- 25 Ocak 2017
- 339
- 796
- 18
- 35
Ay uzun yazsan ne olacak deli:) icimizi döküyoruz şurada. En iyisi kafadan atmak bebege odakli yaşamamak. Bu ay biraz olsun başardım ama işte bunu devam ettirebilmek önemli. Bende yumurtlama zamani 2,3 gun ara vermeden yapiyorum sonrasinda akisina bırakıyorum canım. Bende su an belirtiden sayabileceğim hic bisi yok. Tek derdim yoldayken hastalanmamak. Biseylerle oyalan kafani mesgul etmesine izin verme canım.
Basın sagolsun canım. Rabbim sizlere ömür ve sabır versin. Mekanı cennet olsunÇok şükür iyiyim sağ ol canım. Anne annem vefat etti kafam yerinde değil dağıtmak için giriyordum da beğeni yapıyordum yazacak takatim yok inşallah hayr olur üzülme
Allah razi olsun canım. Amin. AminBasın sagolsun canım. Rabbim sizlere ömür ve sabır versin. Mekanı cennet olsun
Tebrik ederim canım çok sevindim senin adına. Dünyanın en güzel pozu buGunaydin hanimlar, dün ilk defa bebisimizi gördük çok heycanliydi::))) doktor herşey yolunda gözüküyor dedi, kalp atisida çok derinden geliyor iki hafta sonra gel net duyarız dedi
Bu bizim ilk vesikaligimiz
Gözün aydın cnm Rabbim sağlıklı bı gebelik nasip etsin inşallah:))
Canım nasıl oldun adet ağrısı gibi ağrılarin olması normal bence üşüttün mu aklıma o geldi. Bu hafta sonu yoğun geçti foruma giremedim. Seni merak ettim simdi
canım ayaklarını sıcak tut, iyi olmana sevindim canım. Hafta sonu oğlanın özel dersi gezmesi derken nasıl geçiyor ütü çamaşır banyo yemek inan evladın gelsin ne demek istediğimi anlayacaksın inşallahBende acaba üşüttüm mü diye düşündm neden oldu bilmiyorum o gece okadar ağrı oldu başkada yok şükür. Haftasonu tatilini güzel geçirmişsindir umarım. Sen haftanın her gunu yoğunsun :))
Alttan muayenenin bir sakıncası yok canım en azından için rahatlar bence tereddüt etmeden yaptır. İnşallah hayırlı haberle gelirsin.
Bana gelince çatlatma iğnesi için önce ilaç kullanmam gerekiyordu malum büyümüyor kibar yumurtalarım tedavi arası oldu bu nefes almak gibi. Gelecek ay adet olunca tabi ne zaman olurum bilmem filme gideceğim. Hayırlısı vesselam şu an için mecburen koyverdim hem beden ve kafa olarak da hazır değilim hayırlısı oldu belki de yattığın yerden bol bol dua et bize de.
Kendini çok böyle dayanamayacak gibi hissedersen doktora görün mutlaka. Buldun mu yeni doktor.
Ben haftadan haftaya bir bardak su içen bi insandım. Bir aydır günde en az 4 litre su içtim. Benm niyetim zayıflamaktı. Tavsiye şöyle verebilrm, bardakla uğraşma yanında sureklı şişe bulundur küçük. Yudum yudum içersin aklına geldkçe. Hem su hep yanında olunca hep aklına gelir ve içersin zaten.Kızlar selam. Ben bir soru sormak istiyorum. Doktorlarımız günde 2 hatta 2.5 lt su içmemiz gerektiğini söylüyor. Fakat ben günde 1 bardak su içsem kar sayarım. Hamile plduğumu öğrendiğimden beri artırmaya çalışıyorum fakat en fazla 5 6 bardak oluyor. Suyu bu kadar içtiğimden bebeğime ne gibi zararlar doğar? Vve su içmeyi artırmak için ne yöntemler yapmam lazım bi yardım eli uzatın allah aşkına
canım ayaklarını sıcak tut, iyi olmana sevindim canım. Hafta sonu oğlanın özel dersi gezmesi derken nasıl geçiyor ütü çamaşır banyo yemek inan evladın gelsin ne demek istediğimi anlayacaksın inşallah
Eşimde gitti bu sabaha karşı, eşin geldimi
Teşekkür ederim canım deneyeceğim.Ben haftadan haftaya bir bardak su içen bi insandım. Bir aydır günde en az 4 litre su içtim. Benm niyetim zayıflamaktı. Tavsiye şöyle verebilrm, bardakla uğraşma yanında sureklı şişe bulundur küçük. Yudum yudum içersin aklına geldkçe. Hem su hep yanında olunca hep aklına gelir ve içersin zaten.
Canım basın sağolsun mekanları cennet olsun. Yanlış okumadiysam anneni ve anneanneni kaybetmişsin.Allah razi olsun canım. Amin. Amin
Canım agrilarini dert etme inşallah yerlesme agrilaridir.. bol bol yat dinlen.gzl sağlıklı devam eder inşallahTempo tempo diyosun :)) ne guzel monoton bi hayat yaşamaktansa basını kasycak vakti olmasın insanın ya. Eşin gelene kadar bide adet olup kurtulsaydın. Sırada bi o kaldı. İnşallahhh gelecek oda... Benimki daha gelmedi yarına sarktı yarın gelecek inşallahhhh 8 gun oldu Yarabbim sağ salim gelsinde inşallah
Canım nasılsın. Regli oldunmu . Ağrıların var mı .canım ayaklarını sıcak tut, iyi olmana sevindim canım. Hafta sonu oğlanın özel dersi gezmesi derken nasıl geçiyor ütü çamaşır banyo yemek inan evladın gelsin ne demek istediğimi anlayacaksın inşallah
Eşimde gitti bu sabaha karşı, eşin geldimi
Tempo tempo diyosun :)) ne guzel monoton bi hayat yaşamaktansa basını kasycak vakti olmasın insanın ya. Eşin gelene kadar bide adet olup kurtulsaydın. Sırada bi o kaldı. İnşallahhh gelecek oda... Benimki daha gelmedi yarına sarktı yarın gelecek inşallahhhh 8 gun oldu Yarabbim sağ salim gelsinde inşallah
Canım nasılsın. Regli oldunmu . Ağrıların var mı .
İyim canım bende. Korunmam belki bu ay diyordum ama korkuyorum valla korunuyrz oyuzden. Korununca çok rahat :)) psikolojik olarak okadar rahatimki anlatamam.. olursun bı kaç güne bence stres yapmamaya çalış.yok canım yaa 34. gün bugün kürtajdan sonra kocaman bir göbeğim oldu şiştim kaldım öyle yaaa
kasık ağrısı var biraz o kadar
bugüne şükürler onsun sen nasılsın
Hadi inşallah sağlıkla gelir bebisin . Baban için Allah şifa versin canım.adete son 1 gün meraktayım ya iki gündür de eşimle sürekli kavga ediyoruz geçen haftada babam ameliyat oldu kızımda çok hastaydı 5 gün hiç ateşi düşmedi gergin bir haftaydı şükür çoğunu atlattıkta bu iki günde geçse bi kafam rahatlasa
İyim canım bende. Korunmam belki bu ay diyordum ama korkuyorum valla korunuyrz oyuzden. Korununca çok rahat :)) psikolojik olarak okadar rahatimki anlatamam.. olursun bı kaç güne bence stres yapmamaya çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?