- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Çıktı canım doktora cumartesi gösterdik her şey yolunda dedi doktor. Zaten test sonuçları risk analizi düşük risk gurubunda çıktı bizim bebek. Gerisi Allah'a kalmış. Yapımdaki emeğin büyük tabi ki ismi beğenmene çok sevindim canım :)ZK_ASK canım bugün okuyabildim değerin çok güzel görünüyor hadi allah izniyle herşey güzel olacak. ağrı ve rahatsızlıklarınıda okudum canım benim tecrübelerimden bildiğim hamileliğin özelikle ilk zamanlarında gerek tup rahim hareketleri gerese bağırsak hareketleri cok rahatsız ediyor seninde bunları yaşadığını herşeyin yolunda gittiği kanısındayım.
biliyorsun ki her gebelik için ilk 3 ay cok riskli bu nedenle şu dönemde cok kendini yormamanı mümkün olduğunca stresten uzak dinlenerek geçirmenni tavsiye ederim. Eşine ihtiyaç duyman cok normal hem gebelik hormonları hem sıkıntıların seni psikolojik olarak ona daha fazla ihtiyaç duymana sebep oluyor. Rabbim yardımcın olsun, herşey güzel olsun.
okeanoss00 canım senin tahlil sonuçların çıktı mı? okudum ama gözümden mi kaçtı acaba göremedim. Umaraım herşey yolunda sen ve oğluşun rahat ve iyisinizdir. Çınar mustafa çok güzel isim :) benden onay aldı doğrusu. Biliyorsun ufakta olsa yapımda emeğim geçti :)
@Nisaberatim canım az girmene üzülsemde biraz buradan uzaklaşmanın sana iyi geleceği kanısındayım çok iyi yapıyorsun. Biraz durulup konudan uzaklaşınca stres daha azalıyor. Bu ay inşallah daha sakin olursun ve güzel sonuçlar elde edersin. gelişmeleri paylaşırsan cok mutlu olurum. güzel heberlerini bekliyorum.
@gulii7 canım seninde iyi olduğunu umuyorum. umarım herşey yolundadır canım...
Gelelim bana benim eşimin mart başında yaptığı sperm testinde değerleri iyi çımış ama sıvılaşma süresi 4 saat çıkmıtı kendi dr. göstermişti Antibiyotik aldı 15 gün sonra yani C.tesi tekrar test yaptı sıvılaşma süresi normale dönmüş. Bir sıkıntı görünmüyor yani o kendini akladı. Ben de cuma günün endokronoloji randevumu bekliyorum Prolaktin yüksekliği için bilmiyorum ne oldu yükseldi mi? düştü mü? bu arada geçen hafta yumurtladığımı düşünüyorum korunmadan 1 ilişkimiz oldu. BAT 28 Nisan kısmet yani..
Ay evet sen benim yurt dışına gidip eşimin görevde olduğu zamanı hatırlıyorsun :) Evet o zaman tam 1 ay görüşemedik :) Ondan sonraki ay geldi bebek :) Maşallah hafıza süper ben unutmuşum sen hatırlıyorsun :)yurt dışı olmaya bilir 1 aya yakın olmayacağı aklımda da bu 4 ay önce için ama :) bakalım rabbim sağlık sıhhatle oğlunu kucağına almayı nasip eder inşallah
doğru hatırlyormuşum demek şükür rabbim nasip etmiş benimde o ay bir defalık kaza olmuştu yeni doğum kontrol hapını bırakmıştım çok stres yapmıştm 4 ay daha korunduk bu süreçte anestezili endoskopi ardına antibiyotik tedavisi anca bu ay rahata erdik bakalım rabbim nasip edecek mi :)Ay evet sen benim yurt dışına gidip eşimin görevde olduğu zamanı hatırlıyorsun :) Evet o zaman tam 1 ay görüşemedik :) Ondan sonraki ay geldi bebek :) Maşallah hafıza süper ben unutmuşum sen hatırlıyorsun :)
ZK_ASK canım bugün okuyabildim değerin çok güzel görünüyor hadi allah izniyle herşey güzel olacak. ağrı ve rahatsızlıklarınıda okudum canım benim tecrübelerimden bildiğim hamileliğin özelikle ilk zamanlarında gerek tup rahim hareketleri gerese bağırsak hareketleri cok rahatsız ediyor seninde bunları yaşadığını herşeyin yolunda gittiği kanısındayım.
biliyorsun ki her gebelik için ilk 3 ay cok riskli bu nedenle şu dönemde cok kendini yormamanı mümkün olduğunca stresten uzak dinlenerek geçirmenni tavsiye ederim. Eşine ihtiyaç duyman cok normal hem gebelik hormonları hem sıkıntıların seni psikolojik olarak ona daha fazla ihtiyaç duymana sebep oluyor. Rabbim yardımcın olsun, herşey güzel olsun.
okeanoss00 canım senin tahlil sonuçların çıktı mı? okudum ama gözümden mi kaçtı acaba göremedim. Umaraım herşey yolunda sen ve oğluşun rahat ve iyisinizdir. Çınar mustafa çok güzel isim :) benden onay aldı doğrusu. Biliyorsun ufakta olsa yapımda emeğim geçti :)
@Nisaberatim canım az girmene üzülsemde biraz buradan uzaklaşmanın sana iyi geleceği kanısındayım çok iyi yapıyorsun. Biraz durulup konudan uzaklaşınca stres daha azalıyor. Bu ay inşallah daha sakin olursun ve güzel sonuçlar elde edersin. gelişmeleri paylaşırsan cok mutlu olurum. güzel heberlerini bekliyorum.
@gulii7 canım seninde iyi olduğunu umuyorum. umarım herşey yolundadır canım...
Gelelim bana benim eşimin mart başında yaptığı sperm testinde değerleri iyi çımış ama sıvılaşma süresi 4 saat çıkmıtı kendi dr. göstermişti Antibiyotik aldı 15 gün sonra yani C.tesi tekrar test yaptı sıvılaşma süresi normale dönmüş. Bir sıkıntı görünmüyor yani o kendini akladı. Ben de cuma günün endokronoloji randevumu bekliyorum Prolaktin yüksekliği için bilmiyorum ne oldu yükseldi mi? düştü mü? bu arada geçen hafta yumurtladığımı düşünüyorum korunmadan 1 ilişkimiz oldu. BAT 28 Nisan kısmet yani..
İnşallah en kısa sürede nasip eder. Stres bu işin düşmanı. Akışına bırakmak lazım. Akışına bırakan kazanıyor :)doğru hatırlyormuşum demek şükür rabbim nasip etmiş benimde o ay bir defalık kaza olmuştu yeni doğum kontrol hapını bırakmıştım çok stres yapmıştm 4 ay daha korunduk bu süreçte anestezili endoskopi ardına antibiyotik tedavisi anca bu ay rahata erdik bakalım rabbim nasip edecek mi :)
Çıktı canım doktora cumartesi gösterdik her şey yolunda dedi doktor. Zaten test sonuçları risk analizi düşük risk gurubunda çıktı bizim bebek. Gerisi Allah'a kalmış. Yapımdaki emeğin büyük tabi ki ismi beğenmene çok sevindim canım :)
İnşallah senin de prolaktin hormonun stresten dolayı yükselmiştir de düşmüştür. Her şey yolunda der doktor ve en kısa sürede bebeğin gelir. Dualarımdasınız.
Aynen canım söylediklerin doğru. Karnımın içi gurul gurul. Elimi göbeğimin epey bi altına rahmin oraya koyuyorum pıtır pıtır lıkır lıkır ya ordasıda gaz dolu sanırım :))
Yarın yine kan verip yükselişi yazarım inşallah buraya... Bakalım hayırlısı.
Eşinde problem olmamasına sevindim şahsen. Sende de bir problem yok bana gore. Düzenli yumurtlayıp adet görüyorsun yani. Prolaktin yuksek olsada halledılemeyecek buyuk bişy değil şükür, ki bana kalırsa değer epey bi düşmüştür. İnşallah seninde hakkında en hayırlısı ve iyisini yaşatsın Rabbim ♡
Burası zaten iyice tenhalaştı geceleri uğramaya korkar olduk çok ıssızzz :))
Uzak kalmak belki iyi gelir sizde haklsnz.
S selifor gitti gelmedi zaten dahaimam böyle yaparsa cemaat napsın
şuan stres yok o dönemde yeni doğum kontrol hapını bırakmıştım hamile kalırsam çocuğa zararı olabilir diye stresliydim canım şimdi akışına bıraktım varolan sadece biraz merak.nasıl gidiyor hamileliğin umarım bulantı falan yoktur kızımda 9 ay kusmuş bir anneyim günde 20 lere çıkıyordu çoğu zaman :)İnşallah en kısa sürede nasip eder. Stres bu işin düşmanı. Akışına bırakmak lazım. Akışına bırakan kazanıyor :)
allah kolaylıklar versin canımallah razı olsun canım benim. Aslında benim işlerim çok yoğun canım iş arasında işte yamek yiyeceğim zaman ara verip bir çay kahve aldığımda sizin yazdıklarınızı okuyup geri kalmamaya çalıyorum. Önümüzdeki hafta beyannamelerim tamalanıyor dönerim yine :)
Kuzum Allah senden razı olsun asıl. Topiğimizin sakin ve yardımsever meleği :) Muhakkak yaz güzel haberlerini bekliyorum.Çok sevindim hadi darısı kalan süreçlerin başına allah sana da oğlunada sağlık sıhat versin. allah razı olsun senden hepinizden dualarınız cok yatıştıryor beni gerçekten. cuma günü artık gelişmeleri yazarım.
Rabbim gönlüne göre versin canım ikinci bebeğin de çok bekletmeden tez zamanda göbeğini doldursunşuan stres yok o dönemde yeni doğum kontrol hapını bırakmıştım hamile kalırsam çocuğa zararı olabilir diye stresliydim canım şimdi akışına bıraktım varolan sadece biraz merak.nasıl gidiyor hamileliğin umarım bulantı falan yoktur kızımda 9 ay kusmuş bir anneyim günde 20 lere çıkıyordu çoğu zaman :)
beni her gören haline şükrediyordu ilk 6 ay hep acillerdeydim 13 kilo vermiştim :) herkes sen artık ikinciyi düşünmezsin diyordu normalde kızım 2 yaşına gelince 2. yi yaparım diyen ben 3.5 yaşında daha yeni düşünür oldum o da yaş unsurundan fazla geciktirmeyeyim dedimRabbim gönlüne göre versin canım ikinci bebeğin de çok bekletmeden tez zamanda göbeğini doldursunBulantılarım var henüz tamamen geçmedi ama önceki haftalara göre çok daha iyiyim. Senin çok zor geçmiş, ben kendi halime sızlanıyordum
İyi yaptın olsun her hamilelik aynı geçecek diye bir şart yok zaten. Ekim Annelerinde öyle biri var hep hastanelerde geçmiş bu hamileliği çok iyi gidiyor. Kardeş iyidir. Doğum acılarına göre ben de ikinciye karar veririmbeni her gören haline şükrediyordu ilk 6 ay hep acillerdeydim 13 kilo vermiştim :) herkes sen artık ikinciyi düşünmezsin diyordu normalde kızım 2 yaşına gelince 2. yi yaparım diyen ben 3.5 yaşında daha yeni düşünür oldum o da yaş unsurundan fazla geciktirmeyeyim dedim
Ne var ki rahimde? İçin rahat edecekse çık canım.Kızlar merhaba nasılsınız şuan hastanedeyim sizce kadın doğuma çıkayım mı rahim için adete 7 gün var
Yani kist falan var mı yok mu temizmi falan diye genel kontrolNe var ki rahimde? İçin rahat edecekse çık canım.
Allah razi olsun canımbaşın sağolsun canım rabbim mekanını cennet eylesin inşallah
Ya ne güzel. Hep bizimle kal, Allah kolaylık versın ♡allah razı olsun canım benim. Aslında benim işlerim çok yoğun canım iş arasında işte yamek yiyeceğim zaman ara verip bir çay kahve aldığımda sizin yazdıklarınızı okuyup geri kalmamaya çalıyorum. Önümüzdeki hafta beyannamelerim tamalanıyor dönerim yine :)
Canım arabayla almanyaya gidiyoruz esimle. Uzun zamandır beklettiğimiz bi tatildi... Ben bu sabah müthiş bi kasik sancisiyla uyandım aha dedim kesin bugün olcam. Ama sonra geçti. Akintim da var baya ne olur bilmem. Ahhh ahh o pozitif testleri bi gorseydikk yarabbimmmm... Insallah Canim ya haber et burdan.bu arada yola çıktık ben biraz önce yarin hic giremem nete ama sen yaz genede gelişmeleri. Hadi Insallah güzel sonuclar alırızyenı gordum canım yazdıgını sımdı fırsatım oldu :) ıns bu ay tamamen kafamı dınlıcem memlekette frsat kalmıcak bebıs dusunmeye bı ıste onemlı gunlerı dgerlendırırım sonra gazıp tozmaya devam ...ıns olmayızda aynı gun aynı mesajları atarız bırbırımıze :)
benım belıme vuruyor goguslerde sısmeye basladı yarın yada salı gunu mutlaka gelmesı lazımm gelmezse salı sabaho tekrr test yapacagımm ah ahh hızlıca cıft cızgı cıksaa keske daha ne ısterımmm kı
sen nereye gıdıyordun kuzumm uzun yoldu heralde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?