2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Çıktı canım doktora cumartesi gösterdik her şey yolunda dedi doktor. Zaten test sonuçları risk analizi düşük risk gurubunda çıktı bizim bebek. Gerisi Allah'a kalmış. Yapımdaki emeğin büyük tabi ki ismi beğenmene çok sevindim canım :)

İnşallah senin de prolaktin hormonun stresten dolayı yükselmiştir de düşmüştür. Her şey yolunda der doktor ve en kısa sürede bebeğin gelir. Dualarımdasınız.

yurt dışı olmaya bilir 1 aya yakın olmayacağı aklımda da bu 4 ay önce için ama :) bakalım rabbim sağlık sıhhatle oğlunu kucağına almayı nasip eder inşallah
Ay evet sen benim yurt dışına gidip eşimin görevde olduğu zamanı hatırlıyorsun :) Evet o zaman tam 1 ay görüşemedik :) Ondan sonraki ay geldi bebek :) Maşallah hafıza süper ben unutmuşum sen hatırlıyorsun :)

doğru hatırlyormuşum demek şükür rabbim nasip etmiş benimde o ay bir defalık kaza olmuştu yeni doğum kontrol hapını bırakmıştım çok stres yapmıştm 4 ay daha korunduk bu süreçte anestezili endoskopi ardına antibiyotik tedavisi anca bu ay rahata erdik bakalım rabbim nasip edecek mi :)

Aynen canım söylediklerin doğru. Karnımın içi gurul gurul. Elimi göbeğimin epey bi altına rahmin oraya koyuyorum pıtır pıtır lıkır lıkır ya ordasıda gaz dolu sanırım :))

Yarın yine kan verip yükselişi yazarım inşallah buraya... Bakalım hayırlısı.

Eşinde problem olmamasına sevindim şahsen. Sende de bir problem yok bana gore. Düzenli yumurtlayıp adet görüyorsun yani. Prolaktin yuksek olsada halledılemeyecek buyuk bişy değil şükür, ki bana kalırsa değer epey bi düşmüştür. İnşallah seninde hakkında en hayırlısı ve iyisini yaşatsın Rabbim ♡

Burası zaten iyice tenhalaştı geceleri uğramaya korkar olduk çok ıssızzz :))

Uzak kalmak belki iyi gelir sizde haklsnz.

S selifor gitti gelmedi zaten daha imam böyle yaparsa cemaat napsın

Son düzenleme:
İnşallah en kısa sürede nasip eder. Stres bu işin düşmanı. Akışına bırakmak lazım. Akışına bırakan kazanıyor :)

Çok sevindim hadi darısı kalan süreçlerin başına allah sana da oğlunada sağlık sıhat versin. allah razı olsun senden hepinizden dualarınız cok yatıştıryor beni gerçekten. cuma günü artık gelişmeleri yazarım.

allah razı olsun canım benim. Aslında benim işlerim çok yoğun canım iş arasında işte yamek yiyeceğim zaman ara verip bir çay kahve aldığımda sizin yazdıklarınızı okuyup geri kalmamaya çalıyorum. Önümüzdeki hafta beyannamelerim tamalanıyor dönerim yine :)

İnşallah en kısa sürede nasip eder. Stres bu işin düşmanı. Akışına bırakmak lazım. Akışına bırakan kazanıyor :)
şuan stres yok o dönemde yeni doğum kontrol hapını bırakmıştım hamile kalırsam çocuğa zararı olabilir diye stresliydim canım şimdi akışına bıraktım varolan sadece biraz merak.nasıl gidiyor hamileliğin umarım bulantı falan yoktur kızımda 9 ay kusmuş bir anneyim günde 20 lere çıkıyordu çoğu zaman :)

allah kolaylıklar versin canım

Kuzum Allah senden razı olsun asıl. Topiğimizin sakin ve yardımsever meleği :) Muhakkak yaz güzel haberlerini bekliyorum.

Rabbim gönlüne göre versin canım ikinci bebeğin de çok bekletmeden tez zamanda göbeğini doldursun Bulantılarım var henüz tamamen geçmedi ama önceki haftalara göre çok daha iyiyim. Senin çok zor geçmiş, ben kendi halime sızlanıyordum

beni her gören haline şükrediyordu ilk 6 ay hep acillerdeydim 13 kilo vermiştim :) herkes sen artık ikinciyi düşünmezsin diyordu normalde kızım 2 yaşına gelince 2. yi yaparım diyen ben 3.5 yaşında daha yeni düşünür oldum o da yaş unsurundan fazla geciktirmeyeyim dedim

İyi yaptın olsun her hamilelik aynı geçecek diye bir şart yok zaten. Ekim Annelerinde öyle biri var hep hastanelerde geçmiş bu hamileliği çok iyi gidiyor. Kardeş iyidir. Doğum acılarına göre ben de ikinciye karar veririm

Ya ne güzel. Hep bizimle kal, Allah kolaylık versın ♡

Canım arabayla almanyaya gidiyoruz esimle. Uzun zamandır beklettiğimiz bi tatildi... Ben bu sabah müthiş bi kasik sancisiyla uyandım aha dedim kesin bugün olcam. Ama sonra geçti. Akintim da var baya ne olur bilmem. Ahhh ahh o pozitif testleri bi gorseydikk yarabbimmmm... Insallah Canim ya haber et burdan.bu arada yola çıktık ben biraz önce yarin hic giremem nete ama sen yaz genede gelişmeleri. Hadi Insallah güzel sonuclar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…