2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Tatlı küçük kaçamaklar yakışır size :)) okadar beklyceksinz misafirliğe denk getrme derim

Mecbur denk gelecek cunku mayis ayini orda geciregiz :)

Kaynvalide yada kendi ailesinn evinde iliskiye girebilen vardr ama zor yani yaaa dus falan ay neleri dusunur oldum...

Baban icerde sen yan odada aganigi:)

Senin gibi olduğum dönemlerde benim de agriyordu canim kanama olmadığı sürece endişe etme. Dinlen uyu sabaha geçer insallah.

Hesapladım yarın 10.gün :))) kan değerim yükselmiştir inşallah. Hayırlısı artıkkk ben uyumaya çalışayım çok sağol sende kuzu öpüyorum Allah rahatlık versin
Yarın vajinal bakarsa gözükr bence küçük te olsa :) ya inslh herşey çok güzel olur hersey

Kızlar iyi geceler. Oğlum olacakmış benim. Kesin olmamakla birlikte erkek dedi doktorum. 16. Haftada bir daha bakarız dedi. Tam 4 hafta sonra bir dahaki kontrol. Hayırlısı olsun kız bekliyordum çok saskinim :)
Hadi gözün aydın canm oğlan istiyordunuz esinle Allah ım gönlünüze göre verir umarm:)

ZK_ASK canım kesen görünmez şimdi çünkü değerlerin bu dönemde 700 civarı oluyor ki kese 1500 civarı vajinal görünüyor salı günü kesin görünür

Ay uzun yazsan ne olacak deli:) icimizi döküyoruz şurada. En iyisi kafadan atmak bebege odakli yaşamamak. Bu ay biraz olsun başardım ama işte bunu devam ettirebilmek önemli. Bende yumurtlama zamani 2,3 gun ara vermeden yapiyorum sonrasinda akisina bırakıyorum canım. Bende su an belirtiden sayabileceğim hic bisi yok. Tek derdim yoldayken hastalanmamak. Biseylerle oyalan kafani mesgul etmesine izin verme canım.

Merhaba kızlar bende 4+4 dum su anda dünkü kan değerim 1036 çıktı iyi mi sizce ? Birde sağ kasigimda geçmek bilmeyen bir batma var bu normal mi acaba 5 dakika geçiyorsa 3 saat geçmiyor sürekli devam ediyor. Dün keseyi göremedik zaten çok erken diye haftaya cumartesi tekrar gideceğiz keseyi görebilmek için umarım görebiliriz

Kızlar iyi geceler. Oğlum olacakmış benim. Kesin olmamakla birlikte erkek dedi doktorum. 16. Haftada bir daha bakarız dedi. Tam 4 hafta sonra bir dahaki kontrol. Hayırlısı olsun kız bekliyordum çok saskinim :)

Ay ne guzel oğluş geliyo inşallah :) sağlığıyla gelsin 1 ay sonra isim düşünmeye başlarsınız :)) annesini şaşırtmış, bu topiğin kızları çoğu erkeğe hamile zatenn ♡♡♡

İnşallah görebilirsiniz canım Allah kötü şeyler yaşatmasın sana

Hadi gözün aydın canm oğlan istiyordunuz esinle Allah ım gönlünüze göre verir umarm:)
Canım benim için hiç farketmiyordu ama eşim erkek hissediyor ve istiyordu. Onun gönlüne göre oldu diyelim. Ben de kendimi kıza alistirmistim esasen hala şaka gibi geliyor kızımı susleyecektim filan :))

Sağol canım bu sene erkek senesi sanırım çoğu kişinin oğlu oluyor gerçekten. Işimiz hazır sonradan değişirmi bilmiyorum ama Mustafa Çınar olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…