanda banada yer ver artık hamişsin
Okudum canım Allah nasip etsin insallahKızlar bana birer defa ayetel kürsi okur musunuz? Adım merve. Tez zamanda gebe kalmam için.
Amin amin Rabbim herkesin gönlüne gör e versin insallahAklıma gelmezdi ama ne zaman ne olacagi bellı olmuyor işte. Allah razı olsun inşallah sağlıkla hayırla ilerleriz
Ben yerinde olsam bırakmazdım. Sütten ağzı yanan hesabı. Tabi hepsi öyle olacak diye kural yok ama geçen ay erken öğrenmen olası sonuçları engelledi şükür yoksa sen adet görüyorsun zannedecek tin kanaman yok şükür bu kez sağlıklı gebelik olacak inşallah bir kez daha ver derim bana sorarsanİnşallah canım sağolasın. Allah hepimize nasip etsin sağlıklı gebelik.
Eşim yarın iş için gdiyo bir hafta sonra gelecek. Ben yokken kan verme geldiimde verirsin süpriz olur dedi. Takibi bırakayım mı sence ne diyosun
Salı günü ver canım iki günde olsun takibin oda güzel artarsa 4 gün sonda tekrar yaptırıp doktora gidersinAman aman inşallah :)) eşim haftaya ver kanı diyo sence bekleyim mi?
Amin canim. Takipteyiz:)Kuzum benim inşallah bu sefer kaybetmem Allah yardm etsin bizlere. Geçen ay mahvolduk evetbir daha hamile kalamam sandım. Her yaşadığımız birer imtihan işte...
Evet Çok şükür kanama leke yok ona seviniyorum hayırlı haberler vermeyi almayı nasip etsin Rabbim
Yaaa hayırlı olsun çok sevindim varyaBugun 2 saat erken verdim kanı :)
39 çıktı :)
İnan hep aklımdasınız akrabalarıma sizlere tanıdığım tanımadığm herkese zaten ediyodum şimdi daha çok aklıma geliyo ediyorum. Rabbm kmsenin kucağını boş bırakmasın sorunsuz hamişlik geçirsin sağlıkla kucağına alsın herkes hayırlıca bi evlat sahibi olsun yaRabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?