2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım benim çok sevindim yA gözün aydın çok şükür kan aldırmaktan kurtuldun artık bebiş takibi

Çok geçmiş olsun canım İnşallah doğal birşey bulursun

canım uzulme bende senın gıbıydım hemen olucak gıbı duusnuyor ınsan evet ama oyle olması mucıze buyuk sans ..1 cocugun varmıs ne mutlu bız onu bıle tatmamıstık ole dusunerek rahatlat kendını olur mu cok etkılı cunku ...

klomen yumurta buyutmek ıcın kullanılar bır hap canım..kadın doguma gıttıgın zmaan adetın3.gunu verıyorlar 5 gun boynca ıcıyorsun hanı her ay bır yumurtamız olusuyor ya bu ılacı kullanınca genelde 2 3 tane yumurtan olusuyor bır sorunun yoksa..benım bu ay 2 tane olusmustu dogal olarak dollenme sansında artıyor bırı olmazsa dıgerı dıyebılıyosun ki gebelık dusunuyosan kadın dogum kontrolunde olması tavnsıyemdır verımlı gunlerını kestırebılmek ıcın ...

preesed ıse sperm kocu dıye bılınıyor heryerde yok netten yada buyuk eczanelerden satın alabılırsın 130 tl cıvarı fıyatı ama deger :)
ılıskıden once enjektorle jelı vagınaya bosaltıyosun 15 dk fln duruyor ozel bolgen ıyıce ıslanıyor ve jel tamamen vagınanın phına uygunmus spermlerı oldurmeyıp kuvvetlendırıp yumurtaya ulasmasına yardım edıyor ..ben memnun kaldım tavsıye edıyorum vesıle bole seyler dıye duusunuyorum:)

yıne uzun yazdım ama merhem olmak ıstıyorm yasadıgım ıcın

sağol canım ben çocuk düşünmeye başladığım gibi geçen ay kadındoğumcuya gittim smear aldı ayrıca alttan ultrasonla yumurtalara baktı herşey iyi yolunda dedi kan değerlerimede baktı ama adetli değildim gittiğimde normalde bende polikistik over var ama adet düzensizliğim yok kızım ilk ay olmuştu binlerce kere şükürler olsun rabbime bi bakim bi iki ay daha olmazsa doktora giderim bende ayrı sorun var eşim yanımda değil istesekte verimli geçiremiyoruz yumurtlama dönemini bu ovulasyon testi alacam 3 gün olmasada bir gün gelebilirse gelmesini isteyecem geçen ay zaten tahmini yumurtlamamdan 3 gün önce birlikte olmuştuk ve 4 gün sonrası mantıklı düşününce bişey beklemiyordum ama bi yandanda takdiri ilahi ya tutarsa diyordum tutmadı :)

benimde bat dündüü ve gelmedi test yapmaya korkuyorum eğer varsa bebişim doğumlarımız aynı gün gösteriyor canımm sağlıkla kucağına almanı diliyorum inş güzel bi hamilelik geçirirsinn darısı başımıza tüm bekleyenler olarak kocaman nazar boncuğuuu

Olabilir kuzum hem yumuşatır inşallah iyi gelir
gizli takipçin olarak yazmadan durmadım zehraa
o kadar sabrettin o kadar tevekkül ettinkii tüm çevreme seni anlatıyordum geçen ay dış gebeliğinde nasıl güzel dayandı maşallah ona diye
Rabbim mükafatını hemen verdi çok şükür korkuların bitsin artık meleğin seninle Allahım hayırlı gebelik nasip etsinn inşallahhh güzel güzel atlatırsınn bu yola sizinle başladımm nisaberatım sen okeanos çok şükür sizi hamile gördümm
sıra bizde inşallahhh
bundan sonra hep güzel haberler almanı diliyorumm hayırlı olsun tekrardan

cok cok cokkkkkk güzel bir haber canım ya :) hadi gözün aydın... hadi sonraki süreçlerde de allah yardımcın olsun :) sağ salim kucağına almayıda nasip etsin yarabbim...
çok sevindim ya...

Kızlar benim bat'a 10 gün kaldı, ancak bu ay içimde inanılmaz bir umut var olur mu olmaz mı bilemiyorum.
Dün gece yatarken içimden geldi dua ettim, dedim ki Allah'ım eğer hamile isem bu gece rüyamda hamile olduğumu göreyim çok merak ediyorum. diye. Çok içten istedim. Gece rüyamda idrar testi yapıyordum çift çizgi oluyordu. Etkisinde kalıp sabah kalkar kalkmaz test yaptım ancak tek çizgi. Umutsuzluğa kapılmalı mıyım. Yoksa daha 9-10 gün var adete diye çıkmamış olabilir mi. En erken kaç gün önce öğrenen oldu aranızda. Cevaplar için şimdiden teşekkkürler :)

cok cok cokkkkkk güzel bir haber canım ya :) hadi gözün aydın... hadi sonraki süreçlerde de allah yardımcın olsun :) sağ salim kucağına almayıda nasip etsin yarabbim...
çok sevindim ya...
Allah razı olsun sendennn hepinizzzz iyiki varsınız az kahrımı çekmediniz çıldırtacak dereceye getirsemdee :)) çok şükür bi kademe daha atladık sırayla hepsini atlatırız inşallah :) çok teşekkür ederim darısı sana inşallahhh hep aklımda ve duamdasın ♡♡ hepiniz

Yaa çok teşekkür ederim sana çok duygulandım ama şimdi hepimizin sınavı ayrı işte ama Rabbim dert veriyo çünkü onun kamçısı. Vurdukça kendine çekiyo bi söz aklıma geldi
"olmuyorsa üzülme, Allahın senin için daha güzel bir planı VAR. SABRET..."

Ama "Allahım neden?" deyip isyan etme. İlerde anlar, utanırsın..

Allahım utandırmasın her yaşadığımız şeye dayanma gücü versin.

Sende artk yazmamazlık yapmazsın heralde beraber bat bekleyelim ♡ güzel haberleri sizlerden alayım ...
duaların ve beni manevi olarak yalnız bırakmadığın için çok sağol Allah razı olsun

sen saol canım benimm uzak kalmadım sizden herşeyinizi biliyorum hep okuyorum çok şükür bu günlerimize en azından sağlıklıyız
ben bu akşam kan testine gidicem inş güzel haberlerle gelirim sizlere

ay aklıma @okeanoss00 la evde idrar tahlili yaptırdığımız günler aklıma geldi o kardeşine ben eşime

Benim SAT yok kuzu :)) 22 martta yumurtlama akıntısı oldu 28 martta adet belirtisi göğüs ağrım başlamıştı şu gün oldu hâlâ geçmedi. Ne zaman ne olduk bilmiyorum takvime baktığımda 4 hafta 2 günlükya orda da başlangıç tarihi 21 mart yazıyo :)) benimki biraz şaşırttı :) neyse ne aman sağlıklı ilerlesin de ♡

Yaa ben okadar eski değilim sanırım burda :))

okeanoss00 etiketi bilerek yaptım okusun diye :))

Günün geçti mi seninnn kan sonucunda güzel bi sayı çıkar inşallah

Benim de gelmedi canım dayanamadım yarım saat önce kan verdim bakalım sonuç için bekliyorum , hayırlısı..
Dakikalar geçtikçe ümitleniyorum yoksa da öğreneyim olmadığını ümidimi keseyim

Yaa ben okadar eski değilim sanırım burda :))

okeanoss00 etiketi bilerek yaptım okusun diye :))

Günün geçti mi seninnn kan sonucunda güzel bi sayı çıkar inşallah
Yaaa cok tatlisiniz :) B busra_brt Canım Rabbim en tez ve hayırlı vakitte sana da nasip etsin :) Kurban oldugum Allahim boyle kalbi guzel kullarini daha fazla uzmez insallah hayirli haberlerini alacağız ❤

Bende de polikistik over var söylemiştim daha once. Adetlerim çok düzensizdi klomenle anca yumurtlayabiliyordum geçen ay son klomenimdi dış gebelik oldu malum. Bu ay kürtajdan sonra Allah bilir ne zaman adet olurum diyordum düzenli yumurtlama yok düzenli gelen adet yok. Birde üstüne korundum. Hayatmda ilk defa yumurtlama akıntısı geldi onuda değerlendiremycem diye üzülerek yine korunmaya devam ettim. 22 martta geldi akıntı ben 26 marttan sonra korunmadım oda nasipmiş olmuş Allahın takdiri bu kimse önüne geçemez olmaz dediğimiz oldu gerçekten bir gün hamile kalırsam şu yazıyı yazacağım diyordum arkadaşıma

Allah isterse dağlar un, demirler yün, Zehrada hamile olur

Kendimden umudum yoktu ama yumurtaya can veren Allahım betonun arasından yerlerden çiçek çıkartan Rabbimin kudretinden hiç ümidim kesilmedi

Sizlere de çok az kaldı inşallah canım seninde yeni ay yeni umut bu adetinle için temizlensin 9 ay boyunca hiç gelmesin daha inşallah

ZK_ASK Ayni doktora mi gittin canim? Sadece keseyi mi gordu yoksa icinde bebegi de gordu mu? Karnindan mi gordu? Kiz anlat hele heyecan yaptim.

Inanilmaz sevindim ve ben sana demistim demekten kendimi alikoyamiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…