- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Evet canm bn anladm artk kalp atışlarıni duyana kadr hamileym demeyecekmissin ck başka br sevinç oluyo inslh yaşatsın bu kez Allahım sağlıklı sahatli br evlat nasip etsnnDün öyle oldu sandım :) dün leke geldi sandım korktum. daha gebeliği öğrenmeden önce ped koyup çıkmıştım dışarı. Adet olcm diyodum sürekli çantamda ped taşıyorum şuan bile :) temkinli olmakta fayda var
gulii7 canın cumartesi gittin mi doktora
Anladım canım karından belki ama vajinal büyük ihtimal duyarsın 7+1 de karından net duymuştumYok tatlım gidemedik, doktorum cumartesi 12ye kadar çalışıyormuş hemde haftasonu yoğunluğundan sıra almiyorlarmis. Bekledim belki iptal eden olur diye ama yok:))) bu cumartesi gidecez insAllah, hesapladim ozaman 6+3 oluyorum kalb atışlarını duyarmiyizki?
İnşallah inşallahhh. Kaç haftalıkken duyuluyo kalpEvet canm bn anladm artk kalp atışlarıni duyana kadr hamileym demeyecekmissin ck başka br sevinç oluyo inslh yaşatsın bu kez Allahım sağlıklı sahatli br evlat nasip etsnn
Canım çoook sevindim senin adınaGeçen ay o üzüntüyü yaşadığında o kadar tevekküllü ve pozitiftin ki rabbim çok bekletmedi seni umarım sağlıkla artar değerin ve hayırlısıyla alırsın kuzunu kucağına 9 ay sonra bize de dua et :)
Bilmiyorum bütün parmaklar net göründü diye herhalde :)Neden net görünmezmis ki . ? Bu gittiğimde bnada verir sanırm magnezyum verirmi bilmiyorum da
Ben de 6+3 gitmiştim kalp atışlarının başladığını söylemişti doktor ama net duyulmamıştı ,inş sen duyarsın:)Yok tatlım gidemedik, doktorum cumartesi 12ye kadar çalışıyormuş hemde haftasonu yoğunluğundan sıra almiyorlarmis. Bekledim belki iptal eden olur diye ama yok:))) bu cumartesi gidecez insAllah, hesapladim ozaman 6+3 oluyorum kalb atışlarını duyarmiyizki?
Biraz çıktı ya ama belli olmuyor dışardan, söylemesem hamile olduğumu bilmezler :)Maşallahhh sizeeee :) karnın çıktı mı :)
İnslh bizde goruruz :)))Bilmiyorum bütün parmaklar net göründü diye herhalde :)
Sağlıklı geçer hamilelik sürecin inşallah canım tebrik ederim. Ben korunmaya devam edeceğim ilk adetimi oldum şükür .Dün öyle oldu sandım :) dün leke geldi sandım korktum. daha gebeliği öğrenmeden önce ped koyup çıkmıştım dışarı. Adet olcm diyodum sürekli çantamda ped taşıyorum şuan bile :) temkinli olmakta fayda var
korunmaya devam edecekmisin canımSağlıklı geçer hamilelik sürecin inşallah canım tebrik ederim. Ben korunmaya devam edeceğim ilk adetimi oldum şükür .
Ben de 6+3 gitmiştim kalp atışlarının başladığını söylemişti doktor ama net duyulmamıştı ,inş sen duyarsın:)
merhaba arkadaşlar 3-4 ay yoktum ortalıkta bu ay daha yeni çocuk düşünmeye başladık kullandığım doğum kontrol ilacının etkisinin gitmesi için 3-4 ay daha mola vermiştim bakalım hayırlısı olsun inşallahZK_ASK senin adınada çok sevindim aklımda bi sen kalmışsın rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah
Sağlıklı geçer hamilelik sürecin inşallah canım tebrik ederim. Ben korunmaya devam edeceğim ilk adetimi oldum şükür .
Biraz çıktı ya ama belli olmuyor dışardan, söylemesem hamile olduğumu bilmezler :)
hayırlısı olsun inşallah ben çocuk düşünmeye başlasamda çokta elimde olmuyor eşim şehir dışında çalıştığından günleri denk getiremiyoruz ki hiç:) sağolasın canım hoşgeldin tekrardan. Hamişlik haberini yakın zamanda almak nasip olsun inşallah. Ayrılma burdan daha
Hc memnun değilim ayol halimden az etli butlu olmak istiyorum:))Sende mi B Biravucmutluluk gibi zayıff kiboşş hamişsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?