Az kaldı etli butlu olmana canım bi kaç aya kalmaz:)Hc memnun değilim ayol halimden az etli butlu olmak istiyorum:))
aynn canm adetın 12.gunu de yakı bezı yapıştrcam bakalımO yöntemi biliyorum annemin rahmetli halası yapardı bi kaç kişi böyle hamile kalmıştı
Estağfirullah canım sor tabi biliyorsak ne ala. Üç aşağı beş yukarı bir farklılık çıkar zaten bence öngörü olur hayırlısıTamam canım öyle yapayım akşam veriyordum kanı hep. Eşim yokken aksam hastaneye gidemem cok uzak. Gündüz versem yanlış mı alırım acaba sonucu. Ne çok soru sordum
Allah hayırlısını versin canım şifa bulursun İnşallahBenim durum su ben dr. Gittim ama prolaktin icin endokronoloji ye gorunmemi istedi. Anlik bi yukselisde olabilecegini 200 altinda takip edilmesi sonra ilac verilecegini soyledi. Endokronoji ilac uygunsa verecegini soyledi. Endokronojide randevuyu 24 nisan alabildim. Bekliyorum basima ne gelecek.
ZK_ASK vallahi heyecanin farkindayim allahim en guzelini nasip etsin vallahi bi seni bi Nisaberatim birde kendimi merak ediim....
okeanoss00 cok sevindim canim insallah testlerinde guzel cikar.
Kendimi hiç öyle hayal edemiyorum . Açıkçası pek sanmıyorum da benm ancak br karnim olur gbi geliyor oda son 3 ayAz kaldı etli butlu olmana canım bi kaç aya kalmaz:)
Estağfirullah canım sor tabi biliyorsak ne ala. Üç aşağı beş yukarı bir farklılık çıkar zaten bence öngörü olur hayırlısı
Canlar şunu izlemediyseniz izleyin hem hüzünlü hem güzel.. Umut oluyor. Resimdeki kitabın yazarının konuşması :)Nisaberatim ZK_ASK sher33 @yanne @TUBA48
Belli olmaz canım ablam da zayıf hamileyken yuvarlanıyordu, gerçi hepsini hemencik verdi :))Kendimi hiç öyle hayal edemiyorum . Açıkçası pek sanmıyorum da benm ancak br karnim olur gbi geliyor oda son 3 ay
Belli olmaz canım ablam da zayıf hamileyken yuvarlanıyordu, gerçi hepsini hemencik verdi :))
Canım resmen ağladım dinlerken Rabbim bizlerede nasip etsin inşaallahCanlar şunu izlemediyseniz izleyin hem hüzünlü hem güzel.. Umut oluyor. Resimdeki kitabın yazarının konuşması :)Nisaberatim ZK_ASK sher33 @yanne @TUBA48
bu ay yumurtlma takıbınde gıbı bışeydı zaten canm bu ay hiç doktr falan gormk istmyrm bu ay oyle bı gevsn ovuşasyn falanda yapmcm hayrlısı
Ben hamile kalmistim malesef düşürdüm.Rahim filmi çektirip aynı ay hamile kalan var mı??
Gözümü açmaya çalışayrımmmm günaydınnnnGünaydın kizlar napayanızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?