- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Çok şükür canm inslh burda tek tek hepsinin sevincini beraber yaşayacaz kese kalp atışı ilk hareketlerAynen ben kana ilk geçtiği günü öğrendim resmen. Kan sonucum 2.0 çıkmıştı günlerce. 5 gun sonra 12 çıktı sonra böyle olduk işte :) aynen aynı saatte kan verıyodum hep ama bugun bu kanı verebildiğime şükrettim. Neyse fikrimiz var az çok. Bakalım artk nolacak :) hayırlısı olsun
Hic de bisi olmaz ALLAH in izniyle korkma. ❤ Allah hayırlısı ile nasip eder inşallah
Çok şükür canm inslh burda tek tek hepsinin sevincini beraber yaşayacaz kese kalp atışı ilk hareketlerAynen ben kana ilk geçtiği günü öğrendim resmen. Kan sonucum 2.0 çıkmıştı günlerce. 5 gun sonra 12 çıktı sonra böyle olduk işte :) aynen aynı saatte kan verıyodum hep ama bugun bu kanı verebildiğime şükrettim. Neyse fikrimiz var az çok. Bakalım artk nolacak :) hayırlısı olsun
Evet çok şükür. Bi kaç güne 1000 üzerinde sayı görmem lazım çok heyecanlıyım ve korkuyorum :)ZK_ASK Canım değerin gayet iyi artmış maşallah Allah'ın izniyle sağlıklı bir gebelik olacak cok sevindim.
Allahım inşallah yaÇok şükür canm inslh burda tek tek hepsinin sevincini beraber yaşayacaz kese kalp atışı ilk hareketler
Çok şükür iyiyim sağ ol canım. Anne annem vefat etti kafam yerinde değil dağıtmak için giriyordum da beğeni yapıyordum yazacak takatim yok inşallah hayr olur üzülme
cnm ne yaptım bnde dün yaptımHanımlar Merhaba,
Bat a 2 gün var. Hiç belirtim agrım sızım yok. Bu sabah yine tüm ümitlerimi yitirmişken negatifi görücem diye test yaptım. Var birşeyler görüyorsunuz di mi sizde?
Allah razi olsun canım Yok anne annem di 16gün oldu kendime gelemedim memleketdeydim dün döndüm kafam hala dönmedi. Bu ay film falan da kaldı sat 1nisan hayırlısı bekliyorum gebeliğe dair umudum kalmadı hayırlısı diyorum ne diyeyim hayat. Sen nasıl oldun ağrın nasıl?Ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsun ultrason için?Yeni mi oldu? Ya geçenlerde bir kayıp daha vermiştiniz o babaannen miydi? Çok üzüldüm vallaRabbm güç versin
Allah razi olsun canım Yok anne annem di 16gün oldu kendime gelemedim memleketdeydim dün döndüm kafam hala dönmedi. Bu ay film falan da kaldı sat 1nisan hayırlısı bekliyorum gebeliğe dair umudum kalmadı hayırlısı diyorum ne diyeyim hayat. Sen nasıl oldun ağrın nasıl?Ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsun ultrason için?Yeni mi oldu? Ya geçenlerde bir kayıp daha vermiştiniz o babaannen miydi? Çok üzüldüm vallaRabbm güç versin
Allah razi olsun canım Yok anne annem di 16gün oldu kendime gelemedim memleketdeydim dün döndüm kafam hala dönmedi. Bu ay film falan da kaldı sat 1nisan hayırlısı bekliyorum gebeliğe dair umudum kalmadı hayırlısı diyorum ne diyeyim hayat. Sen nasıl oldun ağrın nasıl?Ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsun ultrason için?
AminnnnnnnnnnnAllah razı olsun canım benim. Rabbim isteyen , gönülden dileyen herkese nasip etsin
küçük bir limon dilimi atın suya suyun tadı değişir öyle içmeye çalışınKızlar selam. Ben bir soru sormak istiyorum. Doktorlarımız günde 2 hatta 2.5 lt su içmemiz gerektiğini söylüyor. Fakat ben günde 1 bardak su içsem kar sayarım. Hamile plduğumu öğrendiğimden beri artırmaya çalışıyorum fakat en fazla 5 6 bardak oluyor. Suyu bu kadar içtiğimden bebeğime ne gibi zararlar doğar? Vve su içmeyi artırmak için ne yöntemler yapmam lazım bi yardım eli uzatın allah aşkına
Deneyeceğim, teşekkür ederim..küçük bir limon dilimi atın suya suyun tadı değişir öyle içmeye çalışın
Deneyeceğim, teşekkür ederim..
Alttan muayenenin bir sakıncası yok canım en azından için rahatlar bence tereddüt etmeden yaptır. İnşallah hayırlı haberle gelirsin.Artk kendine gelme vakti. Ölümlü dünya. Herşeye alışılıyo ölüme alışılmıyo bu dunyada. Vakti gelen gidecek. Rabbm ele ayağa düşürmeden alsın. Sıralı ölüm nasip etsin. O yattıkça sizlerin torunlarının evlatlarının ömrü hayırlı uzun olsun. Kontrole gidecek misin peki? Halin var mı yani gerçi boşverdin sen kesin. Hani çatlatma iğnesi vs yaptırıyordun sen... Ne diyim ki beklenmedik anda gelsin bebeğin inşallah. Rabbim birini almışken birini vermiş olsun...
Yatıyorum ben napayım sıkılmaktan sıkıldım artk. Salı gunu yıne kan vereceğim. Bakiyim inşallah güzel artar. Tahminime göre cumaya kese görünmesi lazım. Vajinal ultrasonda. Değerim artarsa alttan baktrcam artk mecbur. Okadar yıprandım ki yine. Rabbim hayırlısını versin. Sağlığıyla gelsin bebelerimizzz
Canım nasıl oldun adet ağrısı gibi ağrılarin olması normal bence üşüttün mu aklıma o geldi. Bu hafta sonu yoğun geçti foruma giremedim. Seni merak ettim simdiKızlar dertlerim bitmek bilmedi biliyorum ama sizden baska beni anlayan kmsr yok bana bişy diyin çok ağrım var yarım saatte bir ağrı giriyo kitleniyorum adet sancısı gibi ya tuvalete gittim yüzüm bembeyaz olmuş kanama var sandım baktım yok çok şükür. Şimdi hafifledi yatağıma geçtim. Sorduğmda adam gibi cevap veren kmse yok etrafmda. Siz deneyimlisiniz hamişler ve doğum yapanlar lütfennn bişy diyin bu durum normal mi sizce ?esimde yok hâlâ. Durup durup ağlayasım geliyo benim ilk kez ona ihtiyacım olduğunu söyledim bugun
okeanoss00 Htckbrysl @yanne A anneveoglusu B Biravucmutluluk
Hayırlı bir evlat olsun inşallah gözün aydın canımKızlar iyi geceler. Oğlum olacakmış benim. Kesin olmamakla birlikte erkek dedi doktorum. 16. Haftada bir daha bakarız dedi. Tam 4 hafta sonra bir dahaki kontrol. Hayırlısı olsun kız bekliyordum çok saskinim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?