- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Bnm doktor bakmadı hiç ama erken zamnlarda kese için alttan bakıyorlar . Belkide bakmaz canmAlttan bakmanın zararı çok mu sence ?
İnşallah inşallahhh :)
Maşallahhh isminede bayıldım tosun geliyo tosun. Asker selamı verişinden belliydi :)) kucağına aldığın günleride görelim inşallahSağol canım bu sene erkek senesi sanırım çoğu kişinin oğlu oluyor gerçekten. Işimiz hazır sonradan değişirmi bilmiyorum ama Mustafa Çınar olacak :)
Bnm doktor bakmadı hiç ama erken zamnlarda kese için alttan bakıyorlar . Belkide bakmaz canm
Hayaller suya mi düştü. Valla alisip değişmesi daha kotu inslh değişmez :)Canım benim için hiç farketmiyordu ama eşim erkek hissediyor ve istiyordu. Onun gönlüne göre oldu diyelim. Ben de kendimi kıza alistirmistim esasen hala şaka gibi geliyor kızımı susleyecektim filan :))
Evettt görünüyorrrrrrHanımlar Merhaba,
Bat a 2 gün var. Hiç belirtim agrım sızım yok. Bu sabah yine tüm ümitlerimi yitirmişken negatifi görücem diye test yaptım. Var birşeyler görüyorsunuz di mi sizde?
Gözün aydın cnm Rabbim sağlıklı bı gebelik nasip etsin inşallah:))Allahım hala inanamıyorum. Testte yanlışlık yoktur inşallah. Tüm ay boyunca aman gözüm seğirdi acaba belirti mi, yok susadım acaba belirti mi, gözümün üstünde kaş var acaba belirti mi diye deli oldum.Farklı hiç birşey yaşamadım. İnşallah kanda da çıkar.
Teşekkür ederim.İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza bebeklerimizi. Ben henüz umutlanmak istemiyorum.bunun kimyasalı var,dış gebeliği var.Var da var...Tebrik ediyorum sizi kalp atışlarını da duymussunuz ne güzel.Gunaydin hanimlar, dün ilk defa bebisimizi gördük çok heycanliydi::))) doktor herşey yolunda gözüküyor dedi, kalp atisida çok derinden geliyor iki hafta sonra gel net duyarız dedi
Bu bizim ilk vesikaligimiz
Gözün aydın cnm Rabbim sağlıklı bı gebelik nasip etsin inşallah:))
Amin canm. Bugn nasılsın agrin hala aynı mı?Allahm hayrlısnı versin inşallah bakalımmmm bu hafta netleşecek hersey
Amin canm. Bugn nasılsın agrin hala aynı mı?Allahm hayrlısnı versin inşallah bakalımmmm bu hafta netleşecek hersey
Yok çok şüküüür iyiyim. Ama çok ağırlaştım. Bugun verebilirsem kan vercm yarını beklemek istemiyorum. Yarın için tahminimiz olur zaten en son ayın 11inde 88di değerAmin canm. Bugn nasılsın agrin hala aynı mı?
Gözünün üstünde kaş varsa kesin hamilesin canım en büyük belirti bu :)))) inşallah yanlış değildir büyük ihtimal gebesin ♡Allahım hala inanamıyorum. Testte yanlışlık yoktur inşallah. Tüm ay boyunca aman gözüm seğirdi acaba belirti mi, yok susadım acaba belirti mi, gözümün üstünde kaş var acaba belirti mi diye deli oldum.Farklı hiç birşey yaşamadım. İnşallah kanda da çıkar.
Ay maşallah kaç haftalık oldunuzGunaydin hanimlar, dün ilk defa bebisimizi gördük çok heycanliydi::))) doktor herşey yolunda gözüküyor dedi, kalp atisida çok derinden geliyor iki hafta sonra gel net duyarız dedi
Bu bizim ilk vesikaligimiz
Gözün aydın cnm Rabbim sağlıklı bı gebelik nasip etsin inşallah:))
Geçen ay dış gebelik yaşadım bu ay yine hamileyim. Sen şimdiden aklına bunları getirme. Korkma da.Teşekkür ederim.İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza bebeklerimizi. Ben henüz umutlanmak istemiyorum.bunun kimyasalı var,dış gebeliği var.Var da var...Tebrik ediyorum sizi kalp atışlarını da duymussunuz ne güzel.
İnsAllah cnm, Sen güzeldüşün güzel olsun. İçini ferah tut herşey olacağına varıyor sonuctaTeşekkür ederim.İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza bebeklerimizi. Ben henüz umutlanmak istemiyorum.bunun kimyasalı var,dış gebeliği var.Var da var...Tebrik ediyorum sizi kalp atışlarını da duymussunuz ne güzel.
6hafta 4gunluk olduk teyzesiAy maşallah kaç haftalık oldunuz
Pik olmuş cnm yarına kadar çatlar büyük ihtimal, bugün yarın iyi değerlendirin. Yarın test siliklesirse çatlamış oluyor yumoşunKızlar ben yumurtlamış mıyım
İnsAllah cnm, Sen güzeldüşün güzel olsun. İçini ferah tut herşey olacağına varıyor sonucta
6hafta 4gunluk olduk teyzesibugün gitcenmi kan vermeye? Bence bebişin artık seninle Rabbim devamını getirsin insAllah
Pik olmuş cnm yarına kadar çatlar büyük ihtimal, bugün yarın iyi değerlendirin. Yarın test siliklesirse çatlamış oluyor yumoşun
İnsAllah cnm, Sen güzeldüşün güzel olsun. İçini ferah tut herşey olacağına varıyor sonucta
6hafta 4gunluk olduk teyzesibugün gitcenmi kan vermeye? Bence bebişin artık seninle Rabbim devamını getirsin insAllah
Pik olmuş cnm yarına kadar çatlar büyük ihtimal, bugün yarın iyi değerlendirin. Yarın test siliklesirse çatlamış oluyor yumoşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?