- 25 Ocak 2017
- 339
- 796
- 18
- 35
Tatlı küçük kaçamaklar yakışır size :)) okadar beklyceksinz misafirliğe denk getrme derim
Kanda ne zamn çıkmıştı hesapla 10 gün sonra kese görmeye git :)Gecikme mi :)) bilmem :) adet olmadım hiç. 6 mart kürtaj günüm
Senin gibi olduğum dönemlerde benim de agriyordu canim kanama olmadığı sürece endişe etme. Dinlen uyu sabaha geçer insallah.Kızlar dertlerim bitmek bilmedi biliyorum ama sizden baska beni anlayan kmsr yok bana bişy diyin çok ağrım var yarım saatte bir ağrı giriyo kitleniyorum adet sancısı gibi ya tuvalete gittim yüzüm bembeyaz olmuş kanama var sandım baktım yok çok şükür. Şimdi hafifledi yatağıma geçtim. Sorduğmda adam gibi cevap veren kmse yok etrafmda. Siz deneyimlisiniz hamişler ve doğum yapanlar lütfennn bişy diyin bu durum normal mi sizce ?esimde yok hâlâ. Durup durup ağlayasım geliyo benim ilk kez ona ihtiyacım olduğunu söyledim bugun
okeanoss00 @Htckbrysl @yanne @anneveoglusu B Biravucmutluluk
İnşallah canım smdi uyuyacağım teşekkür ederim geçer inşallah ♡Senin gibi olduğum dönemlerde benim de agriyordu canim kanama olmadığı sürece endişe etme. Dinlen uyu sabaha geçer insallah.
Hesapladım yarın 10.gün :))) kan değerim yükselmiştir inşallah. Hayırlısı artıkkk ben uyumaya çalışayım çok sağol sende kuzu öpüyorum Allah rahatlık versinKanda ne zamn çıkmıştı hesapla 10 gün sonra kese görmeye git :)
Yarın vajinal bakarsa gözükr bence küçük te olsa :) ya inslh herşey çok güzel olur herseyHesapladım yarın 10.gün :))) kan değerim yükselmiştir inşallah. Hayırlısı artıkkk ben uyumaya çalışayım çok sağol sende kuzu öpüyorum Allah rahatlık versin
Hadi gözün aydın canm oğlan istiyordunuz esinle Allah ım gönlünüze göre verir umarm:)Kızlar iyi geceler. Oğlum olacakmış benim. Kesin olmamakla birlikte erkek dedi doktorum. 16. Haftada bir daha bakarız dedi. Tam 4 hafta sonra bir dahaki kontrol. Hayırlısı olsun kız bekliyordum çok saskinim :)
Bunlar normal canım o ağrı çok feci oluyor zatenAynen kramp. Gaz sancısı da eklenince tam oluyo :)
Ay uzun yazsan ne olacak deli:) icimizi döküyoruz şurada. En iyisi kafadan atmak bebege odakli yaşamamak. Bu ay biraz olsun başardım ama işte bunu devam ettirebilmek önemli. Bende yumurtlama zamani 2,3 gun ara vermeden yapiyorum sonrasinda akisina bırakıyorum canım. Bende su an belirtiden sayabileceğim hic bisi yok. Tek derdim yoldayken hastalanmamak. Biseylerle oyalan kafani mesgul etmesine izin verme canım.En zor kisim yumurtlamadan adete gecen zaman boyle birsey yok basiyorlar beni evde duramiuorm o derce normaldede sabirsiz ve belirsizligi hic sevmeyen biriyim olum geliyor bana:)
Evet erken oldugunuda biliyorum ama elimde degilki jkeske olmasa yanilsa test ...idrara 12.gunden sonra karisiyor falan deniyor okudumda oleyse tabi cikmamiste ama yinede adet gibi bu kipirtilar ...
Birde baskalarinda ise yarar belki ama ben hergun iliskiye girmeyecegim bundan sonra azalinca yumurtaya ulasan sperm sayisida az oluyor doktorda 1 gun arayla olsun demisti ama yine sanki kacirmiyim diye hergun oldi bi sure snr gorev oluyor dogal oalrak bu ay aralklarla yapacagim:)
Cok uzun yazdimm ozurr
Alttan baktırmamZK_ASK canım kesen görünmez şimdi çünkü değerlerin bu dönemde 700 civarı oluyor ki kese 1500 civarı vajinal görünüyor salı günü kesin görünür
Farkettimde geceleri çok fazla ağrıyo. Netten okudum orda da öyle yazıyo geceleri ağrı çoğalır diye. Gece bitik haldeydim. Şuan turp gibiyim maşallah :))Bunlar normal canım o ağrı çok feci oluyor zaten
Alttan bakmanın zararı çok mu sence ?Yarın vajinal bakarsa gözükr bence küçük te olsa :) ya inslh herşey çok güzel olur hersey
Kızlar iyi geceler. Oğlum olacakmış benim. Kesin olmamakla birlikte erkek dedi doktorum. 16. Haftada bir daha bakarız dedi. Tam 4 hafta sonra bir dahaki kontrol. Hayırlısı olsun kız bekliyordum çok saskinim :)
İnşallah görebilirsiniz canım Allah kötü şeyler yaşatmasın sanaMerhaba kızlar bende 4+4 dum su anda dünkü kan değerim 1036 çıktı iyi mi sizce ? Birde sağ kasigimda geçmek bilmeyen bir batma var bu normal mi acaba 5 dakika geçiyorsa 3 saat geçmiyor sürekli devam ediyor. Dün keseyi göremedik zaten çok erken diye haftaya cumartesi tekrar gideceğiz keseyi görebilmek için umarım görebiliriz
Amin canım çok sağol hic birimize yasatmasinİnşallah görebilirsiniz canım Allah kötü şeyler yaşatmasın sana
Canım benim için hiç farketmiyordu ama eşim erkek hissediyor ve istiyordu. Onun gönlüne göre oldu diyelim. Ben de kendimi kıza alistirmistim esasen hala şaka gibi geliyor kızımı susleyecektim filan :))Hadi gözün aydın canm oğlan istiyordunuz esinle Allah ım gönlünüze göre verir umarm:)
Sağol canım bu sene erkek senesi sanırım çoğu kişinin oğlu oluyor gerçekten. Işimiz hazır sonradan değişirmi bilmiyorum ama Mustafa Çınar olacak :)Ay ne guzel oğluş geliyo inşallah :) sağlığıyla gelsin 1 ay sonra isim düşünmeye başlarsınız :)) annesini şaşırtmış, bu topiğin kızları çoğu erkeğe hamile zatenn ♡♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?