2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Offf nıye moralini bozuyorsunnnn

Daha kırmızılar bile yok ortada :/ kana yeni yeni geçen şey idrara hemen nasıl geçsin kuzum bekle bakalım ne zamn ne olur belli olmaz biliyosn nasip bu mesele. Rabbm haylrlsnı versinnnnn

tesekkurler canim bu 4 gun bi gecsinde hayirlisiyla aslinda oldugumu sanmiyorum ama elimde olmadan merak ediyorum

oncekı ıs hayatımdan ötürü hafızam iyidir kuzumhayatta unutmam bu beyınde neler neler saklı

sınırde olmustum ya hatırlıyorum Allah gönlüne göre verdi ...afedersin pipiş erkete hemen ben burdayım diyor ama kızlarda ova düz olduğu:) için doktorlar yanılabılıuyor goremıyor degısmezz degısmezzz

tosun paşa geliyor

yani belim falan agrıyor uzuldum yıne kesın adet olucam dıyorum ama tabı kı hklısın ılkınde de 0.11 cıkmıstı adetım bı gectı baktım hamıleyım ...mucızeler olabılıyor da adet kıpırtısı var hamılelıkle ılgılı hıcbıse hıssetmıyorum ..keske surprız olsaa canım ya

ozelde asılama ıcın bı sart var mı acaba dırek yaptrmak ıstıyorum desem yaparlar mı vakıt kaybetmeden denesem mı dıyorum vala bazen

İnan ben şuan gebeliği bilmesem adet olacamda olamıyorum içim sökülemedi bir türlü derdim. Ağrıdan ölecem. Hem adet geçmemiş malum biliyon yani içimizde bi bebeğin oluşması bile mucize kuzum inşallah bu mucizeyi herkes sorunsuz yaşasın . Hepimizzzzzzz

Hayırlı bir şekilde gelsin oglus :) maşallah sna o zamn bnde sinir olmuştum o gülüşüne geçende bna diyor ki seninki erkek bn öyle hissediyorum . Yapmacık şey dedim arkasından esimde diyor ki şu kadını sevemedin gitti faln amaan bos sinirlenmissim o an ne bilim iyice gebelik ilerledikçe annelk dahada pekisiyor aman bir yerine birşey olmasın sağ saglim olsnda diyorsun hc o eski merakım kalmadı sonradan .

Allahım bu topikte ki bütün arkadaşlarıma anne olmayı nasip etsn inslh çok çok başka br duygu

tabı canımmm ınsanlar bos konusur hep takmamak lazım en ıyısı dert etmeye degmıyor ...ayhhh ınsallah cnm ya ınsallahhhh ole cok ısıtyoruz kı bız de hamısleerrr olarak dualarınızı eksık etmeyın bızden

Hep ediyorum kzuum hiç unutmuyorum sizleri bnde yasadm aynı şeyleri Allah ım kimseyi sınamasın o şekilde

Kızlar dertlerim bitmek bilmedi biliyorum ama sizden baska beni anlayan kmsr yok bana bişy diyin çok ağrım var yarım saatte bir ağrı giriyo kitleniyorum adet sancısı gibi ya tuvalete gittim yüzüm bembeyaz olmuş kanama var sandım baktım yok çok şükür. Şimdi hafifledi yatağıma geçtim. Sorduğmda adam gibi cevap veren kmse yok etrafmda. Siz deneyimlisiniz hamişler ve doğum yapanlar lütfennn bişy diyin bu durum normal mi sizce ? esimde yok hâlâ. Durup durup ağlayasım geliyo benim ilk kez ona ihtiyacım olduğunu söyledim bugun

okeanoss00 Htckbrysl yanne A anneveoglusu B Biravucmutluluk

evet canm bnde arastrdım şükür
bu gun temizlendiğime emın oldum ve gusul aldım yınede 1 gun beklım yarına kadar şaşırtıcı olansa evlendığımden berı 7 gun adet olmamıştım ilk defa oldu

Adet ağrısı gbi ağrı oluyor canm ama çok çok aşırı oluyorsa birşey diyemem smdi ne desem yalan olur. Ağrı tek taraflı dgil demi?

evet canm bnde arastrdım şükür
bu gun temizlendiğime emın oldum ve gusul aldım yınede 1 gun beklım yarına kadar şaşırtıcı olansa evlendığımden berı 7 gun adet olmamıştım ilk defa oldu
İçin temizlenmiştir ne guzel kuzum

Yok rahim ağrıyo resmen ortası Allah yardm etsin banaa
Amin kuzum yat dinlen sürekli inslh geçecek o ağrılar hepimiz yaşadık onları . Bnm bu haftalar daha çok oluyo hele bel agrisida eklenince bitiyorum.. inslh bu zamanları atlatr kucağımiza aliriz bebeklerimizi kendini sıcak tut.

Zehracım şiddetli ağrı ise doktora girmekte Fayda var
Normal sızlama gibiyse dikkate alma

Benim kasik agrım ve bel agrım var 2 gündür canım. Memitolarda bi değişiklik yok su an bakalım. Sabredelim bakalim. 4 ay diyorsun ben 4 yıldır bekliyorum Canim. Saka gibi... 1 sene bekleyenler nasil bekliyor derdim hep. Başa gelen çekiliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…