Allah razı olsun inşallah bitanemOkudum canım Allah nasip etsin insallah
Amin gönlü güzel arkadaşım benim inşaallah hepimize nasip etsin Rabbim sizlerde hep benim aklımda duamdasınızİnan hep aklımdasınız akrabalarıma sizlere tanıdığım tanımadığm herkese zaten ediyodum şimdi daha çok aklıma geliyo ediyorum. Rabbm kmsenin kucağını boş bırakmasın sorunsuz hamişlik geçirsin sağlıkla kucağına alsın herkes hayırlıca bi evlat sahibi olsun yaRabbim
55 e düşebilirsem çok iyi olacak yaa:)Oh maşallahhhh :)) kurtları dökecen yanii :) hedefin kaç kuzum çok güzel vermişsin maşallah ip atlamak çok kalori yakıyo bende dün ip aldım atlarım diye sonra kan verdm kaldı öylece
55 e düşebilirsem çok iyi olacak yaa:)
Yaaa hayırlı olsun çok sevindim varya
Salı günü ver canım iki günde olsun takibin oda güzel artarsa 4 gün sonda tekrar yaptırıp doktora gidersin
Günaydınlar hanımlar zehracım güzel haberlerini bekliyorum
bu sefer rabbim yüzünü güldürecek inşallah
Ben yerinde olsam bırakmazdım. Sütten ağzı yanan hesabı. Tabi hepsi öyle olacak diye kural yok ama geçen ay erken öğrenmen olası sonuçları engelledi şükür yoksa sen adet görüyorsun zannedecek tin kanaman yok şükür bu kez sağlıklı gebelik olacak inşallah bir kez daha ver derim bana sorarsan
İnşallah canım zamanla yaşayıp göreceğiz binlerde değer görebilecek miyim ilerde bakalm nasip
Abartma kız fazla verme kiloyu :)
selam canım çooooook tebrik ederim, genelde 48 saatte sonucu almak sağlıklı 4-5 saat önce sonucu alırsan biraz yanıltıcı olabilir canım.Tamam canım öyle yapayım akşam veriyordum kanı hep. Eşim yokken aksam hastaneye gidemem cok uzak. Gündüz versem yanlış mı alırım acaba sonucu. Ne çok soru sordum
Günaydın kızlar hepinize..
ZK_ASK kız cok sevindim allahın izniyle güzel sürer ve sonuçlanır.
dış gebelik sonrası biraz şaşkınlık içindeyim bende ama olan olmuş artık bundan sonrası için dikkat et sen , dualarımızdasın... Allahın izniyle herşey güzel olacak.
haberlerini paylaş hadi bakalım.
okeanoss00 gülüm sen de içini ferah tut allah aşkına kötü şeyler düşünme. Nereden çıkarıyorsun vallahi kafanı rahatlat yoksa stresten bu gebelik çekilmez hale gelecek.
Amiiin ,sağlıkla kucağına aldığın günü görürsün inşş :)İnşallah bu sefer güzel sağlıkla hayırlıca ilerleriz :)
İnşallah :) siz kaç hafta oldunuz bakimmAmiiin ,sağlıkla kucağına aldığın günü görürsün inşş :)
selam canım çooooook tebrik ederim, genelde 48 saatte sonucu almak sağlıklı 4-5 saat önce sonucu alırsan biraz yanıltıcı olabilir canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?