Allah razi olsun Canım.Htckbrysl canım şimdi gördüm başın sağolsun Allah kalanlara ömür versin.
Rahim kalınlığına baktırmak için mi anlamadımKızlar merhaba nasılsınız şuan hastanedeyim sizce kadın doğuma çıkayım mı rahim için adete 7 gün var
İnşallah adet olmazsın iki kişi gidip 3 kişi olarak dönersiniz, hayırlı yolculuklarCanım arabayla almanyaya gidiyoruz esimle. Uzun zamandır beklettiğimiz bi tatildi... Ben bu sabah müthiş bi kasik sancisiyla uyandım aha dedim kesin bugün olcam. Ama sonra geçti. Akintim da var baya ne olur bilmem. Ahhh ahh o pozitif testleri bi gorseydikk yarabbimmmm... Insallah Canim ya haber et burdan.bu arada yola çıktık ben biraz önce yarin hic giremem nete ama sen yaz genede gelişmeleri. Hadi Insallah güzel sonuclar alırız
Canım nasılsın bat ne zamandı seninCanım arabayla almanyaya gidiyoruz esimle. Uzun zamandır beklettiğimiz bi tatildi... Ben bu sabah müthiş bi kasik sancisiyla uyandım aha dedim kesin bugün olcam. Ama sonra geçti. Akintim da var baya ne olur bilmem. Ahhh ahh o pozitif testleri bi gorseydikk yarabbimmmm... Insallah Canim ya haber et burdan.bu arada yola çıktık ben biraz önce yarin hic giremem nete ama sen yaz genede gelişmeleri. Hadi Insallah güzel sonuclar alırız
Canım yeni mi kaybettin anneanneni yakın zamanda bi vefat olmuştu onu konuşuyorsunuz sanıyorumAllah razi olsun Canım.
bılmıyrm kı 10. gunum falan galıba hesaplamıyrum kıİyiyim şükür bildiin gibi devam. Yumurtlama dönemine girdin mi ki
sağol bıtanm daha ıyıyım bıraz uzak kalmak ıyı gelck inşallah hayırlı haberler alırız guzel haberlerını beklıyorumZK_ASK canım bugün okuyabildim değerin çok güzel görünüyor hadi allah izniyle herşey güzel olacak. ağrı ve rahatsızlıklarınıda okudum canım benim tecrübelerimden bildiğim hamileliğin özelikle ilk zamanlarında gerek tup rahim hareketleri gerese bağırsak hareketleri cok rahatsız ediyor seninde bunları yaşadığını herşeyin yolunda gittiği kanısındayım.
biliyorsun ki her gebelik için ilk 3 ay cok riskli bu nedenle şu dönemde cok kendini yormamanı mümkün olduğunca stresten uzak dinlenerek geçirmenni tavsiye ederim. Eşine ihtiyaç duyman cok normal hem gebelik hormonları hem sıkıntıların seni psikolojik olarak ona daha fazla ihtiyaç duymana sebep oluyor. Rabbim yardımcın olsun, herşey güzel olsun.
@okeanoss00 canım senin tahlil sonuçların çıktı mı? okudum ama gözümden mi kaçtı acaba göremedim. Umaraım herşey yolunda sen ve oğluşun rahat ve iyisinizdir. Çınar mustafa çok güzel isim :) benden onay aldı doğrusu. Biliyorsun ufakta olsa yapımda emeğim geçti :)
Nisaberatim canım az girmene üzülsemde biraz buradan uzaklaşmanın sana iyi geleceği kanısındayım çok iyi yapıyorsun. Biraz durulup konudan uzaklaşınca stres daha azalıyor. Bu ay inşallah daha sakin olursun ve güzel sonuçlar elde edersin. gelişmeleri paylaşırsan cok mutlu olurum. güzel heberlerini bekliyorum.
gulii7 canım seninde iyi olduğunu umuyorum. umarım herşey yolundadır canım...
Gelelim bana benim eşimin mart başında yaptığı sperm testinde değerleri iyi çımış ama sıvılaşma süresi 4 saat çıkmıtı kendi dr. göstermişti Antibiyotik aldı 15 gün sonra yani C.tesi tekrar test yaptı sıvılaşma süresi normale dönmüş. Bir sıkıntı görünmüyor yani o kendini akladı. Ben de cuma günün endokronoloji randevumu bekliyorum Prolaktin yüksekliği için bilmiyorum ne oldu yükseldi mi? düştü mü? bu arada geçen hafta yumurtladığımı düşünüyorum korunmadan 1 ilişkimiz oldu. BAT 28 Nisan kısmet yani..
Canım sutunun içine taze nane yaprakların taze salatalık dilimleri bir kaç dilim limon ve zencefilin tadını seviyorsan birkaç dilim taze zencefil at inanılmaz ferah ve güzel bir tadı oluyor bir sürahiye hazırla gözünün önüne koy akşama kadar gördükçe içersinDeneyeceğim, teşekkür ederim..
Yanlış yazmışım suyun içineDeneyeceğim, teşekkür ederim..
Canım sutunun içine taze nane yaprakların taze salatalık dilimleri bir kaç dilim limon ve zencefilin tadını seviyorsan birkaç dilim taze zencefil at inanılmaz ferah ve güzel bir tadı oluyor bir sürahiye hazırla gözünün önüne koy akşama kadar gördükçe içersin
ZK_ASK canım bugün okuyabildim değerin çok güzel görünüyor hadi allah izniyle herşey güzel olacak. ağrı ve rahatsızlıklarınıda okudum canım benim tecrübelerimden bildiğim hamileliğin özelikle ilk zamanlarında gerek tup rahim hareketleri gerese bağırsak hareketleri cok rahatsız ediyor seninde bunları yaşadığını herşeyin yolunda gittiği kanısındayım.
biliyorsun ki her gebelik için ilk 3 ay cok riskli bu nedenle şu dönemde cok kendini yormamanı mümkün olduğunca stresten uzak dinlenerek geçirmenni tavsiye ederim. Eşine ihtiyaç duyman cok normal hem gebelik hormonları hem sıkıntıların seni psikolojik olarak ona daha fazla ihtiyaç duymana sebep oluyor. Rabbim yardımcın olsun, herşey güzel olsun.
@okeanoss00 canım senin tahlil sonuçların çıktı mı? okudum ama gözümden mi kaçtı acaba göremedim. Umaraım herşey yolunda sen ve oğluşun rahat ve iyisinizdir. Çınar mustafa çok güzel isim :) benden onay aldı doğrusu. Biliyorsun ufakta olsa yapımda emeğim geçti :)
Nisaberatim canım az girmene üzülsemde biraz buradan uzaklaşmanın sana iyi geleceği kanısındayım çok iyi yapıyorsun. Biraz durulup konudan uzaklaşınca stres daha azalıyor. Bu ay inşallah daha sakin olursun ve güzel sonuçlar elde edersin. gelişmeleri paylaşırsan cok mutlu olurum. güzel heberlerini bekliyorum.
gulii7 canım seninde iyi olduğunu umuyorum. umarım herşey yolundadır canım...
Gelelim bana benim eşimin mart başında yaptığı sperm testinde değerleri iyi çımış ama sıvılaşma süresi 4 saat çıkmıtı kendi dr. göstermişti Antibiyotik aldı 15 gün sonra yani C.tesi tekrar test yaptı sıvılaşma süresi normale dönmüş. Bir sıkıntı görünmüyor yani o kendini akladı. Ben de cuma günün endokronoloji randevumu bekliyorum Prolaktin yüksekliği için bilmiyorum ne oldu yükseldi mi? düştü mü? bu arada geçen hafta yumurtladığımı düşünüyorum korunmadan 1 ilişkimiz oldu. BAT 28 Nisan kısmet yani..
Canım arabayla almanyaya gidiyoruz esimle. Uzun zamandır beklettiğimiz bi tatildi... Ben bu sabah müthiş bi kasik sancisiyla uyandım aha dedim kesin bugün olcam. Ama sonra geçti. Akintim da var baya ne olur bilmem. Ahhh ahh o pozitif testleri bi gorseydikk yarabbimmmm... Insallah Canim ya haber et burdan.bu arada yola çıktık ben biraz önce yarin hic giremem nete ama sen yaz genede gelişmeleri. Hadi Insallah güzel sonuclar alırız
CAnım hayırlı olsun bebeğin inşallah sağlıkla ilerler kalp ayışlatını duymak ve sağlıkla kucağına almak nasip etsin allah inşalllah çok sevindimBende suyun içine yeşil elma limon dilimleyip atıyodum, nane, çubuk tarçın karanfil defne yaprağı çok güzel tadı ve içini temizliyo insanın resmen
Hayırlı olsun oglusun canım . MasallahEvet canım :) Çok şükür öyle hatta oğlum olacağını öğrendim :) Rabbim tez vakitte hepinize nasip etsin hep dualarımdasınız.
Rabbim mekanını cennet etsin...Memleketteydim canım ben ayrı yerde yaşıyorum cumartesi evime döndüm oglum sağ olsun iyi ki var gözümden yaş düşse üzülüyorum anne diyor ona kıyamıyorum içime atıyorum etkisi pek geçecek gibi değil çok kıymetliydi herkesin olduğu gibi. Biliyorum her nefis ölümü tadacak amenna da işte gönül mutmain olamıyor. İnşallah zamanla geçecek memleketten ayrılmak o psikolojiden biraz çıkardı ama hayırlısı vesselam. Soğan suyu eksik kaldı evet bu ay tamamen doğal kaldık eşim bile yoktu yanımda tam doğal yani. Bakalım sat 1 nisan herhangi bir yumurtlama göstergesi de yok hayırlısı vesselam
Hamileler için nane sakıncalı yalnizCanım sutunun içine taze nane yaprakların taze salatalık dilimleri bir kaç dilim limon ve zencefilin tadını seviyorsan birkaç dilim taze zencefil at inanılmaz ferah ve güzel bir tadı oluyor bir sürahiye hazırla gözünün önüne koy akşama kadar gördükçe içersin
hayirlisi olsun insallah bugun adet bwlirtilerini yasiyorum ama bakalim tarihi gecmeden test yapmak istemiyorum bu defaİyi yaptın olsun her hamilelik aynı geçecek diye bir şart yok zaten. Ekim Annelerinde öyle biri var hep hastanelerde geçmiş bu hamileliği çok iyi gidiyor. Kardeş iyidir. Doğum acılarına göre ben de ikinciye karar veririm
Ya çok sağol Allah razı olsun. Kalp atışlarını duyana kadar bana rahat yok. İnşallah o günleri görürüz önce keseyi görebilrm inşallah hayırlısıyla. Tesekkur ederim :)♡CAnım hayırlı olsun bebeğin inşallah sağlıkla ilerler kalp ayışlatını duymak ve sağlıkla kucağına almak nasip etsin allah inşalllah çok sevindim
Zencefil ve limon :) evet bugun okumuştum 9 ay boyunca kız bundan içmiş şmdi 2.ye hamile ve yıne buna başlamış doktoru tavsiye etmiş inşallah sanada iyi gelir canım. Aç kalmamaya özen goster boş mide daha çok bulanıyoCnm eşinin sorunu ortadan kalkmasına sevindim insAllah cuma günüde güzel şeyler duyarsınız doktordan, gerçi daha tahlillerin yapılmadı degilmi? 28nisan bize o güzel haberini paylasirsiniz insAllah
Bende iyim cok şükür ama bir kaç gunden beri bulantilarim yogunlasti, ilk akşamları olurdu şimdi hem sabah hem akşam midem bulanıyor. Yemek görsem özelikle soğan görsem içim bir hoş oluyoyarın bol bol taze zencefil ve limon alcam çayını demler içerim diyorum insAllah faydasını gorurum
Yolunuz açık olsun cnm su gibi gitip su gibi gelin insAllah
Canım arabayla almanyaya gidiyoruz esimle. Uzun zamandır beklettiğimiz bi tatildi... Ben bu sabah müthiş bi kasik sancisiyla uyandım aha dedim kesin bugün olcam. Ama sonra geçti. Akintim da var baya ne olur bilmem. Ahhh ahh o pozitif testleri bi gorseydikk yarabbimmmm... Insallah Canim ya haber et burdan.bu arada yola çıktık ben biraz önce yarin hic giremem nete ama sen yaz genede gelişmeleri. Hadi Insallah güzel sonuclar alırız
Çok teşekkür ederim canım deneyecrğim..Canım sutunun içine taze nane yaprakların taze salatalık dilimleri bir kaç dilim limon ve zencefilin tadını seviyorsan birkaç dilim taze zencefil at inanılmaz ferah ve güzel bir tadı oluyor bir sürahiye hazırla gözünün önüne koy akşama kadar gördükçe içersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?