- 19 Eylül 2016
- 194
- 309
- 33
Fikri olan var mı kızlar?Merhaba kızlar...Adete iki gun kala ovulaston testi negatifse gebelik yok demektir degil mi? Gebelik testi yapmaya gerek bile yok bu durumda öyle degil mi?
Ayy yerim sizi yaaCanım benim Allah razı olsunnnn sendennnn bu sefer sağlıkla hayırla devam ederiz inşallah sağolasın. Hepp duamdasınız. Bak olmaz demeyecez neler neler oluyomuş Allah öyle güzel yerine oturtuyo ki çok şükür. Sende bize dua et eşimde inanmıyo hâlâ bende :) seviniyo garibim sonra yüzünü asıyo. Sevnmycem sonra üzülüyorum ağlıyorum diyo :) inşallah mutluluktan aksın hepimizin gözyaşı
O kadar iyi anlıyorum ki seni aynı durumdaydık ,hayırlısıyla kalp atışını duyarsın inş :)İnsAllah canimm, ayy çok hecyanli ve meraklıyım ilk defa gorcez bebisimizibu 5gun sanki bı sene gibi şuan:))
Normalde 53 kiloydum 1.67 boyun :) Zekiye benden zayıf :))Sende mi @Biravucmutluluk gibi zayıff kiboşş hamişsin :))
Ooo 2 hafta var yani. Bi ilaçla düşerdi niye bu kadar uzadı ki hayırlısı olsun artk ne diyim. 24 nisana kadar nolacak. Yumurtlama vs gelipte geçiyo bile dimi hatta?Benim durum su ben dr. Gittim ama prolaktin icin endokronoloji ye gorunmemi istedi. Anlik bi yukselisde olabilecegini 200 altinda takip edilmesi sonra ilac verilecegini soyledi. Endokronoji ilac uygunsa verecegini soyledi. Endokronojide randevuyu 24 nisan alabildim. Bekliyorum basima ne gelecek.
ZK_ASK vallahi heyecanin farkindayim allahim en guzelini nasip etsin vallahi bi seni bi Nisaberatim birde kendimi merak ediim....
okeanoss00 cok sevindim canim insallah testlerinde guzel cikar.
Boyuna göre bi tık zayıfsın :) ama alırsın sende. Bebiş alsın önemli olan ♡Normalde 53 kiloydum 1.67 boyun :) Zekiye benden zayıf :))
Ayy yerim sizi yaainsan zaten eşinin üzülmesine daha çok üzülüyor. Bazen kendime değil de eşimi baba yapamıyor olmama üzülüyorum daha çok , çocuklarla da çok iyi anlaşıyor.. inşallah değerin güzelce artmaya devam eder sağlıklı bir gebelik dönemi ve sağlıklı bir doğum nasip eder Rabbim Demek ki neymiş nasipte varsa zamanı gelmişse oymuş buymuş engel değil :) Geçen gün de bir akrabamız ertesi gün hapına rağmen gebe kaldığını öğrendi geç döllenme sanırım bu dünyada nasibi olan geliyor kimseye engelleyemiyor
hayırlısı olsun inşallah ben çocuk düşünmeye başlasamda çokta elimde olmuyor eşim şehir dışında çalıştığından günleri denk getiremiyoruz ki hiç
Bu ay da bebiş var mı diye beklemek düştü bana . Eşim sağolsun . Anlaşmayı bozduİnşallah bu sefer üzülmeyiz :)
InsAllah guzel haberlerle donerizAynen bnde :) bnm kontrolde cumartesi tam br ay sabrettin çok şükür
Canim doktorundan diyet istemelisin hem saglikli beslenip hemde cok koli olmadan hamilelini geycirmen mumkun..insAllah bebisin tek kilo alir..bende kilo almak isteqyqenlerdenim 3 bucukkızlarrr selam 15+4 hamileyim ikinci gebelik baya kilolu hamile kaldım şuan 90 kiloyummne yapcam bilmiyorummm .
65 kilo yaniCanim doktorundan diyet istemelisin hem saglikli beslenip hemde cok koli olmadan hamilelini geycirmen mumkun..insAllah bebisin tek kilo alir..bende kilo almak isteqyqenlerdenim 3 bucuk
Ay oncede 47 simdide 47 yim..651 olmayi cok isteroim bide bu ikinci cocugum
ben canısı reglı bıtmesını beklıyrm simdi inşallah hersey yolunda gıder canmBenim durum su ben dr. Gittim ama prolaktin icin endokronoloji ye gorunmemi istedi. Anlik bi yukselisde olabilecegini 200 altinda takip edilmesi sonra ilac verilecegini soyledi. Endokronoji ilac uygunsa verecegini soyledi. Endokronojide randevuyu 24 nisan alabildim. Bekliyorum basima ne gelecek.
ZK_ASK vallahi heyecanin farkindayim allahim en guzelini nasip etsin vallahi bi seni bi Nisaberatim birde kendimi merak ediim....
okeanoss00 cok sevindim canim insallah testlerinde guzel cikar.
yakı bezını aldım tatlım o cepte @biravuçmutluluk canısı o senn dediğinmdr blmyrm ama bı kadına gttık annemle ve kuzenımle ayaklardan bağladı bırı ayaklardan tuttu bırı kollarımdan o dediğim kadında belimden doğru once gobeğimi sabunlaovup ovup bırden belimi çekti boyle yapıyolarmş hayırlısı bakalm zaten test kullanmıcam yum. gunu bılmk istemyrm adet gecmedende kan vermcm bat zaten 8 yada 7 sı olcakHayırlısı canım benim o dediğimi bi araştırırmısın
bu ay yumurtlma takıbınde gıbı bışeydı zaten canm bu ay hiç doktr falan gormk istmyrm bu ay oyle bı gevsn ovuşasyn falanda yapmcm hayrlısıOnumuzdeki maclara artikcanimm yanlis anlama ama senin yumurta takibi falan yaptirman ek tedaviye gecmen lazim.Zaman kaybi yasamaman icin soyluyorum. En azindan bi iki ay dr kontrolunde deneyebilirsin.
İnşallah canım :)Sağlıklı bir şekilde görürsünüz inşş ,hareketlerini de Allahın izniyle hissederiz :)
O yöntemi biliyorum annemin rahmetli halası yapardı bi kaç kişi böyle hamile kalmıştıyakı bezını aldım tatlım o cepte @biravuçmutluluk canısı o senn dediğinmdr blmyrm ama bı kadına gttık annemle ve kuzenımle ayaklardan bağladı bırı ayaklardan tuttu bırı kollarımdan o dediğim kadında belimden doğru once gobeğimi sabunlaovup ovup bırden belimi çekti boyle yapıyolarmş hayırlısı bakalm zaten test kullanmıcam yum. gunu bılmk istemyrm adet gecmedende kan vermcm bat zaten 8 yada 7 sı olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?