Tebrik ederim canım çok sevindim senin adına. Dünyanın en güzel pozu bu
allah razı olsun canım bakalım adet sancılarım başladı gibi belim kopuyo resmen göğüsümde çok hafif bir sızı var rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hepimiz içinHadi inşallah sağlıkla gelir bebisin . Baban için Allah şifa versin canım.
valla iyide oldu uzun adet olmak rahatlattı sankı yada bu ay ben cook rahattım ondanmı bılmıyrm rahatca adet oldum çalışmalara başlama isteyım yok pek bu gece olur belki kalan 1 gundende kalıyo yorulmaya gerek yok nasıpse gelır nasıp değilse belkı başka bı ay gelirİçin temizlenmiştir ne guzel kuzum
maşallah gozun aydın canm saglıkla olsundaKızlar iyi geceler. Oğlum olacakmış benim. Kesin olmamakla birlikte erkek dedi doktorum. 16. Haftada bir daha bakarız dedi. Tam 4 hafta sonra bir dahaki kontrol. Hayırlısı olsun kız bekliyordum çok saskinim :)
Sağol canım Allah razı olsun. Rabbim tez vakitte sana da sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.maşallah gozun aydın canm saglıkla olsunda
valla iyide oldu uzun adet olmak rahatlattı sankı yada bu ay ben cook rahattım ondanmı bılmıyrm rahatca adet oldum çalışmalara başlama isteyım yok pek bu gece olur belki kalan 1 gundende kalıyo yorulmaya gerek yok nasıpse gelır nasıp değilse belkı başka bı ay gelir
sen nasılsın bebeğim
sendemi hamişsin ay çok sevindim hemide 13 haftalık olmuş maşallah rabbim sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahSağol canım Allah razı olsun. Rabbim tez vakitte sana da sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.
İnşallah cnmBi dahakine öğrenirsin inş :) gelişim konusunda çok da bilgiye sahip değilim canım ya
Hayırlısı canım insan mecbur olunca gidiyor. Bence de git içinde kalmasın bir görün korkma herşey güzel ve hayırlısı olacak inşallah pko görüntüsü var demişti evet en son aralıkta iğne falan vurulmadan 46günde adet olmuştum. Hayırlısı vesselam el mahkum bekleyeceğiz Allah razi olsun dualar içinEvet değer inşallah yükselir de gider baktırır rahatlarım. Yusuf yusuf olmaya başladım ama nasibimde ne varsa onu yaşycam. Senin sonraki gittğn doktor pko demişti dimi ama başlangıçtı sanırım. Benim iki yumurtalığımın etrafı kistlerle kaplıydı hephepsi bahane ilaçsız adet olamıyodum ben klomen düzenli yumurtlatıp adetimi getiriyordu anca
Bakalım daha neler yaşycaz, hakkında hayırlısı olsun zaten hep dua ediyorum ki ben. Hepte etmeye devam edcm inşallah. Daha bulamadım Dr geçen gün mecbur kürtajı yapana gitmştm özel ya hani. Süresi 10 gün ücretsiz. Cuma bitiyo gider kontrol olurum daha da gtmem buyuk konusmayımda yinede. Sonra yalayıp yutuyorum
Enfeksiyon geçti mi peki?
Evet canım :) Çok şükür öyle hatta oğlum olacağını öğrendim :) Rabbim tez vakitte hepinize nasip etsin hep dualarımdasınız.sendemi hamişsin ay çok sevindim hemide 13 haftalık olmuş maşallah rabbim sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah razi olsun canım. Anne annemi kaybettim annem şükür başımda Rabbim hayırlı ömür versin sağ olCanım basın sağolsun mekanları cennet olsun. Yanlış okumadiysam anneni ve anneanneni kaybetmişsin.( Allah sana sabır versin .
Soğan suyuna baslamıştın yarıda mı bıraktın geçen ay? Evet hayırlısı Allahım guzel haberler vermeyi almayı nasip etsin bizlere hep diyorummm...Hayırlısı canım insan mecbur olunca gidiyor. Bence de git içinde kalmasın bir görün korkma herşey güzel ve hayırlısı olacak inşallah pko görüntüsü var demişti evet en son aralıkta iğne falan vurulmadan 46günde adet olmuştum. Hayırlısı vesselam el mahkum bekleyeceğiz Allah razi olsun dualar için
sağol canım 2 güne benimde durum belli olur bakalım ama adet belirtilerine benziyor geçen defa gibi 10 gü kala heyecan yapmadım ama bu iki gün geçmeyecek gibi :) sendin dsimi eşin uzun süreli yurt dışına gidicekti onu stres yapyordun 4 ay girmeyince kafam karıştıEvet canım :) Çok şükür öyle hatta oğlum olacağını öğrendim :) Rabbim tez vakitte hepinize nasip etsin hep dualarımdasınız.
Memleketteydim canım ben ayrı yerde yaşıyorum cumartesi evime döndüm oglum sağ olsun iyi ki var gözümden yaş düşse üzülüyorum anne diyor ona kıyamıyorum içime atıyorum etkisi pek geçecek gibi değil çok kıymetliydi herkesin olduğu gibi. Biliyorum her nefis ölümü tadacak amenna da işte gönül mutmain olamıyor. İnşallah zamanla geçecek memleketten ayrılmak o psikolojiden biraz çıkardı ama hayırlısı vesselam. Soğan suyu eksik kaldı evet bu ay tamamen doğal kaldık eşim bile yoktu yanımda tam doğal yani. Bakalım sat 1 nisan herhangi bir yumurtlama göstergesi de yok hayırlısı vesselamSoğan suyuna baslamıştın yarıda mı bıraktın geçen ay? Evet hayırlısı Allahım guzel haberler vermeyi almayı nasip etsin bizlere hep diyorummm...
Evde misin yalnız kaldıkça anneannenin etkisinden çıkamazsın vallahi aklım sende. Oğluş nerede onunla takılın hep ona sarlll
başın sağolsun canım rabbim mekanını cennet eylesin inşallahAllah razi olsun canım. Anne annemi kaybettim annem şükür başımda Rabbim hayırlı ömür versin sağ ol
Memleketteydim canım ben ayrı yerde yaşıyorum cumartesi evime döndüm oglum sağ olsun iyi ki var gözümden yaş düşse üzülüyorum anne diyor ona kıyamıyorum içime atıyorum etkisi pek geçecek gibi değil çok kıymetliydi herkesin olduğu gibi. Biliyorum her nefis ölümü tadacak amenna da işte gönül mutmain olamıyor. İnşallah zamanla geçecek memleketten ayrılmak o psikolojiden biraz çıkardı ama hayırlısı vesselam. Soğan suyu eksik kaldı evet bu ay tamamen doğal kaldık eşim bile yoktu yanımda tam doğal yani. Bakalım sat 1 nisan herhangi bir yumurtlama göstergesi de yok hayırlısı vesselam
Uzun süreli gittiği doğru da yurt dışına gidecek olan biz değiliz :) İzne çıktık da öyle geldi bizim bebek :) Hayırlı haberlerini yaz mutlaka.sağol canım 2 güne benimde durum belli olur bakalım ama adet belirtilerine benziyor geçen defa gibi 10 gü kala heyecan yapmadım ama bu iki gün geçmeyecek gibi :) sendin dsimi eşin uzun süreli yurt dışına gidicekti onu stres yapyordun 4 ay girmeyince kafam karıştı
yurt dışı olmaya bilir 1 aya yakın olmayacağı aklımda da bu 4 ay önce için ama :) bakalım rabbim sağlık sıhhatle oğlunu kucağına almayı nasip eder inşallahUzun süreli gittiği doğru da yurt dışına gidecek olan biz değiliz :) İzne çıktık da öyle geldi bizim bebek :) Hayırlı haberlerini yaz mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?