Hmm öğrendiğim iyi oldu ,sağol canım, doktor da söyler ya18ile 24 arası giriliyormus canm bn gidince konuşacam
:)
canım sevindim değerlerin katlanıyor ve inşallah da hep böyle katlanarak devam edecek :) çook sevindim
iki gündür düğündeyim ne kadar kurt varsa döktüm valla hiç oturmadım sürekli oynadım. düğün mevsimine girdik ben her hafta oynarım artık :)
Normal canım bu dönemde fazlaca olur bi an kesilir iki gün sonra bayağı gelir bunlara takılma akıntın biraz farklı da olabilir canım normal hallerimiz gibi olmuyo bazen koyu ve yoğun oluyorSağolasın tatlışım
Kasıklarımda ara ara ağrı oluyo. Göğüs ağrısı zaten var. Biraz belim ağrıyo dün malatya'ya gttk gidiş 2 saat geliş 2 saat yolda öldüm yollar kötüydü. Sabah iç çamaşırımı değiştrp çıkmıştm akıntı oluyodu ama çok fazla gelmiş bunlar normal mi?
Hiç deme yaaaZehracım bide hemen folik asit al doktorun vermesini bekleme sen başla şimdiden
14+5 olduk teyzesi :))Allahım isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlat versin bizlere de inş :)İnşallah :) siz kaç hafta oldunuz bakimm
progestana hiç ihtiyaç duyma inşalllahHiç deme yaaafolik asitim vardı folio. Kürtajdan sonra bıraktım kullanmayı. Nereye attıysam dün okadar aradım bulamıyorum. Bugun tekrar bakcm inşallah. Progestanda bekliyo oylece:)) geçen ayın hasılatı :))
Norml canm hatta kendini altına isemis sanabilirsinSağolasın tatlışım
Kasıklarımda ara ara ağrı oluyo. Göğüs ağrısı zaten var. Biraz belim ağrıyo dün malatya'ya gttk gidiş 2 saat geliş 2 saat yolda öldüm yollar kötüydü. Sabah iç çamaşırımı değiştrp çıkmıştm akıntı oluyodu ama çok fazla gelmiş bunlar normal mi?
Artk zayıflarsın da :) oh valla döktürr
Bende evde oynuyodum :)) maksat kalori yansın :) şmdi de slow adımlarla hareket ediyorum
Canım doktor bana magnezyum demir ilaçları verdi ellerini net gördü çok şaşırdı bu kadar net görünmez dedi parmaklar falan sonra bunları yazdırdıNorml canm hatta kendini altına isemis sanabilirsinkaşık ve bel ağrısı hc geçmiyor
Bencede söyler zaten :)Hmm öğrendiğim iyi oldu ,sağol canım, doktor da söyler ya
Neden net görünmezmis ki . ? Bu gittiğimde bnada verir sanırm magnezyum verirmi bilmiyorum daCanım doktor bana magnezyum demir ilaçları verdi ellerini net gördü çok şaşırdı bu kadar net görünmez dedi parmaklar falan sonra bunları yazdırdı
Aynen bende yicem gidicem persembe gunu umarim kesinlesir..ve baska bi supriz yapmaz..bian once ciciler almaya baslamak istiyorummmBn yiyip gidicem valla bu haftalarda keyfleri nasl isterse oyleler ne gitmisken kesinlige kavussun artık:)))
Cumaretsi gördüm bebeği canım maşallah iyiymiş ben de iyiyim artık :) Çarşamba günü ikili test yaptıracağız belki onun sonuçları çıkana kadar azcık bişi evham yapabilirimGünaydın kızlar hepinize..
ZK_ASK kız cok sevindim allahın izniyle güzel sürer ve sonuçlanır.
dış gebelik sonrası biraz şaşkınlık içindeyim bende ama olan olmuş artık bundan sonrası için dikkat et sen , dualarımızdasın... Allahın izniyle herşey güzel olacak.
haberlerini paylaş hadi bakalım.
okeanoss00 gülüm sen de içini ferah tut allah aşkına kötü şeyler düşünme. Nereden çıkarıyorsun vallahi kafanı rahatlat yoksa stresten bu gebelik çekilmez hale gelecek.
Norml canm hatta kendini altına isemis sanabilirsinkaşık ve bel ağrısı hc geçmiyor
İnşallah ♡progestana hiç ihtiyaç duyma inşalllah
Maşallahhh sizeeee :) karnın çıktı mı :)14+5 olduk teyzesi :))Allahım isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlat versin bizlere de inş :)
Canım çoook sevindim senin adınaBugun 2 saat erken verdim kanı :)
39 çıktı :)
Aynen bnde :) bnm kontrolde cumartesi tam br ay sabrettin çok şükürAynen bende yicem gidicem persembe gunu umarim kesinlesir..ve baska bi supriz yapmaz..bian once ciciler almaya baslamak istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?