2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnşallah adet olmazsın iki kişi gidip 3 kişi olarak dönersiniz, hayırlı yolculuklar

Canım nasılsın bat ne zamandı senin

sağol bıtanm daha ıyıyım bıraz uzak kalmak ıyı gelck inşallah hayırlı haberler alırız guzel haberlerını beklıyorum

Deneyeceğim, teşekkür ederim..
Canım sutunun içine taze nane yaprakların taze salatalık dilimleri bir kaç dilim limon ve zencefilin tadını seviyorsan birkaç dilim taze zencefil at inanılmaz ferah ve güzel bir tadı oluyor bir sürahiye hazırla gözünün önüne koy akşama kadar gördükçe içersin

Bende suyun içine yeşil elma limon dilimleyip atıyodum, nane, çubuk tarçın karanfil defne yaprağı çok güzel tadı ve içini temizliyo insanın resmen

Cnm eşinin sorunu ortadan kalkmasına sevindim insAllah cuma günüde güzel şeyler duyarsınız doktordan, gerçi daha tahlillerin yapılmadı degilmi? 28nisan bize o güzel haberini paylasirsiniz insAllah

Bende iyim cok şükür ama bir kaç gunden beri bulantilarim yogunlasti, ilk akşamları olurdu şimdi hem sabah hem akşam midem bulanıyor. Yemek görsem özelikle soğan görsem içim bir hoş oluyo yarın bol bol taze zencefil ve limon alcam çayını demler içerim diyorum insAllah faydasını gorurum

Yolunuz açık olsun cnm su gibi gitip su gibi gelin insAllah

Bende suyun içine yeşil elma limon dilimleyip atıyodum, nane, çubuk tarçın karanfil defne yaprağı çok güzel tadı ve içini temizliyo insanın resmen
CAnım hayırlı olsun bebeğin inşallah sağlıkla ilerler kalp ayışlatını duymak ve sağlıkla kucağına almak nasip etsin allah inşalllah çok sevindim

Rabbim mekanını cennet etsin...

Hamileler için nane sakıncalı yalniz

hayirlisi olsun insallah bugun adet bwlirtilerini yasiyorum ama bakalim tarihi gecmeden test yapmak istemiyorum bu defa

CAnım hayırlı olsun bebeğin inşallah sağlıkla ilerler kalp ayışlatını duymak ve sağlıkla kucağına almak nasip etsin allah inşalllah çok sevindim
Ya çok sağol Allah razı olsun. Kalp atışlarını duyana kadar bana rahat yok. İnşallah o günleri görürüz önce keseyi görebilrm inşallah hayırlısıyla. Tesekkur ederim :)♡

Zencefil ve limon :) evet bugun okumuştum 9 ay boyunca kız bundan içmiş şmdi 2.ye hamile ve yıne buna başlamış doktoru tavsiye etmiş inşallah sanada iyi gelir canım. Aç kalmamaya özen goster boş mide daha çok bulanıyo

Iyi yolculuklarr canim.kazasiz belasiz gidin inss cok uzun yolll:)

Belirtileri ayniya insan ne dusuncegini bilemiyor ,benim de yarin mutlaka olmam lazim bugun sabahtan beri bekliyorum ama tik yok cok siddetli bel agrim var da bakal8m...

Normalde benim agrim gelir snr adetim gelir pesine,gecen ay klomenden sanirim ayni bole agrilarim basladi bi iki gun once sonra adet geldi simdide ole olacak sanirim ...yinrde kirmizilari gorene kadar umitleniyor insan kuzum ya mucizemi yasat bana Allahim diyorum....sevinsek ya hepimizzz n3 guzel olur...

Sanada o tatil ne guzel gecer dimi hamis hamissss ins canim uc aylarin hurmetine

Çok teşekkür ederim canım deneyecrğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…