2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım darısı kalp atışına her şey güzel olacak inşallah. Doktorun dedikleri ile güzelce beslen ve mutlaka stresten uzak dur.

Günaydın canlar herkese mutlu pazarlar. Burda bi kaç arkadaşın ikiz bebeği olacakti myzt @Balcicekk33 , ne zaman ikiz olduğunu ogrendiler? İlk hcg değerleri kaçtı?

Merhaba ben direk iki kese gördüm canım ilk betamda 1371 sonra 3594 sonra 7188

Yoruyor beni birde işler çocuklar okula eşim ise gidiyor sabah erkenden kaldırmaya kiyamiyom dinlesin diye eşimi o da kızıyor ben yaparım diye

Ayyy tatlış fasülye seni maşallah subhanallah canım benim daha ne fotolarını göreceğiz meleğinin inşaallah
okeanoss00 canım çok geçmiş olsun 2hafta önce bendede polene alerji oldu yüzüm pütür pütür sivilceli gibi çok değişik birşey oldu şimdi çok şükür geçti inşaallah biran önce geçer canım Şafi ismi hürmetine şifa versin Rabbim

Kuzum benim Allah razı olsun teyzesi inşallah hayırlı güzel haberler alalım burda ♡♡♡♡

Hayırlı olsun , maşallah :)

yok canım allah aşkına olumsuz konuşma. Ben36 yaşındayım doğal yolla hamile kalabiliyorum. Rezerv dediğin şey bir anda yok olmuyor yıllar alıyor. Şöyle düşün senin ektiğin bir tarla var sen 300 tohum ektin ama ekinin 100 tanesi filizlendi. bu yüz tanenin kaçtanesi meyeve verir belli değil. zaman kaybetmemek için öyle konuşmuştur.
Benim cok yakın bir tanıdığım bu sonucum cıkınca konuştum benden 2 yaş kucuk onun da cocuk için uğraşırken testleri yapılmış amh 0,20 çıkmış ve şuan cok sağlıklı bir cocuğu var. 2 düşüğü oldu ama en sonunda kızını doğurdu hemde normal şekilde hamile kaldı.
Lütfen moralleri bozmayalım. dr. güvenelim ama maalesef dr. bazen abartıyor

Insallah canim insan bilmedigi konuda tedirgin oluyo internettede bi suru olumsuz sey okuyunca canim skldi ama dedigin gibi cok dusuk olup hamile kalanlarda var allah sonumuzu hayirli eylesn insallah olur en kisa zamanda

Yoruyor beni birde işler çocuklar okula eşim ise gidiyor sabah erkenden kaldırmaya kiyamiyom dinlesin diye eşimi o da kızıyor ben yaparım diye
ayy nne guzel işte eşin yardımcı oluyor sana bak
geçer annesı gecer az kaldı bak hayırlısıyla doğur inşallah

Tebrik ederim canım çok sevindim

ALLAH razı olsunnn canım arkadasım cok sagolun ,bırtanesınız ...

Ayyyy canimmmn coooook sevindim. Neden bilmiyorum ilk defa bi hamilelik haberini burda okuyunca sevinçten gozlerim doldu. Tebrikkkk ederimmm

bende senı yakından takıp edıyordum canım hıslerımız bırbırıne gecmıskı etkılenmısın ne mutlu bızlere ıcten arkadaslıklarımız olduuu ...nasıl destek oldunuz bana anlatamam ...keske dun yuzumu gorseydınız hala soktayım desem ınan ..senn durumlar nasıl okyamadım cok gecmısı vardınız mı adet geldımı ?

ben cok derınde yasadım bu hıslerıı hep kendım ıcın ve burdakı arkadaslarım ıcın dua edıyordum bırı mutlu haber verdımı dıye sayfaya bakıp cıkıyordum aklım burda oluyordu ....beklentı duygular aynı olunca sevınmemek mumkun mu canım yaa ...cok tesekkur ederımmm tez zamanda sızlerde yasayın ıns

.
Gözünüz aydın tatlim Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir gebelik nasip etsin inşallah
cok tesekkur ederımmm ıyı kı varsınızzzz

Hiç bi sorun olmycak Allahın izniyle. İdrarda hemen çıktı bakalım kan da ne çıkacak ♡♡♡♡sağlıklı olsunda bebiş

hamıle kalan arkadasların paylastıklarını daha tıtızlıkle okurdum neyı nasıl yapabılırım dıye bende burda paylasıcam yol gostermek adına derdım ve yazıyorum ....

oncelıkle kasımın basında dusugum vardı sonrasında hemen hamıle kalırsın dedıler düşügün bir bacagı ıcerde jkalırmıs 40 ı cıkmadan hamılesın ıns dedıler gazı verdıler verdıler ama sonuccc neghatıftı ....
sadece ılk 2 ay kanamalarım devam ettı duzene gıremedım adet bıtıyordu 1 hafta snr yıne kanamam oluyordu kızlar ...

bır de bıkac haftada olsa hamılelıgı tadınca daha cok ıstıyorsunuz hevesı gırıyır ıcınıze cunku ama nasıp olmadı 2 aydan sonra adet duzene gırdı ve gıdıp yumurtlama takıbı yaptıravagım dedım kadın doguma gıttım hersey ıyı ama hormon tahlıllerıne bakalım dedı doktor sagolsun boylelıkle tsh skntım cıktı ortaya degerım 6 idi ...

dahılıyeye gıttım yoooo hamıle kalırsın engel olmaz deı ılac yazmadı bosu bosuna bekledım o ay ..sonrakı ay endkorıne gttım gebelık duusnuyprsan degerı duusrmelıyız tabı kı dedı ılac yazdı ve 15 gunluk bı surede dustu kızlarrr cok sukur...o ay ve mart ayında klomen kullandım ılk ay tutmadı sımdıde hamıleyım cok sukur...

klomenın 2.ayında yanı sonuc aldım ama onun dıısnda kızlarrrrr

esım hergun kecıboynuzu pekmezı ıctı aralıksız
hergun ılıskı oldu ama her sabah degıl mesela bı gun sbh uyanınca olduysa ertesı gece oldu hıc olmazsa bıraz spermler cogalsın dıye duusndum

doktor bu ay ıltıhap yada enfeksıyon varsa yumurtlamadan once onu kurutalım dedı monodox adlı bı antıbıyotık kullandım coraspınle bırlıkte ayrıca vagıfem dıye ostrojenı saglayan bı vagınal hap attım sadece 2 gun boyunca ...kuruluk vardı bıraz fıtıllerden sonra duzelmemıstı onunda etkısı olmus olabılır

veeeeee kızlarr bu ay pressed sıparıs ettık ılk kez kullandım nette falan cok faydasını goren vardı alalım dedık vesıle olur dıye ve olduuuuuuuu.....belkıde bu jel sayesınde hamıle kaldımmmmm sıddetle tavsıye dıyorum deneyın derım ...

bu ay herseyı denıcez dıye yazmıstım buraya elımzden gelen herseyı yaptık ve ALLAHIM ol demıs mucızem ıcımde sımdı cok sukurrr ARKADASLARIM ...

TEZ zamanda sızlerede nasıp olsun bu mutluluk ,can arkdaslarım benım ...

cok uzun yazdım ama arayıs ıcınde olanlar emınım sklmıcaklar

zehracım bız pespesemıyız sımdı kuzuum doktora yarın gıdıcem ama son adete gore hesaplayınca nette 4+3 gosterıyor sat beım 20 mart ...
aynımıyız kızzzzzz sen erken oogrendın ya :)
bılmıyorum gec dollenme ve yumurtlama oluyor bende genelde ama gelısımı nasıl yarın kesınlesır gerıdemı normalmı dıye
ZK_ASK

o jel ne için canım ve klomen ne için kullandın ya ben hepsine ne çok yabancıyım ya güya ikinci çocuğu düşünüyorum ama hepiniz benden tecrübelisiniz bu arada adet oldum ve içim burkuldu nedense sanki hemen ilk aydan olması gerekiyor gibi ilk aydan yıprandım resmen halime gülüyorum walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…