2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

yenı gordum canım yazdıgını sımdı fırsatım oldu :) ıns bu ay tamamen kafamı dınlıcem memlekette frsat kalmıcak bebıs dusunmeye bı ıste onemlı gunlerı dgerlendırırım sonra gazıp tozmaya devam ...ıns olmayızda aynı gun aynı mesajları atarız bırbırımıze :)
benım belıme vuruyor goguslerde sısmeye basladı yarın yada salı gunu mutlaka gelmesı lazımm gelmezse salı sabaho tekrr test yapacagımm ah ahh hızlıca cıft cızgı cıksaa keske daha ne ısterımmm kı

sen nereye gıdıyordun kuzumm uzun yoldu heralde ?

Çok şükür iyiyim sağ ol canım. Anne annem vefat etti kafam yerinde değil dağıtmak için giriyordum da beğeni yapıyordum yazacak takatim yok inşallah hayr olur üzülme
Basın sagolsun canım. Rabbim sizlere ömür ve sabır versin. Mekanı cennet olsun

Tebrik ederim canım çok sevindim senin adına. Dünyanın en güzel pozu bu

Canım nasıl oldun adet ağrısı gibi ağrılarin olması normal bence üşüttün mu aklıma o geldi. Bu hafta sonu yoğun geçti foruma giremedim. Seni merak ettim simdi

Bende acaba üşüttüm mü diye düşündm neden oldu bilmiyorum o gece okadar ağrı oldu başkada yok şükür. Haftasonu tatilini güzel geçirmişsindir umarım. Sen haftanın her gunu yoğunsun :))

Bende acaba üşüttüm mü diye düşündm neden oldu bilmiyorum o gece okadar ağrı oldu başkada yok şükür. Haftasonu tatilini güzel geçirmişsindir umarım. Sen haftanın her gunu yoğunsun :))
canım ayaklarını sıcak tut, iyi olmana sevindim canım. Hafta sonu oğlanın özel dersi gezmesi derken nasıl geçiyor ütü çamaşır banyo yemek inan evladın gelsin ne demek istediğimi anlayacaksın inşallah

Eşimde gitti bu sabaha karşı, eşin geldimi

Evet değer inşallah yükselir de gider baktırır rahatlarım. Yusuf yusuf olmaya başladım ama nasibimde ne varsa onu yaşycam. Senin sonraki gittğn doktor pko demişti dimi ama başlangıçtı sanırım. Benim iki yumurtalığımın etrafı kistlerle kaplıydı hep hepsi bahane ilaçsız adet olamıyodum ben klomen düzenli yumurtlatıp adetimi getiriyordu anca
Bakalım daha neler yaşycaz, hakkında hayırlısı olsun zaten hep dua ediyorum ki ben. Hepte etmeye devam edcm inşallah. Daha bulamadım Dr geçen gün mecbur kürtajı yapana gitmştm özel ya hani. Süresi 10 gün ücretsiz. Cuma bitiyo gider kontrol olurum daha da gtmem buyuk konusmayımda yinede. Sonra yalayıp yutuyorum

Enfeksiyon geçti mi peki?

Ben haftadan haftaya bir bardak su içen bi insandım. Bir aydır günde en az 4 litre su içtim. Benm niyetim zayıflamaktı. Tavsiye şöyle verebilrm, bardakla uğraşma yanında sureklı şişe bulundur küçük. Yudum yudum içersin aklına geldkçe. Hem su hep yanında olunca hep aklına gelir ve içersin zaten.

Tempo tempo diyosun :)) ne guzel monoton bi hayat yaşamaktansa basını kasycak vakti olmasın insanın ya. Eşin gelene kadar bide adet olup kurtulsaydın. Sırada bi o kaldı. İnşallahhh gelecek oda... Benimki daha gelmedi yarına sarktı yarın gelecek inşallahhhh 8 gun oldu Yarabbim sağ salim gelsinde inşallah

Teşekkür ederim canım deneyeceğim.

Canım agrilarini dert etme inşallah yerlesme agrilaridir.. bol bol yat dinlen.gzl sağlıklı devam eder inşallah

Canım nasılsın. Regli oldunmu . Ağrıların var mı .

vallahi oğlumdan önce ne yapıyormuşuz rdiyorum eşim büyüdükçe dahada yoğun yaşıyorsun okulu dersi ödevi etkinlikleri derken....

canım yaa bende bu hafta olsa diyorum geldikten sonrada çalışmalara başlasak süper olacak inan... rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.

hayırlısı geri gelsinler sağlıkla bizlere inşallah kocişlerimiz

adete son 1 gün meraktayım ya iki gündür de eşimle sürekli kavga ediyoruz geçen haftada babam ameliyat oldu kızımda çok hastaydı 5 gün hiç ateşi düşmedi gergin bir haftaydı şükür çoğunu atlattıkta bu iki günde geçse bi kafam rahatlasa

yok canım yaa 34. gün bugün kürtajdan sonra kocaman bir göbeğim oldu şiştim kaldım öyle yaaa
kasık ağrısı var biraz o kadar

bugüne şükürler onsun sen nasılsın
İyim canım bende. Korunmam belki bu ay diyordum ama korkuyorum valla korunuyrz oyuzden. Korununca çok rahat :)) psikolojik olarak okadar rahatimki anlatamam.. olursun bı kaç güne bence stres yapmamaya çalış.

Hadi inşallah sağlıkla gelir bebisin . Baban için Allah şifa versin canım.

İyim canım bende. Korunmam belki bu ay diyordum ama korkuyorum valla korunuyrz oyuzden. Korununca çok rahat :)) psikolojik olarak okadar rahatimki anlatamam.. olursun bı kaç güne bence stres yapmamaya çalış.

şuan bende korunuyorum inan öyle rahat ki gebemiyimdir düşüncesi hiç yok. bende o yönden rahatım arslanpençesi içeceğim bende bakalım korunma olmasa acaba varmıdır deyip içemezdim

bende yeniden çalışmalara başlamak istiyorum canım ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…