2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ayy yerim sizi yaa insan zaten eşinin üzülmesine daha çok üzülüyor. Bazen kendime değil de eşimi baba yapamıyor olmama üzülüyorum daha çok , çocuklarla da çok iyi anlaşıyor.. inşallah değerin güzelce artmaya devam eder sağlıklı bir gebelik dönemi ve sağlıklı bir doğum nasip eder Rabbim Demek ki neymiş nasipte varsa zamanı gelmişse oymuş buymuş engel değil :) Geçen gün de bir akrabamız ertesi gün hapına rağmen gebe kaldığını öğrendi geç döllenme sanırım bu dünyada nasibi olan geliyor kimseye engelleyemiyor

Benim durum su ben dr. Gittim ama prolaktin icin endokronoloji ye gorunmemi istedi. Anlik bi yukselisde olabilecegini 200 altinda takip edilmesi sonra ilac verilecegini soyledi. Endokronoji ilac uygunsa verecegini soyledi. Endokronojide randevuyu 24 nisan alabildim. Bekliyorum basima ne gelecek.

ZK_ASK vallahi heyecanin farkindayim allahim en guzelini nasip etsin vallahi bi seni bi Nisaberatim birde kendimi merak ediim....
okeanoss00 cok sevindim canim insallah testlerinde guzel cikar.

Ooo 2 hafta var yani. Bi ilaçla düşerdi niye bu kadar uzadı ki hayırlısı olsun artk ne diyim. 24 nisana kadar nolacak. Yumurtlama vs gelipte geçiyo bile dimi hatta?

Duaların için çok sağol canım bekleyip görecez benim durumuda napalım Allaha emanet

Sakın öyle düşünme ben ilk zamanlar hıçkıra hıçkıra ağlamıştım eşimde teselli etti senin elinden gelen birşey yok ki Rabbim vermezse biz napalım birer aciz kullar. Ben klomen kullanmadan yumurtlayamazdım 2 3 ayda anca adet olurdum polikistikte yumurtalık çatlayamayan yumurtalar kist olup inci gibi dizilmesi demektir benmkide aynen öyle. Aylarca belimde yastık kendmi incitmedim ama olmamıştı. Nasipte varsa seni beni dinlemez gelir. Sakın kendni de üzme tmm mı bize düşen sabır. Duanda bizleri unutma bakalım ilerleyen günlerde güzel bi değerle gelrm inşallah buraya

Iyi aksamlar..kizlar elektirikli besik almayi dusunuyorum kizimda cok zorlanmistim bi babasi bi ben surekli sallayip durduk gazli bi bebekti..belki bu care olur diyorum..sizce nasil alinmalimi yani

kızlarrr selam 15+4 hamileyim ikinci gebelik baya kilolu hamile kaldım şuan 90 kiloyummne yapcam bilmiyorummm .
Canim doktorundan diyet istemelisin hem saglikli beslenip hemde cok koli olmadan hamilelini geycirmen mumkun..insAllah bebisin tek kilo alir..bende kilo almak isteqyqenlerdenim 3 bucuk
Ay oncede 47 simdide 47 yim..651 olmayi cok isteroim bide bu ikinci cocugum

65 kilo yani

ben canısı reglı bıtmesını beklıyrm simdi inşallah hersey yolunda gıder canm
ben bu ay ovı. test falan kullanmcm 2 gunde 1 ilişki olur belkıde olmaz eşimin işine bağlı inşallah hayrlısı olur

Hayırlısı canım benim o dediğimi bi araştırırmısın
yakı bezını aldım tatlım o cepte @biravuçmutluluk canısı o senn dediğinmdr blmyrm ama bı kadına gttık annemle ve kuzenımle ayaklardan bağladı bırı ayaklardan tuttu bırı kollarımdan o dediğim kadında belimden doğru once gobeğimi sabunlaovup ovup bırden belimi çekti boyle yapıyolarmş hayırlısı bakalm zaten test kullanmıcam yum. gunu bılmk istemyrm adet gecmedende kan vermcm bat zaten 8 yada 7 sı olcak

Onumuzdeki maclara artik canimm yanlis anlama ama senin yumurta takibi falan yaptirman ek tedaviye gecmen lazim.Zaman kaybi yasamaman icin soyluyorum. En azindan bi iki ay dr kontrolunde deneyebilirsin.
bu ay yumurtlma takıbınde gıbı bışeydı zaten canm bu ay hiç doktr falan gormk istmyrm bu ay oyle bı gevsn ovuşasyn falanda yapmcm hayrlısı

O yöntemi biliyorum annemin rahmetli halası yapardı bi kaç kişi böyle hamile kalmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…