- 3 Ekim 2016
- 681
- 931
- 53
- 34
canım darısı kalp atışına her şey güzel olacak inşallah. Doktorun dedikleri ile güzelce beslen ve mutlaka stresten uzak dur.Aynen doktor nasıl besleneceğime dair kağıt verdi ona uyacağız artk :) stres yok keseyi gordumya şükür 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı kendime oyalanacak şeyler bulmalıyım :) herkes hamile kalırda ben kalamam derdim Rabbim herkese nasip edecek ben inanıyorum bu onun mucizesi sadece sabır darısı en güzeliyle sana olsun en yakn zamnda :)
Ayy içime doğduysa demek gideceğinŞmdi eve gidiyorum gördük gördükkk :)) şükürler olsun
Günaydın canlar herkese mutlu pazarlar. Burda bi kaç arkadaşın ikiz bebeği olacaktimyzt @Balcicekk33 , ne zaman ikiz olduğunu ogrendiler? İlk hcg değerleri kaçtı?
Cinsiyetleri belli oldu mu :)Merhaba ben direk iki kese gördüm canım ilk betamda 1371 sonra 3594 sonra 7188
Evt 2 prenses annesi oluyorum inşallah :))Cinsiyetleri belli oldu mu :)
Ooo 3e 1 :)))Evt 2 prenses annesi oluyorum inşallah :))
Yoruyor beni birde işler çocuklar okula eşim ise gidiyor sabah erkenden kaldırmaya kiyamiyom dinlesin diye eşimi o da kızıyor ben yaparım diyebeklıyorum canım bıraz el işlerine verdım kafayı hiç aklıma gelmıyor bu ay nasıbı ne zamansa gelir inşallah sen nasılsın canm
hiç bu ay aklımda da yok demekkı kafayı bışeylere vermk iyi geliymş canm
sagolasın canm bnm
ohh ohh kıpır kıpır yaramaz olcak
Ayyy tatlış fasülye seni maşallah subhanallah canım benim daha ne fotolarını göreceğiz meleğinin inşaallahBen naptım? Dayanamadım doktora koştumkızlarrrr çok şükürrr gördükk 4+2 dedi doktor bu haberi burdan verdiğime inanamıyorum Allahım herkese nasip etsin tez zamanda dolsun taşsın burası hamişlik haberiyle ♡♡♡♡♡
İncir ye bol bol kuru incirEvet ama yasima gore rezervim dusuk olanlarda catlamiyor hep kist oluyor bnim annem 55 yasinda ve hala adet gorur bn noye boyle oldum anlam veremiyorm dusurucek boseyde yapmiyorum sigara alkol vs. Yok kullanmadim hic
Yaa ne tatlı Allah kucağınıza almayı nasip etsin normal mi oldu bende ikiz çok istiyorum daEvt 2 prenses annesi oluyorum inşallah :))
Ayyy tatlış fasülye seni maşallah subhanallah canım benim daha ne fotolarını göreceğiz meleğinin inşaallah
okeanoss00 canım çok geçmiş olsun 2hafta önce bendede polene alerji oldu yüzüm pütür pütür sivilceli gibi çok değişik birşey oldu şimdi çok şükür geçti inşaallah biran önce geçer canım Şafi ismi hürmetine şifa versin Rabbim
Hayırlı olsun , maşallah :)Ben naptım? Dayanamadım doktora koştumkızlarrrr çok şükürrr gördükk 4+2 dedi doktor bu haberi burdan verdiğime inanamıyorum Allahım herkese nasip etsin tez zamanda dolsun taşsın burası hamişlik haberiyle ♡♡♡♡♡
27 yasimdayim bi skntim yok 4 ay klomen tedavosi oldm her ay yumurtam olusdu ama hep kist oldu hic catlama olmadi catlatma ognesine ragmen onumizdeki ay asilama yapilacakdi ama amh dusuk vikdi doktor tup bebege cevirebilir cok moralm bozuk hiv olmicak cocugum gibi hissedoyorm
Insallah canim insan bilmedigi konuda tedirgin oluyo internettede bi suru olumsuz sey okuyunca canim skldi ama dedigin gibi cok dusuk olup hamile kalanlarda var allah sonumuzu hayirli eylesn insallah olur en kisa zamandayok canım allah aşkına olumsuz konuşma. Ben36 yaşındayım doğal yolla hamile kalabiliyorum. Rezerv dediğin şey bir anda yok olmuyor yıllar alıyor. Şöyle düşün senin ektiğin bir tarla var sen 300 tohum ektin ama ekinin 100 tanesi filizlendi. bu yüz tanenin kaçtanesi meyeve verir belli değil. zaman kaybetmemek için öyle konuşmuştur.
Benim cok yakın bir tanıdığım bu sonucum cıkınca konuştum benden 2 yaş kucuk onun da cocuk için uğraşırken testleri yapılmış amh 0,20 çıkmış ve şuan cok sağlıklı bir cocuğu var. 2 düşüğü oldu ama en sonunda kızını doğurdu hemde normal şekilde hamile kaldı.
Lütfen moralleri bozmayalım. dr. güvenelim ama maalesef dr. bazen abartıyor
ayy nne guzel işte eşin yardımcı oluyor sana bakYoruyor beni birde işler çocuklar okula eşim ise gidiyor sabah erkenden kaldırmaya kiyamiyom dinlesin diye eşimi o da kızıyor ben yaparım diye
Tebrik ederim canım çok sevindim
Ayyyy canimmmn coooook sevindim. Neden bilmiyorum ilk defa bi hamilelik haberini burda okuyunca sevinçten gozlerim doldu. Tebrikkkk ederimmm
Ay maşallah Ne güzel ikinci çizgi bu böyle
Tebrik ederim canım benim hayırlısıyla sağlıklı gebelik sağlıklı evlat nasip etsin rabbim sana
Bekleyen bütün arkadaşlarımdan aynı güzel haberleri almakta ennnn kısa zamanda nasip olur inşallah
cok tesekkur ederımmm ıyı kı varsınızzzz.
Gözünüz aydın tatlimRabbim sağlıklı ve hayırlı bir gebelik nasip etsin inşallah
Ayyyy maşallah ne güzel bi çift çizgidir o Allahım kucağına almayıda nasip etsin canımmm çok sevindimdarısı bizlere inşaallah ismen dua isterim ona göre
Canım seninde tiroidle ilgili bi sorunun vardı sanki demi[/QUOTE
of olmaz mı 3 aydır tsh ı dengelemkle ıgrasıyroduk doktora gıt gel 6 cıvarıydı snr bır dustu en son 0.9 idi ama bu degerle hamıle kalmısım dusuk degerle kalınıyormus demek kı ve sanırım ılk 3 ay yukselıyormus ...ama zamanı varmıs cok streslı 4 ay gecırdım cok sukur dunu yasadım yaaa dua ede ede uyuyamadım ...mucızem benım
sızlerden duamı hıc kesermıyım catır catır dogurucaz pespese burda guzel haberlerı beklıyorum sızden de :)allahım bu mubarek gunlerın yuzu suyu hurmetıne kucaklarımızı bos bırakmasın canımmm
hadi gözün aydın canım, allah kucağına almayıda nasip etsin cok güzel vallahi foruma Güneş açtırdın...
Tebrikler...
bu forum güzel kalpli insanlarla doluu zaten gunesımız hıc eksık olmuyor nasıl yoldas oldunuz bana bır bılsenız ...sızın sayenızde bılgı aldım rahatladım sız eslık ettınız bana ....ALLAH razı olsunn...sagolllasın canımm benım
Tebrikkerrrrr canım gözünüz aydın.)
coooookkk tesekkur ederımmm :))ınanamıyorum hala
Gözün aydın canım :) Çok sevindim. Rabbim tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin :)
Ben de 4. ayımda kalmıştım :)
sanırım 4.ayda kalan bır kac arkadas var burda ugurlu dıyelım o zaman dımı canım ...ama nasıl gectı o 4 ay cok ıyı anlarsın benı daha uzun zamandan berı bekleyenlere ALLAHIM tez zamanda kavusma ımkanı versın cok zormus ..yasamadan bılemedım nasıl ıyı anladım bebk hasretıyle yanıp tutusanları ...cok sukur halımıze
Şaşkınlar siziii :)) günaydın yeni hamişş bugun kan vermeye gidiyoz mu :)
sabırsızzzz benden 1 tane daha var burdaa ....:)Yaa çok güzel çıkmış gölge falanda değil maşallah. Kan değerinde yuksek çıkacak inşallahhh ve bu bebiş senden gtmycek Rabbim kucağına almayı da nasip etsin ♡
gıdecegım canım ama yarınnna aldım randevuyu duanda ıns ılk kan testınde 600 u gecer senın degerın demıstın bakalım duan tutacak mı ..ALLAHım saglıklı hayırlı kılsın ıns ..bende merak edıyorumda esımın ıznı yarın uygundu hem ıyıcce yerlesmıs olur ıns..kız ben hemen cektım resmı hala duruyor saklıcam testı de sımdı daha koyu msh ...ne zaman tuttu degerım kac bı skntı varmı cok merak edıyorum ...:)hemen yazıcam sıze
hasretlebeklenenmelek bugün kan vermeye gidecekmisin canım ay çok heyecanlandım walla ya :)
bu arada bende bi türlü adet olamadım sanırım yine stresten böyle oldu dün sancıdan uyuyamadım kıvrandım durdum halada sancım devam ediyor gelsede kurtulsam
yarın gıdecegım kuzum hemen sonuclar burdaa ıns..ıcten sevındıgınıze ole emınım kı ...aynı cumlelerı bebnde kuruyordum dun bıldıgın adet sncısı aynısı ama uzulmemek ıcıın konduramıyordum yıne olmamıstır ya kesın adet olucam fln ama bak mucızem benmle ...dua edıyorm ıns adet olmazsın kuzum
9Gözün aydın canımmDarısı biz bekleyenlere inşallahh
tez zamandaa tadın sızde ınss sadece vaktı zamanı var buna emın ol bende umıdım yıkıla yıkıla ayları gecrdım. ama bu aymıs zamanı..stres yapmayın olur mu ?hepınız ıcın dua edıyorum ınanın ...pespese yasayalım mutluluklarıııı
Hiç bi sorun olmycak Allahın izniyle. İdrarda hemen çıktı bakalım kan da ne çıkacak ♡♡♡♡sağlıklı olsunda bebişALLAH razı olsunnn canım arkadasım cok sagolun ,bırtanesınız ...
bende senı yakından takıp edıyordum canım hıslerımız bırbırıne gecmıskı etkılenmısın ne mutlu bızlere ıcten arkadaslıklarımız olduuu ...nasıl destek oldunuz bana anlatamam ...keske dun yuzumu gorseydınız hala soktayım desem ınan ..senn durumlar nasıl okyamadım cok gecmısı vardınız mı adet geldımı ?
ben cok derınde yasadım bu hıslerıı hep kendım ıcın ve burdakı arkadaslarım ıcın dua edıyordum bırı mutlu haber verdımı dıye sayfaya bakıp cıkıyordum aklım burda oluyordu ....beklentı duygular aynı olunca sevınmemek mumkun mu canım yaa ...cok tesekkur ederımmm tez zamanda sızlerde yasayın ıns
cok tesekkur ederımmm ıyı kı varsınızzzz
o jel ne için canım ve klomen ne için kullandın ya ben hepsine ne çok yabancıyım ya güya ikinci çocuğu düşünüyorum ama hepiniz benden tecrübelisiniz bu arada adet oldum ve içim burkuldu nedense sanki hemen ilk aydan olması gerekiyor gibi ilk aydan yıprandım resmen halime gülüyorum wallahamıle kalan arkadasların paylastıklarını daha tıtızlıkle okurdum neyı nasıl yapabılırım dıye bende burda paylasıcam yol gostermek adına derdım ve yazıyorum ....
oncelıkle kasımın basında dusugum vardı sonrasında hemen hamıle kalırsın dedıler düşügün bir bacagı ıcerde jkalırmıs 40 ı cıkmadan hamılesın ıns dedıler gazı verdıler verdıler ama sonuccc neghatıftı ....
sadece ılk 2 ay kanamalarım devam ettı duzene gıremedım adet bıtıyordu 1 hafta snr yıne kanamam oluyordu kızlar ...
bır de bıkac haftada olsa hamılelıgı tadınca daha cok ıstıyorsunuz hevesı gırıyır ıcınıze cunku ama nasıp olmadı 2 aydan sonra adet duzene gırdı ve gıdıp yumurtlama takıbı yaptıravagım dedım kadın doguma gıttım hersey ıyı ama hormon tahlıllerıne bakalım dedı doktor sagolsun boylelıkle tsh skntım cıktı ortaya degerım 6 idi ...
dahılıyeye gıttım yoooo hamıle kalırsın engel olmaz deı ılac yazmadı bosu bosuna bekledım o ay ..sonrakı ay endkorıne gttım gebelık duusnuyprsan degerı duusrmelıyız tabı kı dedı ılac yazdı ve 15 gunluk bı surede dustu kızlarrr cok sukur...o ay ve mart ayında klomen kullandım ılk ay tutmadı sımdıde hamıleyım cok sukur...
klomenın 2.ayında yanı sonuc aldım ama onun dıısnda kızlarrrrr
esım hergun kecıboynuzu pekmezı ıctı aralıksız
hergun ılıskı oldu ama her sabah degıl mesela bı gun sbh uyanınca olduysa ertesı gece oldu hıc olmazsa bıraz spermler cogalsın dıye duusndum
doktor bu ay ıltıhap yada enfeksıyon varsa yumurtlamadan once onu kurutalım dedı monodox adlı bı antıbıyotık kullandım coraspınle bırlıkte ayrıca vagıfem dıye ostrojenı saglayan bı vagınal hap attım sadece 2 gun boyunca ...kuruluk vardı bıraz fıtıllerden sonra duzelmemıstı onunda etkısı olmus olabılır
veeeeee kızlarr bu ay pressed sıparıs ettık ılk kez kullandım nette falan cok faydasını goren vardı alalım dedık vesıle olur dıye ve olduuuuuuuu.....belkıde bu jel sayesınde hamıle kaldımmmmm sıddetle tavsıye dıyorum deneyın derım ...
bu ay herseyı denıcez dıye yazmıstım buraya elımzden gelen herseyı yaptık ve ALLAHIM ol demıs mucızem ıcımde sımdı cok sukurrr ARKADASLARIM ...
TEZ zamanda sızlerede nasıp olsun bu mutluluk ,can arkdaslarım benım ...
cok uzun yazdım ama arayıs ıcınde olanlar emınım sklmıcaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?