2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ZK_ASK sağlıkla büyür inşallah canım küçük meleğin

İnşallah canım sağolasın. Allah hepimize nasip etsin sağlıklı gebelik.

Eşim yarın iş için gdiyo bir hafta sonra gelecek. Ben yokken kan verme geldiimde verirsin süpriz olur dedi. Takibi bırakayım mı sence ne diyosun

Kuzum benim inşallah bu sefer kaybetmem Allah yardm etsin bizlere. Geçen ay mahvolduk evet bir daha hamile kalamam sandım. Her yaşadığımız birer imtihan işte...

Evet Çok şükür kanama leke yok ona seviniyorum hayırlı haberler vermeyi almayı nasip etsin Rabbim

Maşallah taze anneeee inşaallah sağlıkla ilerlersiniz duanda banada yer ver artık hamişsin

İnan hep aklımdasınız akrabalarıma sizlere tanıdığım tanımadığm herkese zaten ediyodum şimdi daha çok aklıma geliyo ediyorum. Rabbm kmsenin kucağını boş bırakmasın sorunsuz hamişlik geçirsin sağlıkla kucağına alsın herkes hayırlıca bi evlat sahibi olsun yaRabbim

Ben yerinde olsam bırakmazdım. Sütten ağzı yanan hesabı. Tabi hepsi öyle olacak diye kural yok ama geçen ay erken öğrenmen olası sonuçları engelledi şükür yoksa sen adet görüyorsun zannedecek tin kanaman yok şükür bu kez sağlıklı gebelik olacak inşallah bir kez daha ver derim bana sorarsan

Amin canim. Takipteyiz:)

Allah razı olsun bitanem. Nolur bol dua et bana da aklına geldkçe dualarınıza muhtacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…