Bende senin gibi totem yapcam :) belki banada uğur getirir kız) takvim eklicem
İnsAllah cnm, Sen güzeldüşün güzel olsun. İçini ferah tut herşey olacağına varıyor sonucta
6hafta 4gunluk olduk teyzesibugün gitcenmi kan vermeye? Bence bebişin artık seninle Rabbim devamını getirsin insAllah
Pik olmuş cnm yarına kadar çatlar büyük ihtimal, bugün yarın iyi değerlendirin. Yarın test siliklesirse çatlamış oluyor yumoşun
Canm 12sine geçtiği gece yaptirdiysan normal gayet :)Şmdi geldm eve.
Kan verdim sonuç 361 çıktı
Ayın 11inde gece 88 çıkmıştı. Şuan sağlıklı bi katlanma mı bilmiyorum
Y yakamozz - B Biravucmutluluk
okeanoss00
Canm 12sine geçtiği gece yaptirdiysan normal gayet :)
Gece 11buçuktu kuzum :) ilk gördüğümde bi an aklım çıktı valla çok korktum. Kendime yeni geliyorum
Aynen ben kana ilk geçtiği günü öğrendim resmen. Kan sonucum 2.0 çıkmıştı günlerce. 5 gun sonra 12 çıktı sonra böyle olduk işte :) aynen aynı saatte kan verıyodum hep ama bugun bu kanı verebildiğime şükrettim. Neyse fikrimiz var az çok. Bakalım artk nolacak :) hayırlısı olsunAnca canm ya %77uzeri katlanma olursa sağlıklı gebelik kabul ediliyor seninki iyi yani 13 gece 176 15i gece 352 çıkması iyiymis daha 16si gündüz o yüzden iyi bence inslh böyle güzel devam etsnaynı saatte 2 gün sonra yine ver bakalm kan. Daha değerin çok azmis kese gözükmez. Gerçi sen en dipten basladm ilk değer 12ydi
Canım benim yaa. Kıyamam sana. Değerlerin güzel gidiyor şükür kolay değil içinde can taşıyorsun olacak o kadar ağrı sızı ben üç ay yerimden kalkamamıştım oğlumda. Sürekli ağrı kasılma sancı. Rahim harekete geçti genişleyecek yer arıyor duygusal geçişler normal üzme tatlı canını olur mu?Kızlar dertlerim bitmek bilmedi biliyorum ama sizden baska beni anlayan kmsr yok bana bişy diyin çok ağrım var yarım saatte bir ağrı giriyo kitleniyorum adet sancısı gibi ya tuvalete gittim yüzüm bembeyaz olmuş kanama var sandım baktım yok çok şükür. Şimdi hafifledi yatağıma geçtim. Sorduğmda adam gibi cevap veren kmse yok etrafmda. Siz deneyimlisiniz hamişler ve doğum yapanlar lütfennn bişy diyin bu durum normal mi sizce ?esimde yok hâlâ. Durup durup ağlayasım geliyo benim ilk kez ona ihtiyacım olduğunu söyledim bugun
okeanoss00 Htckbrysl @yanne @anneveoglusu B Biravucmutluluk
Şmdi geldm eve.
okeanoss00
Şmdi geldm eve.
okeanoss00
İnşallahhhh sağlıkla devam ederrAyın 11 inde 88 ise
2 gün sonra ayin 13 ünde 88 çarpı 2 eşittir 176
2 gün sonra ayin 15 inde 176 çarpı 2 eşittir 352 olmalı
Sağlıklı sağlıklı maşallah
Canım benim yaa. Kıyamam sana. Değerlerin güzel gidiyor şükür kolay değil içinde can taşıyorsun olacak o kadar ağrı sızı ben üç ay yerimden kalkamamıştım oğlumda. Sürekli ağrı kasılma sancı. Rahim harekete geçti genişleyecek yer arıyor duygusal geçişler normal üzme tatlı canını olur mu?
Sonuçlar gayet iyi. Allah tamamına erdirsin sağlıcakla.Şmdi geldm eve.
okeanoss00
Güzel artmış canımŞmdi geldm eve.
okeanoss00
Bence güzel artmış canım :)Şmdi geldm eve.
okeanoss00
Hanımlar merhaba. Sizlere birşey sormak istiyorum.
Dun eşim antibiyotik aldı sabah grip olduğu icin. Akşam birleşim oldu. O sırada ilaç aldın korunsak mi derken oluverdi. Yumurtlama haftamdayim. Dun akıntı da hissettim kesinlikle yumurtlama dönemindeyim. Doktor ilaç kullandığınızda korunun demişti. Hamile kalırsam ne gibi sıkıntı olur ? Sabahtan beri içim hiç rahat değil[/QUOTE
Ilaci siz kullanirsaniZ korunun demiştir bence . Eşiniz kullanırken bisi olmazki korkmayin
Hic de bisi olmaz ALLAH in izniyle korkma. ❤ Allah hayırlısı ile nasip eder inşallahEveT aslında ben kullanırken söylemişti :) bu hiç aklıma gelmemiş dünden beri panikteyim beni nasıl rahatlattin:) Sperm kalitesi düşük olur mu diye endişe ettim ben.
Ayy İnsallah hamile kalırım ve bebeğim sağlıklı olur
Çok şükür iyiyim sağ ol canım. Anne annem vefat etti kafam yerinde değil dağıtmak için giriyordum da beğeni yapıyordum yazacak takatim yok inşallah hayr olur üzülmeÜzmemeye çalışacağım Rabbm korktuğuna uğratmasın kimseyi. Hamile kalana kadar kendimizi yıpratsakta asıl iş hamile kaldıktan sonra baslıyomuş ben bunu çok iyi öğrendim....
Sen nasılsın? kaç gündür yoksun, topikte bayağı bi sakinledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?