2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Evet canm bn anladm artk kalp atışlarıni duyana kadr hamileym demeyecekmissin ck başka br sevinç oluyo inslh yaşatsın bu kez Allahım sağlıklı sahatli br evlat nasip etsnn

gulii7 canın cumartesi gittin mi doktora

Yok tatlım gidemedik, doktorum cumartesi 12ye kadar çalışıyormuş hemde haftasonu yoğunluğundan sıra almiyorlarmis. Bekledim belki iptal eden olur diye ama yok:))) bu cumartesi gidecez insAllah, hesapladim ozaman 6+3 oluyorum kalb atışlarını duyarmiyizki?

Anladım canım karından belki ama vajinal büyük ihtimal duyarsın 7+1 de karından net duymuştum

Canım benim Allah razı olsunnnn sendennnn bu sefer sağlıkla hayırla devam ederiz inşallah sağolasın. Hepp duamdasınız. Bak olmaz demeyecez neler neler oluyomuş Allah öyle güzel yerine oturtuyo ki çok şükür. Sende bize dua et eşimde inanmıyo hâlâ bende :) seviniyo garibim sonra yüzünü asıyo. Sevnmycem sonra üzülüyorum ağlıyorum diyo :) inşallah mutluluktan aksın hepimizin gözyaşı

Ben de 6+3 gitmiştim kalp atışlarının başladığını söylemişti doktor ama net duyulmamıştı ,inş sen duyarsın:)

Sağlıklı geçer hamilelik sürecin inşallah canım tebrik ederim. Ben korunmaya devam edeceğim ilk adetimi oldum şükür .

merhaba arkadaşlar 3-4 ay yoktum ortalıkta bu ay daha yeni çocuk düşünmeye başladık kullandığım doğum kontrol ilacının etkisinin gitmesi için 3-4 ay daha mola vermiştim bakalım hayırlısı olsun inşallah ZK_ASK senin adınada çok sevindim aklımda bi sen kalmışsın rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah

:) sağolasın canım hoşgeldin tekrardan. Hamişlik haberini yakın zamanda almak nasip olsun inşallah. Ayrılma burdan daha

:) sağolasın canım hoşgeldin tekrardan. Hamişlik haberini yakın zamanda almak nasip olsun inşallah. Ayrılma burdan daha
hayırlısı olsun inşallah ben çocuk düşünmeye başlasamda çokta elimde olmuyor eşim şehir dışında çalıştığından günleri denk getiremiyoruz ki hiç

Merhaba kızlar...Adete iki gun kala ovulaston testi negatifse gebelik yok demektir degil mi? Gebelik testi yapmaya gerek bile yok bu durumda öyle degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…