- 25 Ocak 2017
- 339
- 796
- 18
- 35
Benim kasik agrım ve bel agrım var 2 gündür canım. Memitolarda bi değişiklik yok su an bakalım. Sabredelim bakalim. 4 ay diyorsun ben 4 yıldır bekliyorum Canim. Saka gibi... 1 sene bekleyenler nasil bekliyor derdim hep. Başa gelen çekiliyor..
Yazarim bende insallah burdan. Bende kendimi 2 gun sonra çıkacağım tatile odakladim tüm ay. Bebege odakli değildim canım. Düzenli iliski oldu Gerci ama kendi haline bıraktım. Olursa olur olmayinca elimden gelmiyo zaten. Rabbim tüm bekleyen herkese sabrini ve mükafatını versin insallah... Insallah haberleselim burdan. Senin icin de şunu diyebilirim testi bosa yapmissin . varsa cikarsi demissin ya. Belki varsa bile anca daha kana karisiyodur. Adetini bekle gelme den test yaomaa2Cekilmezmiii yasamadan bilinmiyor ....4 yil Allahm sabrinin mukafatini versin insss....adet olursan hemen yaz buraya olirmi yine kirmizilari gorene kadar bir umut oluyor bende cikmadi testte ama 2 gun falan var iste bugun 28.gunum oldu normalde 30 gunde bir olurum....
Bebek dogum videolari izlemeye basladim artik o dercee etkileniyorm cnm tatile gidince bol bol kafami dagiticam ins
Benm adetlerim şiddetli olmazdı hiç. Normal olur geçerdi. Buda bana göre adetin biraz şiddetlisi. Giriyo 10 saniye sonra geçiyo anlamadım hiç bişy. İnşallah kötü bişy olmaz kuzum. Haftaiçi gideceğim doktora ama önce kannnn vermem lazm :)Zehracım şiddetli ağrı ise doktora girmekte Fayda var
Normal sızlama gibiyse dikkate alma
Doktorun söyledikleri aklımdan çıkmıyo. Hayrlısı artk. Benm elimden gelen bişy yokAmin kuzum yat dinlen sürekli inslh geçecek o ağrılar hepimiz yaşadık onları . Bnm bu haftalar daha çok oluyo hele bel agrisida eklenince bitiyorum.. inslh bu zamanları atlatr kucağımiza aliriz bebeklerimizi kendini sıcak tut.
Kramp gibi mi canım kendin anlarsın duramayacak kadar şiddetli ağrı olursa dikkat etBenm adetlerim şiddetli olmazdı hiç. Normal olur geçerdi. Buda bana göre adetin biraz şiddetlisi. Giriyo 10 saniye sonra geçiyo anlamadım hiç bişy. İnşallah kötü bişy olmaz kuzum. Haftaiçi gideceğim ama önce kannnn vermem lazm :)
Yazarim bende insallah burdan. Bende kendimi 2 gun sonra çıkacağım tatile odakladim tüm ay. Bebege odakli değildim canım. Düzenli iliski oldu Gerci ama kendi haline bıraktım. Olursa olur olmayinca elimden gelmiyo zaten. Rabbim tüm bekleyen herkese sabrini ve mükafatını versin insallah... Insallah haberleselim burdan. Senin icin de şunu diyebilirim testi bosa yapmissin . varsa cikarsi demissin ya. Belki varsa bile anca daha kana karisiyodur. Adetini bekle gelme den test yaomaa2
Aynen kramp. Gaz sancısı da eklenince tam oluyo :)Kramp gibi mi canım kendin anlarsın duramayacak kadar şiddetli ağrı olursa dikkat et
Benim dönem dönem adet olacakmış gibi ağrılarım oluyor bunlar normal
Unut onları unut . Rabbim in nasibi bu inslh brsey olmayacak . Sen kendine dikkat et strese girme tmm mi canm doktora ne zamn gideceksin?Doktorun söyledikleri aklımdan çıkmıyo. Hayrlısı artk. Benm elimden gelen bişy yok
Bir de gecen arkadas sk sk ilskiyi degilde ciftlerin birbirini ozlemesi lazimmis mesela bi 15 gun iliskiye grilmkcek snra daha bi ozlemle farkli oliyorya hani iliski anlayin:)
O zamam dollenme.sansi daha cokmus onuda deneyecegim gumruk kapilarini kapatacgim bu ay:)
Değişik bi taktik :) desene çok yorulacan :)) hiç gerek kalmasın inşallah
Ağladım dayanamayıp ama şmdi iyiyim ağlatken bile onu düşündüm zarar vermemek için hemen yuttum gözyaşımı valla :) yarın gideblrsem kan verirm pztsi Dr a giderim. Ya şuan gtsem napabilir ki ilaç yazar mı acepUnut onları unut . Rabbim in nasibi bu inslh brsey olmayacak . Sen kendine dikkat et strese girme tmm mi canm doktora ne zamn gideceksin?
Anladım zaten :)) 15 gün perhiz sonrası yardıracaksınız işte kısaca :))) zaten bebek için yapmak gelmez ki o an aklınıza15 gun girilmicek canim yanlis yazmisim:)))):)ambargo yaniii snra sabahlar olmasin ...her seyi deniyoruz vala kiz olirsa adi kesin nazz :)
Ağladım dayanamayıp ama şmdi iyiyim ağlatken bile onu düşündüm zarar vermemek için hemen yuttum gözyaşımı valla :) yarın gideblrsem kan verirm pztsi Dr a giderim. Ya şuan gtsem napabilir ki ilaç yazar mı acep
Ayak altında yastık uyumaya çalışıyorum şuan :)Acilde bise yapmazlar gecede kadin dogumcu icapci olan biyere gtmen lazim ...uzmam olmayan sorumluluk almaz canim ama ihmal.etme sabah bnce tedbirden zara gelmezzz icin rahatlar ...ayaklarin altina yastik koy uzann belki yerlesiyodur iyicee normaldir telas yapma...
Ayak altında yastık uyumaya çalışıyorum şuan :)
Keseyi görmeden hiç birşey yazmaz bence canm . Kaçıncı günü gecikmenin keseyi gorseydin progestan fln verirdiAğladım dayanamayıp ama şmdi iyiyim ağlatken bile onu düşündüm zarar vermemek için hemen yuttum gözyaşımı valla :) yarın gideblrsem kan verirm pztsi Dr a giderim. Ya şuan gtsem napabilir ki ilaç yazar mı acep
Şuan derken kese görülmeden gitsem demek istedim mudahale etmez sanrm benm dr :/ az kaldı onuda bırakcm eşim geleydi biAğladım dayanamayıp ama şmdi iyiyim ağlatken bile onu düşündüm zarar vermemek için hemen yuttum gözyaşımı valla :) yarın gideblrsem kan verirm pztsi Dr a giderim. Ya şuan gtsem napabilir ki ilaç yazar mı acep
Gecikme mi :)) bilmem :) adet olmadım hiç. 6 mart kürtaj günümKeseyi görmeden hiç birşey yazmaz bence canm . Kaçıncı günü gecikmenin keseyi gorseydin progestan fln verirdi
Tatlı küçük kaçamaklar yakışır size :)) okadar beklyceksinz misafirliğe denk getrme derimGoruyorum ben seni istee o yuzden dedim:)
koru tatli canini bisecik olmazz....m8safrlikte olcaz ama artik issiz anlarda kavusucaz napalimm degerlendirmek lazim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?