2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Çok şükür canm inslh burda tek tek hepsinin sevincini beraber yaşayacaz kese kalp atışı ilk hareketler

Çok şükür canm inslh burda tek tek hepsinin sevincini beraber yaşayacaz kese kalp atışı ilk hareketler

Çok şükür iyiyim sağ ol canım. Anne annem vefat etti kafam yerinde değil dağıtmak için giriyordum da beğeni yapıyordum yazacak takatim yok inşallah hayr olur üzülme

Yeni mi oldu? Ya geçenlerde bir kayıp daha vermiştiniz o babaannen miydi? Çok üzüldüm valla Rabbm güç versin

Kızlar tecrübeli olanlara soruyorum 29.haftamın içindeyim bugün otobüste karnıma ağrı girdi ve kısa aralıklarla kısa kısa ağrım oldu ilk kez böyle bi ağrı çekyim sizce neden inşallah kötü birşey değildir çok korktum zor oturdum

Hanımlar Merhaba,
Bat a 2 gün var. Hiç belirtim agrım sızım yok. Bu sabah yine tüm ümitlerimi yitirmişken negatifi görücem diye test yaptım. Var birşeyler görüyorsunuz di mi sizde?
cnm ne yaptım bnde dün yaptım
şuan inanılmaz agrım var hasts olcakmışım gibi
ne yaptın bar mı bi gelişme cnm

Eklentiler

• IMG_4066.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 37
Yeni mi oldu? Ya geçenlerde bir kayıp daha vermiştiniz o babaannen miydi? Çok üzüldüm valla Rabbm güç versin
Allah razi olsun canım Yok anne annem di 16gün oldu kendime gelemedim memleketdeydim dün döndüm kafam hala dönmedi. Bu ay film falan da kaldı sat 1nisan hayırlısı bekliyorum gebeliğe dair umudum kalmadı hayırlısı diyorum ne diyeyim hayat. Sen nasıl oldun ağrın nasıl?Ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsun ultrason için?

Allah razi olsun canım Yok anne annem di 16gün oldu kendime gelemedim memleketdeydim dün döndüm kafam hala dönmedi. Bu ay film falan da kaldı sat 1nisan hayırlısı bekliyorum gebeliğe dair umudum kalmadı hayırlısı diyorum ne diyeyim hayat. Sen nasıl oldun ağrın nasıl?Ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsun ultrason için?

Artk kendine gelme vakti. Ölümlü dünya. Herşeye alışılıyo ölüme alışılmıyo bu dunyada. Vakti gelen gidecek. Rabbm ele ayağa düşürmeden alsın. Sıralı ölüm nasip etsin. O yattıkça sizlerin torunlarının evlatlarının ömrü hayırlı uzun olsun. Kontrole gidecek misin peki? Halin var mı yani gerçi boşverdin sen kesin. Hani çatlatma iğnesi vs yaptırıyordun sen... Ne diyim ki beklenmedik anda gelsin bebeğin inşallah. Rabbim birini almışken birini vermiş olsun...

Yatıyorum ben napayım sıkılmaktan sıkıldım artk. Salı gunu yıne kan vereceğim. Bakiyim inşallah güzel artar. Tahminime göre cumaya kese görünmesi lazım. Vajinal ultrasonda. Değerim artarsa alttan baktrcam artk mecbur. Okadar yıprandım ki yine. Rabbim hayırlısını versin. Sağlığıyla gelsin bebelerimizzz

Kızlar selam. Ben bir soru sormak istiyorum. Doktorlarımız günde 2 hatta 2.5 lt su içmemiz gerektiğini söylüyor. Fakat ben günde 1 bardak su içsem kar sayarım. Hamile plduğumu öğrendiğimden beri artırmaya çalışıyorum fakat en fazla 5 6 bardak oluyor. Suyu bu kadar içtiğimden bebeğime ne gibi zararlar doğar? Vve su içmeyi artırmak için ne yöntemler yapmam lazım bi yardım eli uzatın allah aşkına

küçük bir limon dilimi atın suya suyun tadı değişir öyle içmeye çalışın

Alttan muayenenin bir sakıncası yok canım en azından için rahatlar bence tereddüt etmeden yaptır. İnşallah hayırlı haberle gelirsin.
Bana gelince çatlatma iğnesi için önce ilaç kullanmam gerekiyordu malum büyümüyor kibar yumurtalarım tedavi arası oldu bu nefes almak gibi. Gelecek ay adet olunca tabi ne zaman olurum bilmem filme gideceğim. Hayırlısı vesselam şu an için mecburen koyverdim hem beden ve kafa olarak da hazır değilim hayırlısı oldu belki de yattığın yerden bol bol dua et bize de.
Kendini çok böyle dayanamayacak gibi hissedersen doktora görün mutlaka. Buldun mu yeni doktor.

Canım nasıl oldun adet ağrısı gibi ağrılarin olması normal bence üşüttün mu aklıma o geldi. Bu hafta sonu yoğun geçti foruma giremedim. Seni merak ettim simdi

Kızlar iyi geceler. Oğlum olacakmış benim. Kesin olmamakla birlikte erkek dedi doktorum. 16. Haftada bir daha bakarız dedi. Tam 4 hafta sonra bir dahaki kontrol. Hayırlısı olsun kız bekliyordum çok saskinim :)
Hayırlı bir evlat olsun inşallah gözün aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…