Offf nıye moralini bozuyorsunnnnadete kaldı 3 ben sabah test yaptımmm koyucana tek cızgı cıktı.. gecen hafta salıydı yumurtlamam ayın 4 u yanı 5.ınde dollenme olsa bugun 10.gun yanııııı kızlarr sılıkte olsa cıkardı dıye dusunuyorumm ne bıleyım hıc umudum yoktu ıyıce söndü adetı beklıcemmm mucıze olması lazım
Bütün vücuduna canım damarlarına varana kadar tek tek bütün organlarına bakılıyorAyrıntılıda neye bakıyolar kuzum
tesekkurler canim bu 4 gun bi gecsinde hayirlisiyla aslinda oldugumu sanmiyorum ama elimde olmadan merak ediyorumcanim benim ilk hamileligim ama bende cok belirti vardi ozellikle bir hafta kala cok fazla rengi kahvye calan akintim olmustu uc gun surdu adete girecegim gun sabahtan aksama kadar midem bulandi ve sadece bir iki gun surdu mide bukantisi ve adetimdn bira hafta sonra testle hamile oldugumu anladim ve 6 hafta kadar hic bisy hissetmedim sonra kokuya falan hassasiyetm basladi
ben bile unuttum kız onu maşallah aklından çıkmamış. Sormadi daha ya sorarsa derim artk
Valla bilmiyorum bn çok net bir pipi görmedim tabi kız olma ihtimali az ama . :) erkek olmasına sevindim Allahima şükür gönlüme Gore verdi sanırım sükurler olsun
Ayyy tum baktıranlar güzel sonuç alsınlar inşallahhhhhBütün vücuduna canım damarlarına varana kadar tek tek bütün organlarına bakılıyor
Offf nıye moralini bozuyorsunnnn
Daha kırmızılar bile yok ortada :/ kana yeni yeni geçen şey idrara hemen nasıl geçsin kuzum bekle bakalım ne zamn ne olur belli olmaz biliyosn nasip bu mesele. Rabbm haylrlsnı versinnnnn
İnan ben şuan gebeliği bilmesem adet olacamda olamıyorum içim sökülemedi bir türlü derdim. Ağrıdan ölecem. Hem adet geçmemiş malum biliyon yani içimizde bi bebeğin oluşması bile mucize kuzum inşallah bu mucizeyi herkes sorunsuz yaşasın . Hepimizzzzzzzyani belim falan agrıyor uzuldum yıne kesın adet olucam dıyorum ama tabı kı hklısın ılkınde de 0.11 cıkmıstı adetım bı gectı baktım hamıleyım ...mucızeler olabılıyor da adet kıpırtısı var hamılelıkle ılgılı hıcbıse hıssetmıyorum ..keske surprız olsaa canım ya
ozelde asılama ıcın bı sart var mı acaba dırek yaptrmak ıstıyorum desem yaparlar mı vakıt kaybetmeden denesem mı dıyorum vala bazen
Hayırlı bir şekilde gelsin oglus :) maşallah sna o zamn bnde sinir olmuştum o gülüşüne geçende bna diyor ki seninki erkek bn öyle hissediyorum . Yapmacık şey dedim arkasından esimde diyor ki şu kadını sevemedin gitti falnoncekı ıs hayatımdan ötürü hafızam iyidir kuzum hayatta unutmam bu beyınde neler neler saklı
sınırde olmustum ya hatırlıyorum Allah gönlüne göre verdi ...afedersin pipiş erkete hemen ben burdayım diyor ama kızlarda ova düz olduğu:) için doktorlar yanılabılıuyor goremıyor degısmezz degısmezzz
tosun paşa geliyor
Hayırlı bir şekilde gelsin oglus :) maşallah sna o zamn bnde sinir olmuştum o gülüşüne geçende bna diyor ki seninki erkek bn öyle hissediyorum . Yapmacık şey dedim arkasından esimde diyor ki şu kadını sevemedin gitti falnamaan bos sinirlenmissim o an ne bilim iyice gebelik ilerledikçe annelk dahada pekisiyor aman bir yerine birşey olmasın sağ saglim olsnda diyorsun hc o eski merakım kalmadı sonradan .
Allahım bu topikte ki bütün arkadaşlarıma anne olmayı nasip etsn inslh çok çok başka br duygu
Korkunu anlıyorum ümit ve ümitsizlik arasndaki ince çizgidesin canımne güzel moral oluyorsunnn keske inşşşşş mutlu haberler verırım ...en cok bu ay ıstemıstım ama umıtlenememıstım korktm olmaz dıye de kısmet ....
ZK_ASK
Hep ediyorum kzuum hiç unutmuyorum sizleri bnde yasadm aynı şeyleritabı canımmm ınsanlar bos konusur hep takmamak lazım en ıyısı dert etmeye degmıyor ...ayhhh ınsallah cnm ya ınsallahhhh ole cok ısıtyoruz kı bız de hamısleerrr olarak dualarınızı eksık etmeyın bızden
evet canm bnde arastrdım şükürseni gordugume sevindim bebisi buyutmussun ben 4 aydir girmiyorcum son girdigimde hamile oldugunu yeni ogrenmistin .rabnim ssglikla oglunu kucagina almayi nadip eysin ins
sen leke hic yokken gusul almissin bu haram falan olmaz canim.
benim esim yay abim yay huy olarak abime hayranim bende yay burcuyum cocugum kizda olsa erkekte olsa yay olsun isterdim
Adet ağrısı gbi ağrı oluyor canm ama çok çok aşırı oluyorsa birşey diyemem smdi ne desem yalan olur. Ağrı tek taraflı dgil demi?Kızlar dertlerim bitmek bilmedi biliyorum ama sizden baska beni anlayan kmsr yok bana bişy diyin çok ağrım var yarım saatte bir ağrı giriyo kitleniyorum adet sancısı gibi ya tuvalete gittim yüzüm bembeyaz olmuş kanama var sandım baktım yok çok şükür. Şimdi hafifledi yatağıma geçtim. Sorduğmda adam gibi cevap veren kmse yok etrafmda. Siz deneyimlisiniz hamişler ve doğum yapanlar lütfennn bişy diyin bu durum normal mi sizce ?esimde yok hâlâ. Durup durup ağlayasım geliyo benim ilk kez ona ihtiyacım olduğunu söyledim bugun
okeanoss00 Htckbrysl yanne A anneveoglusu B Biravucmutluluk
Yok rahim ağrıyo resmenAdet ağrısı gbi ağrı oluyor canm ama çok çok aşırı oluyorsa birşey diyemem smdi ne desem yalan olur. Ağrı tek taraflı dgil demi?
İçin temizlenmiştir ne guzel kuzumevet canm bnde arastrdım şükür
bu gun temizlendiğime emın oldum ve gusul aldım yınede 1 gun beklım yarına kadar şaşırtıcı olansa evlendığımden berı 7 gun adet olmamıştım ilk defa oldu
Amin kuzum yat dinlen sürekli inslh geçecek o ağrılar hepimiz yaşadık onları . Bnm bu haftalar daha çok oluyo hele bel agrisida eklenince bitiyorum.. inslh bu zamanları atlatr kucağımiza aliriz bebeklerimizi kendini sıcak tut.Yok rahim ağrıyo resmenortası Allah yardm etsin banaa
Benim kasik agrım ve bel agrım var 2 gündür canım. Memitolarda bi değişiklik yok su an bakalım. Sabredelim bakalim. 4 ay diyorsun ben 4 yıldır bekliyorum Canim. Saka gibi... 1 sene bekleyenler nasil bekliyor derdim hep. Başa gelen çekiliyor..aynen ole kader arkadasım bu ay nıye boyle olduk dıye sorasım gelıyor ama cevap bellı benım 4.ayım gecen 3 aydır hüsran smdı negatıfı gormekten nasıl korkuyorum yazarken bıle gozlerım doluyor ...bu ay bır de memlekete gıdıyorum bende ınsanlarla yuzlesmekten acıklama yapmaktan korkuyorumm ...
ıkımızınde gelmese keske ama nasıp tabı ..
sk sk ılıskı klomen preseed kullandım bu ay ama olmazsada ALLAHIN takdırı ...tsh ımda dustu tek acıklama stres benımkı ..napım gıdıp gelırım kafamı dagıtırım bıraz belkı sonrasında olur ..
benım goguslerım basladı dolmaya sende varmı degısıklıkler bır de belım sızlıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?