2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Sağol canım bu sene erkek senesi sanırım çoğu kişinin oğlu oluyor gerçekten. Işimiz hazır sonradan değişirmi bilmiyorum ama Mustafa Çınar olacak :)
Maşallahhh isminede bayıldım tosun geliyo tosun. Asker selamı verişinden belliydi :)) kucağına aldığın günleride görelim inşallah

Canım benim için hiç farketmiyordu ama eşim erkek hissediyor ve istiyordu. Onun gönlüne göre oldu diyelim. Ben de kendimi kıza alistirmistim esasen hala şaka gibi geliyor kızımı susleyecektim filan :))
Hayaller suya mi düştü. Valla alisip değişmesi daha kotu inslh değişmez :)

Allahım hala inanamıyorum. Testte yanlışlık yoktur inşallah. Tüm ay boyunca aman gözüm seğirdi acaba belirti mi, yok susadım acaba belirti mi, gözümün üstünde kaş var acaba belirti mi diye deli oldum. Farklı hiç birşey yaşamadım. İnşallah kanda da çıkar.

Gunaydin hanimlar, dün ilk defa bebisimizi gördük çok heycanliydi::))) doktor herşey yolunda gözüküyor dedi, kalp atisida çok derinden geliyor iki hafta sonra gel net duyarız dedi
Bu bizim ilk vesikaligimiz

Gözün aydın cnm Rabbim sağlıklı bı gebelik nasip etsin inşallah:))

Teşekkür ederim.İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza bebeklerimizi. Ben henüz umutlanmak istemiyorum.bunun kimyasalı var,dış gebeliği var.Var da var...Tebrik ediyorum sizi kalp atışlarını da duymussunuz ne güzel.

Gözünün üstünde kaş varsa kesin hamilesin canım en büyük belirti bu :)))) inşallah yanlış değildir büyük ihtimal gebesin ♡

Ay maşallah kaç haftalık oldunuz

Geçen ay dış gebelik yaşadım bu ay yine hamileyim. Sen şimdiden aklına bunları getirme. Korkma da.
Kan testini iki güne bir verirsin güzel artış olacaktır eminim. Sonra zaten keseydi bebekti derken zaman akar gider.

Kızlar ben yumurtlamış mıyım

Eklentiler

• PhotoGrid_1492336280123.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 33
İnsAllah cnm, Sen güzeldüşün güzel olsun. İçini ferah tut herşey olacağına varıyor sonucta

Ay maşallah kaç haftalık oldunuz
6hafta 4gunluk olduk teyzesi bugün gitcenmi kan vermeye? Bence bebişin artık seninle Rabbim devamını getirsin insAllah

Kızlar ben yumurtlamış mıyım
Pik olmuş cnm yarına kadar çatlar büyük ihtimal, bugün yarın iyi değerlendirin. Yarın test siliklesirse çatlamış oluyor yumoşun

:) sağol canım bilgilerin için yarın anlarız yani bugünü dolu geçirmek lazım yani :)

Bende senin gibi totem yapcam :) belki banada uğur getirir kız) takvim eklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…