- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Canım benim çok sevindim yA gözün aydın çok şükür kan aldırmaktan kurtuldun artık bebiş takibiBen naptım? Dayanamadım doktora koştumkızlarrrr çok şükürrr gördükk 4+2 dedi doktor bu haberi burdan verdiğime inanamıyorum Allahım herkese nasip etsin tez zamanda dolsun taşsın burası hamişlik haberiyle ♡♡♡♡♡
Çok geçmiş olsun canım İnşallah doğal birşey bulursunBitmedi canım. Bulanıyor yine. Ben size bahsettim mi bilmiyorum çenemde egzamalar çıktı benim. Bugün çok kötü kaşınıyor görüntünün çirkinliği de cabası. Daha önce cildiyeye gittim verdiği ilaçları kullanmama kadın doğumcu izin vermedi bebeğe zararı var diye. Eşim öğlen erken çıkarsa ben de izin alacağım başka bir cildiyeciye gideceğiz. Mahvoldum ya. Burnum da şiş resmen tipim kaydı
Çok sevindim canım Rabbim tamamına erdirsinBen naptım? Dayanamadım doktora koştumkızlarrrr çok şükürrr gördükk 4+2 dedi doktor bu haberi burdan verdiğime inanamıyorum Allahım herkese nasip etsin tez zamanda dolsun taşsın burası hamişlik haberiyle ♡♡♡♡♡
o jel ne için canım ve klomen ne için kullandın ya ben hepsine ne çok yabancıyım ya güya ikinci çocuğu düşünüyorum ama hepiniz benden tecrübelisiniz bu arada adet oldum ve içim burkuldu nedense sanki hemen ilk aydan olması gerekiyor gibi ilk aydan yıprandım resmen halime gülüyorum walla
sağol canım ben çocuk düşünmeye başladığım gibi geçen ay kadındoğumcuya gittim smear aldı ayrıca alttan ultrasonla yumurtalara baktı herşey iyi yolunda dedi kan değerlerimede baktı ama adetli değildim gittiğimde normalde bende polikistik over var ama adet düzensizliğim yok kızım ilk ay olmuştu binlerce kere şükürler olsun rabbime bi bakim bi iki ay daha olmazsa doktora giderim bende ayrı sorun var eşim yanımda değil istesekte verimli geçiremiyoruz yumurtlama dönemini bu ovulasyon testi alacam 3 gün olmasada bir gün gelebilirse gelmesini isteyecem geçen ay zaten tahmini yumurtlamamdan 3 gün önce birlikte olmuştuk ve 4 gün sonrası mantıklı düşününce bişey beklemiyordum ama bi yandanda takdiri ilahi ya tutarsa diyordum tutmadı :)canım uzulme bende senın gıbıydım hemen olucak gıbı duusnuyor ınsan evet ama oyle olması mucıze buyuk sans ..1 cocugun varmıs ne mutlu bız onu bıle tatmamıstık ole dusunerek rahatlat kendını olur mu cok etkılı cunku ...
klomen yumurta buyutmek ıcın kullanılar bır hap canım..kadın doguma gıttıgın zmaan adetın3.gunu verıyorlar 5 gun boynca ıcıyorsun hanı her ay bır yumurtamız olusuyor ya bu ılacı kullanınca genelde 2 3 tane yumurtan olusuyor bır sorunun yoksa..benım bu ay 2 tane olusmustu dogal olarak dollenme sansında artıyor bırı olmazsa dıgerı dıyebılıyosun ki gebelık dusunuyosan kadın dogum kontrolunde olması tavnsıyemdır verımlı gunlerını kestırebılmek ıcın ...
preesed ıse sperm kocu dıye bılınıyor heryerde yok netten yada buyuk eczanelerden satın alabılırsın 130 tl cıvarı fıyatı ama deger :)
ılıskıden once enjektorle jelı vagınaya bosaltıyosun 15 dk fln duruyor ozel bolgen ıyıce ıslanıyor ve jel tamamen vagınanın phına uygunmus spermlerı oldurmeyıp kuvvetlendırıp yumurtaya ulasmasına yardım edıyor ..ben memnun kaldım tavsıye edıyorum vesıle bole seyler dıye duusunuyorum:)
yıne uzun yazdım ama merhem olmak ıstıyorm yasadıgım ıcın
benimde bat dündüü ve gelmedi test yapmaya korkuyorum eğer varsa bebişim doğumlarımız aynı gün gösteriyor canımm sağlıkla kucağına almanı diliyorum inş güzel bi hamilelik geçirirsinn darısı başımıza tüm bekleyenler olarak kocaman nazar boncuğuuuzehracım bız pespesemıyız sımdı kuzuum doktora yarın gıdıcem ama son adete gore hesaplayınca nette 4+3 gosterıyor sat beım 20 mart ...
aynımıyız kızzzzzz sen erken oogrendın ya :)
bılmıyorum gec dollenme ve yumurtlama oluyor bende genelde ama gelısımı nasıl yarın kesınlesır gerıdemı normalmı dıye
ZK_ASK
gizli takipçin olarak yazmadan durmadım zehraaOlabilir kuzum hem yumuşatır inşallah iyi gelir
cok cok cokkkkkk güzel bir haber canım ya :) hadi gözün aydın... hadi sonraki süreçlerde de allah yardımcın olsun :) sağ salim kucağına almayıda nasip etsin yarabbim...Ben naptım? Dayanamadım doktora koştumkızlarrrr çok şükürrr gördükk 4+2 dedi doktor bu haberi burdan verdiğime inanamıyorum Allahım herkese nasip etsin tez zamanda dolsun taşsın burası hamişlik haberiyle ♡♡♡♡♡
Allah razı olsun sendennn hepinizzzz iyiki varsınız az kahrımı çekmediniz çıldırtacak dereceye getirsemdee :)) çok şükür bi kademe daha atladık sırayla hepsini atlatırız inşallah :) çok teşekkür ederim darısı sana inşallahhh hep aklımda ve duamdasın ♡♡ hepinizcok cok cokkkkkk güzel bir haber canım ya :) hadi gözün aydın... hadi sonraki süreçlerde de allah yardımcın olsun :) sağ salim kucağına almayıda nasip etsin yarabbim...
çok sevindim ya...
gizli takipçin olarak yazmadan durmadım zehraa
o kadar sabrettin o kadar tevekkül ettinkii tüm çevreme seni anlatıyordum geçen ay dış gebeliğinde nasıl güzel dayandı maşallah ona diye
Rabbim mükafatını hemen verdi çok şükür korkuların bitsin artık meleğin seninle Allahım hayırlı gebelik nasip etsinn inşallahhh güzel güzel atlatırsınn bu yola sizinle başladımm nisaberatım sen okeanos çok şükür sizi hamile gördümm
sıra bizde inşallahhh
bundan sonra hep güzel haberler almanı diliyorumm hayırlı olsun tekrardan
Canım benim çok sevindim yA gözün aydın çok şükür kan aldırmaktan kurtuldun artık bebiş takibi
Yaa çok teşekkür ederim sana çok duygulandım ama şimdihepimizin sınavı ayrı işte ama Rabbim dert veriyo çünkü onun kamçısı. Vurdukça kendine çekiyo bi söz aklıma geldi
"olmuyorsa üzülme, Allahın senin için daha güzel bir planı VAR. SABRET..."
Ama "Allahım neden?" deyip isyan etme. İlerde anlar, utanırsın..
Allahım utandırmasın her yaşadığımız şeye dayanma gücü versin.
Sende artk yazmamazlık yapmazsın heraldeberaber bat bekleyelim ♡ güzel haberleri sizlerden alayım ...
duaların ve beni manevi olarak yalnız bırakmadığın için çok sağol Allah razı olsun
Benim SAT yok kuzu :)) 22 martta yumurtlama akıntısı oldu 28 martta adet belirtisi göğüs ağrım başlamıştı şu gün oldu hâlâ geçmedi. Ne zaman ne olduk bilmiyorum takvime baktığımda 4 hafta 2 günlükya orda da başlangıç tarihi 21 mart yazıyo :)) benimki biraz şaşırttı :) neyse ne aman sağlıklı ilerlesin de ♡zehracım bız pespesemıyız sımdı kuzuum doktora yarın gıdıcem ama son adete gore hesaplayınca nette 4+3 gosterıyor sat beım 20 mart ...
aynımıyız kızzzzzz sen erken oogrendın ya :)
bılmıyorum gec dollenme ve yumurtlama oluyor bende genelde ama gelısımı nasıl yarın kesınlesır gerıdemı normalmı dıye
ZK_ASK
Yaa ben okadar eski değilim sanırım burda :))sen saol canım benimmuzak kalmadım sizden herşeyinizi biliyorum hep okuyorum çok şükür bu günlerimize en azından sağlıklıyız
ben bu akşam kan testine gidicem inş güzel haberlerle gelirim sizlere
ay aklımaokeanoss00 la evde idrar tahlili yaptırdığımız günler aklıma geldi o kardeşine ben eşime
benimde bat dündüü ve gelmedi test yapmaya korkuyorum eğer varsa bebişim doğumlarımız aynı gün gösteriyor canımm sağlıkla kucağına almanı diliyorum inş güzel bi hamilelik geçirirsinn darısı başımıza tüm bekleyenler olarak kocaman nazar boncuğuuu
Yaaa cok tatlisiniz :) B busra_brt Canım Rabbim en tez ve hayırlı vakitte sana da nasip etsin :) Kurban oldugum Allahim boyle kalbi guzel kullarini daha fazla uzmez insallah hayirli haberlerini alacağız ❤Yaa ben okadar eski değilim sanırım burda :))
okeanoss00 etiketi bilerek yaptım okusun diye :))
Günün geçti mi seninnn kan sonucunda güzel bi sayı çıkar inşallah
Bende de polikistik over var söylemiştim daha once. Adetlerim çok düzensizdi klomenle anca yumurtlayabiliyordum geçen ay son klomenimdi dış gebelik oldu malum. Bu ay kürtajdan sonra Allah bilir ne zaman adet olurum diyordum düzenli yumurtlama yok düzenli gelen adet yok. Birde üstüne korundum. Hayatmda ilk defa yumurtlama akıntısı geldi onuda değerlendiremycem diye üzülerek yine korunmaya devam ettim. 22 martta geldi akıntı ben 26 marttan sonra korunmadım oda nasipmiş olmuş Allahın takdiri bu kimse önüne geçemez olmaz dediğimiz oldu gerçekten bir gün hamile kalırsam şu yazıyı yazacağım diyordum arkadaşımasağol canım ben çocuk düşünmeye başladığım gibi geçen ay kadındoğumcuya gittim smear aldı ayrıca alttan ultrasonla yumurtalara baktı herşey iyi yolunda dedi kan değerlerimede baktı ama adetli değildim gittiğimde normalde bende polikistik over var ama adet düzensizliğim yok kızım ilk ay olmuştu binlerce kere şükürler olsun rabbime bi bakim bi iki ay daha olmazsa doktora giderim bende ayrı sorun var eşim yanımda değil istesekte verimli geçiremiyoruz yumurtlama dönemini bu ovulasyon testi alacam 3 gün olmasada bir gün gelebilirse gelmesini isteyecem geçen ay zaten tahmini yumurtlamamdan 3 gün önce birlikte olmuştuk ve 4 gün sonrası mantıklı düşününce bişey beklemiyordum ama bi yandanda takdiri ilahi ya tutarsa diyordum tutmadı :)
Hayırlı olsun canım dün gözümden kaçmış baya gerideymiş mesajın, maşallah çok güzel bir çift çizgi :)Canlarim aksam idrariyla yaptim disardaydik yedik ictik 3 saatlik idrar falandir ...
Kirpmak icin ugrastimda beklettm kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?