2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Amin gönlü güzel arkadaşım benim inşaallah hepimize nasip etsin Rabbim sizlerde hep benim aklımda duamdasınız

Canm gözün aydın böyle devam etsin inşlh agrin sizin akintin faln yok demi ?? ZK_ASK

Sağolasın tatlışım

Kasıklarımda ara ara ağrı oluyo. Göğüs ağrısı zaten var. Biraz belim ağrıyo dün malatya'ya gttk gidiş 2 saat geliş 2 saat yolda öldüm yollar kötüydü. Sabah iç çamaşırımı değiştrp çıkmıştm akıntı oluyodu ama çok fazla gelmiş bunlar normal mi?

Günaydınlar hanımlar zehracım güzel haberlerini bekliyorum
bu sefer rabbim yüzünü güldürecek inşallah

Tamam canım öyle yapayım akşam veriyordum kanı hep. Eşim yokken aksam hastaneye gidemem cok uzak. Gündüz versem yanlış mı alırım acaba sonucu. Ne çok soru sordum

Abartma kız fazla verme kiloyu :)

:)
canım sevindim değerlerin katlanıyor ve inşallah da hep böyle katlanarak devam edecek :) çook sevindim

iki gündür düğündeyim ne kadar kurt varsa döktüm valla hiç oturmadım sürekli oynadım. düğün mevsimine girdik ben her hafta oynarım artık :)

Tamam canım öyle yapayım akşam veriyordum kanı hep. Eşim yokken aksam hastaneye gidemem cok uzak. Gündüz versem yanlış mı alırım acaba sonucu. Ne çok soru sordum
selam canım çooooook tebrik ederim, genelde 48 saatte sonucu almak sağlıklı 4-5 saat önce sonucu alırsan biraz yanıltıcı olabilir canım.

Günaydın kızlar hepinize..
ZK_ASK kız cok sevindim allahın izniyle güzel sürer ve sonuçlanır.
dış gebelik sonrası biraz şaşkınlık içindeyim bende ama olan olmuş artık bundan sonrası için dikkat et sen , dualarımızdasın... Allahın izniyle herşey güzel olacak.
haberlerini paylaş hadi bakalım.

okeanoss00 gülüm sen de içini ferah tut allah aşkına kötü şeyler düşünme. Nereden çıkarıyorsun vallahi kafanı rahatlat yoksa stresten bu gebelik çekilmez hale gelecek.

Günaydın canım yoksun kaç gündür :)

Evet iki aydır sizi şaşırtıyorum kendimden hiç beklemezdim bende :) gelişmelerden habern yok sanrm, ben spora kendimi vermişken gayet korunduğumu sanarken bi kaç gün korunmayıveriyim nasılsa yumurtlama günü geçti dediğim zaman olmuş olan. Hani sormuştumya kanım 2.0 çıktı iki gün sonra <2.0 çıktı dıye. Siz dediniz 2nin altında diye. Bende oh dedim devam ettm bitmeyen bi göğüs ağrım vardı gelmeyen adet bide. İçimdeki seste git kan ver deyip duruyordu. <2.0 dan Toplam 5 gün sonra kanı verdim 12 çıktı. İki gün sonra yani dünde 39 çıktı. Lekelenmem yok şükür. Bakalım bu ay neler olacak 6 martta kürtaj 7 nisanda bhcg 12 :)

Sen nasılsın bakim? Bitti mi regl??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…